1 martta oldu canım , yarın test günü stres tavanevet canim crinon jel demi kullandigin onlar uyku yapar . senin transferin ne zaman olmustu
insallah bu uyku bebistendir canim hayirli haberlerini bekliyorum1 martta oldu canım , yarın test günü stres tavan
İnşallah , tüp bebek bölümünün tozunu attırdım transfer olduğundan beri yazıyorum :)insallah bu uyku bebistendir canim hayirli haberlerini bekliyorum
benim bu gün 4. dozum olacak aksam yapacagim gonal f yarin sabah kontrol var bakalim yumurta var mi e2 ve progesteron bakacak insallah güzel bi haber alirim. senin tek yumurta mi iki mi konuldu canim. bu transfere kadar olan süre kac gün sürüyor ortalamaİnşallah , tüp bebek bölümünün tozunu attırdım transfer olduğundan beri yazıyorum :)
sende durumlar nedir?
benim bu gün 4. dozum olacak aksam yapacagim gonal f yarin sabah kontrol var bakalim yumurta var mi e2 ve progesteron bakacak insallah güzel bi haber alirim. senin tek yumurta mi iki mi konuldu canim. bu transfere kadar olan süre kac gün sürüyor ortalama
hangi uygulamayi kullaniyorsun. canim ben 150yle basladim pco olunca yavas yavas artiracak kontrole gittikce asilama döneminde de öyle yapmisti. bende not aliyorum hergün yaptigim ilaci ama güzel bi uygulama bulamadimTakvim uygulaması indirdim olan herşeyi gün gün yazdım doktora gittikçe sen de yapmıyorsan öyle yap bence.
gonal f ne kadar kullanıyorsun ben 175 başladım sonra 225 yaptık son dozu. tek yumurta koydurduk biz ilk deneme. yumurta topladı 5.gününde de transfer etti canım.
hangi uygulamayi kullaniyorsun. canim ben 150yle basladim pco olunca yavas yavas artiracak kontrole gittikce asilama döneminde de öyle yapmisti. bende not aliyorum hergün yaptigim ilaci ama güzel bi uygulama bulamadim
tamam canim hemen bi bakayimp.c yaz canım arama yerine, adet takvimi diye bişey çıkacak kapağında çiçek olan pembe bir kitap resmi amblemi.
Yapmaya çok niyetlendim ama yapmadım... Ne sabır değil mi?mormelodi idrar testi yaptın mı hiç?
Yapmaya çok niyetlendim ama yapmadım... Ne sabır değil mi?
Sonuç ne çıktı :)Bana kalsa bende yapmayacaktım.Hatta dedim ben hiç test yapmıycam :) Ama kardeşim pesimi bırakmadı,her tuvalete gitmemde peşimden getiriyordu :)
Aksine cnm bende uyku diye bir sey birakmiyordu agliyordum uykusuzluktann demek ki kisiden kisiye degisiyo gunde 4 saat uyku uyuyordum ben yaaevet canim crinon jel demi kullandigin onlar uyku yapar . senin transferin ne zaman olmustu
Cnm bana sorarsan cektir benim kurtajdan sonra vakumla cekildigi icin tuplerimi tikamislardi rahim filminde teki acilabildi buda dis gebelik riskinin artmasi demek tupbebeklede olsa gerci benim dogal gebelikle kurtajdiKürtaj olan arkadaşlar daha sonrasında rahim filmi çektirdinizmi tekrar kafama takıltı
Benim önceden dogal kürtajımda oldu canım. Ocak ayında tüp bebekten kürtaj oldumda çektirsemmi dedimCnm bana sorarsan cektir benim kurtajdan sonra vakumla cekildigi icin tuplerimi tikamislardi rahim filminde teki acilabildi buda dis gebelik riskinin artmasi demek tupbebeklede olsa gerci benim dogal gebelikle kurtajdi
Bende dusukten sonra suanda transfer icin adetimi bekliyorum son 7 hapim kaldi adete bende cektirsemmi diye aklimi kurcaliyor ama dr birsey demedi kurtaj olmadinki dedi bilemiyorum ki cnm ne zaman olcak transferin eger bu ay olmiycaksa aklinda suphe kalacagina istersen cektir varsin bir 200tl kadar paran gitsin ama aklin dinc kalsinn acaba ondanmi demezsin istersen dr na da sor onun gorusunude all inan insan bir sey yapmaya demeye korkuyor hic bir sey engel kalmasin istiyor en azindan gereksizde olsa beynin rahatlarrBenim önceden dogal kürtajımda oldu canım. Ocak ayında tüp bebekten kürtaj oldumda çektirsemmi dedim
Canım İlk başta çektir demişti şimdiki doktorum şuan donduruldu bikaç güne adet olcam bekliyorum. kürtaj oldugum doktor sorun yok dedi benim biraz karışık iğnelerin yarısında başka doktora gittimBende dusukten sonra suanda transfer icin adetimi bekliyorum son 7 hapim kaldi adete bende cektirsemmi diye aklimi kurcaliyor ama dr birsey demedi kurtaj olmadinki dedi bilemiyorum ki cnm ne zaman olcak transferin eger bu ay olmiycaksa aklinda suphe kalacagina istersen cektir varsin bir 200tl kadar paran gitsin ama aklin dinc kalsinn acaba ondanmi demezsin istersen dr na da sor onun gorusunude all inan insan bir sey yapmaya demeye korkuyor hic bir sey engel kalmasin istiyor en azindan gereksizde olsa beynin rahatlarr
Canim sen dondurulmuslarla mi deneyecejsin benim de son 1 hap yarin bitiyo sonra adetle transfer hazirligi hayirlisiyla.Bende dusukten sonra suanda transfer icin adetimi bekliyorum son 7 hapim kaldi adete bende cektirsemmi diye aklimi kurcaliyor ama dr birsey demedi kurtaj olmadinki dedi bilemiyorum ki cnm ne zaman olcak transferin eger bu ay olmiycaksa aklinda suphe kalacagina istersen cektir varsin bir 200tl kadar paran gitsin ama aklin dinc kalsinn acaba ondanmi demezsin istersen dr na da sor onun gorusunude all inan insan bir sey yapmaya demeye korkuyor hic bir sey engel kalmasin istiyor en azindan gereksizde olsa beynin rahatlarr
Selam canim tup bebek hikayemiz benziyo ben de 25 yasindayim 18 yumurtadan 5. Gune 3 kaldi 6. Gune 2si durmus geriden geliyolardi. Anlayacagin 1 tane var elimde. Yumurta kaynakli miymis bu durum?Insllahh gene snucu yazarm sayfayi kaybetmezsem:) allah yardmcimz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?