2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Selam kızlar benimde pazArtesi yumurta toplama olacak. Biz dondurup gelecek ay transfer yapacaz.. inşallah bu sefer sonu da güzel olur hepimiz için.
hayirli olsun insallah drum banda dondurulmus önerdi ama tabii toplama zamani kesinlik kazanacak
Slm kizlar transferimiz oldu bugün 4. Gun 2 adet Hoca gayet iyi kalitede dedi Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin inş.
hayirli olsun sIKI SIKI tutunsun insallah sana

Kızlar içim şişti uyumaktan akşam saat 11 gibi yatıp sabah 9 :30 civarı kalkıyorum. İlaçlardan mi bilmiyorum ama gün içinde de uyuyorum şimdi yine uyandım gün bitmiş ya depresyona mı girdim ben

Kızlar içim şişti uyumaktan akşam saat 11 gibi yatıp sabah 9 :30 civarı kalkıyorum. İlaçlardan mi bilmiyorum ama gün içinde de uyuyorum şimdi yine uyandım gün bitmiş ya depresyona mı girdim ben
progesteron kullaniyorsan o yapiyor olabilir canim

progestron dediğin jel kullanıyorum o mu ? hafta da 1 gün prolutondu sanırım adı iğne oluyorum o mu ?
evet canim crinon jel demi kullandigin onlar uyku yapar . senin transferin ne zaman olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…