sağol canım. seninkide hayırlı olsun inşallah.. bi an önce kucağın dolsun.. aminn..salı günü yumurta toplama günü olarak karar verildi benim..sizin sorun neydi ilk denemenizzmiHayırlı olsun cnm tedavin benimde işlemlerim irenbede oluyor memnunum
Benim dr um kent hastanesi dr dilek aslan. Şu an transferimin 3. Günündeyimaminn inşallahh..çok iyi kendisi sağolsun. salı günü yumurta toplama günü..heyecanlıyım. sen ulaşabildinmi doktoruna
Benim doktor orda değil muayenesine gidiyorum işlemler orda. Benim 2. Deneme olucaksağolasın aminn. senin doktorun kim ilk denemenizmi sizinde
PARDON KARIŞTIRDIM. HAYIRLISI OLSUN.. İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE BİZEDE UMUT OLURSUN.. YUMURTA TOPLAMADAN KAÇ GÜN SONRA TRANSFER YAPILDIBenim dr um kent hastanesi dr dilek aslan. Şu an transferimin 3. Günündeyim
Hayirli olsun cnm cok guzel ilerlesin insallah..saglikla bebegini kucaklamani dilerim,5. Gun muydu?Kızlar 10.gun degerim 50.91
12. Gün degerim 118.3 nasıl ilerleme sizce
Sağol canım allah razı olsun evet 5. Gün embriyosuyduHayirli olsun cnm cok guzel ilerlesin insallah..saglikla bebegini kucaklamani dilerim,5. Gun muydu?
Kalitesi nasildi? Benim dondurulmusum var 2 adet ama biri orta biri az daha zayifmis, o yuzden kaliteyi soruyorum, tutmayacak diye korkuyorum . .Sağol canım allah razı olsun evet 5. Gün embriyosuydu
Hayirli olsun.insallah saglikla kucaginiza alin bebeginizi.Kızlar 10.gun degerim 50.91
12. Gün degerim 118.3 nasıl ilerleme sizce
Tutar inşallah canim.ben 2. Kalite 8 hucreli tutan biliyorum. Benimki 1. Kaliteyi canimKalitesi nasildi? Benim dondurulmusum var 2 adet ama biri orta biri az daha zayifmis, o yuzden kaliteyi soruyorum, tutmayacak diye korkuyorum . .
Saol cnm insallah hakkimizda hayirlisi olur..Tutar inşallah canim.ben 2. Kalite 8 hucreli tutan biliyorum. Benimki 1. Kaliteyi canim
Amin inşallah canımmmmSlm kizlar transferimiz oldu bugün 4. Gun 2 adet Hoca gayet iyi kalitede dedi Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin inş.
hayirli olsun insallah drum banda dondurulmus önerdi ama tabii toplama zamani kesinlik kazanacakSelam kızlar benimde pazArtesi yumurta toplama olacak. Biz dondurup gelecek ay transfer yapacaz..inşallah bu sefer sonu da güzel olur hepimiz için.
hayirli olsun sIKI SIKI tutunsun insallah sanaSlm kizlar transferimiz oldu bugün 4. Gun 2 adet Hoca gayet iyi kalitede dedi Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin inş.
Hayirlisi olsun canim insss sıkı sıkı tutunur sıpaların ikiside :)Slm kizlar transferimiz oldu bugün 4. Gun 2 adet Hoca gayet iyi kalitede dedi Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin inş.
inş hayırlısı olur cnm güzel haberlerini bekliyorum mutlaka inş kucağına aldığın günleride görürsün :)Slm kizlar transferimiz oldu bugün 4. Gun 2 adet Hoca gayet iyi kalitede dedi Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin inş.
progesteron kullaniyorsan o yapiyor olabilir canimKızlar içim şişti uyumaktan akşam saat 11 gibi yatıp sabah 9 :30 civarı kalkıyorum. İlaçlardan mi bilmiyorum ama gün içinde de uyuyorum şimdi yine uyandım gün bitmiş ya depresyona mı girdim ben
progestron dediğin jel kullanıyorum o mu ? hafta da 1 gün prolutondu sanırım adı iğne oluyorum o mu ?progesteron kullaniyorsan o yapiyor olabilir canim
evet canim crinon jel demi kullandigin onlar uyku yapar . senin transferin ne zaman olmustuprogestron dediğin jel kullanıyorum o mu ? hafta da 1 gün prolutondu sanırım adı iğne oluyorum o mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?