- 10 Mart 2017
- 11
- 2
- 1
- 30
Evet pcos yumurta çokluğu var doktorum önerdiPcos bebege engel degil.cok tanidigim var pcoslu hamile kalan.sizin sorununuz ne acaba.doktorunuz mu onerdi tup bebegi.
Amin ınş allah hepimize nasip eder süreç zor muM Melekserhat bende pco var benim ilk denemem olacak tüp bebek dün başladım ilaçlara. İki olumsuz aşılamam var. İki dış gebelik bir kimyasal geçirdim. Pco olup gebe kalan çok var yeter ki Allah nasip etsin
Ben de tup bebek tedavisi goruyorum.pcisluyum.ama tup bebege gitme sebebim pcos degildi.hatta bugun transferimin 4. Gunu.kac yasindasiniz.kac yildir bebeginiz olmadi.tup bebekten ince asilama da deneyebilirsiniz.Evet pcos yumurta çokluğu var doktorum önerdi
4 senelik evliyim 22 yaşındayım aşılama önermedi doktor tüp bebek tedavisi olmamı kendi kendine olması %10 dediBen de tup bebek tedavisi goruyorum.pcisluyum.ama tup bebege gitme sebebim pcos degildi.hatta bugun transferimin 4. Gunu.kac yasindasiniz.kac yildir bebeginiz olmadi.tup bebekten ince asilama da deneyebilirsiniz.
Canim sen daha cok gencsin.bence gidip baska bir doktorla daha gorus sen.baska bir problem yoksa pcostan baska tup bebege kadar farkli tedavi secenekleri var.bence iyi bi doktor bul kendine.4 senelik evliyim 22 yaşındayım aşılama önermedi doktor tüp bebek tedavisi olmamı kendi kendine olması %10 dedi
Başka sorun yok film falan tüm tahliller temiz çıktıCanim sen daha cok gencsin.bence gidip baska bir doktorla daha gorus sen.baska bir problem yoksa pcostan baska tup bebege kadar farkli tedavi secenekleri var.bence iyi bi doktor bul kendine.
Yok şükürM Melekserhat ben sürece yeni başladım şu an zor kolay diyemiyorum canım. Benimde tüp bebeğe başlamamın sebebi dış gebeliklerim. Bencede başka bir görüş al aşılama deneyebilirsin ki ben de denedim . Eşinde problem yoksa tabii
Siz peki neden tüp bebek tedavisi görüyorsunuz kaç yıllık evlisinizBaşka sorun yok film falan tüm tahliller temiz çıktı
Kilom daTatlim benim sebepsiz infertilite ama benim yasim 35.sen daha cok gencsin.tup bebek ne nasil yapilir onu bile bilmiyorsun.ha bunu seni kucumsemek icin de soylemiyorum.ama sen kendine iyi bir doktor bul canim.kiloluysan kilo ver.insulin direncin varsa diyet yapip direncini kir.senin icin baska yollar vardir diye dusunuyorum.iyi bir doktorda israrciyim.
Teşekkür ederimKilom da
Cooook iyi cnm hayirlisi olsun insssss kat kattt artsinn degerlerin cnm bnmmmKızlar 10.gun degerim 50.91
12. Gün degerim 118.3 nasıl ilerleme sizce
Amin insallahhhh allah herkese nasip etsin bu duyguyuCooook iyi cnm hayirlisi olsun insssss kat kattt artsinn degerlerin cnm bnmmm
güzel yükselmis degerin insallah böyle devam eder kucagina aldigin günleri de görürsünKızlar 10.gun degerim 50.91
12. Gün degerim 118.3 nasıl ilerleme sizce
Allah kucagına almayı nasil etsin süperr hayırlı olsun canımAmin insallahhhh allah herkese nasip etsin bu duyguyu
Hayırlı olsun cnm tedavin benimde işlemlerim irenbede oluyor memnunummerhaba arkadaşlar.. bende 27 yaşındayım. 1 olumsuz aşılama denememiz var. arkasından vakit kaybetmemek adına direk tüp bebeğe geçiş yaptım. hakkımızda hayırlısı olsun.. bu ay tedaviye başladık. yarın kontrol var yumurta toplama günüm belli olacak diye düşünüyorumm.. çok ta fazla bi bilgim yok bu süreçle ilgili.. bilgilendirirseniz beni çok sevinirim.. izmir irenbede ümit inceboz doktorum
sağolasın aminn. senin doktorun kim ilk denemenizmi sizindeHayırlı olsun cnm tedavin benimde işlemlerim irenbede oluyor memnunum
aminn inşallahh..çok iyi kendisi sağolsun. salı günü yumurta toplama günü..heyecanlıyım. sen ulaşabildinmi doktorunaÜmit hanımın çok iyi bir dr olduğunu duymuştum hatta bizzat kendi endokrin doktorum önermisti. Umarım senin için hayırlısı olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?