2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Hayirlisiyla olacak insallah cnm madem ki pgt den de gecti cok guzel..benim ilk denememden bir kizim var cok sukur cnm 2 tranafer edilnisti biri tuttu , geriye 2 kaldi ama dondurulacak duzeyde sadece biriydi o da tutmadi cnm denedim onu
Hayirlisiyla belki benim de tutar. Cok istiyorum saglikli hayirli bi cocugum olsun

Allah yardimcimiz olsun cnm cok gencsin ne guzel cok sansin zmnin var inanki olacak, ben bile bu yasta umitliyim bir kardes yapmak istiyorm kizima hem de cok istiyorum, allah evvela olmayanlara sonra da bizlere nasib etsin cnm
Amin insallaahh. Senin ilk tedavinde kaliteleri nasildi ikisi de iyi miydi

Amin insallaahh. Senin ilk tedavinde kaliteleri nasildi ikisi de iyi miydi
Cnm ilk tedavide kalite sormadim acikcasi nedense, ama 5.gunde hazir olduklarina gore yavas deildiler bence , ama tutmayan tek embriyom mukemmel kaliteydi:) dr tek kelime ile harik bir embriyo oldugnu soylemisti ne yazikki tutmadi, dogrusu tuttu ama kese bos kaldi bebek gelismedi cnm

Genetigi cok onemli diyolar canim belki de ondan tutmadi. Ben cok heyecanliyim. Dusuklerimin nedeni de yok. Umarim tutsa bile devami gelir cok uzuluyorum

Genetigi cok onemli diyolar canim belki de ondan tutmadi. Ben cok heyecanliyim. Dusuklerimin nedeni de yok. Umarim tutsa bile devami gelir cok uzuluyorum
Aynen yani embriyo mukemmel kalite olsa da kromozom bozuklugu olabiliyor en guzel ornegi benim :) o kadar ovguler yagdirildi embriyoma ama bos kese, gelismedi 8 hafta beklendi..kismet deilmis sakat olmasindansa boylesi daha iyidir heralde..aynen tutma deil de saglikla devami onemli..

Insallah senin de saglikla dogar 2. Cocugun

Benim 4 dusugum var ondan korktum canim. Bi tane var pgt ye gitti saglikli geldi iste o da orta kalite ama olacagi varsa olur hayirlisiyla. Senin ilk denemeden olanlarin hepsi kullanildi mi
Canım senin eşinde sorun var mı bizde eşim azosperm 5 tane 3.gün embriyosu dondurulmuştu dr ısrarla 5.güne bırakmak istedi çözecekleri gün sadece 2si ćözüldü onlar da çok kötü kalitede olunca dr transferi yapmadı kaliteli olmayan bir şeyi transfer etmenin anlamı yok dedi neden öyle oldu diye sorunca 3.güne yumurta getirir 5.güne ise Sperm getirir dedi bizim spermler kaliteli olmadığı için öyle oldu internetten baktım öyleymiş benim de yaşım 26 yani sorun spermlerde olabilir

Yok canim spermde degilmis 18 yumurtadan 10 olgun cikti zaten. 9u dollendi. 3. Gun de 6 tane vardi ama 2si daha iyi dedi. Insallah aydan aya degisir kalite

Benim 4 dusugum var ondan korktum canim. Bi tane var pgt ye gitti saglikli geldi iste o da orta kalite ama olacagi varsa olur hayirlisiyla. Senin ilk denemeden olanlarin hepsi kullanildi mi
Canım senin eşinde sorun var mı bizde eşim azosperm 5 tane 3.gün embriyosu dondurulmuştu dr ısrarla 5.güne bırakmak istedi çözecekleri gün sadece 2si ćözüldü onlar da çok kötü kalitede olunca dr transferi yapmadı kaliteli olmayan bir şeyi transfer etmenin anlamı yok dedi neden öyle oldu diye sorunca 3.güne yumurta getirir 5.güne ise Sperm getirir dedi bizim spermler kaliteli olmadığı için öyle oldu internetten baktım öyleymiş benim de yaşım 26 yani sorun spermlerde olabilir
Yok canim spermde degilmis 18 yumurtadan 10 olgun cikti zaten. 9u dollendi. 3. Gun de 6 tane vardi ama 2si daha iyi dedi. Insallah aydan aya degisir kalite
Değişir canım merak etme benim ilk tedavi de 10 yumurta 6sı olgun çıktı yine Sperm kaynaklı 3dollendi 3.güne 1 tane geldi 2deneme 9 toplandı 5 olgun çıktı 1 dölendi 3.deneme 14 toplandı 14 olgun çıktı 6 dölendi 3.güne 5 tane geldi 5.gün elde bi şey kalmadı yani değişiyor bu denemede kuru incir ceviz bol bol yedim arı sütü karışımlı macun yedim çok faydasını gördüm inşallah tutunur sana minnağin cnm

Insallah canim. Sen tekrar mi tedavi goruyosun yoksa hamile misin canim

Selam canim tup bebek hikayemiz benziyo ben de 25 yasindayim 18 yumurtadan 5. Gune 3 kaldi 6. Gune 2si durmus geriden geliyolardi. Anlayacagin 1 tane var elimde. Yumurta kaynakli miymis bu durum?
Walla neyle ilgili bilmiyorm ama benm suan 3tane dondu 1i iyi kalitedeydi dgerleride ona yetismis.insllah ilkinde tutar cnm cok zor bi surec bda bu acilari yasamayalm insllah

Insallah canim. Sen tekrar mi tedavi goruyosun yoksa hamile misin canim
Yok canım hamile Değilim son tedavi de transfer malesef gerçekleşmedi tekrar tedaviye ancak Eylül Ekim gibi başlayabiliriz çünkü maddi manevi çok yiprandık ben de oturmuşken tedavi de olanları takip ediyorum inşallah herkes pozitif sonuçlar alır

Insallah canim ben de adet olunca gidicem transfer icin. Hayirlisi olsun

Azalttım tatlımda tamamen bıraksam bi. Yarına randevu aldım canım. Rahim filmi yerine hiteroskopimi ne ondamı yaptırsam duydugumu istiyorum doktora sordum rahim filmi çektirirseniz diger ay transfer diyo
Anladim cnm ne dusunuyorsun pekii off ya bence erteleme yaaa belki kismetin bu ayyy

Benimde bugün yumurtalarım toplandı kızlar. 31 tane yumurtam çıkmış. Donduralım dedi doktorum. Adet olunca muayene gidicem ozaman nası bir yol izlememiz gerektiğini konuşucaz. Hayırlısı olsun hepimiz için

Hayirlisi insallah.embriyo olusturup dondurulacaktir degil mi.embriyolarinizin blast olmasi konusunda israrci olun.yumurtaniz cok.cok sayida embriyo blasta kadar gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…