2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

İnşallah benimde ilk denemem yarın kontrolüm var,bi aksilik çıkmazsa çatlatma iğnesi vericekler yarın cuma opu olcak,heyecandan ölcem...
hemen hemen ayni gidiyoruz o zaman tedavide bende cok heyecanliyim insallah güzel haberler aliriz

hemen hemen ayni gidiyoruz o zaman tedavide bende cok heyecanliyim insallah güzel haberler aliriz
Mutlaka haberleşelim inşallah güzel gider herşey.7 yıldır evliyiz hiç bir problem yok sebepsiz infertilite dendi bizde iş yoğunluğu,aileden kayıplar derken üstünde duramadık.Martda başlamaya karar verdik.Eşimin sperminde baş boyun anomalisi çıktı çok fazla sadece %1 normalmiş.microenjeksiyon yapılması gerekliymiş.inşallah rabbim hayırlısını verir.

haberleselim insallah canim. benim esimde problem yok bende pco var ama iki defa dis gebelik gecirdim. bu sebepten de tüp bebege karar verdik artik . insallah güel haberlerini bekliyorum.

Evet.5. Gun embriyosu blast embriyo oluyor.insallah hayirlisiyla Rabbim nasip etsin.
Aradılar şimdi hastaneden. 31 yumurtanın 20 tamesi istediğimiz olgunlukta çıktı, 15 tamesi döllendi dediler. Cuma günü tekrar arayacaklarmış. Hem embriyolarla ilgili hemde dondurma işlemiyle ilgili bilgi vericeklermiş. Cuma günü durum ne olcak bakalım Allah yardımcımız olsun yüzümüze gülsün. 5. Gün pazara denk geliyor. Sıkıntı olmaz inşallah.

Kalbini ferah tut canim.cok dua et.insallah cok embriyon kalir 5. Gune.

Masallah cnm gercekten cok guzel eoey yumurtan cikmis ve dollenmis de, allahin izniyle bol bol saglikli embriyolarin olacaktir, simsiki tutunsunlar hayirli saglikli evlatlarin olsun insallah..

Masallah cnm gercekten cok guzel eoey yumurtan cikmis ve dollenmis de, allahin izniyle bol bol saglikli embriyolarin olacaktir, simsiki tutunsunlar hayirli saglikli evlatlarin olsun insallah..
İnşallahh amiiinn çok sağol. Hepimiz bi an önce kavuşalım yavrularımıza. Çok zor yollardan geçiyoruz. Emeklerimizin karşılığını alırız inşallah.

flz9035 hayırlı olsun canım bir sürü kaliteli döllenmiş yumurtan olur inşallah. Dondurulmuş transferi drun mu önerdi benim bu konuda kafam karışık

Canim kaclik igne kullanmistin sen

flz9035 hayırlı olsun canım bir sürü kaliteli döllenmiş yumurtan olur inşallah. Dondurulmuş transferi drun mu önerdi benim bu konuda kafam karışık
İnşallah aminn çok sağol Evet dondurulmuşu doktorum önerdi. Çünkü ohss olma ihtimalim yüksekmiş. Biraz dinlenip toparlanmam için. Sorma benimde çok karışık. Şimdi onu araştırıyorum. Dondurulmuşlarlada hamile kalan çok bar ama. Cuma günü bi gelsin duruma göre bakıcaz artık. Zaten benim transfer kesin bu ay olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…