hemen hemen ayni gidiyoruz o zaman tedavide bende cok heyecanliyim insallah güzel haberler alirizİnşallah benimde ilk denemem yarın kontrolüm var,bi aksilik çıkmazsa çatlatma iğnesi vericekler yarın cuma opu olcak,heyecandan ölcem...
Mutlaka haberleşelim inşallah güzel gider herşey.7 yıldır evliyiz hiç bir problem yok sebepsiz infertilite dendi bizde iş yoğunluğu,aileden kayıplar derken üstünde duramadık.Martda başlamaya karar verdik.Eşimin sperminde baş boyun anomalisi çıktı çok fazla sadece %1 normalmiş.microenjeksiyon yapılması gerekliymiş.inşallah rabbim hayırlısını verir.hemen hemen ayni gidiyoruz o zaman tedavide bende cok heyecanliyim insallah güzel haberler aliriz
haberleselim insallah canim. benim esimde problem yok bende pco var ama iki defa dis gebelik gecirdim. bu sebepten de tüp bebege karar verdik artik . insallah güel haberlerini bekliyorum.Mutlaka haberleşelim inşallah güzel gider herşey.7 yıldır evliyiz hiç bir problem yok sebepsiz infertilite dendi bizde iş yoğunluğu,aileden kayıplar derken üstünde duramadık.Martda başlamaya karar verdik.Eşimin sperminde baş boyun anomalisi çıktı çok fazla sadece %1 normalmiş.microenjeksiyon yapılması gerekliymiş.inşallah rabbim hayırlısını verir.
Aradılar şimdi hastaneden. 31 yumurtanın 20 tamesi istediğimiz olgunlukta çıktı, 15 tamesi döllendi dediler. Cuma günü tekrar arayacaklarmış. Hem embriyolarla ilgili hemde dondurma işlemiyle ilgili bilgi vericeklermiş. Cuma günü durum ne olcak bakalım Allah yardımcımız olsun yüzümüze gülsün. 5. Gün pazara denk geliyor. Sıkıntı olmaz inşallah.Evet.5. Gun embriyosu blast embriyo oluyor.insallah hayirlisiyla Rabbim nasip etsin.
Kalbini ferah tut canim.cok dua et.insallah cok embriyon kalir 5. Gune.Aradılar şimdi hastaneden. 31 yumurtanın 20 tamesi istediğimiz olgunlukta çıktı, 15 tamesi döllendi dediler. Cuma günü tekrar arayacaklarmış. Hem embriyolarla ilgili hemde dondurma işlemiyle ilgili bilgi vericeklermiş. Cuma günü durum ne olcak bakalım Allah yardımcımız olsun yüzümüze gülsün. 5. Gün pazara denk geliyor. Sıkıntı olmaz inşallah.
İnşallah aminn Allah razı oldun senden. Çok destek oldun banaKalbini ferah tut canim.cok dua et.insallah cok embriyon kalir 5. Gune.
Masallah cnm gercekten cok guzel eoey yumurtan cikmis ve dollenmis de, allahin izniyle bol bol saglikli embriyolarin olacaktir, simsiki tutunsunlar hayirli saglikli evlatlarin olsun insallah..Aradılar şimdi hastaneden. 31 yumurtanın 20 tamesi istediğimiz olgunlukta çıktı, 15 tamesi döllendi dediler. Cuma günü tekrar arayacaklarmış. Hem embriyolarla ilgili hemde dondurma işlemiyle ilgili bilgi vericeklermiş. Cuma günü durum ne olcak bakalım Allah yardımcımız olsun yüzümüze gülsün. 5. Gün pazara denk geliyor. Sıkıntı olmaz inşallah.
İnşallahh amiiinn çok sağol. Hepimiz bi an önce kavuşalım yavrularımıza. Çok zor yollardan geçiyoruz. Emeklerimizin karşılığını alırız inşallah.Masallah cnm gercekten cok guzel eoey yumurtan cikmis ve dollenmis de, allahin izniyle bol bol saglikli embriyolarin olacaktir, simsiki tutunsunlar hayirli saglikli evlatlarin olsun insallah..
Insllah bida olmaz dusuk bennm hic hamilelk olmadi .ummu subyan muskasini arastrsana cnm dusuk onlemek icinEvet yaa cok zor4 dusugum var benim bi de. Cok korkuyorum
Insallah hepimiz kavusuruz. Evet canimm duydum onu ustune duseyim ya birazInsllah bida olmaz dusuk bennm hic hamilelk olmadi .ummu subyan muskasini arastrsana cnm dusuk onlemek icin
Canim kaclik igne kullanmistin senAradılar şimdi hastaneden. 31 yumurtanın 20 tamesi istediğimiz olgunlukta çıktı, 15 tamesi döllendi dediler. Cuma günü tekrar arayacaklarmış. Hem embriyolarla ilgili hemde dondurma işlemiyle ilgili bilgi vericeklermiş. Cuma günü durum ne olcak bakalım Allah yardımcımız olsun yüzümüze gülsün. 5. Gün pazara denk geliyor. Sıkıntı olmaz inşallah.
İnşallah aminn çok sağol Evet dondurulmuşu doktorum önerdi. Çünkü ohss olma ihtimalim yüksekmiş. Biraz dinlenip toparlanmam için. Sorma benimde çok karışık. Şimdi onu araştırıyorum. Dondurulmuşlarlada hamile kalan çok bar ama. Cuma günü bi gelsin duruma göre bakıcaz artık. Zaten benim transfer kesin bu ay olmayacakflz9035 hayırlı olsun canım bir sürü kaliteli döllenmiş yumurtan olur inşallah. Dondurulmuş transferi drun mu önerdi benim bu konuda kafam karışık
Merional 150 mg fostimon 150 mg kullandım ama ikisini 1 sıya karıştırarakCanim kaclik igne kullanmistin sen
Aa oyle bi olay da mi varmis bilmiyodum. Gonalf kullandim ben sadece. Yani 300 luk mu oluyo seninMerional 150 mg fostimon 150 mg kullandım ama ikisini 1 sıya karıştırarak
Galiba canım bende tam olarak bilmiyorum. İki tozu 1 suyla karıştırıp vuruldum bu seferAa oyle bi olay da mi varmis bilmiyodum. Gonalf kullandim ben sadece. Yani 300 luk mu oluyo senin
Sen nerde tedavi oluyosun peki.Aa oyle bi olay da mi varmis bilmiyodum. Gonalf kullandim ben sadece. Yani 300 luk mu oluyo senin
Pco lusun sanirim ilk denemen miydiGaliba canım bende tam olarak bilmiyorum. İki tozu 1 suyla karıştırıp vuruldum bu sefer
Izmir smyrna artta saban beye gidiyorum canimSen nerde tedavi oluyosun peki.
Hayırlısı olsun hepimiz için. Hayır pco lu değilim. Eşimin spermlerinde biraz sorun var ama çok ciddi bişey değil macunla falan hallediyoruzIzmir smyrna artta saban beye gidiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?