2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Hayirlisi insallah.embriyo olusturup dondurulacaktir degil mi.embriyolarinizin blast olmasi konusunda israrci olun.yumurtaniz cok.cok sayida embriyo blasta kadar gider.
Tamam beni yönlendirin lütfen. Bu konuda bilmediğim o kadar çok şey varki. Evet embriyo oluşturup donduracaklar. Hergün arayıp bilgi vereceklerini söylediler. Doktorum adet olunca muayeneye gitmemi hemen transfer yapmayacağını söyledi. Çünkü ohss durumu oluşabilir. Yumurtan çok dedi. Dinlenirim bu arada.

Cok su ic arkadasim.3 litre filan.bak bu cok onemli.benim de 31 yumurtam toplandi senin gibi.ohss oldum.transferim ertelendi yenice yapildi transferim.bugun 8. Gunum.eger kendini iyi hissetmezsen de transfer ucin acele etme.dindurulmuslarla denersin.ohss annenin hayatini riske eden boyutlara ulasabiliyor cunku.gebelik olusursa ohss artiyor.ama embriyolarin blast olmasinda israrci ol canim.kacinci denemeniz.

Merkezin neresi canım

Tamam doktorda söylemişti bol su içmem gerektiğini. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olur. Bize müjdelerle gelirsin inşallah. Bizim ilk denememiz. Bir kerede aşılama denedik olmadı. Bir kere doğal yolla hamile kaldım onunda kalbi durdu 10 haftalıkken.5 inci gün transferi oluyor değilmi blast dediğin

Evet.5. Gun embriyosu blast embriyo oluyor.insallah hayirlisiyla Rabbim nasip etsin.

Hayirli aksamlar bayanlar bi sorum olacak tup bebek tedavisine basladim ama yumurtam buyumuyo e2 yuksek buyutme igneleri ise yaramiyor simdi buyume hormonu yukleyecekler benim gibi olan var mi

İyi akşamlar,cuma yumurtalar toplanıcak.5 martta ağdet oldum 7 martta gonal f 300 ml başlandı.Pazartesi günü e2 için kan aldılar sonuç 900/ml çıkmış iyi mi nedir bilemedim,bilen var mıdır acaba?isteyen herkeze versin rabbim inşallah

Canım doktor incelemiyor mu sonuclarını ben hiç sormadım bana iyi demişti sadece

Canım doktor incelemiyor mu sonuclarını ben hiç sormadım bana iyi demişti sadece
Pazartesi aldılar kanı yarın gidicem ultrason için cuma opu var .Yarın randevum sonucumu şimdi gördüm hastanenin sayfasından ne olduğunu bilmediğim için sorayım dedim.İnşallah kötü bişi değildir.

Tedavi gordugunuz hastanenin sayfasindan mi baktiniz sonuclara.eger oyleyse doktorunuz gormustur zaten.meraklanmayin.

Tedavi gordugunuz hastanenin sayfasindan mi baktiniz sonuclara.eger oyleyse doktorunuz gormustur zaten.meraklanmayin.
7 yıldır çocuk sahibi olamayıp ilk defa bu şansa sahip olunca bi sabırsızlık oldu normalde hiç böyle biri değilim.İlaçlardan mıdır nedir

7 yıldır çocuk sahibi olamayıp ilk defa bu şansa sahip olunca bi sabırsızlık oldu normalde hiç böyle biri değilim.İlaçlardan mıdır nedir
Rabbim inşallah hayirlisiyla nasip etsin.hepimiz bunun icin cabalayip dua ediyoruz.Allah gonlunuze gore versin.

Canım sürekli alıyolar her gidişinde alacaklar onu doktor görecek sana bilgi verirler zaten nerde tedavi görüyorsun

selam kizlar ben dün kontrole gittim 10 tane yumurta var durumlari iyi gonal f 150 devam bugün ve yarinda cetrotide yapilacak koldan yumurtalar erkenden atilmasin diye ilkini bu aksam yaptim. persembe tekrar kontrol var. e2 150 progesteronumda 0.1 cikmis. yarindan sonra tekrar görüsecegiz bakalim bu ay transfer olacak mi

İnşallah olur hayırlısı ile,ilk deneme mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…