2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

kızlar günaydın çatlak oluşmaması için krem vb şeyler kullanıyor musunuz ?

Bende aynı şeyi merak ediyorum aslında krem kullanmak istemiyorum ama bitkisel yağ mı kullansam diye düşünüyorum. Kızlar bir de acayip hastayım ağzım burnum tıkalı ne iyi gelir bana 2 gündür elma çayı yapıyorum ama atlatamadım

bende biraz araştırdım canım . bebek yağı,vazelin,badem yağı,kakao yağı kullananlar var. bu arada bende hastalık atlattım hatta tam iyileşemedim sayılır . burnuna deniz suyu yada tuzlu su çek . sarımsak soğan ye . tavuksuyu çorba iç. terlemeye çalış bide gece viks ,at kestanesi kremini sırtına ayaklarına sür bi dene canım

Bugün okul çıkışı bi aktara uğramayı düşünüyorum canım bakalım. Bebek yağını da düşündüm. Şu viksi deniyim elma çayı falan yapıyorum limonlu zencefilli ama burnum tıkalı baya.

ben ıstanbuldayım ozel bır sırkette bankacılık uzerıne calısıyorum .
bebısten sonra calısmaya devam mı ? bakacak bırılerı varmı .
Yok canim buyuk ihtimal calismicam bebege bakcak kimse yok annemler yurtdisinda kayinvalidemde baska sehirde biraz buyusun belki ilerde

Ben bioil kullaniyorum su an bi catlak yokta ama okudugima gore bol bol su icmemiz lazimmis birde zeytinyaģda iyi geliyormus

kızlar günaydın çatlak oluşmaması için krem vb şeyler kullanıyor musunuz ?
ben aktardan 3 adet yağ aldım karıştırdım. Bayanın kendisi tavsiye etti badem,kayısı ve limon yağı verdi 3 ünün karıştırdım onu kullanıyorum hiç bi çatlağım yok çok şükür.. ha bazen de duş sonrası vazelin sürüyorum

bu arada 6. ayımdayım

Yok canim buyuk ihtimal calismicam bebege bakcak kimse yok annemler yurtdisinda kayinvalidemde baska sehirde biraz buyusun belki ilerde

anladım canım .
bende aslında senın durumundayım ama kayıvalıdem gelıcek memleketten kreşe verene kadar mecburen o bakıcak .
allah yardımcımız olsun .
sımdıden kara kara dusunuyorum .

anladım canım .
bende aslında senın durumundayım ama kayıvalıdem gelıcek memleketten kreşe verene kadar mecburen o bakıcak .
allah yardımcımız olsun .
sımdıden kara kara dusunuyorum .
çalışınca zor gerçekten bende çalışıyorum ilk çocuğuma kayınvalidem baktı evlerimiz yakın hala da ilgileniyor okula gidiyor ama. buna da 1 yaşına kadar ücretsiz izin alıp bakmayı düşünüyorum. sonra bakıcı olacak sanırım kv me çok yüklenmeyi düşünmüyorum artık. çalışan bayanların derdi yarım gün çalışma yasası vardı ya o yürürlükte mi acaba

Slm kızlar tam 4 aylık hamileyim ama iştahım pek yok birsey yiyemiyorum kahvaltıları öğlen yapıyorum.. Amayumurta ve sütü ihmal etmiyorum.. Sizce bu cocugu olumsuz etkilrrmi

Slm kızlar tam 4 aylık hamileyim ama iştahım pek yok birsey yiyemiyorum kahvaltıları öğlen yapıyorum.. Amayumurta ve sütü ihmal etmiyorum.. Sizce bu cocugu olumsuz etkilrrmi
canım saat 8-10 arası kahvaltını yapabilsen iyi olur aslında . hiçbişey yiyemesen bile bi parça ekmek bikaç zeytin peynir ceviz yesen süt içsen süper olur.çünkü önceki geceden ertesi öğle yemeğine baya vakit geçiyo bebişin acıkır sende halsiz olursun . zararı varmı bilemicem ama doktorlar az yemek kaydıyla 3 ana 3 ara öğün öneriyolarlar. sen durumunu bilirsin kendini de bebişi de aç bırakma . canının çektiği şeylerden yemeye çalış

Canım geç kalktıgım için kahvaltmda geçe kalıyor.. Önerilerim için çok tsk ederim.. Ayrıca bebiş henüz benim yediklerimden beslenmeye basladimi

Canım geç kalktıgım için kahvaltmda geçe kalıyor.. Önerilerim için çok tsk ederim.. Ayrıca bebiş henüz benim yediklerimden beslenmeye basladimi
canım onun oranını bilemem ne kadarı depodan kullanılır ne kadarı yediklerinden alıyor. ama 4 aylık bir bebeğin mutlaka ihtiyacı var . geç kalkıyorsan ondan kahvaltın geçe kalıyor olabilir. sen kendin ayarlıcan artık :)

ne şanlısın canım kayınvalıdenın yakın olması .
benım kayınvalıdem memlekette benım yanıma gelecek bakmaya , zor olacak bıraz aynı evde , ama ne yapalım .

Allah hepimizin yardimcisi olsun calismasanda calissanda zor hayirlisi olsun hepimizin hakkinda. Sahsen ben annemde olsa kayinvalidemde uzun süre sonra sıkılmaya basliyorum evde.

inş
bende badem yağı aldım hafta sonu ama 3 lü karışımı ilk defa duyuyorum cnm . inşallah çatlamayız ya :)
inşallah.. valla hafta hafta ışık altında aynadan göbişime bakıyorum şimdilik bişey yok gibi umarım olmaz. Bu arada kaçıncı ay itibariyle çatlak başlıyor acaba :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…