2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

ozaman sende yakın zamanda kontrole gıdeceksın .
Nerde ıkamet edıyorsun bu arada .
Benım doktorum bırsey demedı . Bu cumartesı gunu gıttıgımde soyler sanırım hem cınsıyet hemde 3 lü testi .
Ikılı testım temız cıktı cok sukur .Ama benım doktoruma daha once gıden arkadasım var fiks ıstıyormus 3 lü testı .Onun ıcın benden de ıster buyuk ıhtımal .

Biz de dün gittik ikili tarama için ilk kez hareketlerini gördüm ultrasonda o kadar büyümüş o kadar hareketliydi ki çok şaşırdım :) heyecandan cinsiyet aklıma gelmedi :) ama sanırım erken daha 11+4 dü dün

Tebrıkler canım .
bızede kız dedı ama bakalım :)
Bu hafta sonu kontrolumde daha net bırsey soyler .
Nerde ıkamet edıyorsun .

Tebrıkler canım .
bızede kız dedı ama bakalım :)
Bu hafta sonu kontrolumde daha net bırsey soyler .
Nerde ıkamet edıyorsun .
Kız dediyse değişmez diyorlar :) sağlıklı olsunlar da. Konya da oturuyorum canım ben sen nerdesin

Kız dediyse değişmez diyorlar :) sağlıklı olsunlar da. Konya da oturuyorum canım ben sen nerdesin

Ben ıstanbuldayım canım .
Saglıklı sıhhatlı olsun en onemlı o dedıgın gıbı . Ama kız deyınce esımde bende daha cok sevındık :)))

Ben ıstanbuldayım canım .
Saglıklı sıhhatlı olsun en onemlı o dedıgın gıbı . Ama kız deyınce esımde bende daha cok sevındık :)))
Benim esim de hep kızımız olacak diyor benimde içime hep kız doğru bakalım artik meraktayız :)

erkekte daha erken soyluyorlar , organı daha belırgın oldugu ıcın .
bakalım hayırlısı .
haberleselım ozaman :)
Evet erkek daha erken belli ediyormuş Haberleselim canım öğrenince yazarım :)) bizim kontrole daha 1 ay var ama o zamana da kesinleşmiş olur heralde artik :)

Evet erkek daha erken belli ediyormuş Haberleselim canım öğrenince yazarım :)) bizim kontrole daha 1 ay var ama o zamana da kesinleşmiş olur heralde artik :)

ooo baya varmıs kontrole .
Benım cumartesı gunu kontrolum var haberlesırız :))

ooo baya varmıs kontrole .
Benım cumartesı gunu kontrolum var haberlesırız :))
Evet daha yeni gittim ikili test için haftaya çıkacak ama ararim büyük ihtimal diğer kontrolde bi ay sonra. Haber et canım sende :)

Mesajı şimdi gördüm tekirdağda yaşıyorum doktoruma tavsiye üzerine gittim hastası olan kimseyi de tanımıyorum ne yapar ne ister tahminleri tutar mı bilmiyorum buraya taşınınca hamile olduğumu öğrendim zaten özel olduğu için isteyebilir ama yaptırmama seçeneğim varsa onu kullanırım pazartesi kontrole gidicem inşsllah

slm kızlar hamilelik günlüğünü imza alanına nasıl ekliyoruz ben ekleyemedim bir türlü :) biri bana yardımcı olsun

Günaydın canım :) kişisel bilgilerine gel aşağılara doğru olacaktı yanlış değilsem. tahmini doğum yapacağın tarihi girmeni istiyor.

Selam kızlar ,

Bende 15+3 um aynı haftada olan var mı benımle .

Olmuş olmuş :) nasılsın canım nasıl gidiyor
iyiyim canım çok şükür çok bi sıkıntım yok kan hapı ve vitamin verdi doktor onları çok düzenli kullanamıyorum kullanmam gerekir mi acaba test felan yapmadan direk verdi ama özellikle kan hapından hoşlanmıyorum. Bu arada hangi ildesin

Merhabalar..ben yeni üyeyim. İlk kez msj yaziyorum:)16.haftamdayim. .geçen hafta gittiğimde doktorum erkek olduğunu söyledi. .hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…