Daha gidemedim ki doktoruma ,ben de eskinden de vardı reaktif hipoglisemi hastasyım zaten yani şekerli yersem şekerim düşer çıkmıyor hiç , bu yüzden şeler yüklemesi yaptıramam diye alet aldım ölçtüm düzenli aynı devam ediyor bendeki durum şuan biraz daha arttı galiba hormonlardan dolayı ama dahiliye görün dedi doktorumu aradığımda bende perşembe günü gideceğim inşallah bakılsın ne var ne yoksaCanım doktor ne dedi bu duruma benimde düşük çıkmıştı ama ben doktora gitmedim revirde olcturdum
Daha gidemedim ki doktoruma ,ben de eskinden de vardı reaktif hipoglisemi hastasyım zaten yani şekerli yersem şekerim düşer çıkmıyor hiç , bu yüzden şeler yüklemesi yaptıramam diye alet aldım ölçtüm düzenli aynı devam ediyor bendeki durum şuan biraz daha arttı galiba hormonlardan dolayı ama dahiliye görün dedi doktorumu aradığımda bende perşembe günü gideceğim inşallah bakılsın ne var ne yoksa
Canım ben pek sevmedim, biraz gündelik gibi duruyor sanki.. ama şuda var askıda duran şey giyildiği zaman farklıda durabiliyor... bende dandelli ve satenleri sevmiyorum.. henüz bende bulamadım bişeyler..Kizlar hastanede giymek icin cokmu basit kalir sabahligi ve geceligini aldim likrali baya genisliyor o ciceklerdende tac yaptiricam nasil cokmu sonuk kalir?
Genelde dantelli lohusa takimlari sevmiyorum o sekil
Aldiysan bence bir takimda düz pijama takimi al sabahligi cicekli ya onu duz pijamanin ustunde kullan dedigin gibide tacini yaptir. Banada biraz cok gundelik gibi geldi eve gecince giyersin bunuda .. Hani ilk kez dogum yapacagiz ya accik suslu olsunKizlar hastanede giymek icin cokmu basit kalir sabahligi ve geceligini aldim likrali baya genisliyor o ciceklerdende tac yaptiricam nasil cokmu sonuk kalir?
Kizlar hastanede giymek icin cokmu basit kalir sabahligi ve geceligini aldim likrali baya genisliyor o ciceklerdende tac yaptiricam nasil cokmu sonuk kalir?
Canım cok sagol tarif icinben soylemıstım canım sade kek yaparsan muzlu kokuyo kek ve tadı muzlu olıyor ama kakaolu da yapmıstım ozmanda karısık oluyor sen nasıl seversen oyle yap 2 yumurta bır su bardagı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardagı sıvı yag 2 bardak un kabartma tozu ve bır paket toz pudıng ekle bukadar
Benim ağrılarım sadece hareket sırasında oluyor.özellikle bacaklarıma güç verdiğimde.mesela yatakta sağa sola dönerken ayağa kalkarken falan.doktora sormuştum geçen ay normal demişti doktorum.önümüzdeki hafta yine sorucam ben.ama dediğin gibi vücut hazırlanıyor yavaş yavaşcanım benim nerdeyse 15 gündür pubik bölgemde şiddetli ağrılarım oluyor yarın doktoruma sorucam ama onun öncesinde ağrılarım dayanılmaz olunca internetten araştırdım. Bu pubik bölgesinde kemiklerimiz5 mm aralıklıymış doğuma kodar 9 mm aralığına çıkıyormuş bundan dolayı da ağrı oluyormuş yani vücudumuz normal doğum için hazırlanıyormuş
Haklısın canımBebekle ilgili doktor bir inceleme yapıcak olsa yine hiç düşünmiycem fakat bildiğim kadarıyla bir içecek verip iki kez kan alıcaklar. O yüzden bana da çok geldi fiyat. Aile hekimime sordum şimdi yapmıyorlarmış. Gidip hastanede yaptırmak en mantıklısı sanırım.
Ben de yaptırmadım canımnasıl gidiyor kızlar şeker yüklemesi yapıp yapmama konusunda arada kaldım sizler yptırdınız mı?
Evet bende bir turlu bulamadim bulduklarimda on dugme yoktu emzirirken olmaz dediler vs bakalim olmazsa ekstra gotururum bunudaCanım ben pek sevmedim, biraz gündelik gibi duruyor sanki.. ama şuda var askıda duran şey giyildiği zaman farklıda durabiliyor... bende dandelli ve satenleri sevmiyorum.. henüz bende bulamadım bişeyler..
Evet bide cok pahali bunu bile sabahligiyla 200 aldim diger dantellilerden alsam giymem diye bunu aldim :)) suan bide donem olarak genelde uzun kollular var nisan gibi geliyormus yazliklar.ben ani birsey olur diye biran once almak derdindeyim :)) bakcaz artik seninki gibi cok var uzun kolluydu benim baktiklarimAldiysan bence bir takimda düz pijama takimi al sabahligi cicekli ya onu duz pijamanin ustunde kullan dedigin gibide tacini yaptir. Banada biraz cok gundelik gibi geldi eve gecince giyersin bunuda .. Hani ilk kez dogum yapacagiz ya accik suslu olsun
Bende aldigimi begenmedim yarin firsat bulursam degismeye goturup en azindan modellerin hepsine bakacagim ..Eki Görüntüle 1975506 Benimde bu pembesi :)
Evet canim genelde lohusa takimlari dantelli o tarzda ben giyemedim yakistirmadim :)) icimde bir osman var benim :)) sevemiyorum :)) bakalim birseyler daha olmazsa alternatif yaparim:)Alternatif olarak hoş ama hastanede giymek icin banada uygun gelmedi ama kendi tercihin tabi canim :) ben bir tane sabahlikli alicam onuda dantelli istiyorum. Evdeki mevlidimde de giyerim diye herkesin kendi tercihi tabi
Canim sana tavsiyem dogum sonrasini bekle bazi tuyler dogumdan sonra dokulurmus su alt karin tuylerini aldim ben basa cikamiyorum.son zamanlarda teninde kararma oldumu ben bu ay cok sasirdim mesela gebelikten oluyor herhaldeKızlar benim karnım çok kıllandı, Açık kalın bağırsak ameliyatı+ tüp bebek derken hormanal dengem bozuldu.. karnımdaki kılları alsam bişey olur mu?? Baktıkça canım sıkılıyor
Benimde sevdiklerim oldu ama suan xxl ben bedenleri cok kucuk :))Şu LohusaSepeti benim çok hoşuma gitti ama beden olarak güvenemiyorum ne olur ne olmaz bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?