- 13 Mayıs 2012
- 162
- 233
- 103
Benimde yatakta dönerken ağrılarım oluyor.. sol kasığım uzun zamandır ağrıyor bazen ayağıma kadar vuruyor, kalça kemiğim desen öylee.benim dr bütün ağrılarıma normal diyor.. hayırlısı bakalım..Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar :) bişey sorucam sizde de kasıklarınızda özellikle pubik bölgesinde ağrılar oluyor mu? Ben de genelde hareket ederken özellikle de yatakta dönerken falan bayağı bir ağrı oluyor.sağlık ocağına gittim bugün sordum ama hemşire bişey diyemedi.sizlerde de var mı merak ettim
arkadaşlar günaydın.. herkese bol enerjik bir gün olsun.. belki daha evvel konuşulmuştur ama sorum olacak.. sizin de gece uykunuzdan fırlayıp uyandıracak kadar karnınıza bıçak saplanır gibi oluyor mu? dr.a gideceğim bgn ama o saate kadar sizlere de sormak istedim.
Aynen benim de sağ kalçama vuruyor ağrılar.sol taraf zaten önceden de ağrıyoduBenimde yatakta dönerken ağrılarım oluyor.. sol kasığım uzun zamandır ağrıyor bazen ayağıma kadar vuruyor, kalça kemiğim desen öylee.benim dr bütün ağrılarıma normal diyor.. hayırlısı bakalım..
Benim canim gecen cook istedi 6-7tane yedim :) Ama normalde dogumu kolaylastirdigi icin son ay yenir diyor her okudugum yerde .. Korkuyorum o yuzden yemeye Ama sansliyiz 2 ay sonra ramazan ve cogumuzum son ayi bol bol yeriz artikKızlar hurma hakkında bilgisi olan var mı? Doğumdan önceki 4 hafta yenildiğinde doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor ama şimdiden 1'er 2'şer yesek zararı olur mu? İnternette çok farklı bilgiler var kafam karıştı. Doktora da sormayı unuttum
Tamam yedim şimdi iki taneBenim canim gecen cook istedi 6-7tane yedim :) Ama normalde dogumu kolaylastirdigi icin son ay yenir diyor her okudugum yerde .. Korkuyorum o yuzden yemeye Ama sansliyiz 2 ay sonra ramazan ve cogumuzum son ayi bol bol yeriz artik
Cok canim isterse 1 tane ye bisi olmaz o kadardan ustelik cokta yararli ama korkuyorum iste yemeye henuz gelmesin kizim :))
Aslinda bir taneden bisi olmaz da o kadar cok sey okudum ki hurma yiyip doguma giren :) Ister istemez yiyemiyorum.Tamam yedim şimdi iki taneÇok güzel hadisler ve ayetler var bununla ilgili o yüzden yemek de istiyorum hemde gerçekten çok faydalı ama işte insan korkuyor vaktinde gelsin bebişlerimiz inşallah zararı olmaz
Sağol canım sana da afiyet bal şeker olsunAslinda bir taneden bisi olmaz da o kadar cok sey okudum ki hurma yiyip doguma giren :) Ister istemez yiyemiyorum.
Cidden cok faydali bende yemek istiyorum bebegime yarasin diye neyse 1 tanede kahvaltidan sonra ben yiyeyim
Bebisine afiyet sifa olsun ..
Bende idrar yolu enfeksiyonu yok canım.. her kontrolde idrar tahlili yapılıyor.. ayyyy 6. Ayda dökülmeye başladım son aylarımı düşünemiyorum.. artık kollarımın üzerinde sürünürümAynen benim de sağ kalçama vuruyor ağrılar.sol taraf zaten önceden de ağrıyoduben de geçen ay sordum normal dedi.demekki normalmiş.pekİ sende idrar yolu enfeksiyonu var mı canım?ondan olabileceğini de söylemişlerdi de.
Canım ben günde 3 tane ve gebeliğimin 2.ayından itibaren yiyorum.. şimdiye kadar sıkıntı olmadı.. ben hurmanın çekirdeklerini çıkarıyorum hurmanın içine ceviz koyuyorum o şekilde tüketiyorum..ben oldum olası sevmişimdir hurmayı.. şimdi hurmam bitti eşime sipariş verdim akşama getircek..bence abartıldığı takdirde zararı olur.. 1-2 taneyle zararı olsaydı emin ol bana olurdu..Kızlar hurma hakkında bilgisi olan var mı? Doğumdan önceki 4 hafta yenildiğinde doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor ama şimdiden 1'er 2'şer yesek zararı olur mu? İnternette çok farklı bilgiler var kafam karıştı. Doktora da sormayı unuttum
Benim de egeden fuat Akercan canimegede canım. ahmet özgür yeniel. senin doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?