Iyiyim kuzum ama minigim yukari çıktı mi anlayamiyorum maalesef kontrolu beklicem insallah düzelir sen nasilsinn[/QUOTE]canım nasıl oldun? iyi geldi mi dinlenmek?
Amannnn Allahımmmmm eveeetttt tenimin rengi , özellikle gögüs ve karın bölgem karardı..yani eski haline göre daha esmer oldu.. hatta eşime söyledim hamilelik sana yaramadı, durduk yere bişeyler uyduruyosun demişti...Canim sana tavsiyem dogum sonrasini bekle bazi tuyler dogumdan sonra dokulurmus su alt karin tuylerini aldim ben basa cikamiyorum.son zamanlarda teninde kararma oldumu ben bu ay cok sasirdim mesela gebelikten oluyor herhalde
Bende alıyım bari.. öyle dökülcek tüyede benzemiyor..cansız tüylerden değil.. acaba kızımın saçları karnımdan mı fışkırıyor.. hahaha tövbe tövbe....benim dr anne mutlu olacagı şeyleri yapmalı inancında..Benimde ayni sekilde kuzum ben agda yaptiriyorum bi sorun yasamadim ama doktoruna sor yine istersen
Tamam canim yarin gitmeye calisacagim zaten insallah birsey cikmazda gider degisirim uykum gelmiyor simdi degistiremedim ya :)))
Oyy koca gobusunu yerim hele icindeki o iki minnagi yer yer bitiririm :) ❤
Canim aynenn large anneyim ben hem kilolu hamile kaldim hemde ikiz :))İkiz diye mi büyük beden yoksa sende benim gibi kilolu mu hamile kaldin
Yok kuzum bu ay tenimin rengi degisti 2 haftada bir kontrol oldugu icin mecbur jilet yapiyordum koltuk altim normal renkti bu ay karardi gogusu hic sorma zenciye 5 kala oldu resmen :)))Amannnn Allahımmmmm eveeetttt tenimin rengi , özellikle gögüs ve karın bölgem karardı..yani eski haline göre daha esmer oldu.. hatta eşime söyledim hamilelik sana yaramadı, durduk yere bişeyler uyduruyosun demişti...
Bak bu cok guzelmis canim sitemi markasi nedirEki Görüntüle 1975579 Kızlar bende bunu siparis vericem gecelik olarak sabahligi ile birlikte birde ayrı pijama takımı alicam pamuklu . Bunlar dışında bi kaç takım daha almıştım alt üst
Nefes darlığı bende de başladı.. sanirim kilolu olmamdan kaynaklı bide 9 kg alinca 6 ayda..bu arada ben artık nefesimi yetiştiremiyorum 3 ay nasıl biter...ilk hamileleyimde özel ders veriyordum öğrenciler beni sinizden nefes nefese kalıyor sanıyorlarmış....şimdide kızım ne oldu anne hastamısın diyor....kızım artık uyumadan önce kardeşini uyuytuyor okşayarak karnımı sonra kendi uykuya geçiyor...ilk gebeliği olanlar şükredin halinize o koca göbüşle kızımın yanında yatıyorum ne dönebiliyorum ne ay vah diyebiliyorum annelik zor iş ilkkinde kocamı yatırmazdım yanımda dönemiyorum git diye şimdi kızımla tek kişilik yatakta yatıyorum...canları sağ olsun canım annem diyeşi var ya o herşeye değer
Canim tabi herkesin kendi secimi ilk oldugu icin belki ozeniyoruz hem ozeniyorsun hemde geliceklere biraz duzgun gozukmek istiyor insan..cekim vs olucak hatira kalicak hepsi..gecelik olarak kızımda babane geceliği var ya hani 20 30 tl onu almıştım....ilk yatışta pijama giydim suyum geldi o gitti sonra babane geceliğini giydim doğuma gittim normal doğum oda gitti en son doğumdan sonra kendimi toparlayınca ii pijamamı giydim onlada hastaneden çıktım....yani demem o ki bir sürü para verip hiç etmeyin çocuğunuza oyuncak alın o paralara 200 tl ne demek....hımmm son halime kadar beni kimsede görmedi zaten görülecek kadar da üzerimde kalamadılar....nacizane tavsiyem...
Normal pijama almaya kalksak bile koca gobegimiz bizi ele verecek malesef...Canim tabi herkesin kendi secimi ilk oldugu icin belki ozeniyoruz hem ozeniyorsun hemde geliceklere biraz duzgun gozukmek istiyor insan..cekim vs olucak hatira kalicak hepsi..
Birde ucuz degil yani burda pazarda bile 50-60 dan aciyorlar saticilar agizlarini hem beden yok hemde cidden pahali ben magazada hic ucuz biseye rastlamadim..hamilelikle ilgili olan en ufak lohusa kilodu bile 35 den basliyordu..
Belki son zamamanlarda dogum gunu partileri gibi buda bir furya haline geldi onunda etkisi var..
Saglik olsun ucundan azcik bizde yapiyoruz iste :))
Amin amin inşallah az kaldı cnm bebekler doğduktan sonra diyet yaparız 2017 temmuz anneleri zayıflıyor diye konu açarız :)Canim aynenn large anneyim ben hem kilolu hamile kaldim hemde ikiz :))
Rabbim saglikla kavustursun cumlemizi inan buyuk beden pant buluyordum simdi siyah esofman altiyla geciriyorum bitek bulabildigim bu :))
Dur bende bakiyim oralara :))Normal pijama almaya kalksak bile koca gobegimiz bizi ele verecek malesef...Bu arada hamile kulodu trendyolda ve hepsiburada bi nebze daha uygun. Hepsi buradada 7 tlye var birkac tane alip deniycem begenirsem dogum icinde alicam
Ben daha dolaşmaya çıkmadım çarşıda guzel bulurum diye umut etmek istiyorum :)Dur bende bakiyim oralara :))
Ayarlanabilirmis pijamalarin alti o cok rahat oluyormus daha hic rastlamadim ama
Ay nerde insallah yas itibariylede vermek zorlasiyo bu ara hallettik hallettik bu isi :)) insallah canimAmin amin inşallah az kaldı cnm bebekler doğduktan sonra diyet yaparız 2017 temmuz anneleri zayıflıyor diye konu açarız :)
Kor talihim boyle ucuz seyler hic bulmuyor beni :) bunlar tek kullanimlik oluyor galiba canim ebebektede vardi baktimda large bedene kadarmis.Birde depend külot alicam 9lu hepsi burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?