2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben soylemıstım canım sade kek yaparsan muzlu kokuyo kek ve tadı muzlu olıyor ama kakaolu da yapmıstım ozmanda karısık oluyor sen nasıl seversen oyle yap 2 yumurta bır su bardagı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardagı sıvı yag 2 bardak un kabartma tozu ve bır paket toz pudıng ekle bukadar

Kızlr 23+4 olduk. Sol kasık kemiğim , soldaki kalça kemiğim ve sol bacağımın diz kapak ağrısı var acayip sızlıyor kızlar yatamıyorum sol tarafıma. Ne yapacağımı şaşırdım. Sağa yatsam yine sızlıyo. Ağlatıyor artık beni. Sırt üstü yatıyodum dr kızdı yatma diye. Aort damarıma baskı yapmış miniğim. Bide başı midemin ordaymış. Acayip daraltıyor bni. Midem çok kötü yanıyor bulanıyor ..

canım bende yok ama ablamda olurdu. ödem olmuş sende tuzsuz tüket yediklerini bol su iç arkadasım ve yürüyüşe başla

Reactions: SGd
canım bende yok ama ablamda olurdu. ödem olmuş sende tuzsuz tüket yediklerini bol su iç arkadasım ve yürüyüşe başla
Sağol canım, tuzla aram yok ammma su az geldi heralde. Ayaklar böyle olunca hareket de kolay olmuyor tabi. Tüm tavsiyelerini dikkate aldım arkadaşım İnşallah düzelir. Çok teşekkürler

nasıl gidiyor kızlar şeker yüklemesi yapıp yapmama konusunda arada kaldım sizler yptırdınız mı?

Cevizle tüketmekte güzelmiş bende deneyim. İçimi rahatlattın sağolasın artık rahat rahat yiyebilirim

nasıl gidiyor kızlar şeker yüklemesi yapıp yapmama konusunda arada kaldım sizler yptırdınız mı?
Benim doktorum açlık tokluk şekerine baktır dedi. 25. haftada. Üç gün peş peşe baktır değerler yüksek çıkarsa diyetisyene yönlendireceğim dedi. İnşallah normal çıkar.

Benim doktorum açlık tokluk şekerine baktır dedi. 25. haftada. Üç gün peş peşe baktır değerler yüksek çıkarsa diyetisyene yönlendireceğim dedi. İnşallah normal çıkar.
bendede dyetisyen muhabbeti var malesef korkuyorm biraz

canım benim nerdeyse 15 gündür pubik bölgemde şiddetli ağrılarım oluyor yarın doktoruma sorucam ama onun öncesinde ağrılarım dayanılmaz olunca internetten araştırdım. Bu pubik bölgesinde kemiklerimiz5 mm aralıklıymış doğuma kodar 9 mm aralığına çıkıyormuş bundan dolayı da ağrı oluyormuş yani vücudumuz normal doğum için hazırlanıyormuş

canım ben sadece bir kez öyle oldum onda da akşam yemeğinde çok fazla sayıda siyah zeytin yemiştim. Anladım ki tuzdan dolayı oluyor. Çok tuzlu şeyler yeme. Hatta hiç tuz tüketme. Bol su iç

Reactions: SGd
Kızlar merhaba, pek fazla yazamasamda hergün yazdıklarınızı okuyorum. Sayenizde birçok şey hakkında fikir sahibi oluyor ve öğreniyorum, hepinize çok teşekkürler.
Haftaya şeker yüklemem var pek yaptırmak istemesemde nolur nolmaz diye yaptırıcam. Fakat Gittiğim özel klinikte, muayeneyle birlikte 400 lira istediler şeker yüklemesi için. Herşeyi o klinikte yaptırdım fakat nedense şeker yüklemesinin fiyatı çok geldi bana. Heryerde aynı şey yapılmıyor mu ? Üniversitede aynı şekilde aynı testler yapılıyor değil mi ? Sanırım sadece verdikleri içecekler farklı ?

Kızlar hayırlı cumalar eşimle gidebilecegim gebelik kursu arıyorum istanbulda ücretsiz kurslar oluyormuş gideniniz yada duyanınız varmı
Valla canım bende çok aradım ama maalesef paralı var ve çoğuda hep İstanbul Anadolu yakasında . bu gün bir arkadaş vasıtası ile Avcılar Özel Hospital Hastanesinde 01 ve 08 nisanda eğitim olacağını duydum. Hastaneyi aradım. Bilgi Aldım. Ancak yarın doktor kontrolüm var sanırım yetişemem gibi geliyor. İnternetten bir bak istersen.

Seker yuklemesi icin kimse para vermedi sanirim yani 3-5lira kan aldirma parasi onun disinda ücret alinmiyor ki ..
Anlamadim bu isi baska bir yerde yaptir hatta saglik ocaklarida yapiyor yaptirmak istersen ordada yaptirabilirsin .. Detayli usg filan desen tamamda seker yuklemesine para almalari sacma geldi

Bebekle ilgili doktor bir inceleme yapıcak olsa yine hiç düşünmiycem fakat bildiğim kadarıyla bir içecek verip iki kez kan alıcaklar. O yüzden bana da çok geldi fiyat. Aile hekimime sordum şimdi yapmıyorlarmış. Gidip hastanede yaptırmak en mantıklısı sanırım.

Kızlar tarifler için çok teşekkürler dün Al_pi nin verdiği tarifi deneyerek borcamda keki yaptım. Bi arkadaşta yumurta ve şekeri iyice cirp demişti onu da uyguladım ve güzel mi güzel kabaran bi kek çıktı fırından. Kayinvalideme götürüp afiyetle yedik. Ama uzun zaman sonra ilk defa hamurisi yeyince biraz fazla ayarı kaçırdım galiba eşime 11de kalk dışarı çıkalım nefes alamıyorum dedim. 2 tur atıp 2 şişe soda içip eve döndük. Ben nefes alamadıkca bebeğim sıkışıyormuş gibi geldi. Vicdan azabından bi daha kek mek yemem heralde

Herkese merhaba ben de şikayetler çoğaldı kabızlık gaz problemi ile uğraşırken şeker düşüklüğü çıktı ölçüyorum açken 90 tokken 85 oluyor hele bir şekerli bişey yersem 60 a düşüyor şeker hastası gibi beslenmeye çalışıyorum o zmn sıkıntı yok gibi ama çok halsizlik başladı hiç takatım yok zor haraket ediyorum yatınca kalkarken belim kalçamın içi kırılıyor sanki basamıyorum üstüne bir süre

Canım doktor ne dedi bu duruma benimde düşük çıkmıştı ama ben doktora gitmedim revirde olcturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…