2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu nasıl kızlar ben de sevmiyorum dantelli çok mu basit hastane için.

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-31-19-27-58.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 101
Bu nasıl kızlar ben de sevmiyorum dantelli çok mu basit hastane için.
Dantelli sevenler sevmez heralde:)) keske benim bedenime gore olsa boyle birseyde alirdim bence guzel.birde ilk gun gecelik 2 gun pijamami giyiliyormus bir ara konusuldu galiba nasil goturcez 8)

Dantelli sevenler sevmez heralde:)) keske benim bedenime gore olsa boyle birseyde alirdim bence guzel.birde ilk gun gecelik 2 gun pijamami giyiliyormus bir ara konusuldu galiba nasil goturcez 8)
Kızında ilk gün gecelik giydim daha rahat oluyor özellikle sezeryanla.dikis yeri için alt üst takım sorun oluyor.

Şu LohusaSepeti benim çok hoşuma gitti ama beden olarak güvenemiyorum ne olur ne olmaz bilemedim
Ben lohusa sepetinden aldım canım. m beden istedim. bedenlerimiz büyük normal bedeniniz neyse onu alın diye e mail atmışlar ben de s aldım. gayet güzel memnun kaldım. m çuval gb duracakmış cidden. yorumlarda da okumuştum. Bilgilendirmeleri hoşuma gitti ve hemen geldi. uzun kollu ince bir kumaş aldım ben kapalı olduğum için.

Cook pahaliya almissin canim uzun kolluda vardi benim aldigim yerde kisa kolluda ben kisa kol aldim zaten yaz birde sabahligi uzun kollu diye .. Ama 115e aldim senin ki bayagi pahali olmus tabi iyi yapmissin ne olur ne olmaz elinin altinda dursun bende dantelli almadim zaten sade benimkide :) Dantelli dedim dedim sadeyi aldim

Malesef canim o attigim resim pijamasiydi ben gecelik olani aldim 90 sabahlik120 di bedende buyuk olunca aldim ama dikkat ettim sabahliklar daha pahali gecelikten pijamalarda 100 civariydi.
Ozdilekten aldim ben.kemeraltina gidemedim belki oralarda vardir kizz yuruyemiyorum ben artik koca bir gobegim var :))) birde bacaklarim cok agriyo oraya gidince sen birdaha gidersen adini iyice ogrende birini gondereyim bende baktirayim :)

Evet bence işte emin olamadım xl büyüktür belki olabilir diye düşünüyorum

Ben beğendim. Bence üstte hoş duruyordur hem farklılık olur Güle güle kullanın inşallah .

Özdilekten derken avm dem mi aldınız

Kızlar benim karnım çok kıllandı, Açık kalın bağırsak ameliyatı+ tüp bebek derken hormanal dengem bozuldu.. karnımdaki kılları alsam bişey olur mu?? Baktıkça canım sıkılıyor
Benimde ayni sekilde kuzum ben agda yaptiriyorum bi sorun yasamadim ama doktoruna sor yine istersen

Tamam canim yarin gitmeye calisacagim zaten insallah birsey cikmazda gider degisirim uykum gelmiyor simdi degistiremedim ya :)))
Oyy koca gobusunu yerim hele icindeki o iki minnagi yer yer bitiririm :) ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…