Aynen bende öyleyim :) daha da üç ay varBenimde sevdiklerim oldu ama suan xxl ben bedenleri cok kucuk :))
Dantelli sevenler sevmez heralde:)) keske benim bedenime gore olsa boyle birseyde alirdim bence guzel.birde ilk gun gecelik 2 gun pijamami giyiliyormus bir ara konusuldu galiba nasil goturcez 8)Bu nasıl kızlar ben de sevmiyorum dantelli çok mu basit hastane için.
Kızında ilk gün gecelik giydim daha rahat oluyor özellikle sezeryanla.dikis yeri için alt üst takım sorun oluyor.Dantelli sevenler sevmez heralde:)) keske benim bedenime gore olsa boyle birseyde alirdim bence guzel.birde ilk gun gecelik 2 gun pijamami giyiliyormus bir ara konusuldu galiba nasil goturcez 8)
Ben lohusa sepetinden aldım canım. m beden istedim. bedenlerimiz büyük normal bedeniniz neyse onu alın diye e mail atmışlar ben de s aldım. gayet güzel memnun kaldım. m çuval gb duracakmış cidden. yorumlarda da okumuştum. Bilgilendirmeleri hoşuma gitti ve hemen geldi. uzun kollu ince bir kumaş aldım ben kapalı olduğum için.Şu LohusaSepeti benim çok hoşuma gitti ama beden olarak güvenemiyorum ne olur ne olmaz bilemedim
Şu LohusaSepeti benim çok hoşuma gitti ama beden olarak güvenemiyorum ne olur ne olmaz bilemedim
Kafamda deli sorular var bu konuyla alakalı..Dantelli sevenler sevmez heralde:)) keske benim bedenime gore olsa boyle birseyde alirdim bence guzel.birde ilk gun gecelik 2 gun pijamami giyiliyormus bir ara konusuldu galiba nasil goturcez 8)
Cook pahaliya almissin canim uzun kolluda vardi benim aldigim yerde kisa kolluda ben kisa kol aldim zaten yaz birde sabahligi uzun kollu diye .. Ama 115e aldim senin ki bayagi pahali olmus tabi iyi yapmissin ne olur ne olmaz elinin altinda dursun bende dantelli almadim zaten sade benimkide :) Dantelli dedim dedim sadeyi aldimEvet bide cok pahali bunu bile sabahligiyla 200 aldim diger dantellilerden alsam giymem diye bunu aldim :)) suan bide donem olarak genelde uzun kollular var nisan gibi geliyormus yazliklar.ben ani birsey olur diye biran once almak derdindeyim :)) bakcaz artik seninki gibi cok var uzun kolluydu benim baktiklarim
Malesef canim o attigim resim pijamasiydi ben gecelik olani aldim 90 sabahlik120 di bedende buyuk olunca aldim ama dikkat ettim sabahliklar daha pahali gecelikten pijamalarda 100 civariydi.Cook pahaliya almissin canim uzun kolluda vardi benim aldigim yerde kisa kolluda ben kisa kol aldim zaten yaz birde sabahligi uzun kollu diye .. Ama 115e aldim senin ki bayagi pahali olmus tabi iyi yapmissin ne olur ne olmaz elinin altinda dursun bende dantelli almadim zaten sade benimkide :) Dantelli dedim dedim sadeyi aldim
Evet bence işte emin olamadım xl büyüktür belki olabilir diye düşünüyorumBen lohusa sepetinden aldım canım. m beden istedim. bedenlerimiz büyük normal bedeniniz neyse onu alın diye e mail atmışlar ben de s aldım. gayet güzel memnun kaldım. m çuval gb duracakmış cidden. yorumlarda da okumuştum. Bilgilendirmeleri hoşuma gitti ve hemen geldi. uzun kollu ince bir kumaş aldım ben kapalı olduğum için.
Ben beğendim. Bence üstte hoş duruyordur hem farklılık olur Güle güle kullanın inşallah .Dantelli sevenler sevmez heralde:)) keske benim bedenime gore olsa boyle birseyde alirdim bence guzel.birde ilk gun gecelik 2 gun pijamami giyiliyormus bir ara konusuldu galiba nasil goturcez 8)
canım nasıl oldun? iyi geldi mi dinlenmek?[/QUOTE]Aminn canimm
Özdilekten derken avm dem mi aldınızMalesef canim o attigim resim pijamasiydi ben gecelik olani aldim 90 sabahlik120 di bedende buyuk olunca aldim ama dikkat ettim sabahliklar daha pahali gecelikten pijamalarda 100 civariydi.
Ozdilekten aldim ben.kemeraltina gidemedim belki oralarda vardir kizz yuruyemiyorum ben artik koca bir gobegim var :))) birde bacaklarim cok agriyo oraya gidince sen birdaha gidersen adini iyice ogrende birini gondereyim bende baktirayim :)
Tesekkur ederim canim giyince evet daha hos duruyor malesef buyuk beden olunca secenek az oluyor :))Ben beğendim. Bence üstte hoş duruyordur hem farklılık olur Güle güle kullanın inşallah .
Benimde ayni sekilde kuzum ben agda yaptiriyorum bi sorun yasamadim ama doktoruna sor yine istersenKızlar benim karnım çok kıllandı, Açık kalın bağırsak ameliyatı+ tüp bebek derken hormanal dengem bozuldu.. karnımdaki kılları alsam bişey olur mu?? Baktıkça canım sıkılıyor
Evet canim izmirde ozdilegin alisveris merkezi var orda tekstil giyim hepsi var ordan aldimÖzdilekten derken avm dem mi aldınız
Tamam canim yarin gitmeye calisacagim zaten insallah birsey cikmazda gider degisirim uykum gelmiyor simdi degistiremedim ya :)))Malesef canim o attigim resim pijamasiydi ben gecelik olani aldim 90 sabahlik120 di bedende buyuk olunca aldim ama dikkat ettim sabahliklar daha pahali gecelikten pijamalarda 100 civariydi.
Ozdilekten aldim ben.kemeraltina gidemedim belki oralarda vardir kizz yuruyemiyorum ben artik koca bir gobegim var :))) birde bacaklarim cok agriyo oraya gidince sen birdaha gidersen adini iyice ogrende birini gondereyim bende baktirayim :)
İkiz diye mi büyük beden yoksa sende benim gibi kilolu mu hamile kaldinTesekkur ederim canim giyince evet daha hos duruyor malesef buyuk beden olunca secenek az oluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?