Aventin emzigini istiyorum da tekli satilmiyor yahu :) belki emmeyecek begenmeyecek 30 lira vermek istemiyorum :)) Bu arada pijama fiyatlari cidden pahali helede sabahlik varsa ucuyor fiyatlar :-/Kor talihim boyle ucuz seyler hic bulmuyor beni :) bunlar tek kullanimlik oluyor galiba canim ebebektede vardi baktimda large bedene kadarmis.
Birde emzik vermeyi dusunen arkadaslar philips aventin kampanyasi varmis ebebekte hbrnz olsun
Büyük olandan bimde gordum elde inceledim bende kiloluyum 90+ yım şuan buyuk beden olur gibi geldiKor talihim boyle ucuz seyler hic bulmuyor beni :) bunlar tek kullanimlik oluyor galiba canim ebebektede vardi baktimda large bedene kadarmis.
Birde emzik vermeyi dusunen arkadaslar philips aventin kampanyasi varmis ebebekte hbrnz olsun
bunu nerden sipariş verdin cok hosuma gittiEki Görüntüle 1975579 Kızlar bende bunu siparis vericem gecelik olarak sabahligi ile birlikte birde ayrı pijama takımı alicam pamuklu . Bunlar dışında bi kaç takım daha almıştım alt üst
Benimde kaburga ve kalca agrim oluyo magnezyum kullanmaya baslayali beri azaldi birazIyi aksamlar kizlar benim kaburga kemiklerim agrimaya basladi yan yatamiyorum napcam
tatlım bu instagramdan ayrıca sitesi de var ıkılı takım 125tl onlinecamasır.comm ben burdan takıp edıyorum farklı kupursuz modellerde var ama bu renk olarak da bana hos geldi incele istersenBak bu cok guzelmis canim sitemi markasi nedir
canım instagramdan onlinecamasır.comm normal siteleri de var burdan bakabılırsınbunu nerden sipariş verdin cok hosuma gitti
Tamam canim tskler ekliyim :))tatlım bu instagramdan ayrıca sitesi de var ıkılı takım 125tl onlinecamasır.comm ben burdan takıp edıyorum farklı kupursuz modellerde var ama bu renk olarak da bana hos geldi incele istersen
Ben de bunun sütlü kahvesini aldim tam kendi bendenime gore aldim cok guzel oldu kumasi da cok guzelEki Görüntüle 1975579 Kızlar bende bunu siparis vericem gecelik olarak sabahligi ile birlikte birde ayrı pijama takımı alicam pamuklu . Bunlar dışında bi kaç takım daha almıştım alt üst
bende sutlu kahve bu arasında kalmıstım ama bu bana daha agır bastı diğer rengı de çok agır ama :)Ben de bunun sütlü kahvesini aldim tam kendi bendenime gore aldim cok guzel oldu kumasi da cok guzel
Ben de aslinda bu rengi begendim ama bebegim erkek pembe nasil olur bilemedim o yuzden sutlu kahve aldim lohusasepetinden aldim ben ayricabende sutlu kahve bu arasında kalmıstım ama bu bana daha agır bastı diğer rengı de çok agır ama :)
benim bebeğimde kız tatlım o yuzden bu rengi begendım ayrıca bu tonlara yakın alt ust seklınde de alıcam ama ben henuz siparıs vermedim bu sitede 125 tl . bu arada sen hangi beden aldın canım boyun ve kılona gore tabıBen de aslinda bu rengi begendim ama bebegim erkek pembe nasil olur bilemedim o yuzden sutlu kahve aldim lohusasepetinden aldim ben ayrica
günaydın kızlar. benim gibi uykusu bir kaç kere bölünen ve sabahın köründe ayağa dikilen var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?