2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar kizlar benim kaburga kemiklerim agrimaya basladi yan yatamiyorum napcam

Kor talihim boyle ucuz seyler hic bulmuyor beni :) bunlar tek kullanimlik oluyor galiba canim ebebektede vardi baktimda large bedene kadarmis.
Birde emzik vermeyi dusunen arkadaslar philips aventin kampanyasi varmis ebebekte hbrnz olsun
Aventin emzigini istiyorum da tekli satilmiyor yahu :) belki emmeyecek begenmeyecek 30 lira vermek istemiyorum :)) Bu arada pijama fiyatlari cidden pahali helede sabahlik varsa ucuyor fiyatlar :-/

Kor talihim boyle ucuz seyler hic bulmuyor beni :) bunlar tek kullanimlik oluyor galiba canim ebebektede vardi baktimda large bedene kadarmis.
Birde emzik vermeyi dusunen arkadaslar philips aventin kampanyasi varmis ebebekte hbrnz olsun
Büyük olandan bimde gordum elde inceledim bende kiloluyum 90+ yım şuan buyuk beden olur gibi geldi

Ben de aslinda bu rengi begendim ama bebegim erkek pembe nasil olur bilemedim o yuzden sutlu kahve aldim lohusasepetinden aldim ben ayrica
benim bebeğimde kız tatlım o yuzden bu rengi begendım ayrıca bu tonlara yakın alt ust seklınde de alıcam ama ben henuz siparıs vermedim bu sitede 125 tl . bu arada sen hangi beden aldın canım boyun ve kılona gore tabı

kendime nazar ettim...bu gece sabaha karşı tüm kemiklerim ağrıdı kendi yatağımda bile yatamadım. günaydın

Gunaydın kızlar. Şeker yuklemesındeyım. Elmalı glıkoz ıcırdıler 75 mg. Tadı fena degıldı Allahtan. Benım hastane parmaktan olcuyomus sekerı ama ben baska testler de ıstedıgım ıcın ılk kanı damardan aldılar. 15 dk sonra parmaktan verıcem. Sonuclar hemen cıkıcak o yuzden ıns guzrl cıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…