Bende aynıyım çok kötü oluyorum alşamları karnım çatlayacak kadar acıyor sanki yırtılıyır göbek deliğimin oralar hareket edemiyorum nefes alamıyorum ben oğlumu giydirip öpüyorum babasıyla yatıyor çok dönerek yatar ben tekmeler zaten kendi de bildiğinden yatalım diyemiyor korkuyor :)bu arada ben artık nefesimi yetiştiremiyorum 3 ay nasıl biter...ilk hamileleyimde özel ders veriyordum öğrenciler beni sinizden nefes nefese kalıyor sanıyorlarmış....şimdide kızım ne oldu anne hastamısın diyor....kızım artık uyumadan önce kardeşini uyuytuyor okşayarak karnımı sonra kendi uykuya geçiyor...ilk gebeliği olanlar şükredin halinize o koca göbüşle kızımın yanında yatıyorum ne dönebiliyorum ne ay vah diyebiliyorum annelik zor iş ilkkinde kocamı yatırmazdım yanımda dönemiyorum git diye şimdi kızımla tek kişilik yatakta yatıyorum...canları sağ olsun canım annem diyeşi var ya o herşeye değer
Her gece 2 de ve 4 de uyanmak şart oldu bana , yer etti beynimde sanki illaki o saatlerde kalkıyorum ve uyuyamıyorumgünaydın kızlar. benim gibi uykusu bir kaç kere bölünen ve sabahın köründe ayağa dikilen var mı aranızda ?
Gözün aydın demir ilacı ne kullanıyordun benimki de çok kabızlık yapıyor ama şart kullanmanKızlar cıktım hastaneden cok sukur sekerım cıkmadı gelsin tatlular boreklerama demirim dusuk cıktı ılacımı daha duzenlı kullanmam lazım duzensız kullanıyodum kabız yapıyo dıye. Kızım da 816 gr yaklasık 35 cm olmus dr gayet ıyı dedı. Darısı bekleyenlerın basına
saol canım. gyoferon kullanıyorum dr duphaloc la beraber kullan dedı. demiri alman şart diyince tırstım artık mecbur aksatmadan içicem..Gözün aydın demir ilacı ne kullanıyordun benimki de çok kabızlık yapıyor ama şart kullanman
Bedenim hamilelikten once small du.yine small aldim tam oldu boyu biraz uzun geldi terziye verip kisaltmayi dusunuyorumbenim bebeğimde kız tatlım o yuzden bu rengi begendım ayrıca bu tonlara yakın alt ust seklınde de alıcam ama ben henuz siparıs vermedim bu sitede 125 tl . bu arada sen hangi beden aldın canım boyun ve kılona gore tabı
Canım benim doktorum tüm bitki çaylarından 1er kupa içebilirsin demişti eğer uyutacaksa iç bence ben her gece 2 fincan ıhlamur çayı içiyorumuykusuzluğa bi çare lazım yaa .. var mı bildiğiniz bir şeyler acaba? melisa çatı falan içilebilir miki?
Kizlar öksürüğü azaltmak için doğal neler yapabiliriz.acil cevap bekliyorum .bir tutumu geçmiyor.
Canım ben hamile kilodu yerine A101 de satılan kilotlardan aldım hem çok büyük ben m beden almıştım hemde açılıyor çok rahat hala daha da oluyor ama ben fazla kilo almadım tabiiNormal pijama almaya kalksak bile koca gobegimiz bizi ele verecek malesef...Bu arada hamile kulodu trendyolda ve hepsiburada bi nebze daha uygun. Hepsi buradada 7 tlye var birkac tane alip deniycem begenirsem dogum icinde alicam
Sagol canim hemen deniycem.bir de su serkilaj var her öksürükte ödüm kopuyor bir sey olacak diye.canım öksürükten ben de çok çektim alerjik oluyo benim her kış öksürüyorum. ama bu sene kayınvalidemin yaptığı karışımı uyguladım gectı canım. Organik bala tereyag ve dovulmus cevız katıp karıstırıp kullandım sabah aksam. Ben kestane balı tercıh ettım.
Masallah bebeğine canim.saglikli olsunlar da sezeryan normal yapacak bir sey yok.ben kızımda sezeryan oldum.ellbette normal olsa daha iyi.ama sezeryanla çok sorun olmuyor.Kızlar bende bu gün kontrole gittim. Kızımı gördüm. 890 gr 31-32 cm dedi. O kadar normal doğum olsun diye yürüyüş yapıyorum olmayınca olmuyor kızlar. Plasentanın aşağıda olması sebebi ile normal doğum yapamayabilirmişim. Yukarı çıkabilir ama çıkmayada bilir dedi. Zaten ilk haftalarımda da plasentanın aşağıda olması sebebi ile kanamalarım vardı düşük tehlikesi demişti doktor. Bende haberler şimdilik bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?