- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
meraba kızlar. benim demir yükselmiş bir ayda çok şükür maltofer kullanmaya devam ediyorum. ıspanak ve et yemeyede devam ediyorum galiba işe yaradılar. inşallah tiroidimde düşer ve şeker yüklemesinde de şekerim çıkmaz.. haftaya cumaya randevu aldım şeker yüklemesi için. şekerden çok aç nasıl dayanacağımı düşünüyorum
İnşallah benimde kolay geçer yanima annemi alicam :)o sorun bende de vardı..ama dayandım sorun olmadı. sabah erken al randevunu ben 9da muayene için girdim.. 5 dk orda bekledim 20 geçe muayeneden çıktım. hemen açlık verdim hemşire hazırladı glikozu içtim 11.30da bitmişti ama çok acıkmıştım o ayrı. şeker içtiğin için açlığı ilk saat zorlanmadım. son saat artık başladım hissetmeye.. hemen yedim sonrasında. gün boyu doymak bilmedim o ayrı
Sagol canim bi incelerim ordan daCanım ben hamile kilodu yerine A101 de satılan kilotlardan aldım hem çok büyük ben m beden almıştım hemde açılıyor çok rahat hala daha da oluyor ama ben fazla kilo almadım tabii
Secret51 canım sen kişisel bilgilerinde doğum zamanı bilgini girmedin mi?Hamilelik takvimin görünmüyorkızlar lohusa pijamalarınıza bayıldım. ben ilk doğumda iki tane almıştım. birini doğum yaparken giymiştim. gecelikti. batmıştı doğumda. diğeri de iç gösterendenmiş, fark etmemişim. epey de para vermiştim. sonra attım gitti. şimdi daha ucuza gecelikler almayı düşünüyorum. hastanede yatarken ziyaret saatine yakın giyerim bi tane güzel alıp.
İnşallah benimde kolay geçer yanima annemi alicam :)
Ben bebegımı cok asagıda hıssedıyorum bır de asagıya dogru vuruyor hep canım cok acıyo bukadar acıtması normal mi daha kucuk deıl mi neden boyle oluyor acaba
Kızlaaaarrrrrr bugün kızımın odasını aldık aslında ev sorunumuz olduğu için kararsızdık ama bugün indirim vardı, karı-koca kaptırdık kendimizi ne bulduysak aldık.. odamız, karyola yanına küçük yatağımız, duş için gerekli olan malzemelerimiz, yatağımız, nevresim takımımız, hastane çantamız,havlular..hepsini aldık.. önümüzdeki ayda arabasını, seyahat gereçlerini alcaz... sonrada benim için gerekli olan giyim bişeyler alcaz.. Rabbim İnşaAllah sağlıkla kullanmayıda nasip etsin.. darısı almayan arkadaşların başına..
Hayirli olsun gule gule kullansin saglikla gelsin miniginKızlaaaarrrrrr bugün kızımın odasını aldık aslında ev sorunumuz olduğu için kararsızdık ama bugün indirim vardı, karı-koca kaptırdık kendimizi ne bulduysak aldık.. odamız, karyola yanına küçük yatağımız, duş için gerekli olan malzemelerimiz, yatağımız, nevresim takımımız, hastane çantamız,havlular..hepsini aldık.. önümüzdeki ayda arabasını, seyahat gereçlerini alcaz... sonrada benim için gerekli olan giyim bişeyler alcaz.. Rabbim İnşaAllah sağlıkla kullanmayıda nasip etsin.. darısı almayan arkadaşların başına..
Memorial ın 14 Nisan'da kursu başlayacak.Kızlar hayırlı cumalar eşimle gidebilecegim gebelik kursu arıyorum istanbulda ücretsiz kurslar oluyormuş gideniniz yada duyanınız varmı
Kizlar hastanede giymek icin cokmu basit kalir sabahligi ve geceligini aldim likrali baya genisliyor o ciceklerdende tac yaptiricam nasil cokmu sonuk kalir?
Genelde dantelli lohusa takimlari sevmiyorum o sekil
Kırmızı güzelmiş ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum,iddialı :)bunu almıştım kırmızı kırmızı:)
Millet ne der demezsen istedigini yapar ve giyersinKırmızı güzelmiş ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum,iddialı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?