2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim karnım çok kıllandı, Açık kalın bağırsak ameliyatı+ tüp bebek derken hormanal dengem bozuldu.. karnımdaki kılları alsam bişey olur mu?? Baktıkça canım sıkılıyor
Alma tatlım ben hangi doktora sorduysam alma dedi. Doğumdan sonra çoğu dökülecekmiş zaten. Bende fenayım kıllanma konusunda maymundan 5 dk önce gibi oldum:)

Alma tatlım ben hangi doktora sorduysam alma dedi. Doğumdan sonra çoğu dökülecekmiş zaten. Bende fenayım kıllanma konusunda maymundan 5 dk önce gibi oldum:)
Bende de ergenlikten bu yana cok tuy vardi,epilasyonla azaldi.Belirli bolgelerde kalmisti.Herkes hamilelikte cikar demisti.Olanlar da dokuldu.

Bende de ergenlikten bu yana cok tuy vardi,epilasyonla azaldi.Belirli bolgelerde kalmisti.Herkes hamilelikte cikar demisti.Olanlar da dokuldu.
Aa genelde hamilelikte epilasyonluların hep çoğalmış. Sen şanslısın :) ben şükür ağda yaptırıyorum yıllardır onun rahatlığını yaşıorum ama aldırırken yaşadığım acı tarifsiz gebelikte

Canim agdadan 1,5 saat once emla sur ustunu strecle kapa.Agdadan once sil.Hic acimaz.Epilasyona oyle dayandim.

İyi günlerde kullanın canım

Güle güle kullanın canım hepsini aradan çıkarmışsın ne mutlu sana

Kızlar benim de kıl tüy uzamiyo resmen kiz çocuğuyla alakalı mi bilmem ağda yapalı iki ay olmuştur hala yapılacak kadar yok
Ne güzel kız herkes kurtulmak için uğraşıyor sende doğumdan 15 gün önce yaparsın olur biter

Sen bir hamissin sen bir gebissin gozunden uyku akip yastiga 5 kala uyuman gerekiyor diyorum uyuyabilenlere hayranim 1 de yattim cok uykum vardi 2 de kalktim saat 5 oldu hala uyuyacagim 2 aydir boyleyim gunduzde uyuyamiyorum varmi benim gibi olan Allahtan ise gitmiyorum yoksa cekilmez olurdu

Kızlar benim de kıl tüy uzamiyo resmen kiz çocuğuyla alakalı mi bilmem ağda yapalı iki ay olmuştur hala yapılacak kadar yok
Olabilir,tuyleri bebise de
One canim benim feci canim yaniyor
Bu uyusturucu krem.Eczanelerden alabilirsin.Bacaklara falan gerek yok da ozel bolge cok aciyor.Iki tup suruyorsun,bekletiyorsun,acimiyor.

Tam duzenli uyumaya baslamistim bu aksam nolduysa daha gozumu kirpmadim. Bebegimde benimle uyumadi kipir kipir geceleri yandik artik doğunca anam zaten uyumuyodu diyecek )

Sabah 5 te uyaniyorum bir aydir,gunduz uyuyamiyorum.Vucut bebegi beslemeye programlaniyor sanirim,uyaniyoruz bu saatte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…