2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tam duzenli uyumaya baslamistim bu aksam nolduysa daha gozumu kirpmadim. Bebegimde benimle uyumadi kipir kipir geceleri yandik artik doğunca anam zaten uyumuyodu diyecek )
Insallah uyku duzenin geri doner canim ben yaklasik bir aydir raporluyumsanirim onunda etkisiyle yok birturlu uyuyamiyor Allahtan bebisler bir iki tepinip uyuyor:))
 
Sabah 5 te uyaniyorum bir aydir,gunduz uyuyamiyorum.Vucut bebegi beslemeye programlaniyor sanirim,uyaniyoruz bu saatte.
Inanki bilmiyorum oylemidir gercekten nerdeyse drdan uyku ilaci isticem hayir normal zamanda bu uykusuzlukla baygin dusulur en fazla 3 saat uyuyorum yok dipcik gibi wampir gibi gozlerim alacik :) saglikla alalimda kucagimiza tek dilegim bu bunlari unuturuz bebisler gelince insallah
 
Bebisler de uyutmazsa...Bana herkes bu gunlerini cok arayacaksin diyor :)
 
Insallah uyku duzenin geri doner canim ben yaklasik bir aydir raporluyumsanirim onunda etkisiyle yok birturlu uyuyamiyor Allahtan bebisler bir iki tepinip uyuyor:))
Artık dönsede çok bi vaktimiz kalmadi canim nisan ayida bitince mayista sicaklar başlıcak. Sicak hic sevmiyorim ki gebelik bende ateş yapti kışın ortasında açık yatıyordum :/ sonrada bebiş doğacak insallah, o zamanda uyku zor. Bizim hatun seninkiler gibi değil gece kuşu, tepinip duruyor şimdi bile :) eşim diyor komutan geliyor gece ictimasına :)
 
:))) ilahi benimkilerde bugun uykucu oldular onlar tepindimi tuhaf oluyorun.duz yatinca daha cok oynatmis bebekler..
Ben 3 yastikla yukseltiyorum basimi seninkide annesi dinlenince firsat bu firsat diyor demekki :))
 
Günaydın kızlar. Siz konusurken ben kacinci ruyamdaydim kim bilir:)) Misafirlikteyim korkunclu ruya gordum. Yer degisikliginden mi oluyor anlamadim. Uzun zamandir gormuyordum ne guzel
 
Günaydın annişkolar. Kabuslu bir uykudan uyandık güne hayrolsun. Kaç gündür giremedim. Bu hafta tansiyon düşüklüğü nabız yüksekliğiyle uğraştım durdum. Bir yandanda kızımın eksiklerini tamamlıyoruz. Küvet takımını, deterjanını, bezini falan aldık. Allahım o küvet takımı nasıl birşeydirya. Doğacakta onda bıcı bıcı mı yapacak hala inanamıyorum. Geceleri uyumak banada işkence haline gelmeye başladı. Sürekli kendimi sırtüstü yatarken buluyorum. Bu haftalardan sonra çok sakıncalıymış. Bunu duyan ben inadınaymış gibi her uyandığımda sırtüstüyüm. Neyse özledim sizleri herkeste herşeyler yolunfa dimi?
 
Günaydınlar bizim aksine uykumuz düzene girdi erkenden uykum geliyor sabah da erken uyanıyorum zaten saat 10 gibi benimki tekmelemeye başlıyor :) kalk annee yemek ye diye.. Ama yazın sıcakta uyuyamam kesin..
 
Günaydın kizlar uykudan bahsetmissiniz ben iyi uyuyorum yaa hatta hemen hemen hergün öğlen uykusuna bile yatıyorum Allahtan dün yatmadim gece güzel uyumuşum...

Birde cok kilo almaya başladım, benden bir ay geride hamile olan görümcemin nerdeyse hala göbeği yok ben dokuz aylık gibiyim bu normalmi yaaaa
 
Uyku benim için de çok problem olmaya başladı. Akşam televizyon izlerken uykuya dalıyorum dayanamıyorum, on iki gibi uyanıp sabaha kadar yatakta dönüyorum. Her uyandığımda da sırtüstü yatmış oluyorum. Oğlum da sabaha kadar kıpır kıpır
 
Canım nerdeki memorial ve ücretsiz mi
Atasehir memorial.Ucretsiz.Memorial Atasehir arayip hicbir tusa basmadan operatore baglanirsin.Yer varsa alirlar yalniz acele etmelisin,hemen doluyor.Hastanenin hastasi olmasan bile yer varsa alirlar.Diger subelerinde,sanirim Sisli'de de var,sitesinden bakarsin.
 
Arkadaslar dogumdan sonra eve gelenlere ikram etmek için biseyler hazirlayip buzluga atcak misiniz hazir ısıtıp servis etmek kolay oluyo diyor tecrubeliler.gorumcem ben yapar getirip koyarim buzluguna dedi ama ben de biseyler yapayim diyorum neler olabilir ki
 
Biz de hastaneye ve mevlide gelirler,onun disinda olmaz.Hastanede organizasyonla anlastim,mevlitte de disardan kavurma pilav ayran yaptiracagim.
 

Aa süpermis cok sagol canım
 
Canım göbüşü sıkıntı yapma.benim de 2 hafta önce yoktu bir anda çıkıverdi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…