Insallah uyku duzenin geri doner canim ben yaklasik bir aydir raporluyumsanirim onunda etkisiyle yok birturlu uyuyamiyor Allahtan bebisler bir iki tepinip uyuyor:))Tam duzenli uyumaya baslamistim bu aksam nolduysa daha gozumu kirpmadim. Bebegimde benimle uyumadi kipir kipir geceleri yandik artik doğunca anam zaten uyumuyodu diyecek )
Inanki bilmiyorum oylemidir gercekten nerdeyse drdan uyku ilaci isticem hayir normal zamanda bu uykusuzlukla baygin dusulur en fazla 3 saat uyuyorum yok dipcik gibi wampir gibi gozlerim alacik :) saglikla alalimda kucagimiza tek dilegim bu bunlari unuturuz bebisler gelince insallahSabah 5 te uyaniyorum bir aydir,gunduz uyuyamiyorum.Vucut bebegi beslemeye programlaniyor sanirim,uyaniyoruz bu saatte.
Bebisler de uyutmazsa...Bana herkes bu gunlerini cok arayacaksin diyor :)Inanki bilmiyorum oylemidir gercekten nerdeyse drdan uyku ilaci isticem hayir normal zamanda bu uykusuzlukla baygin dusulur en fazla 3 saat uyuyorum yok dipcik gibi wampir gibi gozlerim alacik :) saglikla alalimda kucagimiza tek dilegim bu bunlari unuturuz bebisler gelince insallah
Artık dönsede çok bi vaktimiz kalmadi canim nisan ayida bitince mayista sicaklar başlıcak. Sicak hic sevmiyorim ki gebelik bende ateş yapti kışın ortasında açık yatıyordum :/ sonrada bebiş doğacak insallah, o zamanda uyku zor. Bizim hatun seninkiler gibi değil gece kuşu, tepinip duruyor şimdi bile :) eşim diyor komutan geliyor gece ictimasına :)Insallah uyku duzenin geri doner canim ben yaklasik bir aydir raporluyumsanirim onunda etkisiyle yok birturlu uyuyamiyor Allahtan bebisler bir iki tepinip uyuyor:))
:))) ilahi benimkilerde bugun uykucu oldular onlar tepindimi tuhaf oluyorun.duz yatinca daha cok oynatmis bebekler..Artık dönsede çok bi vaktimiz kalmadi canim nisan ayida bitince mayista sicaklar başlıcak. Sicak hic sevmiyorim ki gebelik bende ateş yapti kışın ortasında açık yatıyordum :/ sonrada bebiş doğacak insallah, o zamanda uyku zor. Bizim hatun seninkiler gibi değil gece kuşu, tepinip duruyor şimdi bile :) eşim diyor komutan geliyor gece ictimasına :)
Emla denilen krem zararsız mı peki? Kimyasalla çok haşır neşir olmamaya çalışıyorum ne kadar beceremesemdeCanim agdadan 1,5 saat once emla sur ustunu strecle kapa.Agdadan once sil.Hic acimaz.Epilasyona oyle dayandim.
Canım nerdeki memorial ve ücretsiz miMemorial ın 14 Nisan'da kursu başlayacak.
Atasehir memorial.Ucretsiz.Memorial Atasehir arayip hicbir tusa basmadan operatore baglanirsin.Yer varsa alirlar yalniz acele etmelisin,hemen doluyor.Hastanenin hastasi olmasan bile yer varsa alirlar.Diger subelerinde,sanirim Sisli'de de var,sitesinden bakarsin.Canım nerdeki memorial ve ücretsiz mi
Biz de hastaneye ve mevlide gelirler,onun disinda olmaz.Hastanede organizasyonla anlastim,mevlitte de disardan kavurma pilav ayran yaptiracagim.Arkadaslar dogumdan sonra eve gelenlere ikram etmek için biseyler hazirlayip buzluga atcak misiniz hazir ısıtıp servis etmek kolay oluyo diyor tecrubeliler.gorumcem ben yapar getirip koyarim buzluguna dedi ama ben de biseyler yapayim diyorum neler olabilir ki
Atasehir memorial.Ucretsiz.Memorial Atasehir arayip hicbir tusa basmadan operatore baglanirsin.Yer varsa alirlar yalniz acele etmelisin,hemen doluyor.Hastanenin hastasi olmasan bile yer varsa alirlar.Diger subelerinde,sanirim Sisli'de de var,sitesinden bakarsin.
Canım göbüşü sıkıntı yapma.benim de 2 hafta önce yoktu bir anda çıkıverdiGünaydın kizlar uykudan bahsetmissiniz ben iyi uyuyorum yaa hatta hemen hemen hergün öğlen uykusuna bile yatıyorum Allahtan dün yatmadim gece güzel uyumuşum...
Birde cok kilo almaya başladım, benden bir ay geride hamile olan görümcemin nerdeyse hala göbeği yok ben dokuz aylık gibiyim bu normalmi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?