- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Ben de eve gelenlere ikram İçin pişmeyen çizkek yapıcam ama doğumdan sonra annemler yapacak.öncesinde de bir tuzlu kurabiye yapıp kavanoza koyucam.hava almayınca taptaze kalır zaten.bu kadarı yeter diye düşünüyorum.Arkadaslar dogumdan sonra eve gelenlere ikram etmek için biseyler hazirlayip buzluga atcak misiniz hazir ısıtıp servis etmek kolay oluyo diyor tecrubeliler.gorumcem ben yapar getirip koyarim buzluguna dedi ama ben de biseyler yapayim diyorum neler olabilir ki
Cheesecake i dogumdan once mi sonra mi yapcaksin canimBen de eve gelenlere ikram İçin pişmeyen çizkek yapıcam ama doğumdan sonra annemler yapacak.öncesinde de bir tuzlu kurabiye yapıp kavanoza koyucam.hava almayınca taptaze kalır zaten.bu kadarı yeter diye düşünüyorum.
mevlüt için de et pilav ve diğer ikramlıklar düşnüyorum.
Ben de tuzlu kurabiye düşündüm canim bi de borek olursa super olur tatli yerine baklava alinir diye düşündüm acaba sarma da mi olsa off konuşurken canim cekti :) hastane icin haciserifte de cok minis sekerlemeler varnew mother ayni sey benimde aklima geldi :) kimseye telas olmasin diye dusundum. Tuzlu kurabiye guzel olabilir. Posetleyip atariz buzluga. Yanina da cok basit bir sutlu -meyvesulu tatli var anneme onu yaptiririm. Muhtemelen meyve suyu getiren cok olacak en azindan misafirler yer o tatlinin icinde :) Hastane icinde hepsiburadadan cok hos karton kutular buldum onlarin icine şeker koymayi dusunuyorum o sicakta cikolata erir diye dusunuyorum seker bi nebze daha iyi :) birde mantar tipali siselere gul suyu. 50şer tane dusunuyorum, artarsa evde de ilk gelenlere veririm.
Canim onlinecamasır. Comm instagram adresi burdan bir arkadas da sütlü kahvesini almış çok memnun o lohusa sepetinden almış canım sende bi incele istersenYa ben buna bayıldım nereden sipariş vereceksiniz?
Sonra yaparim canım.hem burası sıcak oluyor ya serin serin gelenlere iyi olur diye düşündüm.Cheesecake i dogumdan once mi sonra mi yapcaksin canim
Canım benim normalde herzaman ağrımıyor ama havada nem yüksek olunca böyle oluyor doktorum magnezyum a gerek duymadı 25.haftadan sonra gerek olursa kullanırsın dedi şimdi günlük bir tane sade soda içiyorumCanim benimde romatizmam var magnezyum bi nebze iyi geliyor
canım herkes her an giremiyor sanırım bir de bugün pazar ya herkes gezmelerde muhtemelen :) ben hastaneyle süslemeyle alakalı hiç konuşmadım daha.bu hafta gidicem öğrenirsem söylerim.Pek büyük bir hastane değil belki bu işlemleri bile yapmıyolardır bile.Surda ikinciye soru soruyorum tik yok insanlar isine geldigi konulara cevap vermekle hukumlu sanirim. Her neyse kime neyi danisiyorum ki hehe hehe
Yok yahu gecende yazdim da Tik yok :) gerci millet neyin derdinde ben neyin o da var ahaha bende hic arastirmadim bi arastirayim en iyisi kendin halletceksin ahah tesekkurler ilgin icincanım herkes her an giremiyor sanırım bir de bugün pazar ya herkes gezmelerde muhtemelen :) ben hastaneyle süslemeyle alakalı hiç konuşmadım daha.bu hafta gidicem öğrenirsem söylerim.Pek büyük bir hastane değil belki bu işlemleri bile yapmıyolardır bile.
onların dışında hastane için kendim de bişeyler ayarladım.Bebişin isimlerinin baş harflerinden folyo balon aldım 1 metre olanlardanyine mavi balonlar falan aldım.bir tane de banner hazırlamayı düşünüyorum bakalım yetiştirebilirsem artık :)
:) rica ederim canımYok yahu gecende yazdim da Tik yok :) gerci millet neyin derdinde ben neyin o da var ahaha bende hic arastirmadim bi arastirayim en iyisi kendin halletceksin ahah tesekkurler ilgin icinperimcokca
Yok yahu gecende yazdim da Tik yok :) gerci millet neyin derdinde ben neyin o da var ahaha bende hic arastirmadim bi arastirayim en iyisi kendin halletceksin ahah tesekkurler ilgin icinperimcokca
Kiz davet vermiyoruz :) ne kadar fazla ikramlik yaparsan gelen o kadar cok kalir ve sana daha cok bulasik ve toparlama kalir :) iki cesit yeterli olur :)Ben de tuzlu kurabiye düşündüm canim bi de borek olursa super olur tatli yerine baklava alinir diye düşündüm acaba sarma da mi olsa off konuşurken canim cekti :) hastane icin haciserifte de cok minis sekerlemeler var
İyi pazarlar kızlar, dünden beri sol kaburgamın altında ağrı ve acı var. Ama çok fazla acıyor dokununca bile. Kızımda dün mideme doğru vuruyordu o tarafa mı genişliyor acaba? Düzgün oturamıyorum ne yapacağımı şaşırdım.
Bertilda herkesin ic karni farkli oluyor. Benimde iki haftada birden pörtledi yine. Artik saklamak mumkun degil kiloda fazla aldim. Ama üzmüyorum kendimi veririz inşallah. Hele gobegimdeki catlak haritasini bir gorseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?