- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Ayneennn canım ya kıskanıyorum ve imreniyorum kzlara.. ne güzel süsleme, ikram telaşları var.. bazen keşke türkiyede doğum yapsaym diyorum, okul arkadaşları, iş arkadaşları , eş dost derken düğün gibi karşılardım kızımı..malesef burda yalnız olduğum için sessiz sedasız karşılayacağım kızımı.. amaaannnn neyse sağlıkla kucağıma alayımda , 1. Yaş gününü, Mevlüt'ü hepsini seneye sevdiklerimle kutlarım... hemmm kapı gibi anneemmmm geliyor yanıma.. bunada şükür elhamdulillah... Rabbim sağlık versin hepimize...Benim ailem uzakta doğum için sadece annem gelecek eşimin aileside bir elin parmaklarını geçmez ilk oğlumdada hastane odası süslemeye gerek duymadım bundada duymuyorum kime ne yapacağım ama keşke benimde ailem arkadaşlarım sevdiklerim yanımda olsada bende hazırlık yapsam sizlere imreniyorum oğlumda sadece ahşap kapı süsü yaptırmıştım odasının kapısında sürekli kullanmak için şimdide aynı kapı süsünün harflerini değiştireceğim doğumdan sonra ikisininde harflerini yapıştıracağım zaten tek odayı paylaşacaklar cinsiyet farkı olsa tekrar yaptırırdım şimdi ona bile gerek duymuyorum
900 tl 7000 tl arasinda.Yaptirdigin yerin markalasip markalasmadigina,istedigin pakete,sirketin musteri portfoyune gore degisiyor.Benim istedigim her sey kafamda belliydi.Gittim gorustum,arastirdim.Iyi yapacagina inandigim,tecrubeli ama fiyatlarda da ucmayan bir yerle anlastim.Denizci safari konseptli anne-bebek yatak susleme,50 adet hediyelik poset,masa susleme(50 adet tasarim cikolata,30 adet figurlu kurabiye,cake pops,tasarim beze kulesi) 2000 tl.Kapi susunu,ani defteri ve taki yastigini baska bir yerde begendim oradan alacagim 210 tl.Terlik tac fiyati konusmadim,fiyati uygunsa organizasyoncuya yaptiririm,degilse kendim yaparim.Hediyelikler icin 3 aydir ugrasiyorum.Bittiginde 600 tl harcamis olacagim.Onceden malzemelerimde vardi.Onlarla hesaplarsam maliyet 1000 tl.Bu arada organizasyoncunun yaptigi her seyi kendim yapabilr,yaptirabilirdim.Burada samimi arkadaslarim olsaydi plani cizer yardim isterdim.Kiralama,yaptirma maliyet yarisi tutardi ama ciddi emek istiyor ve hediyelikler bile beni cok yordu.Biz de dogum filmi cekilecek ve bizden oglusuma hatira kalmasini istedigim icin oldukca ozenli tasarladim.Mevlidim evde olacak ve ozenden ziyade rahatligimi on plana alacagim.Fotoyu yukleyebildim mi bilmiyorum eger cikarsa yaptigim hediyeligin son hali.Alta jut bezi doseyecegim ve dogal rafyaya oturtacagim.On kisma ahsap ya da kece denizci figurleri yapistiracagim.Isim ve dogum tarihi belli oldugunda lazerle yazilacak.Hastane odasi susleme ortalama fiyatlar ne acaba kizlar? :)
Çok şükür annelerimiz geliyor ama ben senden biraz daha şanslıyım 2 aylık olduktan sonra memlekete gitmeyi düşünüyorum orada mevlüt okuturum herkesi görmüş oluruz ama yinede bir burukluk var tabiAyneennn canım ya kıskanıyorum ve imreniyorum kzlara.. ne güzel süsleme, ikram telaşları var.. bazen keşke türkiyede doğum yapsaym diyorum, okul arkadaşları, iş arkadaşları , eş dost derken düğün gibi karşılardım kızımı..malesef burda yalnız olduğum için sessiz sedasız karşılayacağım kızımı.. amaaannnn neyse sağlıkla kucağıma alayımda , 1. Yaş gününü, Mevlüt'ü hepsini seneye sevdiklerimle kutlarım... hemmm kapı gibi anneemmmm geliyor yanıma.. bunada şükür elhamdulillah... Rabbim sağlık versin hepimize...
Baktım baktım gerçekten güzel şeyler var :) saol canımCanim onlinecamasır. Comm instagram adresi burdan bir arkadas da sütlü kahvesini almış çok memnun o lohusa sepetinden almış canım sende bi incele istersen
Ben de iple çekiyorumvalla büyürlerken yer genişleme ağrısı oluyor. oturamıyorum yatamıyorum.. çarpıntım oluyor benim de.. iple çekiyorum 38. haftayı
Ben de iple çekiyorumçok kötü geçiyor bu sefer hamileliğim bugun sancıdan öldüm bittim resmen sırt kalça ağrısı da sıradan oldu
Mevlide annenlerin yanina gidersin canim,ilk alti hafta gecince en hassas donemi atlatmis olursunuz.Kizina guzel mevlit cicileri de alirsin.Ya oluyorum o kiz kiyafetlerine,tokalari bile kokos kokos :)Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz
Benimde kimsem yok bi ananemiz gelecek Doguma eger teyzeler halalar gelirse supriz olacak süs püs hazirlik hic birsey yok bendede mevlüde cok özeniyorum oda hayal olmazsa iyi el kadar bebekle gidemem bir yere sanirim ..
Neyseee saglikla gelsinde kizim gerisi boş üzülmemek lazim
Annemlere gidemem de belki halalarinin yanina gidebilirim orasi daha yakin bana Kurban bayramina gidip ertesinde mevlud yapabilirim ama simdilik hayal tabi zaman ne gosterecek bilinmez ..Mevlide annenlerin yanina gidersin canim,ilk alti hafta gecince en hassas donemi atlatmis olursunuz.Kizina guzel mevlit cicileri de alirsin.Ya oluyorum o kiz kiyafetlerine,tokalari bile kokos kokos :)
Evet canım cok yoruldugum zaman oluyor sanırım benım.gecen 1 saat sancı gibi kramplar agrılarım oldu ama sonra geçti baya korktum ama korkacak bisey degil sanırımKizlar dogru baski hissediyo musunuz ozel bölgenizde cok afedersiniz iki gundur hem hafif bi ağrı hemde baski hissediyorum bugun artti gibi endiselendim bnde biraz
Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz
Benimde kimsem yok bi ananemiz gelecek Doguma eger teyzeler halalar gelirse supriz olacak süs püs hazirlik hic birsey yok bendede mevlüde cok özeniyorum oda hayal olmazsa iyi el kadar bebekle gidemem bir yere sanirim ..
Neyseee saglikla gelsinde kizim gerisi boş üzülmemek lazim
Yellu Hypericium T090 i bir arastirsana.Bu kantoron kremi.Ya kendimde catlak gordugume eminim,bununla masaj yaptim oraya,ertesi gun yoktu.Ya goz yanilmasi yasiyorum ya da bu krem cok acayip bir sey.Hindistan cevizi yağı kullanan arkadaşlar bu yağ haricinde çatlak kremi kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız neyi ne zaman kullanıyorsunuz? Kullanmıyorsanız çatlak kremi ile bu yağı kullanma sırası nasıl olmalı önerilerinize ihtiyacım var.
Güvenilir birşey mi canım, hamilelikte kullanmak falan. İnceleyeyim bakalım saol canımYellu Hypericium T090 i bir arastirsana.Bu kantoron kremi.Ya kendimde catlak gordugume eminim,bununla masaj yaptim oraya,ertesi gun yoktu.Ya goz yanilmasi yasiyorum ya da bu krem cok acayip bir sey.
aynen canım ben de öyle düşünüyorum aslında.bir gün bile kalınmıyormuş zaten.osüsleme yaptırmadım oğlumda kızımda da düşünmüyorum. yeni moda oldu zaten bu :) ailelerin yeteri kadar masrafı oluyor zaten bir de milleti düşünmek daha masraflı bence yani :) ben gereksiz buluyorum..
canım ben sadece hindistan cevizi yağı kullanıyorum.başka bir krem de düşünmüyorum şimdilik.arada duşta yağ karışımı da sürüyorum.Hindistan cevizi yağı kullanan arkadaşlar bu yağ haricinde çatlak kremi kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız neyi ne zaman kullanıyorsunuz? Kullanmıyorsanız çatlak kremi ile bu yağı kullanma sırası nasıl olmalı önerilerinize ihtiyacım var.
Tamamen dogalmis,aslinda cok agir hastalar dogal cozumler icin kullaniyormus.Yanik yaralari iyilestiriyormus.Cok guzel bir hikaye degil ama kayinbabam kansere yakalandiginda kullandikleri dogal ilaclardan biri bu.Bu hastaliktan kurtulduktan sonra butun aile bu urunleri kullanmaya baslamis.Benim kullandigim tamamen dogal bir kantoron kremi.Esim saglik konusunda cok hassas oldugu,alternatif dogal cozumlere inandigi ve drlarla fikirleri cok uyusmadigi icin ben druma sormadim ama sen sor,icin rahat etsin.Bu urunleri yapanlardan icmek icin de kantoron yagi,corek otu,uzum cekirdegi yagi da aliyorlar,cok memnunlar.Güvenilir birşey mi canım, hamilelikte kullanmak falan. İnceleyeyim bakalım saol canım
Ben de uykusuzlardanim gittikce daha az uyumaya basladim.Dun gece 4 saat.Cok yorgunum.Allahtan bugun aksamustu 2 saat uyuyabildim.Gun icinde uyuyabildigim zaman uyuyacagim yapacak bir sey kalmadi artik.Biz ahsap besik almistik ama hantal olmasi,baska bir yere tasiyamadigimiz icin bir de park yatak aldik.Annemlere,kayinvalideme ya da tatile gittigimde onu goturecegim.Onu da en ucuzunu sectim Jokerden.Jokerin kendi urunu tripper.Park yatak,seyahat yatagi,oyun parki olarak kullaniliyor.Semsiye gibi katlanip tasiniyor.Indirim de vardi.Yatagiyla 300 tl.Tanidiklarim birkac park yatak eskittiklerini soyluyor.Benim aldigim ust segment degil ama eskitmeyi sevmem,iyi bakarim.Bakalim bize dayanacak mi?Bence sadece park yatak alacaksan daha iyi bir sey alabilirsin ama nasil olsa eskiyecek baska alirim diyorsan benim aldigim da bir secim.Iyi geceler hanimlar,uykusuzluk bende de basa bela uzun zamandir cekiyorum surekli degil ama bazen gecenin bir köründe hortlayip saatlerce oturdugumu biliyorum.bir de son bir haftadir bu yemek borusundaki yanma beni benden aliyor.daha once de oluyordu soda biraz rahatlatiyordu.simdi gunde birden fazla oluyor,ölecek gibi oluyorum surekli soda da icilmez 2 3 tane.var mi tavsiyesi olan ya da ilac kullanan doktorun tavsiyesiyle..
Bugun yine dolastik kizim icin,park yatak konusu cok kafami kurcaliyor.hepsi birbirine benziyormus gibi.bir tek joie saglam duruyor o da sallanmiyormus.internette gezerken
Hattrick Baby Lüx Color Oyun Parkıni gordum indirimde ayni zamanda,kullanan duyan eden var mi,ucuz etin yahnisine donmesinden de korkuyorum..ay karsr vermek ne fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?