2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tavsiyen icin tesekkur ederim.Bugun onu da gordum,netten de bakmistim sanirim sallanmiyordu o yuzden eledim kafamdan.sallaniyor mu? :)) cocuk sallanmayi sevecek mi sevmeyecek mi onu da bilmiyoruz da,dogum iznim yaz tatiline geldigi icin calismaya baslayacagim hemen,geceleri aglarken en azindan sallanirsa az biraz yardimci olur diyorum avuc dolusu paralar dokmek mantikli da gelmiyor,bende ahsap besik dusunuyorum odasi icin,evime tasinabilirsem insallah.biraz daha bekleyeyim olmadi :)

Sallanmıyor canım ama çalışacaksan sallanması senin için daha pratik olur bence de

Canim ebebekte nova mi nona mi ne bimarka var oda cok saglamdi.evet bende alcaktim gacur gucur otuyo yorumlari okuyunca vazgectim

Anladım canım tamam teşekkür ederim

Evet okudum baya baya hastalığa çaresi varmış doktora danışırım en olmadı gittiğimde. Saolasın canım

Tuzsuz beyaz leblebi yanmayı biraz geçiriyor canım bir dene

9

sezaryen oldum 1 gece kaldım sabah taburcu oldum.. 1 gün için o kadar masrafa yazık valla.. normal doğumda daha az kalınıyor diye biliyorum hatta. eskiden gelen hediye getirirdi şimsi doğum yapan veriyor.. 7 sene önce yoktu böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…