Canim küçük olmuyormu bebek benim ikiz erken alınacak büyük ihtimal 36 haftalik felan çokmu küçük olurlarbu benim ikinci doğumum canım. ilki de sezaryen oldu 38+1de doğdu. bu da o zamanlarda alınır. normalde 40 hafta tabii :)
Hindistan cevizi yağı kullanan arkadaşlar bu yağ haricinde çatlak kremi kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız neyi ne zaman kullanıyorsunuz? Kullanmıyorsanız çatlak kremi ile bu yağı kullanma sırası nasıl olmalı önerilerinize ihtiyacım var.
Canim küçük olmuyormu bebek benim ikiz erken alınacak büyük ihtimal 36 haftalik felan çokmu küçük olurlar
Benimde çatlağım yokta çok kaşınıyorum özellikle bacaklarım dün göbeğimde de başladı. Bende duş aldım bu sabah sürdüm öğleden sonra ve gece yatmadan da lieracı süreyim bari. Saol tatlımcanım gunaydın. ben kafama gore kullanıyorum canım. en son dun hındıstan yagını da aldım banyodan sonra onu surdum sonra ustune daha once aldıgım kadının hındıstan yagından bıle daha ıyı dedıgı yagı surdum adını unuttum ama :) onun dısında vazelın ve baska bı yag daha var elımde onu suruyorum ama henuz daha her gun duzenlı surmeye baslamadım. bellı bır sırayla da durmuyorum. sımdılık catlagım yok cok sukur.
Benimki de sabah başlıyor hemde ne tekme sallanıyorum fena şekilde bence karnı acıkıyor kalk yemek yiyelim diyor :))gunaydın kızlar. benım bebişim geceleri beni çok rahatsız etmiyo Allah'tan ama sabah saat 6 bucuk 7 gıbı baslıyo kıpırdanmaya ozellıkle de alarmım calınca sanki kalk anne gec kalıcaksın der gıbı pes pese tepıkliyoben gece uyanıp wc ye gıdıyosam eger tekrar uykuya dalmam zor oluyo ama onun dısında uyandıgımda gozumu acmıyosam gerı uykuya rahat dalabılıyorum.
Benimki de sabah başlıyor hemde ne tekme sallanıyorum fena şekilde bence karnı acıkıyor kalk yemek yiyelim diyor :))
Bende tatili bekliyorum dört gözleayy uyuyamayanlardanım ben de... adama yer kalmıyor yastıklardan ayağımın altında bacağımın arasında kafamın altında 2 tane yastıkla yatıyorum yoksa ağrı tekme hiç uyuyamıyorum. tuvalete kalkmaktan bıkmış durumdayım.. sabah 7de oğlum kalkıyor mecbur kalkıp kahvaltı falan hazırlıyorum.. yapacak bir şey yok doğana kadar çekeceğiz.. şu tatil erken geliyor neyse ki 9 Haziran valla iple çekiyorum. okula git gel durumum bitniş olacak neyse ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?