2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım gunaydın. ben kafama gore kullanıyorum canım. en son dun hındıstan yagını da aldım banyodan sonra onu surdum sonra ustune daha once aldıgım kadının hındıstan yagından bıle daha ıyı dedıgı yagı surdum adını unuttum ama :) onun dısında vazelın ve baska bı yag daha var elımde onu suruyorum ama henuz daha her gun duzenlı surmeye baslamadım. bellı bır sırayla da durmuyorum. sımdılık catlagım yok cok sukur.

Canim küçük olmuyormu bebek benim ikiz erken alınacak büyük ihtimal 36 haftalik felan çokmu küçük olurlar

küçük doğmadı 3850 gr 52 cm doğdu oğlum. istekli sezaryen değildi acil durum oldu öyle alındı. ama bu da o haftalarda olur. 36 haftalık küçük olmaz heralde ama bekleyebilirse beklesin tabi 38e kadar. yepenim 37+4te doğdu mesela.

gunaydın kızlar. benım bebişim geceleri beni çok rahatsız etmiyo Allah'tan ama sabah saat 6 bucuk 7 gıbı baslıyo kıpırdanmaya ozellıkle de alarmım calınca sanki kalk anne gec kalıcaksın der gıbı pes pese tepıkliyo ben gece uyanıp wc ye gıdıyosam eger tekrar uykuya dalmam zor oluyo ama onun dısında uyandıgımda gozumu acmıyosam gerı uykuya rahat dalabılıyorum.

Benimde çatlağım yokta çok kaşınıyorum özellikle bacaklarım dün göbeğimde de başladı. Bende duş aldım bu sabah sürdüm öğleden sonra ve gece yatmadan da lieracı süreyim bari. Saol tatlım

Herkese musmutlu sağlıklı haftalar kızlar.

Benim de uykular cok bölünüyor.cok uyuuyamiyorum.son dönemler hem sıcak hem koca göbelle uyumak daha da zorlasicak.gerci ben sürekli yattığım için acaba vücut yorulmuyor ondan mi uyuuyamiyorum diye düşünürken bakıyorum herkeste durum aynı.

Ben de butun gece uyuyamadım belimden kalcama vuran sıddetlı bır agrıyı saatlercr çektım sanırım genısleme agrısıdır yanı insallah herzman olmuyo boyle arada aglatacak kadar oluyor ısteyım suan ve cok uykusuzum

Gunaydinlar annisler uyku sorunu bende de basladi malesef ne tarafa dönüp uyuyacagimi sapitmis durumdayim.benim alarm zaten maşallah 6 da tepiklemeye başlıyo butun gun okulda benimle kıpır kipir eve gelince bi sakinlik başlıyor. Cok şükür nöbette tutmuyorum artık gecen gece uyuyamadım yatakta otururken uyuya kalmışım kocamin üstüne düşünce uyandim daha ne hallere düşeceğiz acaba

Benimki de sabah başlıyor hemde ne tekme sallanıyorum fena şekilde bence karnı acıkıyor kalk yemek yiyelim diyor :))

Selam herkese Güneşli güzel bir bahar havasi ne kadar özlemişim bugün çıktım kendime bişeyler aldım, artık dar gelmeye başladı giydiklerim cokta çabuk yorulmaya başladım artık biraz uzanıp dinlenme vakti

Benimki de sabah başlıyor hemde ne tekme sallanıyorum fena şekilde bence karnı acıkıyor kalk yemek yiyelim diyor :))

evet canım o da bı ıhtımal ama benımkı genelde alarmı duyunca baslıyo tekmelemeye sanırım sese tepkı verıyo :) sonra da ben kalkana kadar devam edıyo tekmelerı :)

ayy uyuyamayanlardanım ben de... adama yer kalmıyor yastıklardan ayağımın altında bacağımın arasında kafamın altında 2 tane yastıkla yatıyorum yoksa ağrı tekme hiç uyuyamıyorum. tuvalete kalkmaktan bıkmış durumdayım.. sabah 7de oğlum kalkıyor mecbur kalkıp kahvaltı falan hazırlıyorum.. yapacak bir şey yok doğana kadar çekeceğiz.. şu tatil erken geliyor neyse ki 9 Haziran valla iple çekiyorum. okula git gel durumum bitniş olacak neyse ki...

Hepinize iyi haftalar anneler
Bu haftaya hatta bu aya çok motive başladım. Nisan ayını çok severim. Nisan gelince içim kıpır kıpır olur. Inşallah sizinde öyle geçer güzel anneler..

Herkes uykusuzluktan yakınmış ben ilk 3 ayımı çok zor geçirdim belki hergün aglayarak mide bulantıları bas dönmeleri kanama ve düşük riski yüzünden hayal bile kuramadım o zamanlar. Ne cinsiyeti ne giysileri ne odası umrumdaydı. Sonra 3 ay geçti. Bu sefer de kilo almaya başladım ağrılarım basladı falan diye yakındım. Sonra telaşla karışık yok odası yok eşyaları yok işyerindeki sıkıntılar falan derken surekli bi yakınma halindeydim. Ama 2 haftadır kendime söz verdim ne kendimi ne eşimi ne de kızımı üzmicem diye. Spora başladım sağlıklı beslenmeye başladım. Daha az tv izleyip yarım kalan kitabımı okumadıgım dergilerimi okumaya başladım. Bazen kızımın odası olacak odaya girip suraya sunu buraya bunu almalıyım deyip gözümde canlandırmaya başladımm ne ağrım kaldı ne uykusuzluğum. Dün sabahtan akşama kadar eşimle temizlik yaptım. Kızımın odasını boşalttık. Kışlıkları kaldırıp yazlıkları yıkadım utuledim yerlestirdim haftaya mobilyalar gelirse die dip köşe heryeri temizledim. Akşam saat 11 de bugün arkadaşlarımla kahvaltıda yeriz die yufkadan börek sardım pişirdim. Mutfağı toparladım duş aldım ve saat 1i gecmisti yatağa yattığımda. İçim öyle huzurluydu ki uyurken ne bel ağrısı ne sırt ağrısı hic bisey hissetmeden gece hic uyanmadan sabah ettim.

Simdi sizlerinde yorumlarını okuyunca kendi kendime dedim ki demekki kafsya takmamak kendimizi fazla dinlememek gerekiyor. Bir de rüyamda kızımı gördüm gözleri kocamandı ve renkliydi hafif tombul yanakları vardı. Sabah nasıl mutlu uyandığımı anlatamam. Inşallah sizlerde böyle güzel sabahlara uyanırsınız yeter ki içiniz ferah olsun

Bende tatili bekliyorum dört gözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…