2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de simdi bunlari aldim tulumu hastanede giydireyim diyordum cok mu kalın ve buyuk olur 0 3 ay

Canım buyuk olabılır ebatları yanlış hatırlamıyosam 62 cm ve 6,5 kılo seklınde. Ama kalın degıller yanı benım aldıklarım penyeydı bu sekılde uclu paket aşmıştım ben de

Ben de simdi bunlari aldim tulumu hastanede giydireyim diyordum cok mu kalın ve buyuk olur 0 3 ay
Canım bende 0-3 aylık 3'lü paket tulumunu aldım. Kumaşı çok kalın değil ben çok beğendim ama ebat olarak hastanede giydirmek için biraz büyük.

Ben 3 lu paket tulumunu almıstım daha once penye oluyo canım. Kalıpları bıraz buyuk 0-3 ayı 6.5 kıloya kadar gıyınebılıyo ben cok begenıyorum bu markayı kullananlarda genelde memnun
Sagol canım hersey tükenmis ya üzüldüm kacırdık

v

bir gebenin enine cizgi ile imtihanı:)) çok cesurca:)) senin bana göre baya az. benim iç karnım mıdır nedir aldı başını gitti. ama maşallahımız var hepimizin.
napıyım ısrarla enıne cızgılı buluzlar yapıyolar :) benım de gobegım erken cıktı aslında 14 haftalıkken karnım bellıydı ama sonrasında daha yavas buyudu

Ana gerçekten mi kıyamam. Aynı şeyi örgü sepette yaşadım bende. Gördükçe sinirim bozuluyo
Aynen Allahtan 50 adet soylemistim giden 50 liram oldu iyice arastirmak gerekiyor.kismet artik oyle cikacagi varmis.
:))

napıyım ısrarla enıne cızgılı buluzlar yapıyolar :) benım de gobegım erken cıktı aslında 14 haftalıkken karnım bellıydı ama sonrasında daha yavas buyudu
benim daha 3 aylık olmadan belliydi düşün halimi:) içinde mini mini bebiş var ya şaka gibi. bu mucize değil de nedir? şükürler olsun.

benim daha 3 aylık olmadan belliydi düşün halimi:) içinde mini mini bebiş var ya şaka gibi. bu mucize değil de nedir? şükürler olsun.

KEsinlikle içimizde ayrı bi dünyası olan bi mücize var en büyük şükür sebebim Allah isteyen herkese nasip eder inş. Şu üç ayı da saglıkla bi atlatsak cok ozledım cok bekledım melegımı zaman cabucak gecsın istiyorum. Onu içimde hissetmek bambaşkaymış ama kollarımda olusunu dusunmek gibisi yok

Aminnnn Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bizlerde saglikla sihatle mutlulukla kucagimiza alalim bebislerimizi..

bence de.. bi taraftan daha çoook var diyırum diğer taraftan ne kadar az kaldı diyorum. sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah.

S secret51 @balinmaz _balprensesi_ kızlar bende kendimi yalnız hissediyordum çok şükür sizin göbüşlerde büyümüş hepimizin maşallah ı var napalım doğurduktan sonra dağılmayalım burada hep beraber kiloları veririz yeterki minikler sağlıklı olsunlar ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım sonra 28 kilo verdim yine veririz psikolojiyi bozmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…