- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Ben de simdi bunlari aldim tulumu hastanede giydireyim diyordum cok mu kalın ve buyuk olur 0 3 ay
Canım bende 0-3 aylık 3'lü paket tulumunu aldım. Kumaşı çok kalın değil ben çok beğendim ama ebat olarak hastanede giydirmek için biraz büyük.Ben de simdi bunlari aldim tulumu hastanede giydireyim diyordum cok mu kalın ve buyuk olur 0 3 ay
Sagol canım hersey tükenmis ya üzüldüm kacırdıkBen 3 lu paket tulumunu almıstım daha once penye oluyo canım. Kalıpları bıraz buyuk 0-3 ayı 6.5 kıloya kadar gıyınebılıyo ben cok begenıyorum bu markayı kullananlarda genelde memnun
bence ikimiz başabaş gidiyoruz balinmazcım. :)) bittik bittik..Bebiş ve göbüş
bir gebenin enine cizgi ile imtihanı:)) çok cesurca:)) senin bana göre baya az. benim iç karnım mıdır nedir aldı başını gitti. ama maşallahımız var hepimizin.Eki Görüntüle 1977935 Ben de göbüşümü paylaşıyım canım çektibes gun once cekmıstım
v
bir gebenin enine cizgi ile imtihanı:)) çok cesurca:)) senin bana göre baya az. benim iç karnım mıdır nedir aldı başını gitti. ama maşallahımız var hepimizin.
Aynen Allahtan 50 adet soylemistim giden 50 liram oldu iyice arastirmak gerekiyor.kismet artik oyle cikacagi varmis.Ana gerçekten mi kıyamam. Aynı şeyi örgü sepette yaşadım bende. Gördükçe sinirim bozuluyo
benim daha 3 aylık olmadan belliydi düşün halimi:) içinde mini mini bebiş var ya şaka gibi. bu mucize değil de nedir? şükürler olsun.napıyım ısrarla enıne cızgılı buluzlar yapıyolar :) benım de gobegım erken cıktı aslında 14 haftalıkken karnım bellıydı ama sonrasında daha yavas buyudu
Reklamlarinda gayet guzeldi yuzu gozu belliydi bana gelenler bicesit olmus neyse artik kece daha iyi oldu benim icin :))Bebek yapmak cok zor 3 aydir ugrasiyorum.Tanesine 50 tl verseler yapmam cekilecek dert degil.
benim daha 3 aylık olmadan belliydi düşün halimi:) içinde mini mini bebiş var ya şaka gibi. bu mucize değil de nedir? şükürler olsun.
Aminnnn Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bizlerde saglikla sihatle mutlulukla kucagimiza alalim bebislerimizi..KEsinlikle içimizde ayrı bi dünyası olan bi mücize var en büyük şükür sebebim Allah isteyen herkese nasip eder inş. Şu üç ayı da saglıkla bi atlatsak cok ozledım cok bekledım melegımı zaman cabucak gecsın istiyorum. Onu içimde hissetmek bambaşkaymış ama kollarımda olusunu dusunmek gibisi yok
bence de.. bi taraftan daha çoook var diyırum diğer taraftan ne kadar az kaldı diyorum. sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah.KEsinlikle içimizde ayrı bi dünyası olan bi mücize var en büyük şükür sebebim Allah isteyen herkese nasip eder inş. Şu üç ayı da saglıkla bi atlatsak cok ozledım cok bekledım melegımı zaman cabucak gecsın istiyorum. Onu içimde hissetmek bambaşkaymış ama kollarımda olusunu dusunmek gibisi yok
inşallah melissacım. Allah korusun bütün bebişleri.Aminnnn Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bizlerde saglikla sihatle mutlulukla kucagimiza alalim bebislerimizi..
Ay gerçekten yorgan ne iyi olurdu. Halim olsada çewremde a101bulsamyarin icin cesitli urunler gorunuyor brosurde. alez, yastik, yorgan, nevresim, banyo seti vs.. yarin sabahtan gidip incelemek lazim
Süpermiş saol paylaşımın için tatlımKuvet takimini kullanan arkadaşım memnun bende alacagim sabah 8.30 a alarm kurdum :)
Benimde giden 65 tlme oldu. Sağlık olsun napalım buda bana ders olduAynen Allahtan 50 adet soylemistim giden 50 liram oldu iyice arastirmak gerekiyor.kismet artik oyle cikacagi varmis.
:))
Ben dee yarin alacagimm :))Kuvet takimini kullanan arkadaşım memnun bende alacagim sabah 8.30 a alarm kurdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?