Eki Görüntüle 1977819 Eki Görüntüle 1977820 Kızlar ben de bunları aldım:) bana uygun geldı baya fıyatları bır de bazı kıyafetlere yuzde 20 ındırım uyguladı. burdaki fıyatlar ındırımsız hallerı
Aa çok mu güzel oluyorlar? Neler oluyoryarin a101e bebek urunleri geliyor kizlar,kacirmayin.
Canim biberon pp mi dusunuyorsun? Bende bastan oyle alacaktimda sonra olmusken cam olsun dedim hem herkes canı oneriyor
Mothercare sitesinden mi aldın cnm bende bakıyorum kaç zamandır erkek bebek için olanlar hep bitmişEki Görüntüle 1977819 Eki Görüntüle 1977820 Kızlar ben de bunları aldım:) bana uygun geldı baya fıyatları bır de bazı kıyafetlere yuzde 20 ındırım uyguladı. burdaki fıyatlar ındırımsız hallerı
Hepsinden yapririyorum canim karisik olcak.cok gelen olmaz is arkadaslarima gore tum akrabalarim ankarada.ayy sorma bebek yaptirdim biyere hevesle bi geldi agziburnu kaymis bebek demeye bin sahitHangi birini yaptırıyosun kız :) yoksa çeşit çeşit mi. Kokulu taş macerası demişsn ne oldu?
Mothercare sitesinden mi aldın cnm bende bakıyorum kaç zamandır erkek bebek için olanlar hep bitmiş
Ana gerçekten mi kıyamam. Aynı şeyi örgü sepette yaşadım bende. Gördükçe sinirim bozuluyoHepsinden yapririyorum canim karisik olcak.cok gelen olmaz is arkadaslarima gore tum akrabalarim ankarada.ayy sorma bebek yaptirdim biyere hevesle bi geldi agziburnu kaymis bebek demeye bin sahit
Gule gule kullanin canim :)Tek biberon aldim avent ve gogus kalkanida avent. Emzikleri nuk aldim. Biri kutulu digeri normal kauçuk
mayhosmelek
Kizlar bende mothercare in sitesine bakiyorum simdi tulum lari nasil oluyor bilen varmi kalinmi yoksa penyemi ona gore 0-3 aylik bakiyorumda kalinsa almam
yarin icin cesitli urunler gorunuyor brosurde. alez, yastik, yorgan, nevresim, banyo seti vs.. yarin sabahtan gidip incelemek lazimAa çok mu güzel oluyorlar? Neler oluyor
Bebek yapmak cok zor 3 aydir ugrasiyorum.Tanesine 50 tl verseler yapmam cekilecek dert degil.Hepsinden yapririyorum canim karisik olcak.cok gelen olmaz is arkadaslarima gore tum akrabalarim ankarada.ayy sorma bebek yaptirdim biyere hevesle bi geldi agziburnu kaymis bebek demeye bin sahit
Kuvet takimini kullanan arkadaşım memnun bende alacagim sabah 8.30 a alarm kurdum :)Aa çok mu güzel oluyorlar? Neler oluyor
Ben de küveti düşünebilirim güzelmiş.kova ve tasını e bebekten alırım belki desenleri çok hoşuma gitmiştiKuvet takimini kullanan arkadaşım memnun bende alacagim sabah 8.30 a alarm kurdum :)
Benim gobekte catlaklar cok fenaEki Görüntüle 1977925 kızlar 26+3 üm. yakında tam dünya olup, nirvanaya ulaşmayı düşünüyorum. bacaklarımda çatlaktan ziyade kanyonlar oluştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?