2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Emzik nuk aldim kizlar. Hem uygun hemde guzel. Pahali olmasina gerek yok dedim. Zaten minigime bir kez teklif edecem alirsa alir almazsada zorlamam kendi bilir :)

Canim biberon pp mi dusunuyorsun? Bende bastan oyle alacaktimda sonra olmusken cam olsun dedim hem herkes canı oneriyor

Valla cam dıye aldım ama plastıkmıymıs :O ben her ıhtımale karsı hastanede elımın altında bulunsun dıye uygun bulmusken aldım ama pp nin plastık oldugunu hıc dusunmedım ıns gerek kalmaz bıberona ama gerek duyarsan benım de tercıhım cam olur tabi

Hangi birini yaptırıyosun kız :) yoksa çeşit çeşit mi. Kokulu taş macerası demişsn ne oldu?
Hepsinden yapririyorum canim karisik olcak.cok gelen olmaz is arkadaslarima gore tum akrabalarim ankarada.ayy sorma bebek yaptirdim biyere hevesle bi geldi agziburnu kaymis bebek demeye bin sahit

Mothercare sitesinden mi aldın cnm bende bakıyorum kaç zamandır erkek bebek için olanlar hep bitmiş

Evet canım kendı sıtesınden aldım. Cogu sey tukenmıs evet ben de ıstedıklerımı alamadım beden yoktu uygun bulduklarımdan aldım

Hepsinden yapririyorum canim karisik olcak.cok gelen olmaz is arkadaslarima gore tum akrabalarim ankarada.ayy sorma bebek yaptirdim biyere hevesle bi geldi agziburnu kaymis bebek demeye bin sahit
Ana gerçekten mi kıyamam. Aynı şeyi örgü sepette yaşadım bende. Gördükçe sinirim bozuluyo

Kizlar bende mothercare in sitesine bakiyorum simdi tulum lari nasil oluyor bilen varmi kalinmi yoksa penyemi ona gore 0-3 aylik bakiyorumda kalinsa almam

Kizlar bende mothercare in sitesine bakiyorum simdi tulum lari nasil oluyor bilen varmi kalinmi yoksa penyemi ona gore 0-3 aylik bakiyorumda kalinsa almam

Ben 3 lu paket tulumunu almıstım daha once penye oluyo canım. Kalıpları bıraz buyuk 0-3 ayı 6.5 kıloya kadar gıyınebılıyo ben cok begenıyorum bu markayı kullananlarda genelde memnun

Bebek yapmak cok zor 3 aydir ugrasiyorum.Tanesine 50 tl verseler yapmam cekilecek dert degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…