S secret51Amine Busra @_balprensesi_ kızlar bende kendimi yalnız hissediyordum çok şükür sizin göbüşlerde büyümüş hepimizin maşallah ı var napalım doğurduktan sonra dağılmayalım burada hep beraber kiloları veririz yeterki minikler sağlıklı olsunlar ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım sonra 28 kilo verdim yine veririz psikolojiyi bozmaya gerek yok
Veririz veririz canım hiç mutsuz olmaya gerek yok aklına bile getirme bizde 5-6 kilo ile doğursaydık fena olmazdı ama bakalım bebişler o zaman nasıl olurdu çok şükür sağlıklı bebeklerimiz olacak inşallah bundan büyük şükür sebebi yok ben geçen doğumumda 100ü gördüm ama boy yok bende inşallah bunda görmem boşveeerrHayatimda ulaştigim en yuksek kilodayim. Vucudum error veriyor. Dogumda 100ü grçecegim kesinlesti. Cok mutsuzum. Ama bebegim kipirdadikca simdilik unutuyorum. Dogumdan sonra hobidigirtlak yemezsek verebiliriz inşallah
bence de. ben de ilk gebeliğimde 18 kg almıştım, hepsini verdin sonra. bunda da veririm; veririz. sağlıklı olsunlar, sağlıklı olalım da gerisi kolay.S secret51Amine Busra @_balprensesi_ kızlar bende kendimi yalnız hissediyordum çok şükür sizin göbüşlerde büyümüş hepimizin maşallah ı var napalım doğurduktan sonra dağılmayalım burada hep beraber kiloları veririz yeterki minikler sağlıklı olsunlar ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım sonra 28 kilo verdim yine veririz psikolojiyi bozmaya gerek yok
Günaydın ben ise annem A101 eGünaydin A101'ciler uyandimi sanirim 9bucukta aciliyor. Bende kuvet alacagim en pembisinden. Bekliyordum zaten bime gelecekti A101 once davrandi :)
Yogurt kavanozuda hosuma gitti onuda alayim diyorum bebek askisi var onuda alayim susleyeyim diyorum Bakalim kismetimize neler dusecek bugun :)
Alez uygun yorgan uygun hersey cok uygun ihtiyaciniz neyse alin gitsin :)) Bende gidicem cok kalabaliksa kizimi tehlikeye atmam kosede beklerim :)))Günaydın ben ise annem A101 eneler alacak bilmiyorum ama benden iyi incelemiş :)
Hepsini dedi annem nevresim falan da varmış alsın bize bişey bırakmayın dedim siz hiçbişey almayın diyolar dört koldan hazırlık var görümcem kızından iki koli kıyafet saklamış giyilmemis bile var tertemiz çabuk buyudukleri için çoraplar bile var onları yıkamış geçen iki camasirlik dolmuş şok oldum bize keyfi şeyler kalacak sanırım :) aslında birer tekmeyle kalabalığı aşar kizceler bakma yerleri darAlez uygun yorgan uygun hersey cok uygun ihtiyaciniz neyse alin gitsin :)) Bende gidicem cok kalabaliksa kizimi tehlikeye atmam kosede beklerim :)))
Ohh sanli kizçen senin :) Bizimkiler uzakta oldugu icin kimse birsey demiyor ya herkes aynisindan alacak yada kimse birsey almayacak :)))Hepsini dedi annem nevresim falan da varmış alsın bize bişey bırakmayın dedim siz hiçbişey almayın diyolar dört koldan hazırlık var görümcem kızından iki koli kıyafet saklamış giyilmemis bile var tertemiz çabuk buyudukleri için çoraplar bile var onları yıkamış geçen iki camasirlik dolmuş şok oldum bize keyfi şeyler kalacak sanırım :) aslında birer tekmeyle kalabalığı aşar kizceler bakma yerleri dar
Canım görümcem çok almış giymedikleri bile var arada abartmaya gerek yok sanırım hevesle herşeyi almak istiyo insan ben de keyfim için alıcam biraz daha onun zevki de ayrı ama yaa :) bizim Mobilya hastane eşyaları eksik şuan iki hafta izne ayrilicam o ara herşeyi hazirlicam nasipseOhh sanli kizçen senin :) Bizimkiler uzakta oldugu icin kimse birsey demiyor ya herkes aynisindan alacak yada kimse birsey almayacak :)))
Benimde eksigim kalmadi gibi yenidogan alt pijama ayakli ayaksiz bir kac tane de ust pijama alirsam yeterli olacaktir sanirim en az ben alis veris yaptim kiyafet yonunden kizim gelince eksiklerini gider beraber aliriz artik :)
Benim doktorda 38.doldurunca alacak canım. Hayırlısı olsun inşallah. Bizde 3-7temmuz arasını bekliyoruzKızlar, doktorla görüştüm sezaryen olacağım için 14 temmuz civarı günlerde alırız dedi,,bu tarih 13 - 15- 16 temmuzda olabilir dedi..yani 39.haftada alacak sanırsam
merhaba canım e bebekteki ince pamuk yatağı bende düşünüyorum içi gerçekten pamuk mu elyaf mı ? emin olamadığım için henüz almamıstım fermuar varsa bakarmısın ?Ben yataşın yari ortapedik bebiş yatağını alacağım inşallah. Uzerine e bebekten ince pamuk yatak aldim. Yasina girince pamuk yatagi kaldiririm diye dusunuyorum.
Pamuklu canimmerhaba canım e bebekteki ince pamuk yatağı bende düşünüyorum içi gerçekten pamuk mu elyaf mı ? emin olamadığım için henüz almamıstım fermuar varsa bakarmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?