Turkcel hattim yok vın var cekiyor ama sonucta oda hat .Günaydın kızlar. Turkcell hattı çekmeyen var mı? Benimki geceden beri çekmiyor.
Sorun telefonda o zaman. Bayiye gidip bir sorayim sorun neymis. Sağol canımTurkcel hattim yok vın var cekiyor ama sonucta oda hat .
canım altında gideri var mı? ben de gidip bakıcam bugünBiz kuvetimizi aldik :)) 1 tane tek pembe gelmisti kaptik kizimla hemen cokta kaliteli uyduruk plastik de degilmis ..
Biz kuvetimizi aldik :)) 1 tane tek pembe gelmisti kaptik kizimla hemen cokta kaliteli uyduruk plastik de degilmis ..
Var canim gider yeri :-/ 50-60 liraliklardan tek farki desensiz duz :)canım altında gideri var mı? ben de gidip bakıcam bugün
Kalmaz canim sanmiyorum ben ilk acildiginda gittim onda bile birer tane vardi. Insallah esin bulur alir istediklerinioh güle güle kullanın canım içinde cıbı cıbı yaptırdıgğımız günleri de görürüz inş. ben ancak akşam gidebilirim heralde ozamana da bişi kalmaz. eşime yazdım a101 görürse bakıcak. inş bulabilirim ben de
Canım plastiği kaliteli mi acaba,bebeğe zararlı maddeler barındırıyor olabilir.İyi araştırmak lazım.Kuvet takimini kullanan arkadaşım memnun bende alacagim sabah 8.30 a alarm kurdum :)
Kantoron kremi kullan bende olanı geçirdi ve genetik olarak eğilimliyim ergenliğimden kalma çatlaklarım var kalçamda.Benim gobekte catlaklar cok fena
Her seyi denedim olmadi canim. Som karti yeniledim. Duzeldi.Benimki çekiyor canım. Telini bi kapat aç geçmezse 532yi ara
Günaydın balprensesi hislerime tercüman oldun uzun zamandır doğum konusu kafamı kurcalıyor benimkisi de tüpe bebek doktorum bana direk sezeryan dedi ben de anne ve bebek sağlığını tehdit edecek normal doğuma engel olacak bir durum yoksa normal doğum istediğimi söyledim pek de hoşuna gitmedi doktorun hatta normal doğumda bulubamayacagini da ima etti bize. O kadar kötüsü hissettim ki kendimi tam son dakika olacak şeyler mi yani. Diğer taraftan da sorumluluk mu alıyorum bebeğe birşey olur mu diye de kendimize yiyip bitiriyorum resmen. Sankim normal doğumlu tehlikelisi bebeğe bişey olursa sorumluluk senin diye psikolojik baskı kuruyorlar. Benim gibi düşünen birinin daha olması mutlu etti beni bende mi bi anormallik var diye düşünmeye başlamıştım. Allah hakkımızda hayırlısıni versingünaydın kızlar. biz de en son kı kontrolde dogumu konustuk dr umla. nasıl yapmak ıstedıgımı sordu normal dedım. o da her gebelık kıymetlı ama tup bebek oldugu ıcın daha kıymetlı bızım ıcın dedı rıske atmayalım bence dedı. ben de olmazsa olmazım degıl ama sartlarım normalı gerektırıyosa sezeryan olmak ıstemıyorum dedım. ama olur da sız en ufak bı rısk bıle gorsenız o rıskı bıle goze alamam sezeryan olurum dedım. yalnız sezeryanı da planlı ıstemedıgımı soyledım. bebegım ne zaman gelmeye nıyetlenırse o zaman sezeryan olmak ıstıyorum dedım o da tamam dedı. yanı benım gunum bellı degıl bakalım ne zaman gelmek ıstıycek meleğim
Gittigimde bir tane pembe bir tane mavi vardi. Pembeyi kaptigim gb kostum kasaya:)) Odemeyi yaptim donuste eve goturecegim. Onun disinda nevresim alez falan bulamadim. Donuste yol uzerindekilere bakacagim.Eki Görüntüle 1978084 Eki Görüntüle 1978086 Bunlari aldim ben alez cok guzeldi ama bebek alezi gelmemisti pamukluydu varsa sizin oralarda kacirmayin
Kalmaz canim sanmiyorum ben ilk acildiginda gittim onda bile birer tane vardi. Insallah esin bulur alir istediklerini
Evlenirken Madam Coco'dan kuş tüyü yorgan almıştım ama nasıl adi,saçma bir kumaş kullanmışlarsa yorganın tüyleri hep dışarı çıkıyordu,etraf kuş tüyü ve toz.Ben de alerji oldum.Şimdi onları iyi bir yorgancya götürüp bebişime yorgan ve ince bir yatak pedi yaptıracağım.Kuş tüyü yastık da almıştım aynı markanın onlar da incecik yatılmıyor.Onları da bebeişe kullanırım.Alez uygun yorgan uygun hersey cok uygun ihtiyaciniz neyse alin gitsin :)) Bende gidicem cok kalabaliksa kizimi tehlikeye atmam kosede beklerim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?