- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Günaydın balprensesi hislerime tercüman oldun uzun zamandır doğum konusu kafamı kurcalıyor benimkisi de tüpe bebek doktorum bana direk sezeryan dedi ben de anne ve bebek sağlığını tehdit edecek normal doğuma engel olacak bir durum yoksa normal doğum istediğimi söyledim pek de hoşuna gitmedi doktorun hatta normal doğumda bulubamayacagini da ima etti bize. O kadar kötüsü hissettim ki kendimi tam son dakika olacak şeyler mi yani. Diğer taraftan da sorumluluk mu alıyorum bebeğe birşey olur mu diye de kendimize yiyip bitiriyorum resmen. Sankim normal doğumlu tehlikelisi bebeğe bişey olursa sorumluluk senin diye psikolojik baskı kuruyorlar. Benim gibi düşünen birinin daha olması mutlu etti beni bende mi bi anormallik var diye düşünmeye başlamıştım. Allah hakkımızda hayırlısıni versin
Ne güzel eskimemiştir o kıyafetler.Ben de ikinci çocuğu yapmazam tabi gelinler de isterse kıyafetleri ya dayısına ya amcasına veririm ama veremeyedebilirim.O kadar özenerek,beğenerek aldım toruna mı saklasam ne yapsam:)Hepsini dedi annem nevresim falan da varmış alsın bize bişey bırakmayın dedim siz hiçbişey almayın diyolar dört koldan hazırlık var görümcem kızından iki koli kıyafet saklamış giyilmemis bile var tertemiz çabuk buyudukleri için çoraplar bile var onları yıkamış geçen iki camasirlik dolmuş şok oldum bize keyfi şeyler kalacak sanırım :) aslında birer tekmeyle kalabalığı aşar kizceler bakma yerleri dar
Bebise yaradi desene ne guzel iste kus gibi uyur buyurEvlenirken Madam Coco'dan kuş tüyü yorgan almıştım ama nasıl adi,saçma bir kumaş kullanmışlarsa yorganın tüyleri hep dışarı çıkıyordu,etraf kuş tüyü ve toz.Ben de alerji oldum.Şimdi onları iyi bir yorgancya götürüp bebişime yorgan ve ince bir yatak pedi yaptıracağım.Kuş tüyü yastık da almıştım aynı markanın onlar da incecik yatılmıyor.Onları da bebeişe kullanırım.
Ben de normal doğumu çok istiyorum.Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin. Sağ salim kavuştursun yavrularımızaGünaydın balprensesi hislerime tercüman oldun uzun zamandır doğum konusu kafamı kurcalıyor benimkisi de tüpe bebek doktorum bana direk sezeryan dedi ben de anne ve bebek sağlığını tehdit edecek normal doğuma engel olacak bir durum yoksa normal doğum istediğimi söyledim pek de hoşuna gitmedi doktorun hatta normal doğumda bulubamayacagini da ima etti bize. O kadar kötüsü hissettim ki kendimi tam son dakika olacak şeyler mi yani. Diğer taraftan da sorumluluk mu alıyorum bebeğe birşey olur mu diye de kendimize yiyip bitiriyorum resmen. Sankim normal doğumlu tehlikelisi bebeğe bişey olursa sorumluluk senin diye psikolojik baskı kuruyorlar. Benim gibi düşünen birinin daha olması mutlu etti beni bende mi bi anormallik var diye düşünmeye başlamıştım. Allah hakkımızda hayırlısıni versin
Yorma canım kendini,ilk üç ayda olduğu gibi yine dikkat etmeliyiz kendimize.Allah korusun bir şey olmaz da endişelenmemek için.Ben çok dalgınım,araba kullanırken çok korkuyorum ve panik yapıyorum.Ani frenler,herkes arkamdan kornaya basıyor.İyice stresleniyorum.Oturduğum yerde de metro falan yok.Bir ay daha idare etsem direksiyona oturmam artık.Eşim getirip götürsün.Günaydın annişkolar. Dün gece deliksiz uyumuşum resmen. Ama dün çok yorulduğum için tehlike atlattım resmen. Duşta 4 kere kasılma yaşadım öyle korktumki eşim çıkardı duştan kendime gelemedim bir süre. Sonra sızmışım yattığım yerde
Gökçenur Temel'inkine de bak.Ben ona çektireceğim.Bazılarında bebeğin özel bölgelerini ,göbek bağını falan gösteriyor ya onlar benim hoşuma gitmiyor.Bu kız sadece güzel sahnelerden bir kolaj yapıyor.kızlar sız de benım gıbı dogum klıplerı ızlıyomusunuz. normalde duygusallık yasamıyorum herseye aglayan bır hamile degılım ama bu klıplerı ızledıgımde kendımı tutamıyorum..
Gökçenur Temel'inkine de bak.Ben ona çektireceğim.Bazılarında bebeğin özel bölgelerini ,göbek bağını falan gösteriyor ya onlar benim hoşuma gitmiyor.Bu kız sadece güzel sahnelerden bir kolaj yapıyor.
desenli olanında sadece tabanında var zaten.iki katı niye ödeyelim ki o zaman :) inşallah mavişini bulurum da alabilirimVar canim gider yeri :-/ 50-60 liraliklardan tek farki desensiz duz :)
Ben de öyle düşünüyorum öncelikle normal ama bir sorun olur normal doğuma engel bir durum olur tabi ki de sezeryan olsun ama daha ortada hicbirsey yokken direk sezeryan demesi ne bileyim. Doktoru değiştirmeyi düşünüyorum umarım geç kalmamisimdir. Bir doktor 9 ay boyunca başka doktora gidiyorlar tam doğumda doktor değiştiriyorlar anne ve bebek hakkında bilgi sahibi olmadan doğuma alıyorsun hiç sağlıklı bir durum değil demişti. Ne kadar erken karar verilirse o kadar iyiamin canım inş. bebegımı düşündüğüm için zaten normal istiyorum aslında ama sezeryanda risk yok mu hiç bir şey olacaksa Allah korusun sezeryanda da olur. dualarım hep bebegım ıcın hayırlı dogum hangısı olucaksa o olsun yönünde. diretmek istemiyorum ille de normal dığurcam dıye. benım dr basta tüp bebek oldugunu soyledıgım de normal de dogurabılırsın demıstı ama son gıttıgımızde sezeryan daha ıyı olur dedı. bazı dr lar kendı rahatları ıcın sezeryanı onerıyolar tup bebek olunca bahanesı de hazır oluyo. erekırse dr unu degıstır canım onemlı olan senın içini rahat etttiricek biriyle devam etmen seni strese sokan bi dr.la değil
Senin de mi tüp bebekBen de normal doğumu çok istiyorum.Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin. Sağ salim kavuştursun yavrularımıza
Selam canim geçmiş olsun.Günaydın annişkolar. Dün gece deliksiz uyumuşum resmen. Ama dün çok yorulduğum için tehlike atlattım resmen. Duşta 4 kere kasılma yaşadım öyle korktumki eşim çıkardı duştan kendime gelemedim bir süre. Sonra sızmışım yattığım yerde
Yok canım tüp bebek değil de 4 sene içinde 4 bebek kaybı yaşadım. En büyük kaybım 28 haftalıktı.Karnımda öldü.Ölü doğum yaptımSenin de mi tüp bebek
A101 de olmasi mi kalitesiz olabilir dusuncesi uyandiriyor? Banyo setine 50-60 tl butcem yok malesef. Bizde legende yikanmis insaniz cok sukur birseyde olmadim herseyin ham maddesini bilemeyiz. Plastik sonucta zararli madde oldugu kesin.Canım plastiği kaliteli mi acaba,bebeğe zararlı maddeler barındırıyor olabilir.İyi araştırmak lazım.
hayirli olsun canim.Biz kuvetimizi aldik :)) 1 tane tek pembe gelmisti kaptik kizimla hemen cokta kaliteli uyduruk plastik de degilmis ..
Bende kova ve masrafa aldim 2tane pembe vardi birini kaptim küvet var abimizden allahtan bu saate kadar kalmis daha yeni aldim hobby nin plastikleri cok kalite oluyor bide aski aldim tek pembe kalmisti corap aldim cam yogurt mayalama kavanozu aldim :)Biz kuvetimizi aldik :)) 1 tane tek pembe gelmisti kaptik kizimla hemen cokta kaliteli uyduruk plastik de degilmis ..
Saol tatlım benim geçti gitti şükür iyiyiz güzelce uyuduk halada uykum var :) aman sağlıkla gelsinler vaktinde gelsinler uslu dursunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?