2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım inş. bebegımı düşündüğüm için zaten normal istiyorum aslında ama sezeryanda risk yok mu hiç bir şey olacaksa Allah korusun sezeryanda da olur. dualarım hep bebegım ıcın hayırlı dogum hangısı olucaksa o olsun yönünde. diretmek istemiyorum ille de normal dığurcam dıye. benım dr basta tüp bebek oldugunu soyledıgım de normal de dogurabılırsın demıstı ama son gıttıgımızde sezeryan daha ıyı olur dedı. bazı dr lar kendı rahatları ıcın sezeryanı onerıyolar tup bebek olunca bahanesı de hazır oluyo. erekırse dr unu degıstır canım onemlı olan senın içini rahat etttiricek biriyle devam etmen seni strese sokan bi dr.la değil

Ne güzel eskimemiştir o kıyafetler.Ben de ikinci çocuğu yapmazam tabi gelinler de isterse kıyafetleri ya dayısına ya amcasına veririm ama veremeyedebilirim.O kadar özenerek,beğenerek aldım toruna mı saklasam ne yapsam:)

Bebise yaradi desene ne guzel iste kus gibi uyur buyur

Ben de normal doğumu çok istiyorum.Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin. Sağ salim kavuştursun yavrularımıza

Yorma canım kendini,ilk üç ayda olduğu gibi yine dikkat etmeliyiz kendimize.Allah korusun bir şey olmaz da endişelenmemek için.Ben çok dalgınım,araba kullanırken çok korkuyorum ve panik yapıyorum.Ani frenler,herkes arkamdan kornaya basıyor.İyice stresleniyorum.Oturduğum yerde de metro falan yok.Bir ay daha idare etsem direksiyona oturmam artık.Eşim getirip götürsün.

kızlar sız de benım gıbı dogum klıplerı ızlıyomusunuz. normalde duygusallık yasamıyorum herseye aglayan bır hamile degılım ama bu klıplerı ızledıgımde kendımı tutamıyorum..

kızlar sız de benım gıbı dogum klıplerı ızlıyomusunuz. normalde duygusallık yasamıyorum herseye aglayan bır hamile degılım ama bu klıplerı ızledıgımde kendımı tutamıyorum..
Gökçenur Temel'inkine de bak.Ben ona çektireceğim.Bazılarında bebeğin özel bölgelerini ,göbek bağını falan gösteriyor ya onlar benim hoşuma gitmiyor.Bu kız sadece güzel sahnelerden bir kolaj yapıyor.

Ben de öyle düşünüyorum öncelikle normal ama bir sorun olur normal doğuma engel bir durum olur tabi ki de sezeryan olsun ama daha ortada hicbirsey yokken direk sezeryan demesi ne bileyim. Doktoru değiştirmeyi düşünüyorum umarım geç kalmamisimdir. Bir doktor 9 ay boyunca başka doktora gidiyorlar tam doğumda doktor değiştiriyorlar anne ve bebek hakkında bilgi sahibi olmadan doğuma alıyorsun hiç sağlıklı bir durum değil demişti. Ne kadar erken karar verilirse o kadar iyi

Hayırlı günler kizlar bugün yürüyüşe basladim, yürüyüş yapmak doğumuda kolaylastirirmis 5bin adım atmışım cok iyi geldi sankim vücudumda su topladı hic yoktan bunu atabilirsem sevincem insllh.

Yarında bebisimi göruceem cok özledim bakalm kac kilo olmuş

Selam canim geçmiş olsun.

Dün bende de bir kac damla kan geldi.serkilajda olunca hemen hastaneye gittim.nstde şancı çıkınca serum bağladılar.yatiyorum hic kalkmadan.sorunsuz çarçabuk geçsin su zaman inşallah.

Kızlar birşey sorucam sizlere. Karnım ara ara semsert oluyor. Durduk yere. Birde dikkatimi çekti eşimle birliktelkten snra karnım çok sertleşiyor. İçeride kaya var gbi oluyor. Aranızda yaşayan var mı ??

Canım plastiği kaliteli mi acaba,bebeğe zararlı maddeler barındırıyor olabilir.İyi araştırmak lazım.
A101 de olmasi mi kalitesiz olabilir dusuncesi uyandiriyor? Banyo setine 50-60 tl butcem yok malesef. Bizde legende yikanmis insaniz cok sukur birseyde olmadim herseyin ham maddesini bilemeyiz. Plastik sonucta zararli madde oldugu kesin.

Biz kuvetimizi aldik :)) 1 tane tek pembe gelmisti kaptik kizimla hemen cokta kaliteli uyduruk plastik de degilmis ..
hayirli olsun canim.
ben de yesil kuvet setini aldim.
alez, yastik-yorgan, nevrsim, alt acma, aski, mini patik... hepsinden aldim. Ivir zivirini da tamamlamis oldum boylece, hem de piyasanin cok altinda fiyatlara. tekstil urunleri zorlu tekstile ait, plastikler de kaliteli gorunuyor.
Aslinda yorgan-nevresim falan almayacaktim ama tek kalmisti, herkes bu urunu soruyor sabahtan beri dedi kiz, internette de bu fiyatlara bulmak zor, alayım dedim.

Merhaba hanımlar, sık sık giremiyorum artık siteye nedense şu sıralar hiç bitmiyor işlerim. Geçtiğimiz hafta açlık ve tokluk şekerime bakıldı tokluk 147 çıktı, sınır 140mış, doktorum bir diyetisyenle görüşmemi tavsiye etti. Dün de diyetisyenle görüştüm kilo alımım çok iyiymiş ama şekeri son aylarda kontrol altında tutmak için bir liste hazırladı, 74 kiloyla hamile kalmıştım ilk dört ay 68e kadar düşmüştüm, şimdi 74 kiloyum, 80e kadar çıkabilirsin dedi ama 80i aşırmicaz dedi. Son haftalarda özellikle akşamları çok sancım oluyordu doktorumla görüştük alttan ultrasonla muayene etti rahim ağzı uzunluğu çok iyi ama bebek secde pozisyonunda duruyor dedi, sürekli eli kolu ayağıyla aşağı doğru ittiriyormuş kendini meğer. Bizden haberler böyle =) Bu arada yavaş yavaş kıyafetleri hazırlamaya başladım ilk bebeğimden kalan ortak renklerdeki kıyafetleri ayıkladım onları yıkayıp ütüleyip dolabına kaldırdım =)

Biz kuvetimizi aldik :)) 1 tane tek pembe gelmisti kaptik kizimla hemen cokta kaliteli uyduruk plastik de degilmis ..
Bende kova ve masrafa aldim 2tane pembe vardi birini kaptim küvet var abimizden allahtan bu saate kadar kalmis daha yeni aldim hobby nin plastikleri cok kalite oluyor bide aski aldim tek pembe kalmisti corap aldim cam yogurt mayalama kavanozu aldim :)

Saol tatlım benim geçti gitti şükür iyiyiz güzelce uyuduk halada uykum var :) aman sağlıkla gelsinler vaktinde gelsinler uslu dursunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…