2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım sanki bi kere yıkanıp kenara koyulmuş gibiler bide çok cicisler şimdi mağazada yoktur öyle modelden mesela değişik tulumlar falan var o da hevesle saklamış ama şimdi yeğeni için gözü görmüyor bi sürü de almayı planladığı var sağolsun :)

A101 de olmasi mi kalitesiz olabilir dusuncesi uyandiriyor? Banyo setine 50-60 tl butcem yok malesef. Bizde legende yikanmis insaniz cok sukur birseyde olmadim herseyin ham maddesini bilemeyiz. Plastik sonucta zararli madde oldugu kesin.
A101 de olmasi mi kalitesiz olabilir dusuncesi uyandiriyor? Banyo setine 50-60 tl butcem yok malesef. Bizde legende yikanmis insaniz cok sukur birseyde olmadim herseyin ham maddesini bilemeyiz. Plastik sonucta zararli madde oldugu kesin.
Kalitesine baktın mı dedim A101 ürünleri kötü demedim.Plastiğin de çeşitli kaliteleri var.Herkes kendi bütçesine uygun olanı alır,beni de ilgilendirmez zaten.

Şanslısın canım,ne iyi görümceler var :)

Ben kuveti alinca elim doldu baska birseye bakamadim tam ama alezi sordum gelmedi dedi o olsa iyi olacakti .. Gule gule kullansin melegin annesi ..
Alez yorgan falan hic kalmamisti 12 de gidersem oyle olur evde 1cocuk daha olumca cikamadim okula yetistirdim onu
Olsun artik bir daha gelir zaten bime de gelecek aynilari söylerim o zaman belki erken gidersin

Gule gule kullansin :) Benim kova masrapa vardi diye almadim yoksa onlar coktu kuvet tek gelmisti onu kaptik :))
Alez olaydi iyiydi

Kizlar birsey daha soyleyecegim hani şu banyo sungerleri varya bende heveslenip aldim 4lüsünden ayicikli olandan birini actim kendime kullanmak icin hic bebekler icin uygun degilmis benim bile canimi acitti aklinizda bulunsun ..
Gerci anne sozü dinlemedim annem bebek süngerlemi yikanir kizim beyaz tulbentler varya yumusak onla yikariz demisti dinlemedim :)))

Herkese boyle gorumce nasip olsun ama ben kiyip veremem kendi esyalarimi yenisini alirim :)))
Biraz esyalarima duskunum de
Ben de düşkünüm ya tabağımı düşürüp kırsam üzülürüm,güzel kullanırım zaten.Pek bir şeyim kırılmaz,bozulmaz.Bir de yaşanmışlığı var ya...Napalım vermeye kıyamazsak hediye alırız :)Torunuma saklayacağım diyorum kocam gülüyor.O zamana neler çıkar diyor.Güzel tuvaletlerimi sakladım,iyi çantalar da saklama kılıflarında.Zaten arada bir kullanıyorum.Geline vereceğim:) diyorum,istemez diyorlar.

Gule gule kullansin :) Benim kova masrapa vardi diye almadim yoksa onlar coktu kuvet tek gelmisti onu kaptik :))
Alez olaydi iyiydi
Alez bende bulamadim. Kova da kalmamisti. Pembe kuvet, masrapa ve aski alabildim :) kayinvalidemi aradim simdi onlarin orada bakacak kovaya artik pembe bulamasa da şeffaf alsin :)

Ay ben aldim iki tane keske once demis olsaydin :) insallah yinede iyi cikar

Kizlar konu degisecek ama birkac sorum olacak sizlere :) iki aksamdir sol kasigimda hatta nerdeyse en altta hafif batmalar oluyor. Bide dün beşigi sildikten sonra acayip bir bel agrisi tuttu karnim taş gibi oldu. Bunlar kasilmami oluyor? Yalanci kasilma falan olabiliyor deniyor bu donemde. Birde ben birkac defadir karnimdan çıt çıt ses duyuyorum. Bugün çok net duydum emin olamadım. Normal mi acaba? Bebekten mi geliyor o ses benim kemiklerden mi? Çok şaşkınım :)

iyi ki söyledin canm, cok hevesleniyordum o renkli sekilli sungerlere. Bosyere almayalim

Bende herseyimi ozenle kullanirim yeni gibi kalir senelerce kullandiklarim bile sanki yeni almisim gibidir . O kadar uzun dusunmedim ama esimin annesi esimin kundagini sapkasi zibini filan olan bir kac esyasini vermisti cok sevindim ve yikayip utuleyip kullanacagim onlari :) Torunlarima veririm herseyimi ama yaa :))

Dun sen resim atinca aklima geldi bendd gecen hafta kullandim sizlere soyleyecektim unuttum gitti .. Olsun canim simdi kullanmasakta soyle yasina girince kullanilir hatta kendi kendini yikar :))
Gule gule kullansin minigin canim. Daha cok var doguma kadar kac kere gelir bebek esyalari

Bulmuş simdi pembesini alezde sorcak :) neyseki aldigim banyo filesi de uydu. Eşim ya uymazsa deyip deli etti beni :)

Aman canim dikkat et bak son aylara giriyoruz daha cok dikkatli olmaliyiz bebekler zamaninda gelsin..
Ben esime sildirdim dolaplari gerilme sende

Kızlar annem de sadece küvet takımından almış pembe bi tane varmış fena bi kadın geldi çekti aldı bişey demedim şeffaf aldım diyo ben de olsun dedim içine renkli alırım filesini falan daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…