2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bulmuş simdi pembesini alezde sorcak :) neyseki aldigim banyo filesi de uydu. Eşim ya uymazsa deyip deli etti beni :)
Ayy iyi sevindim gozun aydin :) uyar fileler ya ayni olculer genelde.. Bende kararsizdim kuvet alip almama konusunda ablam file alinca sart oldu almak kuveti aldim :))

Kizlar akinti ardindan bebek hareketlerinin siddetinde azalma hissetmeyw basladim. Evhamdan oldu herhalde. Doktordayim simdi. Doktorum radyoloji bolumunde ultrasona girmemi istedi bebek hareketlwrinin azaldigini hissettigimi soyleyince. Uc bucuga randevu verdilwr bekliyorum. Insallah hislerimde yaniliyorumdur. Sadecw bir evhamdir. Bekleyinc2e zaman gecmek bilmiyor.

Merak etme bebisin iyidir canim .. Bebek her zaman hareketli olmuyor benim 2 gun once nerdeyse cok cok az hareket etti bende bi telas yaptim sonra bekledim aksam basladi kipirdanmaya :)
Sende icini ferah tut iyidir bebis iyi

Kızlar annem de sadece küvet takımından almış pembe bi tane varmış fena bi kadın geldi çekti aldı bişey demedim şeffaf aldım diyo ben de olsun dedim içine renkli alırım filesini falan daha iyi olur
Seffafida cok guzeldi canim.. Asetat kalem alirsin renkli renkli cicekler cizersin kizinin ismini yazarsin Sonra belki bide oglusun olur onada kullanirsin :)

Bende A101 e öğle saatlerinde gittim. Küveti her renkte vardı. Bilerek şeffaf renklisini seçtim. Belki ileride bir bebek daha gelir diye Ama yorgan filan him yoktu. Bu arada kızlar B12 vitamini için iğne kullanan var mıııııı????

Seffafida cok guzeldi canim.. Asetat kalem alirsin renkli renkli cicekler cizersin kizinin ismini yazarsin Sonra belki bide oglusun olur onada kullanirsin :)
öyle de olabilir ya da renksiz kalsın öyle oğluş olursa ona da gider sonra :)

ben hamilelikte kullanmadım ama öncesinde çoook oldum iğne olurken gerçekten iyi geliyo ama ihmal edip bıraktım sonrasında yine düştü bikaç gündür el ayak uyuşmalarım var tekrar kontrolde isticem tahlil kesin yine düştü

ben kızmda annemim bana yaptığı kıyafeleri kullandım saklayabilirsin bence...güzel bir anı bence büyüdüğünde beğenmeyecek belki ama ben mutlu olmuştum

Benimde değerlerim düşük çıktı 10 tane iğne verdi haftada 2 kere olacakmışım. Ama burda daha önce hiç bahsi geçmedi galiba. Hamilelikte kimse kullanmıyor sanırım.

bir de hani şu tüylü ipler var ya onlarda ii oluyor elbezi gibi örün...başını bile onunla köpüklüyorsun....rahat oluyor şampuanı doğrudan sürmüyorsun

Benimde değerlerim düşük çıktı 10 tane iğne verdi haftada 2 kere olacakmışım. Ama burda daha önce hiç bahsi geçmedi galiba. Hamilelikte kimse kullanmıyor sanırım.
Olur mu canim cok kullanan vardir belki bizde yok belkide bizdekiler ilacini kullaniyor .. Bende cok kullandim gebelik oncesi düsükten sonra uzun sure kullanmistim..

Eşim almış kızlarr :) küvet takımını. Askılıkta almış. Bi heves ettim kıyafetleri astım çok şeker oldu :) Hala ufak tefek eksiklerm var onlarıda yavaştan tamamlayacağım. Kızlar birşey sorucam. Karnım arada acayip sertleşiyor. Eşimle birlikte olduktan snra da sanki karnımda kaya var öyle sertleşiyor. Aranızda yaşayan varmı. Tedirgin olmaya başladım

Eklentiler

• IMG-20170406-WA0005.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG-20170406-WA0007.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 106
Arkadaşım kullanıyor canım çok rahatsız ediyo düşmesi

Gule gule kullansin oglusun.. Canim sabahta sormustun bilgim olmadigi icin cvp yazamadim :-/

Valla dkkat etmem gerektiğini dün gece itibariyle anlamış bulundum kuzu ve bıraktım herşeyi. Aman diyim dende dikkst et tatlım. Hem ne zamana kdar çalışacaksın?

@balinmaz karından gelen çıt sesini sormussun bunu bir yerde okumuştum bebek hareket ederken öyle sesler duyulurmus bunu cok yaşayan var, cok ilgimi çekmişti okuduğum günden beride bazen acaba bende duyabilecek miyim diye dinliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…