Ayy iyi sevindim gozun aydin :) uyar fileler ya ayni olculer genelde.. Bende kararsizdim kuvet alip almama konusunda ablam file alinca sart oldu almak kuveti aldim :))Bulmuş simdi pembesini alezde sorcak :) neyseki aldigim banyo filesi de uydu. Eşim ya uymazsa deyip deli etti beni :)
Merak etme bebisin iyidir canim .. Bebek her zaman hareketli olmuyor benim 2 gun once nerdeyse cok cok az hareket etti bende bi telas yaptim sonra bekledim aksam basladi kipirdanmaya :)Kizlar akinti ardindan bebek hareketlerinin siddetinde azalma hissetmeyw basladim. Evhamdan oldu herhalde. Doktordayim simdi. Doktorum radyoloji bolumunde ultrasona girmemi istedi bebek hareketlwrinin azaldigini hissettigimi soyleyince. Uc bucuga randevu verdilwr bekliyorum. Insallah hislerimde yaniliyorumdur. Sadecw bir evhamdir. Bekleyinc2e zaman gecmek bilmiyor.
Seffafida cok guzeldi canim.. Asetat kalem alirsin renkli renkli cicekler cizersin kizinin ismini yazarsinKızlar annem de sadece küvet takımından almış pembe bi tane varmış fena bi kadın geldi çekti aldı bişey demedim şeffaf aldım diyo ben de olsun dedim içine renkli alırım filesini falan daha iyi olur
ben kızmda almıştım....ve uzun süre kullandık şimdide oğlumda kullanacağım....gerek yok pahalı şeylereBiz kuvetimizi aldik :)) 1 tane tek pembe gelmisti kaptik kizimla hemen cokta kaliteli uyduruk plastik de degilmis ..
öyle de olabilir ya da renksiz kalsın öyle oğluş olursa ona da gider sonra :)Seffafida cok guzeldi canim.. Asetat kalem alirsin renkli renkli cicekler cizersin kizinin ismini yazarsinSonra belki bide oglusun olur onada kullanirsin :)
file kullanılıyor zaten bebek plastiğe temas etmiyor...Canım plastiği kaliteli mi acaba,bebeğe zararlı maddeler barındırıyor olabilir.İyi araştırmak lazım.
ben hamilelikte kullanmadım ama öncesinde çoook oldum iğne olurken gerçekten iyi geliyo ama ihmal edip bıraktım sonrasında yine düştü bikaç gündür el ayak uyuşmalarım var tekrar kontrolde isticem tahlil kesin yine düştüBende A101 e öğle saatlerinde gittim. Küveti her renkte vardı. Bilerek şeffaf renklisini seçtim. Belki ileride bir bebek daha gelir diye Ama yorgan filan him yoktu. Bu arada kızlar B12 vitamini için iğne kullanan var mıııııı????
Kirilmadiktan sonra hic birsey olmaz ki uzun uzun yillar kullanilir zatenben kızmda almıştım....ve uzun süre kullandık şimdide oğlumda kullanacağım....gerek yok pahalı şeylere
ben kızmda annemim bana yaptığı kıyafeleri kullandım saklayabilirsin bence...güzel bir anı bence büyüdüğünde beğenmeyecek belki ama ben mutlu olmuştumNe güzel eskimemiştir o kıyafetler.Ben de ikinci çocuğu yapmazam tabi gelinler de isterse kıyafetleri ya dayısına ya amcasına veririm ama veremeyedebilirim.O kadar özenerek,beğenerek aldım toruna mı saklasam ne yapsam:)
Benimde değerlerim düşük çıktı 10 tane iğne verdi haftada 2 kere olacakmışım. Ama burda daha önce hiç bahsi geçmedi galiba. Hamilelikte kimse kullanmıyor sanırım.ben hamilelikte kullanmadım ama öncesinde çoook oldum iğne olurken gerçekten iyi geliyo ama ihmal edip bıraktım sonrasında yine düştü bikaç gündür el ayak uyuşmalarım var tekrar kontrolde isticem tahlil kesin yine düştü
bir de hani şu tüylü ipler var ya onlarda ii oluyor elbezi gibi örün...başını bile onunla köpüklüyorsun....rahat oluyor şampuanı doğrudan sürmüyorsunKizlar birsey daha soyleyecegim hani şu banyo sungerleri varya bende heveslenip aldim 4lüsünden ayicikli olandan birini actim kendime kullanmak icin hic bebekler icin uygun degilmis benim bile canimi acitti aklinizda bulunsun ..
Gerci anne sozü dinlemedim annem bebek süngerlemi yikanir kizim beyaz tulbentler varya yumusak onla yikariz demisti dinlemedim :)))
Olur mu canim cok kullanan vardir belki bizde yok belkide bizdekiler ilacini kullaniyor .. Bende cok kullandim gebelik oncesi düsükten sonra uzun sure kullanmistim..Benimde değerlerim düşük çıktı 10 tane iğne verdi haftada 2 kere olacakmışım. Ama burda daha önce hiç bahsi geçmedi galiba. Hamilelikte kimse kullanmıyor sanırım.
Arkadaşım kullanıyor canım çok rahatsız ediyo düşmesiBenimde değerlerim düşük çıktı 10 tane iğne verdi haftada 2 kere olacakmışım. Ama burda daha önce hiç bahsi geçmedi galiba. Hamilelikte kimse kullanmıyor sanırım.
Gule gule kullansin oglusun.. Canim sabahta sormustun bilgim olmadigi icin cvp yazamadim :-/Eşim almış kızlarr :) küvet takımını. Askılıkta almış. Bi heves ettim kıyafetleri astım çok şeker oldu :) Hala ufak tefek eksiklerm var onlarıda yavaştan tamamlayacağım. Kızlar birşey sorucam. Karnım arada acayip sertleşiyor. Eşimle birlikte olduktan snra da sanki karnımda kaya var öyle sertleşiyor. Aranızda yaşayan varmı. Tedirgin olmaya başladım
Teşekkür ederiizz canım çok sağoll.. En iyisi bi doktoruma sorayım..Gule gule kullansin oglusun.. Canim sabahta sormustun bilgim olmadigi icin cvp yazamadim :-/
Valla dkkat etmem gerektiğini dün gece itibariyle anlamış bulundum kuzu ve bıraktım herşeyi. Aman diyim dende dikkst et tatlım. Hem ne zamana kdar çalışacaksın?Yorma canım kendini,ilk üç ayda olduğu gibi yine dikkat etmeliyiz kendimize.Allah korusun bir şey olmaz da endişelenmemek için.Ben çok dalgınım,araba kullanırken çok korkuyorum ve panik yapıyorum.Ani frenler,herkes arkamdan kornaya basıyor.İyice stresleniyorum.Oturduğum yerde de metro falan yok.Bir ay daha idare etsem direksiyona oturmam artık.Eşim getirip götürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?