2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

açlık şekerim çok iyi 1. saat 180 sınır 185 çıktı 2. saatte çok iyi buna rağmen şekerim olduğunu söylediler ve diyet! üzgünüm

Kızlar bugun kontrolum vardı bebegım tam 24+2 fl tam haftasında kılosu da duzelmıs sadece kafası yanı bdp 23 haftalık normal dedı ama neden oyle acaba bır de bana seker yuklemesı yapıldı bugun ama deısık aclık yapmadı gerek gormemıstır dedıler 2 de randevum vardı tokken alındı kan smdı bırdaha alıncak benım gıbı aclık yapılmayan var mı anlamadım ben bu adamı ya gerk yok dıo

Benimkini de kahvaltidan sonra yapti canim. Sikinti cikmadi bende. Fark etmiyor ac tok dedi doktorum

Bana da oluyor canım bazen hareketisiz oluyor.Hberdar et bizi.

ben kızmda annemim bana yaptığı kıyafeleri kullandım saklayabilirsin bence...güzel bir anı bence büyüdüğünde beğenmeyecek belki ama ben mutlu olmuştum
Ayy valla sevindim böyle düşündüğünüze.Saklarım şimdi hepsinini,zamanı gelince katlar,sabun koyar,kolilerim,üstünü etiketlerim,depoya koyarım.

kızlar tekmeler harıcınde de benım kızım ıcerde donup duruyo sankı. ıcımde bısıler süzülüyo gibi oluyo içim gıdıklanıyo :) bı de kasıklarıma dogru vurdugundan mıdır anlamıyorum sankı damar atıyomus gıbı pıt pıt oynuyo

Valla dkkat etmem gerektiğini dün gece itibariyle anlamış bulundum kuzu ve bıraktım herşeyi. Aman diyim dende dikkst et tatlım. Hem ne zamana kdar çalışacaksın?
Çalışmıyorum ki tatlım,evlendikten sonra bıraktım ama bebiş üç yaşına falan gelince inşallah başlarım.Market,kurs,ıvır zıvır almak için çıkıyorum.Bir de annemler ben İst'e gelince uzak olmaya dayanamadık.Bana yakın bir yerden ev aldılar ama yakın bile 20 dk sürüyor trafikten.Ayda bir hafta burada kalıyorlar.Ben de her gün onlara gidiyorum.Trafikteyim yani:)

Olur mu canim cok kullanan vardir belki bizde yok belkide bizdekiler ilacini kullaniyor .. Bende cok kullandim gebelik oncesi düsükten sonra uzun sure kullanmistim..
Ben denk gelmemişim demekki daha çok ilacı kullanılıyor galiba.

bende aldım alpi gayet iyi ve piyasadan ucuz sence üzerine file mi alalım içine sünger mi ?
Sunger al canim cok kalin oluyor daha guzel oluyor her banyo sonrasi atarsin yikarsin kurutup kaldirirsin..
Ben minder alacaktim teyzesi file almis artik iki tane almaya gerek yok onu kullanirim

A101 de olmasi mi kalitesiz olabilir dusuncesi uyandiriyor? Banyo setine 50-60 tl butcem yok malesef. Bizde legende yikanmis insaniz cok sukur birseyde olmadim herseyin ham maddesini bilemeyiz. Plastik sonucta zararli madde oldugu kesin.
Cok guzel ben de aldim kuzum banyo setini fiyatida guzel bence kaliteside

Ben kullanıyorumm canim

Ben yaşamadım ama büyükler sen de ya da bebek de gaz varsa sertleşme olur diyorlar.O spor ayakkabı büyük mü ne:)Sen iki yaşına kadar olan kıyafetleri aldın galiba:)

Ben kullanıyorumm canim

Bugun tam hareket ederken oldu saskinim hala :)

Benim de içimde süzülüyor sürtünerek iç organlarıma çok net hissediyorum bazen , sanki tam tur dönüyor inişli yokuşlu bişeyler oluyır karnımda bazen aşağıya vuruyor altıma bile hafif kaçırıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…