- 17 Aralık 2014
- 3.751
- 9.413
- 108
Benimkini de kahvaltidan sonra yapti canim. Sikinti cikmadi bende. Fark etmiyor ac tok dedi doktorumKızlar bugun kontrolum vardı bebegım tam 24+2 fl tam haftasında kılosu da duzelmıs sadece kafası yanı bdp 23 haftalık normal dedı ama neden oyle acaba bır de bana seker yuklemesı yapıldı bugun ama deısık aclık yapmadı gerek gormemıstır dedıler 2 de randevum vardı tokken alındı kan smdı bırdaha alıncak benım gıbı aclık yapılmayan var mı anlamadım ben bu adamı ya gerk yok dıo
Bana da oluyor canım bazen hareketisiz oluyor.Hberdar et bizi.Kizlar akinti ardindan bebek hareketlerinin siddetinde azalma hissetmeyw basladim. Evhamdan oldu herhalde. Doktordayim simdi. Doktorum radyoloji bolumunde ultrasona girmemi istedi bebek hareketlwrinin azaldigini hissettigimi soyleyince. Uc bucuga randevu verdilwr bekliyorum. Insallah hislerimde yaniliyorumdur. Sadecw bir evhamdir. Bekleyinc2e zaman gecmek bilmiyor.
Ayy valla sevindim böyle düşündüğünüze.Saklarım şimdi hepsinini,zamanı gelince katlar,sabun koyar,kolilerim,üstünü etiketlerim,depoya koyarım.ben kızmda annemim bana yaptığı kıyafeleri kullandım saklayabilirsin bence...güzel bir anı bence büyüdüğünde beğenmeyecek belki ama ben mutlu olmuştum
Çalışmıyorum ki tatlım,evlendikten sonra bıraktım ama bebiş üç yaşına falan gelince inşallah başlarım.Market,kurs,ıvır zıvır almak için çıkıyorum.Bir de annemler ben İst'e gelince uzak olmaya dayanamadık.Bana yakın bir yerden ev aldılar ama yakın bile 20 dk sürüyor trafikten.Ayda bir hafta burada kalıyorlar.Ben de her gün onlara gidiyorum.Trafikteyim yani:)Valla dkkat etmem gerektiğini dün gece itibariyle anlamış bulundum kuzu ve bıraktım herşeyi. Aman diyim dende dikkst et tatlım. Hem ne zamana kdar çalışacaksın?
Ben denk gelmemişim demekki daha çok ilacı kullanılıyor galiba.Olur mu canim cok kullanan vardir belki bizde yok belkide bizdekiler ilacini kullaniyor .. Bende cok kullandim gebelik oncesi düsükten sonra uzun sure kullanmistim..
bende aldım alpi gayet iyi ve piyasadan ucuzVar canim gider yeri :-/ 50-60 liraliklardan tek farki desensiz duz :)
Bende pek öyle rahatsızlık şikayet filan yoktu ama enerjim çok düşük ondan olabilir mi acaba.Arkadaşım kullanıyor canım çok rahatsız ediyo düşmesi
Sunger al canim cok kalin oluyor daha guzel oluyor her banyo sonrasi atarsin yikarsin kurutup kaldirirsin..bende aldım alpi gayet iyi ve piyasadan ucuzsence üzerine file mi alalım içine sünger mi ?
bende aldım alpi gayet iyi ve piyasadan ucuzsence üzerine file mi alalım içine sünger mi ?
Tamam canım. Simdi sonucin cikmasini bekliyorum. Doktora gosterecegim. Sonra yazarim yineBana da oluyor canım bazen hareketisiz oluyor.Hberdar et bizi.
hmm eveet bnde görmüştüm internette fileden daha yumusak kalır hem sağol canımEki Görüntüle 1978306 bu minder olarak geciyor sungerden daha iyi ben bundan alacaktim alsa idim ..
Cok guzel ben de aldim kuzum banyo setini fiyatida guzel bence kalitesideA101 de olmasi mi kalitesiz olabilir dusuncesi uyandiriyor? Banyo setine 50-60 tl butcem yok malesef. Bizde legende yikanmis insaniz cok sukur birseyde olmadim herseyin ham maddesini bilemeyiz. Plastik sonucta zararli madde oldugu kesin.
Ben kullanıyorumm canimBende A101 e öğle saatlerinde gittim. Küveti her renkte vardı. Bilerek şeffaf renklisini seçtim. Belki ileride bir bebek daha gelir diye Ama yorgan filan him yoktu. Bu arada kızlar B12 vitamini için iğne kullanan var mıııııı????
Ben yaşamadım ama büyükler sen de ya da bebek de gaz varsa sertleşme olur diyorlar.O spor ayakkabı büyük mü ne:)Sen iki yaşına kadar olan kıyafetleri aldın galiba:)Eşim almış kızlarr :) küvet takımını. Askılıkta almış. Bi heves ettim kıyafetleri astım çok şeker oldu :) Hala ufak tefek eksiklerm var onlarıda yavaştan tamamlayacağım. Kızlar birşey sorucam. Karnım arada acayip sertleşiyor. Eşimle birlikte olduktan snra da sanki karnımda kaya var öyle sertleşiyor. Aranızda yaşayan varmı. Tedirgin olmaya başladım
Ben kullanıyorumm canimBende A101 e öğle saatlerinde gittim. Küveti her renkte vardı. Bilerek şeffaf renklisini seçtim. Belki ileride bir bebek daha gelir diye Ama yorgan filan him yoktu. Bu arada kızlar B12 vitamini için iğne kullanan var mıııııı????
Bugun tam hareket ederken oldu saskinim hala :)Amine Busra karından gelen çıt sesini sormussun bunu bir yerde okumuştum bebek hareket ederken öyle sesler duyulurmus bunu cok yaşayan var, cok ilgimi çekmişti okuduğum günden beride bazen acaba bende duyabilecek miyim diye dinliyorum
Benim de içimde süzülüyor sürtünerek iç organlarıma çok net hissediyorum bazen , sanki tam tur dönüyor inişli yokuşlu bişeyler oluyır karnımda bazen aşağıya vuruyor altıma bile hafif kaçırıyorum :)kızlar tekmeler harıcınde de benım kızım ıcerde donup duruyo sankı. ıcımde bısıler süzülüyo gibi oluyo içim gıdıklanıyo :) bı de kasıklarıma dogru vurdugundan mıdır anlamıyorum sankı damar atıyomus gıbı pıt pıt oynuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?