2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

_balprensesi_ derinxby benim bazen suzuluyor mu desem kayiyor mu desem kahkaha atasim geliyo oyle bi huylaniyorum. Bu aralar asagiyi kesfetti tepik atip duruyo
Yeri daralınca dönerken alt taraftan kasık üst taraftan kaburgaları öyle bir zorlayacakki ayy diye bağıracağız :)) benim kaburgadaki ağrım doğumdan baya sonra ancak geçmişti

aynen ya bı bakıyorum karnım yukselıp alcalıyo. gobegıme dogru agırlıgını verıyo bazen o baskıyı hıssedıyorum. ızlemesı de cok keyıflı oluyo :)

_balprensesi_ derinxby benim bazen suzuluyor mu desem kayiyor mu desem kahkaha atasim geliyo oyle bi huylaniyorum. Bu aralar asagiyi kesfetti tepik atip duruyo

aynı benımkı de öyle içim bi hoş oluyo süzülüyo kayıyo bişiler oluyo ben de çözemiyorum. sureklı tepık atıyo asagıya çalışırken bazen öne doğru oturuyorum daha cok cosuyo bacagıma degıyo tekmelerı :)

Yeri daralınca dönerken alt taraftan kasık üst taraftan kaburgaları öyle bir zorlayacakki ayy diye bağıracağız :)) benim kaburgadaki ağrım doğumdan baya sonra ancak geçmişti

o derece dıyosun yanı :O benım de arkadaslarım son aylarında dırseklerını kaburgana gecırecek resmen demıstı

mayhosmelek doppler ultrasona girdik. göbek kordonu kan akışına bakıldı. doktora çıktık. sonuçlar normal dedi. ultrasonda baktı tekrar haftasıyla uyumlu baş karın bacak boyu. suyu normal dedi. Salı günü pantolonuma kadar ıslandım dedim. gece 3-5 kaç olursa olsun o durumda gel dedi. Biz burdan anlayamıyoruz su mu idrar mı. onu tahlil etmemiz gerek dedi. bebek hareketli eskisi gb şiddetli değil dedim. 1 gün sonrası için bile bir şey diyemiyoruz. burdan her şeyi göremiyoruz hemen gel öyle bir durumda dedi. karnıma vurdu. bebek tepki veriyor dedi. ağzını açıp kapatıyor hareketleri normal dedi. Sıkıntı yok çok şükür.

Ohatayı bende oglumda yapip e bebekteb almistim hic kullanmadik cok sert oluyorlar

selam kızlar. nasılsınız? yazamadım bugün. ben alışveriş için 28 hafta dolsun diye bekliyorum. sonra yavaş yavaş alıcam. sabırım sadece bir kaç kıyafet ve bez alıcam.. küvet var zaten evde ama file almayı düşünmüyorum. eski usul altına kirli kıyafetlerini koyup onların üzerinde yıkarım, ülüt gibi sanki filede. şampuan da mustela almayı düşünüyorum. ha bi de yatak tabi. :)

Kızlar emzik ve biberon alinmalimi hani emdiği sürece iki sene emzirmek isterim ama ya emmese düşüncesi var şahsen pek biberon verme taraftari değilim yoksa ama, alan varmi varsa hangi markalar iyi biraz bilgi verirseniz??

Kızlar emzik ve biberon alinmalimi hani emdiği sürece iki sene emzirmek isterim ama ya emmese düşüncesi var şahsen pek biberon verme taraftari değilim yoksa ama, alan varmi varsa hangi markalar iyi biraz bilgi verirseniz??
bertildacım, ben ilk oğlumda dr browns biberon kullanmıştım. camdı sanırım içinde mavi bir boru gibi bişe vardı. çocuk mamayı emerken ağzının kenarından giren hava mavi borudan tekrar sışarı çıkıyordu; bu sayede gaz problemi yaşamıyorduk. emzik olarak da chicco nun kauçuk emziği var. onun da özelliği çocuk emdikçe tükürüğü sayesinde kayçuk büyüyüp, genişliyor ve bu sayede emzik tutması rahat oluyordu.

Cok gecmis olsun canim iyimisin simdi nasil kasilma oldu agri sancimi girdi

ben de henüz almadım ama almayı dülünüyorum.Avent in cam 120ml biberonunu alıcam.ilk etapta kullanmazsak sonradan su için kullanırım diye düşünüyorum.

Peki bebek telsizi alan almayı düşünen var mı?

Vaay cok iyiymiş cidden.. Bir bakayim ben bunlara cok sağol canım

Bebek telsizini bebek doğunca karar vericem ben sanırım canım, eğer gerçekten lazım olucaksa o zaman alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…