Yeri daralınca dönerken alt taraftan kasık üst taraftan kaburgaları öyle bir zorlayacakki ayy diye bağıracağız :)) benim kaburgadaki ağrım doğumdan baya sonra ancak geçmişti_balprensesi_ derinxby benim bazen suzuluyor mu desem kayiyor mu desem kahkaha atasim geliyo oyle bi huylaniyorum. Bu aralar asagiyi kesfetti tepik atip duruyo
Benim de içimde süzülüyor sürtünerek iç organlarıma çok net hissediyorum bazen , sanki tam tur dönüyor inişli yokuşlu bişeyler oluyır karnımda bazen aşağıya vuruyor altıma bile hafif kaçırıyorum :)
_balprensesi_ derinxby benim bazen suzuluyor mu desem kayiyor mu desem kahkaha atasim geliyo oyle bi huylaniyorum. Bu aralar asagiyi kesfetti tepik atip duruyo
Yeri daralınca dönerken alt taraftan kasık üst taraftan kaburgaları öyle bir zorlayacakki ayy diye bağıracağız :)) benim kaburgadaki ağrım doğumdan baya sonra ancak geçmişti
Senin eksiklikten dolayı herhangi bir şikayetin olmuşmuydu canım? Enerjisiz gibi hissettiriyor muydu?Ben kullanıyorumm canim
Olsun bidahakine artık:)Gule gule kullansin :) Benim kova masrapa vardi diye almadim yoksa onlar coktu kuvet tek gelmisti onu kaptik :))
Alez olaydi iyiydi
Ohatayı bende oglumda yapip e bebekteb almistim hic kullanmadik cok sert oluyorlarKizlar birsey daha soyleyecegim hani şu banyo sungerleri varya bende heveslenip aldim 4lüsünden ayicikli olandan birini actim kendime kullanmak icin hic bebekler icin uygun degilmis benim bile canimi acitti aklinizda bulunsun ..
Gerci anne sozü dinlemedim annem bebek süngerlemi yikanir kizim beyaz tulbentler varya yumusak onla yikariz demisti dinlemedim :)))
Igneden sonra daha dinc olduğumu farkettim kuzumSenin eksiklikten dolayı herhangi bir şikayetin olmuşmuydu canım? Enerjisiz gibi hissettiriyor muydu?
Ayakkabılar hedaye cnım :)Ben yaşamadım ama büyükler sen de ya da bebek de gaz varsa sertleşme olur diyorlar.O spor ayakkabı büyük mü ne:)Sen iki yaşına kadar olan kıyafetleri aldın galiba:)
Ben oglumda bundan kullandim cok memnunum ebebekten almistim tavsiye ederim daha sonrasina oturma aparati olarak ayarlayp oturabilio bebek ilerikii zamanlardaEki Görüntüle 1978306 bu minder olarak geciyor sungerden daha iyi ben bundan alacaktim alsa idim ..
bertildacım, ben ilk oğlumda dr browns biberon kullanmıştım. camdı sanırım içinde mavi bir boru gibi bişe vardı. çocuk mamayı emerken ağzının kenarından giren hava mavi borudan tekrar sışarı çıkıyordu; bu sayede gaz problemi yaşamıyorduk. emzik olarak da chicco nun kauçuk emziği var. onun da özelliği çocuk emdikçe tükürüğü sayesinde kayçuk büyüyüp, genişliyor ve bu sayede emzik tutması rahat oluyordu.Kızlar emzik ve biberon alinmalimi hani emdiği sürece iki sene emzirmek isterim ama ya emmese düşüncesi var şahsen pek biberon verme taraftari değilim yoksa ama, alan varmi varsa hangi markalar iyi biraz bilgi verirseniz??
Cok gecmis olsun canim iyimisin simdi nasil kasilma oldu agri sancimi girdiGünaydın annişkolar. Dün gece deliksiz uyumuşum resmen. Ama dün çok yorulduğum için tehlike atlattım resmen. Duşta 4 kere kasılma yaşadım öyle korktumki eşim çıkardı duştan kendime gelemedim bir süre. Sonra sızmışım yattığım yerde
ben de henüz almadım ama almayı dülünüyorum.Avent in cam 120ml biberonunu alıcam.ilk etapta kullanmazsak sonradan su için kullanırım diye düşünüyorum.Kızlar emzik ve biberon alinmalimi hani emdiği sürece iki sene emzirmek isterim ama ya emmese düşüncesi var şahsen pek biberon verme taraftari değilim yoksa ama, alan varmi varsa hangi markalar iyi biraz bilgi verirseniz??
bertildacım, ben ilk oğlumda dr browns biberon kullanmıştım. camdı sanırım içinde mavi bir boru gibi bişe vardı. çocuk mamayı emerken ağzının kenarından giren hava mavi borudan tekrar sışarı çıkıyordu; bu sayede gaz problemi yaşamıyorduk. emzik olarak da chicco nun kauçuk emziği var. onun da özelliği çocuk emdikçe tükürüğü sayesinde kayçuk büyüyüp, genişliyor ve bu sayede emzik tutması rahat oluyordu.
ben de henüz almadım ama almayı dülünüyorum.Avent in cam 120ml biberonunu alıcam.ilk etapta kullanmazsak sonradan su için kullanırım diye düşünüyorum.
Peki bebek telsizi alan almayı düşünen var mı?
Anladım canım Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahYok canım tüp bebek değil de 4 sene içinde 4 bebek kaybı yaşadım. En büyük kaybım 28 haftalıktı.Karnımda öldü.Ölü doğum yaptım
Sonra kıymetli bebek literaturene giriyor diye sezeryan denildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?