2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar emzik ve biberon alinmalimi hani emdiği sürece iki sene emzirmek isterim ama ya emmese düşüncesi var şahsen pek biberon verme taraftari değilim yoksa ama, alan varmi varsa hangi markalar iyi biraz bilgi verirseniz??
avent biberon aldim aventin emzigini istiyorum ama yekli satilmiyor mecburen ikilisini alcagim cok hosuma gidiyor biraz agir bir emzik ama anne memesine en yakin emzikmis..
Uzmanlar emzigi oneriyor bebegin cene gelisiminide sagliyor diyorlar birde uykuya dalisini kolaylastirip annenin yukunude azaltiyor diyorlar ben emzik verme taraftariyim yani :)

Allaha şükür canım.Ben bir şey olmayacağını biliyordum,hissettim.O su mu idrar mı belli eden pedlerden alsana.İçin rahat olsun.

Bebek telsizini bebek doğunca karar vericem ben sanırım canım, eğer gerçekten lazım olucaksa o zaman alırım
ben de çok kararsızım aslında ama illaki uyurken falan ayrı odalarda bulunucam.uyurken ev işleriyle uğraşırken işime yarar diye düşünüyorum.bir de 6 aydan sonra kendi odasında yatırmayı düşünüyorum bu durumda şart oluyor gibi...

canım bahsettiğin emzik tuutma yeri olmayan mı?ağırlığından çok şikayet var diye vaz geçmiştim ben

Bende tam aksine damağa zarar verdiğini duymuştum ama en güzeli kaliteli bir emzik ve biberon almak her ihtimale karşı artık, avent ve dr Brownu bi araştırıp bakicam

[QUOTE="mathsdaisy, post: 50859917, member: 229813"en de henüz almadım ama almayı dülünüyorum.Avent in cam 120ml biberonunu alıcam.ilk etapta kullanmazsak sonradan su için kullanırım diye düşünüyorum.

Peki bebek telsizi alan almayı düşünen var mı?[/QUOTE]
Ben ebebek indiriminden almıştım canım.Weeweldigital bebek telsizi.120 tlydi sanırım.

Ben ebebek indiriminden almıştım canım.Weeweldigital bebek telsizi.120 tlydi sanırım.[/QUOTE]
weewel markasına bakıyorum ben de.hazır 50 tl çek varken de alsam mı dedim

Ben ebebek indiriminden almıştım canım.Weeweldigital bebek telsizi.120 tlydi sanırım.
weewel markasına bakıyorum ben de.hazır 50 tl çek varken de alsam mı dedim [/QUOTE]
Al canım bence iyi.Kameralı olanlar falan var bana gereksiz geldi.Bazıları ısıyı ve nemi de gösteriyor ama ben ayrıca termometre alacağım zaten.Bunun yeterli ve gerekli özellikleri var.

Ben biberon olarak mamajoo aldım..emzik nuk kauçuk ve bir de silikon aldım. Bakalım hangisini tutarsa.ben emzirmeyeceğim için 250 ml ve 120 ml aldım. Cam biberon da wee aldım bime gelmişti belki su vs. Vermek için kullanırım ilerleyen zamanlarda. Mamajoo anne göğaüne de benziyor çekmedikçe gelmiyor. Bebek telsizine oğlumda da gerek duymadım şimdi de almayacağım.

Allaha şükür canım.Ben bir şey olmayacağını biliyordum,hissettim.O su mu idrar mı belli eden pedlerden alsana.İçin rahat olsun.
canım ilk defa yaşadım. sonra tekrarlamadı şükür. bir daha tekrarlarsa doktora giderim artık. gel dedi

Kızlar emzik ve biberon alinmalimi hani emdiği sürece iki sene emzirmek isterim ama ya emmese düşüncesi var şahsen pek biberon verme taraftari değilim yoksa ama, alan varmi varsa hangi markalar iyi biraz bilgi verirseniz??
Ben avent 120 ml aldim biberon. Emzikte nuk kauçuk ve nuk silikon aldim. Emzik konusunda israrci olmicam ama alirsa veririm. Biberonda lazim edebilir hemen sutumuz gelcekmi bilemiyoruz ki

canım ilk defa yaşadım. sonra tekrarlamadı şükür. bir daha tekrarlarsa doktora giderim artık. gel dedi
Turnusol kagidi yada ped aldinmi. Bir haftadir bende de sari ve renksiz karisik akinti oluyor. Renksik oldugu kismini camasirimdaki izinden anliyorum akinti geldigi ani anlamiyorum pek. Acikcasi tedirginde oldum su sizintisi olabilir mi diye

Elhamdülillah çok sevindim canım geçmiş olsun

Bende tam aksine damağa zarar verdiğini duymuştum ama en güzeli kaliteli bir emzik ve biberon almak her ihtimale karşı artık, avent ve dr Brownu bi araştırıp bakicam
Bugun bi uzman gelmisti derya baykala adini unuttum kadin ustune basa basa söyledi emzik yardimci bebek icin de anne icinde iyi birsey diye..
Ama bu tabiki herkesin kendi secimi ben biberon aldim ama kullanirmiyim bilmem ancak memeyi reddederse ac kalmasin diye kullanirim ama emzigi kesin kullanirim bebekte isterse ..

İyi akşamlar kızlar bugun şeker yükleme için gitmiştim sabah doktorum yoktu onla görüşmeden yapmak istemedim sonra dedim bu ilahi bi uyarı mı yarın gidecektim normalde de vazgeçtim gibi bebege zararı olacağından değil de vücuduma o kimyasalı almak istemiyorum ben de şöyle düşündüm şekerim varmış gibi diyet yaparım bi de şeker ölçme aleti alır ölçerim arada bilmiyorum hala kafam karışık ama sabah sabah o şeyi içip beklemek korkutucu

Ben Philips avent in 240 ml cam biberonunu aldım. Süt gelmez bir aksilik olursa bunla beslerim. Daha büyüyüp kendi tutmaya başlayınca yine avent in plastik biberonunu almayı düşünüyorum. Emzikte de yine philips avent in ikili freeflow ortodontik emziğini aldım. (0-6) aylık bebek damak için uygun.

Ben avent 120 ml aldim biberon. Emzikte nuk kauçuk ve nuk silikon aldim. Emzik konusunda israrci olmicam ama alirsa veririm. Biberonda lazim edebilir hemen sutumuz gelcekmi bilemiyoruz ki

Aynen bilemeyiz o yüzden kaliteli bitane evde bulundurmak istiyorum. Nuk marka cok duyuyorm yarın doktor randevumuz var çıkmışken bi gezeyim belki bi karar veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…