Teşekkürler canım cevabın için :)Igneden sonra daha dinc olduğumu farkettim kuzum
avent biberon aldim aventin emzigini istiyorum ama yekli satilmiyor mecburen ikilisini alcagim cok hosuma gidiyor biraz agir bir emzik ama anne memesine en yakin emzikmis..Kızlar emzik ve biberon alinmalimi hani emdiği sürece iki sene emzirmek isterim ama ya emmese düşüncesi var şahsen pek biberon verme taraftari değilim yoksa ama, alan varmi varsa hangi markalar iyi biraz bilgi verirseniz??
Allaha şükür canım.Ben bir şey olmayacağını biliyordum,hissettim.O su mu idrar mı belli eden pedlerden alsana.İçin rahat olsun.mayhosmelek doppler ultrasona girdik. göbek kordonu kan akışına bakıldı. doktora çıktık. sonuçlar normal dedi. ultrasonda baktı tekrar haftasıyla uyumlu baş karın bacak boyu. suyu normal dedi. Salı günü pantolonuma kadar ıslandım dedim. gece 3-5 kaç olursa olsun o durumda gel dedi. Biz burdan anlayamıyoruz su mu idrar mı. onu tahlil etmemiz gerek dedi. bebek hareketli eskisi gb şiddetli değil dedim. 1 gün sonrası için bile bir şey diyemiyoruz. burdan her şeyi göremiyoruz hemen gel öyle bir durumda dedi. karnıma vurdu. bebek tepki veriyor dedi. ağzını açıp kapatıyor hareketleri normal dedi. Sıkıntı yok çok şükür.
ben de çok kararsızım aslında ama illaki uyurken falan ayrı odalarda bulunucam.uyurken ev işleriyle uğraşırken işime yarar diye düşünüyorum.bir de 6 aydan sonra kendi odasında yatırmayı düşünüyorum bu durumda şart oluyor gibi...Bebek telsizini bebek doğunca karar vericem ben sanırım canım, eğer gerçekten lazım olucaksa o zaman alırım
canım bahsettiğin emzik tuutma yeri olmayan mı?ağırlığından çok şikayet var diye vaz geçmiştim benavent biberon aldim aventin emzigini istiyorum ama yekli satilmiyor mecburen ikilisini alcagim cok hosuma gidiyor biraz agir bir emzik ama anne memesine en yakin emzikmis..
Uzmanlar emzigi oneriyor bebegin cene gelisiminide sagliyor diyorlar birde uykuya dalisini kolaylastirip annenin yukunude azaltiyor diyorlar ben emzik verme taraftariyim yani :)
Bana da mantıklı gelmedi :)Dr da gaz sancıları doğumdan 10 gün sonra başlar dedi çünkü.Büyükler söyleyince dinliyoruz işte :)Ayakkabılar hedaye cnım :)
Kıyafetler uygun ama :) hahaa
Allah allah ne garipp, bebekte gazz...
avent biberon aldim aventin emzigini istiyorum ama yekli satilmiyor mecburen ikilisini alcagim cok hosuma gidiyor biraz agir bir emzik ama anne memesine en yakin emzikmis..
Uzmanlar emzigi oneriyor bebegin cene gelisiminide sagliyor diyorlar birde uykuya dalisini kolaylastirip annenin yukunude azaltiyor diyorlar ben emzik verme taraftariyim yani :)
Ben ebebek indiriminden almıştım canım.Weeweldigital bebek telsizi.120 tlydi sanırım.[/QUOTE][QUOTE="mathsdaisy, post: 50859917, member: 229813"en de henüz almadım ama almayı dülünüyorum.Avent in cam 120ml biberonunu alıcam.ilk etapta kullanmazsak sonradan su için kullanırım diye düşünüyorum.
Peki bebek telsizi alan almayı düşünen var mı?
weewel markasına bakıyorum ben de.hazır 50 tl çek varken de alsam mı dedimBen ebebek indiriminden almıştım canım.Weeweldigital bebek telsizi.120 tlydi sanırım.
canım ilk defa yaşadım. sonra tekrarlamadı şükür. bir daha tekrarlarsa doktora giderim artık. gel dediAllaha şükür canım.Ben bir şey olmayacağını biliyordum,hissettim.O su mu idrar mı belli eden pedlerden alsana.İçin rahat olsun.
Ben avent 120 ml aldim biberon. Emzikte nuk kauçuk ve nuk silikon aldim. Emzik konusunda israrci olmicam ama alirsa veririm. Biberonda lazim edebilir hemen sutumuz gelcekmi bilemiyoruz kiKızlar emzik ve biberon alinmalimi hani emdiği sürece iki sene emzirmek isterim ama ya emmese düşüncesi var şahsen pek biberon verme taraftari değilim yoksa ama, alan varmi varsa hangi markalar iyi biraz bilgi verirseniz??
Turnusol kagidi yada ped aldinmi. Bir haftadir bende de sari ve renksiz karisik akinti oluyor. Renksik oldugu kismini camasirimdaki izinden anliyorum akinti geldigi ani anlamiyorum pek. Acikcasi tedirginde oldum su sizintisi olabilir mi diyecanım ilk defa yaşadım. sonra tekrarlamadı şükür. bir daha tekrarlarsa doktora giderim artık. gel dedi
Elhamdülillah çok sevindim canım geçmiş olsunmayhosmelek doppler ultrasona girdik. göbek kordonu kan akışına bakıldı. doktora çıktık. sonuçlar normal dedi. ultrasonda baktı tekrar haftasıyla uyumlu baş karın bacak boyu. suyu normal dedi. Salı günü pantolonuma kadar ıslandım dedim. gece 3-5 kaç olursa olsun o durumda gel dedi. Biz burdan anlayamıyoruz su mu idrar mı. onu tahlil etmemiz gerek dedi. bebek hareketli eskisi gb şiddetli değil dedim. 1 gün sonrası için bile bir şey diyemiyoruz. burdan her şeyi göremiyoruz hemen gel öyle bir durumda dedi. karnıma vurdu. bebek tepki veriyor dedi. ağzını açıp kapatıyor hareketleri normal dedi. Sıkıntı yok çok şükür.
canım bahsettiğin emzik tuutma yeri olmayan mı?ağırlığından çok şikayet var diye vaz geçmiştim ben
Bugun bi uzman gelmisti derya baykala adini unuttum kadin ustune basa basa söyledi emzik yardimci bebek icin de anne icinde iyi birsey diye..Bende tam aksine damağa zarar verdiğini duymuştum amaen güzeli kaliteli bir emzik ve biberon almak her ihtimale karşı artık, avent ve dr Brownu bi araştırıp bakicam
Ben avent 120 ml aldim biberon. Emzikte nuk kauçuk ve nuk silikon aldim. Emzik konusunda israrci olmicam ama alirsa veririm. Biberonda lazim edebilir hemen sutumuz gelcekmi bilemiyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?