Ben hepsini hepsiburada dan aldim. Disariya gore fiyatlarinda iyi oldugunu dusunuyorumAynen bilemeyiz o yüzden kaliteli bitane evde bulundurmak istiyorum. Nuk marka cok duyuyorm yarın doktor randevumuz var çıkmışken bi gezeyim belki bi karar veririm
benimde düşündüğüm buydu aslında.hangisini alırsak alalım bebişin canı istemezse tutmayacak zaten :)Eki Görüntüle 1978468 evet canim aynen dediginden ustelik tekliside yok belki tutmayacak cocuk agir gelecek ememeyecek ama ben cok begendigim icin alacagim tutmazsa digeride yalan olacak :)
Bugun bi uzman gelmisti derya baykala adini unuttum kadin ustune basa basa söyledi emzik yardimci bebek icin de anne icinde iyi birsey diye..
Ama bu tabiki herkesin kendi secimi ben biberon aldim ama kullanirmiyim bilmem ancak memeyi reddederse ac kalmasin diye kullanirim ama emzigi kesin kullanirim bebekte isterse ..
accık büyük değil mi yahuuu :)) ama rengine bayıldımmmm. güle güle kullanın canımEki Görüntüle 1978502 Halamiz hastane bavulumuzu gonderdi.Hastaneye giderken esyalarimizi koyariz sonra da oglusum kullanir :)
Fotoda buyuk cikmis orta boy canim :)accık büyük değil mi yahuuu :)) ama rengine bayıldımmmm. güle güle kullanın canım
Almadım canım. doktor kaç olursa olsun gel deyince gideriz diye düşündüm ama almak daha mantıklı. Eczaneden mi bulurumTurnusol kagidi yada ped aldinmi. Bir haftadir bende de sari ve renksiz karisik akinti oluyor. Renksik oldugu kismini camasirimdaki izinden anliyorum akinti geldigi ani anlamiyorum pek. Acikcasi tedirginde oldum su sizintisi olabilir mi diye
Sağol canımElhamdülillah çok sevindim canım geçmiş olsun
Amin canım teşekkür ederim. Cümlemize nasip etsin RabbimAnladım canım Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bilmiyorum ki canim bende alsammi diye dusunuyorum yarin dra sorcamAlmadım canım. doktor kaç olursa olsun gel deyince gideriz diye düşündüm ama almak daha mantıklı. Eczaneden mi bulurum
Bilmiyorum ki canim bende alsammi diye dusunuyorum yarin dra sorcam
Su muydu peki? Renk mi.degistiriyor bu kagitBenim oğluma hamileyken olmuştu dra gitmiştim hastanede vermişlerdi
Evet canim Ayşe öner bende denk geldim dinledim guzel seyler anlatti ben zaten emzik konusunda verme taraftariydim oda onayladi :)Ayşe Öner vardı canım dimi, ben dışardaylen gördüm ama izleyemedim neler anlattı bilmiyorum ama mükemmel biridir, oğluma hamileyken eğitimine katılmıştım, kitaplarını falan almıştım, fikirleri çok hoşuma gider, tavsiye ederim
Dinleyeyim yarin,merak ettim :)Evet canim Ayşe öner bende denk geldim dinledim guzel seyler anlatti ben zaten emzik konusunda verme taraftariydim oda onayladi :)
Tekrari vardir internette izlemek isteyenler izlesin ben cok begendim anlattiklarini cunku
Canım çok teşekkür ederim asıl sana geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?Selam canim geçmiş olsun.
Dün bende de bir kac damla kan geldi.serkilajda olunca hemen hastaneye gittim.nstde şancı çıkınca serum bağladılar.yatiyorum hic kalkmadan.sorunsuz çarçabuk geçsin su zaman inşallah.
Ah ah nerde kalmış öyle görümcelerEvet canım sanki bi kere yıkanıp kenara koyulmuş gibiler bide çok cicisler şimdi mağazada yoktur öyle modelden mesela değişik tulumlar falan var o da hevesle saklamış ama şimdi yeğeni için gözü görmüyor bi sürü de almayı planladığı var sağolsun :)
Hım anladım canım bundan sonra onlar gelse ağırlaşacaksın çünkü zor olur senin için. Bende kreş zamanına kadsr çalışmayı düşünmüyorum ama kısmet tabi herşeyÇalışmıyorum ki tatlım,evlendikten sonra bıraktım ama bebiş üç yaşına falan gelince inşallah başlarım.Market,kurs,ıvır zıvır almak için çıkıyorum.Bir de annemler ben İst'e gelince uzak olmaya dayanamadık.Bana yakın bir yerden ev aldılar ama yakın bile 20 dk sürüyor trafikten.Ayda bir hafta burada kalıyorlar.Ben de her gün onlara gidiyorum.Trafikteyim yani:)
Saol canım benim. Semsert oldu toplandı biyere karnım ve 15 dk boyunca düzelmedi şiddetlendi sanki. Geçti gitti ama soluma yatınca bişeyim kalmadı. Dün akşamda beri aşağıda ama kukuma vuruyo elektrik çarpmış gibi cız ediyo o vurdukça hakkımızda hayırlısı vallaCok gecmis olsun canim iyimisin simdi nasil kasilma oldu agri sancimi girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?