2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 1978468 evet canim aynen dediginden ustelik tekliside yok belki tutmayacak cocuk agir gelecek ememeyecek ama ben cok begendigim icin alacagim tutmazsa digeride yalan olacak :)
benimde düşündüğüm buydu aslında.hangisini alırsak alalım bebişin canı istemezse tutmayacak zaten :)

Ayşe Öner vardı canım dimi, ben dışardaylen gördüm ama izleyemedim neler anlattı bilmiyorum ama mükemmel biridir, oğluma hamileyken eğitimine katılmıştım, kitaplarını falan almıştım, fikirleri çok hoşuma gider, tavsiye ederim

Turnusol kagidi yada ped aldinmi. Bir haftadir bende de sari ve renksiz karisik akinti oluyor. Renksik oldugu kismini camasirimdaki izinden anliyorum akinti geldigi ani anlamiyorum pek. Acikcasi tedirginde oldum su sizintisi olabilir mi diye
Almadım canım. doktor kaç olursa olsun gel deyince gideriz diye düşündüm ama almak daha mantıklı. Eczaneden mi bulurum

Evet canim Ayşe öner bende denk geldim dinledim guzel seyler anlatti ben zaten emzik konusunda verme taraftariydim oda onayladi :)
Tekrari vardir internette izlemek isteyenler izlesin ben cok begendim anlattiklarini cunku

Evet canim Ayşe öner bende denk geldim dinledim guzel seyler anlatti ben zaten emzik konusunda verme taraftariydim oda onayladi :)
Tekrari vardir internette izlemek isteyenler izlesin ben cok begendim anlattiklarini cunku
Dinleyeyim yarin,merak ettim :)

Canım çok teşekkür ederim asıl sana geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?

Ah ah nerde kalmış öyle görümceler

Hım anladım canım bundan sonra onlar gelse ağırlaşacaksın çünkü zor olur senin için. Bende kreş zamanına kadsr çalışmayı düşünmüyorum ama kısmet tabi herşey

Cok gecmis olsun canim iyimisin simdi nasil kasilma oldu agri sancimi girdi
Saol canım benim. Semsert oldu toplandı biyere karnım ve 15 dk boyunca düzelmedi şiddetlendi sanki. Geçti gitti ama soluma yatınca bişeyim kalmadı. Dün akşamda beri aşağıda ama kukuma vuruyo elektrik çarpmış gibi cız ediyo o vurdukça hakkımızda hayırlısı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…