Ayni haftadayiz canim bugun banada degisik birseyler oldu.baski yaptilar asagiya dogru bian sandim doguruyorum esim bakti asagi karindan tepiyormus yaramazlar :) gun gectikce buyudukce bunlari daha fazla hissedicez herhalde..Saol canım benim. Semsert oldu toplandı biyere karnım ve 15 dk boyunca düzelmedi şiddetlendi sanki. Geçti gitti ama soluma yatınca bişeyim kalmadı. Dün akşamda beri aşağıda ama kukuma vuruyo elektrik çarpmış gibi cız ediyo o vurdukça hakkımızda hayırlısı valla
Kizlar bu emzik icin yorumlarda bebegin burnunu kapattigini o yuvarlak kismin buyuk ve agir oldugu yaziyordu bende daha alamadimbenimde düşündüğüm buydu aslında.hangisini alırsak alalım bebişin canı istemezse tutmayacak zaten :)
Tesekkurler canim,boyle bir sey olursa endiselenmemek lazim yani.Yorgunsanız dinlenerek, oturuyorsanız pozisyon değiştirerek ,ılık bir duş işe veya susuz kaldıysanız birkaç bardak su içerek rahatlayabilirsiniz. Eskilerin dediği gibi bebekteki veya sizdeki gazla ilgisi olmayan bir durum bu sertleşme ve verdiği rahatsızlık.
Günaydın ben senden de az yaptım kız 1 tane altüst takım aldım 4 tane badi 2 tane battaniye bide emzik aldım her şeyimiz var çok şükür 4 sene önce ilk hamilelik hevesiyle dünyayı almışım aralarında hiç giydirmediğim bile var bunda öyle yapmayacağım 3 aydan sonra gerekenleri çocuklarla birlikte alacam evde hapis değiliz ya gezmeyede bahane olsun dimiOhh sanli kizçen senin :) Bizimkiler uzakta oldugu icin kimse birsey demiyor ya herkes aynisindan alacak yada kimse birsey almayacak :)))
Benimde eksigim kalmadi gibi yenidogan alt pijama ayakli ayaksiz bir kac tane de ust pijama alirsam yeterli olacaktir sanirim en az ben alis veris yaptim kiyafet yonunden kizim gelince eksiklerini gider beraber aliriz artik :)
Babamiz kizina oda aldin kiyafet almiyorsun diye kiziyor :)) Ee yeni dogan cok giyilmiyor hemen buyuyor diyorlar buyuk kiyafetide ne diye alayim degisik guzel birsey gorursem kizimla alisverise gider alirizGünaydın ben senden de az yaptım kız 1 tane altüst takım aldım 4 tane badi 2 tane battaniye bide emzik aldım her şeyimiz var çok şükür 4 sene önce ilk hamilelik hevesiyle dünyayı almışım aralarında hiç giydirmediğim bile var bunda öyle yapmayacağım 3 aydan sonra gerekenleri çocuklarla birlikte alacam evde hapis değiliz ya gezmeyede bahane olsun dimi
Babamiz kizina oda aldin kiyafet almiyorsun diye kiziyor :)) Ee yeni dogan cok giyilmiyor hemen buyuyor diyorlar buyuk kiyafetide ne diye alayim degisik guzel birsey gorursem kizimla alisverise gider aliriz
En cok battaniyeniz var sanirim herkes bir battaniye öruyor aliyor :)
Merhaba güzeller
Dün e bebekten oğlumun arabasını aldık 250 lira da hediye çeki verdiler onunla da ufak şeyleri alırız. Haftaya dedesi de beşik ve şifonyer alırsa baya tamamdır. Arkadaşıma babynest ve nevresim diktiriyorum. Annem de nevresim battaniye alt açma önlük dikti baya toparladım en azından kafamda
Önce kedim yapıyor kontrolleri
Evet bende duydum bu kasılmayı. Çok yorulmuştum o gün ondan oldu sanırsamBenim de iki gündür sol tarafımda sertleşme oluyor zaman zaman. Braxton Hicks kasılmaları deniyor buna. Rahim son trimesterda bir nevi alıştırma yapıyor. Endişelenecek bir durum değil. Genelde;
Bebek veya siz çok hareketliyseniz
Mesaneniz çok doluysa
Vücut susuz kalmışsa
Cinsel ilişki sonrası tetiklenebilir.
Sanırım öyle olacaklar canım. Çok sık pozisyon değiştirmeye başladı zaten zillim :) son rahatlıklarını yaşıyo az daha büyüsün görücem onu :)Ayni haftadayiz canim bugun banada degisik birseyler oldu.baski yaptilar asagiya dogru bian sandim doguruyorum esim bakti asagi karindan tepiyormus yaramazlar :) gun gectikce buyudukce bunlari daha fazla hissedicez herhalde..
Erken değil mi canim yikama ve ütü işleri için?pek bilmiyorum ama sanki zaman varmış gibi geliyoGünaydınlar herkese. Çok güzel birgün olsun inşallah. Bebişine ciciler alan anneler sağlıkla kullansınlar inşallah. Bende aldıklarımı sereceğim önümüzdeki hafta yenidoğan ve 0-3aylıkları yıkayacağım sonra ütü falan derken mayısın ilk haftasına kdar tamamlayayım diyorum. Ne güzel heyecanlar başladı
Yorma canım kendini,ilk üç ayda olduğu gibi yine dikkat etmeliyiz kendimize.Allah korusun bir şey olmaz da endişelenmemek için.Ben çok dalgınım,araba kullanırken çok korkuyorum ve panik yapıyorum.Ani frenler,herkes arkamdan kornaya basıyor.İyice stresleniyorum.Oturduğum yerde de metro falan yok.Bir ay daha idare etsem direksiyona oturmam artık.Eşim getirip götürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?