2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de iki gündür sol tarafımda sertleşme oluyor zaman zaman. Braxton Hicks kasılmaları deniyor buna. Rahim son trimesterda bir nevi alıştırma yapıyor. Endişelenecek bir durum değil. Genelde;
Bebek veya siz çok hareketliyseniz
Mesaneniz çok doluysa
Vücut susuz kalmışsa
Cinsel ilişki sonrası tetiklenebilir.

Yorgunsanız dinlenerek, oturuyorsanız pozisyon değiştirerek ,ılık bir duş işe veya susuz kaldıysanız birkaç bardak su içerek rahatlayabilirsiniz. Eskilerin dediği gibi bebekteki veya sizdeki gazla ilgisi olmayan bir durum bu sertleşme ve verdiği rahatsızlık.

Ayni haftadayiz canim bugun banada degisik birseyler oldu.baski yaptilar asagiya dogru bian sandim doguruyorum esim bakti asagi karindan tepiyormus yaramazlar :) gun gectikce buyudukce bunlari daha fazla hissedicez herhalde..

benimde düşündüğüm buydu aslında.hangisini alırsak alalım bebişin canı istemezse tutmayacak zaten :)
Kizlar bu emzik icin yorumlarda bebegin burnunu kapattigini o yuvarlak kismin buyuk ve agir oldugu yaziyordu bende daha alamadim

Tesekkurler canim,boyle bir sey olursa endiselenmemek lazim yani.

Günaydın ben senden de az yaptım kız 1 tane altüst takım aldım 4 tane badi 2 tane battaniye bide emzik aldım her şeyimiz var çok şükür 4 sene önce ilk hamilelik hevesiyle dünyayı almışım aralarında hiç giydirmediğim bile var bunda öyle yapmayacağım 3 aydan sonra gerekenleri çocuklarla birlikte alacam evde hapis değiliz ya gezmeyede bahane olsun dimi

Babamiz kizina oda aldin kiyafet almiyorsun diye kiziyor :)) Ee yeni dogan cok giyilmiyor hemen buyuyor diyorlar buyuk kiyafetide ne diye alayim degisik guzel birsey gorursem kizimla alisverise gider aliriz
En cok battaniyeniz var sanirim herkes bir battaniye öruyor aliyor :)

Yeni doğan çabuk büyüyor o alınanları az giyiyor evet amaaa oğlım daha hastanede 4 kıyafet değiştirdi..yaptığı kaka yüzünden e hastanede yıkama şansıda olmayınca evden getirdi eşim. Günde 10a yakın bez değişiyor değişirken çişini ya da kakasını yapabiliyor o esnada yeniden kirlenebiliyor.ben 5 takım aldım çıtçıtlı body alt patikli falan aldım çok değil tutup 15 -20 tane de almadım ama birkaç tane yedekli olmakta fayda var.

Battaniye olarak penye 2 battaniye aldım 2 tane de pike aldım bime geldiğinde.örgüler polarlar abisinden kalan var diye canım. Emin ol çok işe yarıyor onlar Al_pi

Merhaba güzeller

Dün e bebekten oğlumun arabasını aldık 250 lira da hediye çeki verdiler onunla da ufak şeyleri alırız. Haftaya dedesi de beşik ve şifonyer alırsa baya tamamdır. Arkadaşıma babynest ve nevresim diktiriyorum. Annem de nevresim battaniye alt açma önlük dikti baya toparladım en azından kafamda
Önce kedim yapıyor kontrolleri

Eklentiler

• IMAG0031.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 80
Günaydın herkese :) annem A101 den istediğini bulamayınca bütün banyo eksiklerini mağazadan almış banyo filesi havlusu bikaç bişey uyku tulumu hızını alamamış çok sevindik kızımla ben de bi sürü aski ve bi tane nevresim ve alez buldum iş çıkışı a101 de aldım günü kapattık

Güle güle kullansın miniğinn

Evet bende duydum bu kasılmayı. Çok yorulmuştum o gün ondan oldu sanırsam

Ayni haftadayiz canim bugun banada degisik birseyler oldu.baski yaptilar asagiya dogru bian sandim doguruyorum esim bakti asagi karindan tepiyormus yaramazlar :) gun gectikce buyudukce bunlari daha fazla hissedicez herhalde..
Sanırım öyle olacaklar canım. Çok sık pozisyon değiştirmeye başladı zaten zillim :) son rahatlıklarını yaşıyo az daha büyüsün görücem onu :)

Günaydınlar herkese. Çok güzel birgün olsun inşallah. Bebişine ciciler alan anneler sağlıkla kullansınlar inşallah. Bende aldıklarımı sereceğim önümüzdeki hafta yenidoğan ve 0-3aylıkları yıkayacağım sonra ütü falan derken mayısın ilk haftasına kdar tamamlayayım diyorum. Ne güzel heyecanlar başladı

Erken değil mi canim yikama ve ütü işleri için?pek bilmiyorum ama sanki zaman varmış gibi geliyo

Herkese hayırlı sabahlar güzel gebisler cumanız mübarek olsun. Dün bende gittim A101 e burda okuyunca ama hicbirsey kalmamış :) maşallah erkenden tükenmiş ailemi aradım şansa memlekette bi tane A101 var orda da küvet kalmış aldılar tahminimden güzel :) bugün randevumuz var yaramaz kızımı görecem

canım neden panik yapıyorsun araba kullanırken. benim araba elim kolum valla. eşim çok yoğun çalıştığından evin alışverişini bile hala ben yapıyorum. sadece akşamları gelince eşim arabadan eve getiriyor. okula da her gün arabayla gitmek zorundayım. dolmuşlar baya bi hoplatıyor çünkü. daha sakin olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…