- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
benim de arada taş gibi oluyor ama biz hamileliği duyduğumuzdan beri kardeş kardeş sarılıp uyuyoruz. korkuyoruz bir şey olur diyeKızlar birşey sorucam sizlere. Karnım ara ara semsert oluyor. Durduk yere. Birde dikkatimi çekti eşimle birliktelkten snra karnım çok sertleşiyor. İçeride kaya var gbi oluyor. Aranızda yaşayan var mı ??
Benim de iki gündür sol tarafımda sertleşme oluyor zaman zaman. Braxton Hicks kasılmaları deniyor buna. Rahim son trimesterda bir nevi alıştırma yapıyor. Endişelenecek bir durum değil. Genelde;
Bebek veya siz çok hareketliyseniz
Mesaneniz çok doluysa
Vücut susuz kalmışsa
Cinsel ilişki sonrası tetiklenebilir.
Yeni doğan çabuk büyüyor o alınanları az giyiyor evet amaaa oğlım daha hastanede 4 kıyafet değiştirdi..yaptığı kaka yüzünden e hastanede yıkama şansıda olmayınca evden getirdi eşim. Günde 10a yakın bez değişiyor değişirken çişini ya da kakasını yapabiliyor o esnada yeniden kirlenebiliyor.ben 5 takım aldım çıtçıtlı body alt patikli falan aldım çok değil tutup 15 -20 tane de almadım ama birkaç tane yedekli olmakta fayda var.
aslinda aldiklarlarim az ama bizde hala teyze cok olunca onlarinda aldiklari yenidogan hep simdi bende niye bir daha alayim diyorum 5 tane citcitli badi aldim iki pijama takimi birde tulum aldim. Biraz ayakli ayaksiz alt alayim diyorum gelenlerle zaten yine bir suru olur..Battaniye olarak penye 2 battaniye aldım 2 tane de pike aldım bime geldiğinde.örgüler polarlar abisinden kalan var diye canım. Emin ol çok işe yarıyor onlarAl_pi
Günaydın kızlar bugünde bim de oyuncak miki var kız bekleyenler bir baksın derimAl_pi @balinmaz H hanya yesilbalon ballikaymakli Y Yellu
Sagol canim dusundugun icinGünaydın kızlar bugünde bim de oyuncak miki var kız bekleyenler bir baksın derimAl_pi @balinmaz H hanya yesilbalon ballikaymakli Y Yellu
Kanama, akıntı olmazsa şiddeti çok artmazsa, geçirecek şeyleri yapınca hafifliyor geçiyorsa 2. Trimester sonundan sonra karşılaşılan bir durummuş. Geçmiyor şiddetleniyorsa, akıntı varsa falan hemen doktora danışın. Bugün sabah da solumda vardı yatarken. Doktorun bana dediği bu. Herkes vücudunu tanır zaten, extrem birşey hissederseniz zaman kaybetmeden kendi doktorunuza danışın tabi ki. Benim yaşadığım braxton hicks ve genelde masum kasılmalar, sertleşmeler canım.Tesekkurler canim,boyle bir sey olursa endiselenmemek lazim yani.
aslinda aldiklarlarim az ama bizde hala teyze cok olunca onlarinda aldiklari yenidogan hep simdi bende niye bir daha alayim diyorum 5 tane citcitli badi aldim iki pijama takimi birde tulum aldim. Biraz ayakli ayaksiz alt alayim diyorum gelenlerle zaten yine bir suru olur..
Muslin örtu aldim ben iki tane 3 tane orgu bir tanede penye battaniye de halalardan gelecek :) Battaniye bence en cok kullanilacak esya altina ser ustune ser misafirlikte disarda
Su muydu peki? Renk mi.degistiriyor bu kagit
Saol canım benim. Semsert oldu toplandı biyere karnım ve 15 dk boyunca düzelmedi şiddetlendi sanki. Geçti gitti ama soluma yatınca bişeyim kalmadı. Dün akşamda beri aşağıda ama kukuma vuruyo elektrik çarpmış gibi cız ediyo o vurdukça hakkımızda hayırlısı valla
Günaydın ben senden de az yaptım kız 1 tane altüst takım aldım 4 tane badi 2 tane battaniye bide emzik aldım her şeyimiz var çok şükür 4 sene önce ilk hamilelik hevesiyle dünyayı almışım aralarında hiç giydirmediğim bile var bunda öyle yapmayacağım 3 aydan sonra gerekenleri çocuklarla birlikte alacam evde hapis değiliz ya gezmeyede bahane olsun dimi
Bu karında sertlesmeler bendede var artik hergun biyerlerim agriyor 5,10 dk yol yuruyum karnım sertlesiyor sonra geciyor bel agrisi kasık agrısı gun icinde girip girip cıkıyor ilk hamileligim cok rahat gecmisti 1kere bile yasamadım bu duruma cok rahatsız oluyorum daha 3ay var insan korkuyor ama sizlerdede oldugunu duymak biraz rahatlatti beni
Bizim de şifonyerimiz geldi az önceEki Görüntüle 1978700
Aynen canım ben de öyle yaptim daha şifoniyer almadan içine düzenleyiciler aldımOhh bütün ıvır zıvırı toplar bu çekmeceler
Birde çekmece organizatörü kullanmak çok faydalı oluyor, minicik minicik bodyleri çorapları düzenli tutabilmek için
Güle güle kullanın canım..Bizim de şifonyerimiz geldi az önceEki Görüntüle 1978700
Onlarla ilgilenirken dahada bi heyecan basiyo kiyafetler havlular carsaflar ben bitirdim simdi oda takimini bekliyorum gelsede artik yerlestirsem diye :))Günaydınlar herkese. Çok güzel birgün olsun inşallah. Bebişine ciciler alan anneler sağlıkla kullansınlar inşallah. Bende aldıklarımı sereceğim önümüzdeki hafta yenidoğan ve 0-3aylıkları yıkayacağım sonra ütü falan derken mayısın ilk haftasına kdar tamamlayayım diyorum. Ne güzel heyecanlar başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?