- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Cok guzel duvar kağitlari var canım.pinterestte oda fikirlerine bak mutlaka harika şeyler varEki Görüntüle 1978706 Günaydın hanımlar, hayırlı cumalarımız olsun.. bizde haftasonu kızım için oda almıştık mayıs ortası gelcekmiş.. acaba duvar kağıdı mı yapıyım?yada boya mı? hangi renk yapmalıyım..sizceee
Bebe yunleri var canim aldigin yere sor onlar sana tavsiye eder zaten ..herkese günaydın :) kızlar yardımınıza ihtiyacım var. annem bebek battaniyesi örecek. nasıl bir ip tercih etmeliyiz ve kaç tane gider? bana örnekler yollarsanız çok sevinirim.
Anladim canim anormal olmasinda bende gidince bir soruyum magnezyumu2.de daha erken ve daha sert olanilir dedi bana dr canım, bende henüz başlamadı ama magnezyum kullanmak azaltıyor diye biliyoruö
Ayy sen 2 hafta sonra goruyorsun benim daha 1 haftam var nasil merak ediyorum kilosunu bir bilsenGünaydın kızlar, hayırlı Cumalar..Yarın kontrolüm var, 2 hafta önceki kontrolde 1 hafta gerideydi bebişim, inşallah artmamistir, çok stres yapıyorum. 2 haftadır ailemin yanındayım, pazar günü dönücem evime, burda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
Canım ben Gazzal baby cotton kullandım Resmini de ekliyorum youtube da örgü videoları da var. ben büyük ördüğüm için biraz fazla gitti. iplerim de 50 gr. dı her renkten neredeyse 5 bobin bitirdimherkese günaydın :) kızlar yardımınıza ihtiyacım var. annem bebek battaniyesi örecek. nasıl bir ip tercih etmeliyiz ve kaç tane gider? bana örnekler yollarsanız çok sevinirim.
ben de senin gibi düşünüyordum. sanki bende şeker çıkmış gibi diyet uygulayayım zaten tatlıyla aram yok dedim. sonra dr okadar çok şey saydı ki bunları bunları yemem diyebiliomusun diye.. kaldım öyle.. aklına gelebilecek herşeyde şeker var ve uygulanan diyet baya ağır. mecbur kalınca elbet yapılır diyet ama normal çıkacağını düşün bir çok gıdadan mahrum kalmış olcaksın.. istemeyerek de olsa yaptıracağım yükleme.İyi akşamlar kızlar bugun şeker yükleme için gitmiştim sabah doktorum yoktu onla görüşmeden yapmak istemedim sonra dedim bu ilahi bi uyarı mıyarın gidecektim normalde de vazgeçtim gibi bebege zararı olacağından değil de vücuduma o kimyasalı almak istemiyorum ben de şöyle düşündüm şekerim varmış gibi diyet yaparım bi de şeker ölçme aleti alır ölçerim arada bilmiyorum hala kafam karışık ama sabah sabah o şeyi içip beklemek korkutucu
Bak bu modelin de pembeli grilisini örecektim ama amigurumi bebeklere başladım fırsat kalmadıherkese günaydın :) kızlar yardımınıza ihtiyacım var. annem bebek battaniyesi örecek. nasıl bir ip tercih etmeliyiz ve kaç tane gider? bana örnekler yollarsanız çok sevinirim.
tek kelimeyle bayıldım.. evet baya ip gitmiş büyük olduğundan. bebiş büyüyünce bundan çok güzel koltuk şalı da olurCanım ben Gazzal baby cotton kullandım Resmini de ekliyorum youtube da örgü videoları da var. ben büyük ördüğüm için biraz fazla gitti. iplerim de 50 gr. dı her renkten neredeyse 5 bobin bitirdim
bu da harikaymış. biraz zor görünüyorBak bu modelin de pembeli grilisini örecektim ama amigurumi bebeklere başladım fırsat kalmadı
Kolay aslinda ben orgu bilmeyen biri olarak videolarina bakarak ornegi cikarmistimbu da harikaymış. biraz zor görünüyor
ayyy pek tatlı cıvıl cıvıl :) ipleri internetten sipariş edeceğim de. ondan özellikle marka ve adet karar veremedim. çok tecrübesizim bu konulardaBebe yunleri var canim aldigin yere sor onlar sana tavsiye eder zaten .. Eki Görüntüle 1978732 Bize halamiz bundan örüyor :)
Canım ben doktorumla konuştm. Günde 5 kereden fazla oluyorsa erken doğum belirtisiymiş. Muayene için çağırdı beni gidicem. İlişki içinse haftada yda 10 günde 1 kez yapıyoruz bizde. Doktor öyle ddibenim de arada taş gibi oluyor ama biz hamileliği duyduğumuzdan beri kardeş kardeş sarılıp uyuyoruz. korkuyoruz bir şey olur diye
ayyy pek tatlı cıvıl cıvıl :) ipleri internetten sipariş edeceğim de. ondan özellikle marka ve adet karar veremedim. çok tecrübesizim bu konularda
Bunlar da kizimin ilk oyuncaklari
Canım normalde ben de 3 ya da 4 haftada bir gidiyorum ama geri çıktığı için 2 hafta sonra gel kontrol edelim, gerilik artmazsa sorun yok dedi, o yüzden. Inşallah iyidir, çok stresli geçti hamileliğim, inşallah sağlıkla alabilirim kucağıma, inşallah hepimiz.Ayy sen 2 hafta sonra goruyorsun benim daha 1 haftam var nasil merak ediyorum kilosunu bir bilsen
Insallah kilosuda sagligida gayet yerindedir annesi
Harikaymis canım, benim öyle bişeyler ören alan kimse yok malesef. Örgü benim elimden de gelmiyor., hazır alcam artık., abiden kalanlar da var..Dün herkes annem aldı, kv aldı filan yazmış küvet filan.Benim annem de başkası da bişey almıyo, inşallah yarın kontrolde Herşeyin normal olduğunu söyler dr.da bikaç parça bişey alırız yarın babasıyla.Bebe yunleri var canim aldigin yere sor onlar sana tavsiye eder zaten .. Eki Görüntüle 1978732 Bize halamiz bundan örüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?