2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende hastane odası için bebek küvözünü kendim süslicem zaten organizasyon ürünlerinin üretiminin yapıldığı tekstilde çalışıyorum. Dikimdeki arkadaşlara yaptırıcam.
bu altın yastığından diktiricem ama bebek olmıcak keçeden kelebekleri amcamın kızına yaptırıcam sonra oğlum olursa nasıl olsa yastık zemini beyaz bu defa keçeleri söküp erkek için bir şeyler dikerim diye düşündüm.

hastane küvözü içinde bunu düşündüm. Ancak bunda da bebek yerine bakalım kelebek gibi bir şey yaptırabilicek miyim eğer olmazsa sadece tül süslemesi olarak kullanıcam. Daha sonrası için patronum aynı yataktan bana verdi evdeki yatağa geçiricem onlar kızında bu yataktan almışlar çok rahat etmişler odadan odaya geçerken
 
Amannn Allahımmm ne sevimli, ne kokoşmuşş böyleee bayıldımmmmm ya... sağlıcakla kullanın..
 
Aman annesi kizin saglikli olsunda kimsede bisi almasin annesi babasi ona yeter zaten Ben pek örgü sevmem ama ne halalar ne anane dinliyo habire öruyorlar :))
Ama soyle birsey var tek gelinim ilk defa hala olacaklar onunda etkisi var senin oglus var bu ikinci ondan kimse birsey yapmiyordur
 
Canım çok teşekkür ederim asıl sana geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Sagol canim.dun kendi druma kontrole gittik kasılma önleyici adalat ilaç verdi.magnezyum verdi.insallah kasılmalar erken doğuma sebep olmaz.hepimiz için hayırlısı.
 
Cok fazla zorlamiyor zaten cogunlukla sık igne ile yapiliyor. Bir bebek en fazla 4 5 gune bitiyor o da cok oremezsen ben kafaya takip gece 2 lere kadar ordugumden cabuk bitti.daha once orduysen hic zorluk cekmezsin benim elime almisligim yoktu bebis vesilesiyle yapmaya basladim. Ben bile yapabildiysem sen hayli hayli yaparsin
 
Canim ben de giydirmek diyordum kızımda ama gece emzirmek için uyandığında özellikle yelekler cok ise yarıyor.tabi alerjisi olmassa.
 
Cok guzelmis bayildim hepsine de Allah saglikla sihhatle icinde uyumayi nasip etsin
 

baştan sonra yapılış videosu olsa yaparım belki de ama bana çok uğraştırıcı geldiği için başlayamadım bi türlü. hangi ipliği tercih ettin peki canım ?
 
Kızlar yaa benim gobegimin sağ tarafında bi ağrı var sancılı bi ağrı bide belimde kasigima vuruyor ilk defa yaşıyorum endiselenmeli miyim ki
 
Güle güle kullan.Senin arkadaşların çok yetenekli,ben de yok mecburen terzi bulmak lazım :)
 
İstanbul trafiğine alışamadım canım,bir de hiçbir zaman çok sevmedim araba kullanmayı,ihtiyaçtan işte.İst e taşınınca da eşim daha çok kullandı,köreldim biraz,üstüne dalgınlık da eklenince bir de plaka İst palakasından farklı olunca,ben de yavaş gidince trafikte çok el kol sallıyorlar :)Kornaya alıştım ama kulaklarım da çınlıyor :)
 
Kızlar yaa benim gobegimin sağ tarafında bi ağrı var sancılı bi ağrı bide belimde kasigima vuruyor ilk defa yaşıyorum endiselenmeli miyim ki
Biraz takip et bakalim.gececek mi canim insallah gelip gecici bir agridir
 
Onlarla ilgilenirken dahada bi heyecan basiyo kiyafetler havlular carsaflar ben bitirdim simdi oda takimini bekliyorum gelsede artik yerlestirsem diye :))
Herhalde butun gunum o odada gecicek :))
Benim de duvar kağıdı yapılıyor,salı da oda takımı gelecek inşallah.Kıyafetlerle ilgilenemeyeceğim pazar oyu verdikten sonra annemin yanına.Bir hafta kalırım,dönünce başlarım artık.Ben hala bebek yapıyorum Son 6 kaldı .Pazrtesi bitetecek o da,umarım.Daha süslemeleri var.Başıma büyük iş almışım :)
 
baştan sonra yapılış videosu olsa yaparım belki de ama bana çok uğraştırıcı geldiği için başlayamadım bi türlü. hangi ipliği tercih ettin peki canım ?
Battaniye icin almistim gazzal baby cotton bi de yarnart jeans ikisi birbirine cok yakin zaten.youtube da videolari var dilek's hobby world du galiba kanalin adi. Bende oradan bakip yaptim.
 
Boş ver canım,Allah size çok versin.Benim arkadaşı kv. bayramda Beymen 'e götürür,kıyafet düzer.Bir akrabamı kv. doğum hediyesi kuyumcuya götürür ne istersen diye :)Herkesin kısmeti kendine.Onlara sorsan onlar da başkalarını örnek gösterir.Bakma o yüzden kimseye.Bazen ben de bakıyorum da sonra boş ver diyorum,olduğu kadar :)
 
Biraz takip et bakalim.gececek mi canim insallah gelip gecici bir agridir
Acaba bağırsak ağrısı mı diyorum bakalım geçmezse doktor yoluna bir iki hareket etti rahatladım ama daha fazla hareketli olur normalde
 
Erken değil mi canim yikama ve ütü işleri için?pek bilmiyorum ama sanki zaman varmış gibi geliyo

canım 7 aylık olduğunda çantası her ihtimale karşı hazır olsun. erken doğum riski vs. benim ikinci olmasına rağmen mayısta bütün yıkama vs. işleri bitirip çanta hazırlayacağım. ne olur ne olmaz diye. sezaryen olacak benim ama hazır olmakta fayda var. çantanın içinde hiçbir şey olmuyor nasılsa.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…