Amannn Allahımmm ne sevimli, ne kokoşmuşş böyleee bayıldımmmmm ya... sağlıcakla kullanın..kızlar bende hastane odası için bebek küvözünü kendim süslicem zaten organizasyon ürünlerinin üretiminin yapıldığı tekstilde çalışıyorum. Dikimdeki arkadaşlara yaptırıcam.
bu altın yastığından diktiricem ama bebek olmıcak keçeden kelebekleri amcamın kızına yaptırıcam sonra oğlum olursa nasıl olsa yastık zemini beyaz bu defa keçeleri söküp erkek için bir şeyler dikerim diye düşündüm.
Eki Görüntüle 1978765
hastane küvözü içinde bunu düşündüm. Ancak bunda da bebek yerine bakalım kelebek gibi bir şey yaptırabilicek miyim eğer olmazsa sadece tül süslemesi olarak kullanıcam. Daha sonrası için patronum aynı yataktan bana verdi evdeki yatağa geçiricem onlar kızında bu yataktan almışlar çok rahat etmişler odadan odaya geçerken
Eki Görüntüle 1978766
Aman annesi kizin saglikli olsunda kimsede bisi almasin annesi babasi ona yeter zatenHarikaymis canım, benim öyle bişeyler ören alan kimse yok malesef. Örgü benim elimden de gelmiyor., hazır alcam artık., abiden kalanlar da var..Dün herkes annem aldı, kv aldı filan yazmış küvet filan.Benim annem de başkası da bişey almıyo, inşallah yarın kontrolde Herşeyin normal olduğunu söyler dr.da bikaç parça bişey alırız yarın babasıyla.
Sagol canim.dun kendi druma kontrole gittik kasılma önleyici adalat ilaç verdi.magnezyum verdi.insallah kasılmalar erken doğuma sebep olmaz.hepimiz için hayırlısı.Canım çok teşekkür ederim asıl sana geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Cok fazla zorlamiyor zaten cogunlukla sık igne ile yapiliyor. Bir bebek en fazla 4 5 gune bitiyor o da cok oremezsen ben kafaya takip gece 2 lere kadar ordugumden cabuk bitti.daha once orduysen hic zorluk cekmezsin benim elime almisligim yoktu bebis vesilesiyle yapmaya basladim. Ben bile yapabildiysem sen hayli hayli yaparsinçok güzeller canım ya. ben de yapmayı cok ıstıyorum. örgüyle o kadar haşır neşirim neredeyse 5 yasında başladım şiş tutmaya ama şu oyuncaklara cesaret edip başlayamadım. yapamıycakmısım gibi geliyo. çok uğraştırıyo mu yapımı nası?
Canim ben de giydirmek diyordum kızımda ama gece emzirmek için uyandığında özellikle yelekler cok ise yarıyor.tabi alerjisi olmassa.Aman annesi kizin saglikli olsunda kimsede bisi almasin annesi babasi ona yeter zatenBen pek örgü sevmem ama ne halalar ne anane dinliyo habire öruyorlar :))
Ama soyle birsey var tek gelinim ilk defa hala olacaklar onunda etkisi var senin oglus var bu ikinci ondan kimse birsey yapmiyordur
Cok guzelmis bayildim hepsine de Allah saglikla sihhatle icinde uyumayi nasip etsinkızlar bende hastane odası için bebek küvözünü kendim süslicem zaten organizasyon ürünlerinin üretiminin yapıldığı tekstilde çalışıyorum. Dikimdeki arkadaşlara yaptırıcam.
bu altın yastığından diktiricem ama bebek olmıcak keçeden kelebekleri amcamın kızına yaptırıcam sonra oğlum olursa nasıl olsa yastık zemini beyaz bu defa keçeleri söküp erkek için bir şeyler dikerim diye düşündüm.
Eki Görüntüle 1978765
hastane küvözü içinde bunu düşündüm. Ancak bunda da bebek yerine bakalım kelebek gibi bir şey yaptırabilicek miyim eğer olmazsa sadece tül süslemesi olarak kullanıcam. Daha sonrası için patronum aynı yataktan bana verdi evdeki yatağa geçiricem onlar kızında bu yataktan almışlar çok rahat etmişler odadan odaya geçerken
Eki Görüntüle 1978766
Cok fazla zorlamiyor zaten cogunlukla sık igne ile yapiliyor. Bir bebek en fazla 4 5 gune bitiyor o da cok oremezsen ben kafaya takip gece 2 lere kadar ordugumden cabuk bitti.daha once orduysen hic zorluk cekmezsin benim elime almisligim yoktu bebis vesilesiyle yapmaya basladim. Ben bile yapabildiysem sen hayli hayli yaparsin
Insallah alerjimiz olmaz su an 17 tane yelek var hazirda :)))Canim ben de giydirmek diyordum kızımda ama gece emzirmek için uyandığında özellikle yelekler cok ise yarıyor.tabi alerjisi olmassa.
Güle güle kullan.Senin arkadaşların çok yetenekli,ben de yok mecburen terzi bulmak lazım :)Merhaba güzeller
Dün e bebekten oğlumun arabasını aldık 250 lira da hediye çeki verdiler onunla da ufak şeyleri alırız. Haftaya dedesi de beşik ve şifonyer alırsa baya tamamdır. Arkadaşıma babynest ve nevresim diktiriyorum. Annem de nevresim battaniye alt açma önlük dikti baya toparladım en azından kafamda
Önce kedim yapıyor kontrolleri
İstanbul trafiğine alışamadım canım,bir de hiçbir zaman çok sevmedim araba kullanmayı,ihtiyaçtan işte.İst e taşınınca da eşim daha çok kullandı,köreldim biraz,üstüne dalgınlık da eklenince bir de plaka İst palakasından farklı olunca,ben de yavaş gidince trafikte çok el kol sallıyorlar :)Kornaya alıştım ama kulaklarım da çınlıyor :)canım neden panik yapıyorsun araba kullanırken. benim araba elim kolum valla. eşim çok yoğun çalıştığından evin alışverişini bile hala ben yapıyorum. sadece akşamları gelince eşim arabadan eve getiriyor. okula da her gün arabayla gitmek zorundayım. dolmuşlar baya bi hoplatıyor çünkü. daha sakin olmaya çalış
Biraz takip et bakalim.gececek mi canim insallah gelip gecici bir agridirKızlar yaa benim gobegimin sağ tarafında bi ağrı var sancılı bi ağrı bide belimde kasigima vuruyor ilk defa yaşıyorum endiselenmeli miyim ki
Çok şık canım,güle güle kullan.Ivır zıvırlar için kutu mu aldın ?Bizim de şifonyerimiz geldi az önceEki Görüntüle 1978700
Benim de duvar kağıdı yapılıyor,salı da oda takımı gelecek inşallah.Kıyafetlerle ilgilenemeyeceğim pazar oyu verdikten sonra annemin yanına.Bir hafta kalırım,dönünce başlarım artık.Ben hala bebek yapıyorumOnlarla ilgilenirken dahada bi heyecan basiyo kiyafetler havlular carsaflar ben bitirdim simdi oda takimini bekliyorum gelsede artik yerlestirsem diye :))
Herhalde butun gunum o odada gecicek :))
Battaniye icin almistim gazzal baby cotton bi de yarnart jeans ikisi birbirine cok yakin zaten.youtube da videolari var dilek's hobby world du galiba kanalin adi. Bende oradan bakip yaptim.baştan sonra yapılış videosu olsa yaparım belki de ama bana çok uğraştırıcı geldiği için başlayamadım bi türlü. hangi ipliği tercih ettin peki canım ?
Çok hoş,bir sürü bebeği olacak desene :)Bunlar da kizimin ilk oyuncaklari
Boş ver canım,Allah size çok versin.Benim arkadaşı kv. bayramda Beymen 'e götürür,kıyafet düzer.Bir akrabamı kv. doğum hediyesi kuyumcuya götürür ne istersen diye :)Herkesin kısmeti kendine.Onlara sorsan onlar da başkalarını örnek gösterir.Bakma o yüzden kimseye.Bazen ben de bakıyorum da sonra boş ver diyorum,olduğu kadar :)Harikaymis canım, benim öyle bişeyler ören alan kimse yok malesef. Örgü benim elimden de gelmiyor., hazır alcam artık., abiden kalanlar da var..Dün herkes annem aldı, kv aldı filan yazmış küvet filan.Benim annem de başkası da bişey almıyo, inşallah yarın kontrolde Herşeyin normal olduğunu söyler dr.da bikaç parça bişey alırız yarın babasıyla.
Acaba bağırsak ağrısı mı diyorum bakalım geçmezse doktor yoluna bir iki hareket etti rahatladım ama daha fazla hareketli olur normaldeBiraz takip et bakalim.gececek mi canim insallah gelip gecici bir agridir
Erken değil mi canim yikama ve ütü işleri için?pek bilmiyorum ama sanki zaman varmış gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?