2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

elmol canım doktorunu ara sor olmadı yanına git. benim ara ara oluyor sağ kasıkta ağrı ama belime falan vurmuyor 2 dakika sonra geçiyor ki benim ters hareketimden kaynaklı oluyor özellikle yatakta dönerken

Battaniye icin almistim gazzal baby cotton bi de yarnart jeans ikisi birbirine cok yakin zaten.youtube da videolari var dilek's hobby world du galiba kanalin adi. Bende oradan bakip yaptim.

baktım sımdı canım super asama asama anlatmıs cok teşekkür ederim :) benım elımde de bazı ıpler var ama onlardan olmaz sanırım.

Acaba bağırsak ağrısı mı diyorum bakalım geçmezse doktor yoluna bir iki hareket etti rahatladım ama daha fazla hareketli olur normalde
Icini ferah tut her zaman ayni hareket etmiyorlar Onlarinda keyifli keyifsiz gunleri var :)

hayırlı cumalar anneler..
buraya iki gün girmeyince kaldığım yerden okudum ne yazılmışsa herkesle aynı sorunlar aynı telaşlar yaşamak nasıl güzel bi duygu. insan yalnız olmadığını anlıyor şimdi kime anlatsam sizin kadar hakim olamazlar yaşadıklarıma. o yüzden burayı ve burada paylaşılanları çok seviyorum..

şu a101deki kuvetleri sizden duydum umarım kıyıda köşede bu yerlerde kalmıştır. iş çıkışı akşam uğrayıp tek tek bakıcam hepsine. birde tabi askılıklara..

odası hala gelmediği için eşyaları aldığımız gibi duruyor artık bi gelsede yavaş yavaş yıkayıp ütüleyip yerleştirsem. eksikleri bir de o gözle görsem.

telsiz alıp almamakta kararsızım. ilk 5 ay kızımla geçeceği için ihtiyaç olursa sonrasında alıcam. bez biberon meme oyuncak vs. şeylere kızım dünyaya geldikten sonra karar vericem.

o amigurumi oyuncaklara o kadar çok heves ediyorum ki keşke elimden gelse de bende yapsam hiç elim yatkın değil böyle şeylere ama çok istiyorum renk renk yapıp süs olarak odasına yerleştirmek..

kasık ağrılarım sertleşmelerim idrar kaçırınca suyum mu geldi paniğini sizlerle beraber bende yaşıyorum. ama inşallah panik olarak kalır hep böyle. kilomu kendi yöntemlerimle sabit tutmaya başladım çok şükür. şu 67lerdeyim. 70-72lerde doğum yapıp 55li hallerime düşmeyi planlıyorum zamanla..

Bize de annem bu battaniyeleri ördü. Başladığında bebeğin cinsiyeti belli değildi o yüzden unisex oldular. Ama böyle daha iyi oldu. İlerde belki kızım da olur ona da kullanırım :)) Bir de bebek için çok sexist mobilya, textil ve renklerden yana değilim.

baktım sımdı canım super asama asama anlatmıs cok teşekkür ederim :) benım elımde de bazı ıpler var ama onlardan olmaz sanırım.
Rica ederim canım Videonun birinde normal patik ipliği bile kullandığını söylüyordu. Küçük bi yere deneyip karar verebilirsin. Fazla ip harcanmıyor zaten

Reactions: SGd
Benimde annem haftaya seçimlerden sonra gelecek. O gelmişken kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantalarımızı hazırlayalım diyorum. Erken mi olur acaba? Bayram sonuna kadar bir daha gelme şansı olmayacak kv. de yurtdışında anca doğuma gelecek. Diğer türlü hepsini tek başıma yapmak zorunda kalacağım.

Günaydın kızlar bugünde bim de oyuncak miki var kız bekleyenler bir baksın derim Al_pi Amine Busra H hanya @yesilbalon @ballikaymakli @Yellu
Angela bebeklerden aldim ben, miki mouse geldigini bilseydim ondan da alirdim ama seker yuklemesi yaptirdim bugun sanirim disari cikamam epey yoruldum :)

Bende bu ay sonu yada mayis başı hazirlamayi dusunuyorum yani 30-31. Hafta gibi oluyor. Tabi önce son kez carsı yapmam lazim pijamalarimi almadim henuz :)

Kızlar çıktık Dr dan biraz moralim bozuldu bebeğim gayet iyi haftasindan önde ama rahim ağzı uzunluğu kisalmis Dr um birçok şeyi yasakladi progesteronu ikiye çıkardı geçen kontrolde iyiydi demekki kisalabiliyomus kaşık ağrım arttı diyince alttan baktı aklınızda olsun baktirmayi ihmal etmeyin

Geçmiş olsun canım. Dikkatli ol, yorma kendini.

En azindan önlem alirsin canim üzme kendini benimde aklima geliyor bugun ki gittigim dr ölçtü mü ölçmedi mi bilmiyorum. Kendi doktoruma soyleyecegim bende. Artik takibi sikilastirmamiz lazim

Hadi maşallah, şekeri de atlattın şükür. Geçmiş olsun.

Gözun aydin canim iyi cikmis sukur seker sonucun bebekte iyi kilosu filan masallah

Dinlen firsat buldukca ayaklarini dik yat canim gerekirse izin al rapor al hic riske atma .. Saglikla zamaninda dogsun kuzucuk insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…