- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Güle güle kullan canım. Çok beğendim gerçekten nereden aldın sorması sakınca yoksaBizim de şifonyerimiz geldi az önceEki Görüntüle 1978700
Güle güle kullan canım. Çok beğendim gerçekten nereden aldın sorması sakınca yoksaBizim de şifonyerimiz geldi az önceEki Görüntüle 1978700
Canım kardeşim örüyor oğluma kadife ipten ördü birini ama onun modeli silinmiş diğerini de nako happy baby aldık modeli aşağıdaki şekilde ben çok beğeniyorum bu modeli sağ olsun o da ben örerim dediherkese günaydın :) kızlar yardımınıza ihtiyacım var. annem bebek battaniyesi örecek. nasıl bir ip tercih etmeliyiz ve kaç tane gider? bana örnekler yollarsanız çok sevinirim.
Öylede tatlım son 10gündür ağırlaştım dahada ağırlaşacağım diye korkuyorum. Birde 32.haftaya kadar bitireyim sonrada dinleneyim diyodum. Ne zaman geleceği de belli olmadığından nedense sanki beklenmedik zamanda olacakmış gibi bir his var içimde. Rabbim hepsinin sağlıkla zamanında gelmesini nasip etsinErken değil mi canim yikama ve ütü işleri için?pek bilmiyorum ama sanki zaman varmış gibi geliyo
Ay yeni gördüm kesin kalmamıştır ya. Fotosu var mıydı tatlım?Günaydın kızlar bugünde bim de oyuncak miki var kız bekleyenler bir baksın derimAl_pi @balinmaz H hanya @yesilbalon @ballikaymakli Y Yellu
morelini bozma canım inşallah sağlıkla gelecek bebişler kendini yorma sakın birşey kaldırıp, iş yapma birşey olmaz Allah'ın izniyleKızlar çıktık Dr dan biraz moralim bozuldu bebeğim gayet iyi haftasindan önde ama rahim ağzı uzunluğu kisalmis Dr um birçok şeyi yasakladi progesteronu ikiye çıkardı geçen kontrolde iyiydi demekki kisalabiliyomus kaşık ağrım arttı diyince alttan baktı aklınızda olsun baktirmayi ihmal etmeyin
Öyleymiş canım. Doktoruna henüz söylemedim ya geçtiya. Haftaya cumartesi kontrole gideceğim ozaman söylerim. Ay şimdi full yat der falan kafayı yerim. Kendimi yormadan yapıyorum bişeyler artıkYalancı kasılmalar diyorlar canım oğlumda yaşıyordum ben bunda henüz başlamadı, vücut kendini doğuma hazırlarmış, drunu bilgilendir tabii ama korkulacak birşey değil demişti bana
Ya nasıl güzel birşey bu. Güzel günlerde kulansın inşallah canım. Çocuk odan okadar büyük mü yahu :) 3 kapılı dolap falan. Ben 2 kapılı aldım vitrin tarzı birşey vardı onu almadım mesela. Bence duvar kağıdı yap çok güzel şeyler var kızlar içinEki Görüntüle 1978706 Günaydın hanımlar, hayırlı cumalarımız olsun.. bizde haftasonu kızım için oda almıştık mayıs ortası gelcekmiş.. acaba duvar kağıdı mı yapıyım?yada boya mı? hangi renk yapmalıyım..sizceee
Ooo en iyisini yapmışsın canım. Bende bitirmek istiyorum. Zaten taşınma işim olursa doğum öncesi toplanmakla uğraşacağımdan şimdiden yıkayıp ütüleyim diyorum.Onlarla ilgilenirken dahada bi heyecan basiyo kiyafetler havlular carsaflar ben bitirdim simdi oda takimini bekliyorum gelsede artik yerlestirsem diye :))
Herhalde butun gunum o odada gecicek :))
Ay yeni gördüm kesin kalmamıştır ya. Fotosu var mıydı tatlım?
Ben bunu yaptırıyorum anneme canım. Ama kelebek yerine minik çiçekler yapıyo annem kelebekte zorlandı. 4 yumak nako lüks minnoş kırık beyaz harcadı. 1 tanede su yeşili nako saten 1 tane lüks minnoş pembe aldık yine. Hepsi bebek ipi bu arada. Arka kısmına yorgancılarda pamuk saten kumaş işlettireceğizherkese günaydın :) kızlar yardımınıza ihtiyacım var. annem bebek battaniyesi örecek. nasıl bir ip tercih etmeliyiz ve kaç tane gider? bana örnekler yollarsanız çok sevinirim.
Kızlar çıktık Dr dan biraz moralim bozuldu bebeğim gayet iyi haftasindan önde ama rahim ağzı uzunluğu kisalmis Dr um birçok şeyi yasakladi progesteronu ikiye çıkardı geçen kontrolde iyiydi demekki kisalabiliyomus kaşık ağrım arttı diyince alttan baktı aklınızda olsun baktirmayi ihmal etmeyin
Aynı şeyi yaşıyorum bende. Annem daha bi banyo takımı ve küçük bir iki birşey aldı. Birde park beşik alacaklar okadar. Ama durumları gayet iyi, lakin hç hevesleri yok gibi geliyor bana. Kaynanam desen zerre birşey almadı. Yelek falan örüyor ama ipini bile ben aldım hepsinin. Böyle oluncada anlamı kalmıyor. Bu konuda akşam eşime patladım zaten. Çok ağladım. Okudukça çewremdeki arkadaşlarımın ailelerinin yaptıklarını gördükçe çok içerlenmişimHarikaymis canım, benim öyle bişeyler ören alan kimse yok malesef. Örgü benim elimden de gelmiyor., hazır alcam artık., abiden kalanlar da var..Dün herkes annem aldı, kv aldı filan yazmış küvet filan.Benim annem de başkası da bişey almıyo, inşallah yarın kontrolde Herşeyin normal olduğunu söyler dr.da bikaç parça bişey alırız yarın babasıyla.
çok teşekkür ederim. pinterestte de bakındım çok tatlı şeyler var. metre hesabı yapmak mantıklı evetCanım pintereste bak cok guzel modeller var bazılarının yapılısını da gosterıyo. ben bı cok modelı ordan buldum. bı de ınstagramda orgu satfalarını takıp edıyorum onlardan da cok guzel modeller cıkıyo. ama ıpıne ve gramına gore kac tane gıdıcegı degısıyo. ıp alırkende gramından zıyade metresıne bakmanı tavsıye ederım. bazen 50 gr ıpler bı markada 150 mt ıken baska bı markada 180 mt oluyo. ne kadar uzun olursa o kadar az ıp kullanırsın :)
Canım üzülmene hiç gerek yok bebeğin için en önemli şey annesinin ve babasının yanında olması. Allah sağlıkta versin. Başka neye ihtiyaç var ki. Diğerleri parayla pulla alınacak şeyler. Hepimizin aile yapıları farklı, maddi durumları farklı... O yüzden kendini üzüp de bebeğini de etkileme.Aynı şeyi yaşıyorum bende. Annem daha bi banyo takımı ve küçük bir iki birşey aldı. Birde park beşik alacaklar okadar. Ama durumları gayet iyi, lakin hç hevesleri yok gibi geliyor bana. Kaynanam desen zerre birşey almadı. Yelek falan örüyor ama ipini bile ben aldım hepsinin. Böyle oluncada anlamı kalmıyor. Bu konuda akşam eşime patladım zaten. Çok ağladım. Okudukça çewremdeki arkadaşlarımın ailelerinin yaptıklarını gördükçe çok içerlenmişim
Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla sıhhatle günüde kucaklarımıza almayı nasip eder inşallahÇok sağolun kızlar ama insanin olumsuz hicbirsey Duymaya tahammülü yokMuş arabaya biner binmez başladım ağlamayabundan sonra herseye daha da dikkat edicem son zamanlarda zaten yoruldugumu hissetmistim kendinize dikkat edin kızlar lütfen. Sağlıkla vakitlice bebeklerimizi kucağımiza alırız inşallah
Ayy hic takma esinede hic söyleme üzme onuda annesi babasi var yahu kimseye zaten ihtiyaci yok en guzelini en iyisini alir yaparsinAynı şeyi yaşıyorum bende. Annem daha bi banyo takımı ve küçük bir iki birşey aldı. Birde park beşik alacaklar okadar. Ama durumları gayet iyi, lakin hç hevesleri yok gibi geliyor bana. Kaynanam desen zerre birşey almadı. Yelek falan örüyor ama ipini bile ben aldım hepsinin. Böyle oluncada anlamı kalmıyor. Bu konuda akşam eşime patladım zaten. Çok ağladım. Okudukça çewremdeki arkadaşlarımın ailelerinin yaptıklarını gördükçe çok içerlenmişim
Çok teşekkür ederim canım artık haftasonu gittiğimde denk gelirse alırımEki Görüntüle 1978838 telden çekip yükleyemedin canım aktüelden kopyaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?