2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür. Benim şeker yüklemem 142 çıktı sınırı biraz geçti. Doktor çokta önemli degil dedi abartmadan yediklerime dikkat etmemi söyledi. Toplamda transferden beri 6 kilo aldım. Kızımda 1265 gram olmuş. Ben bu hafta 0_3 aylık kıyafetleri ve battaniyeleri yıkayıp ütüledim. Hurçlara koydum. Hazır olsun ne olur ne olmaz.

herkese günaydın :) kızlar yardımınıza ihtiyacım var. annem bebek battaniyesi örecek. nasıl bir ip tercih etmeliyiz ve kaç tane gider? bana örnekler yollarsanız çok sevinirim.
Canım kardeşim örüyor oğluma kadife ipten ördü birini ama onun modeli silinmiş diğerini de nako happy baby aldık modeli aşağıdaki şekilde ben çok beğeniyorum bu modeli sağ olsun o da ben örerim dedi

Erken değil mi canim yikama ve ütü işleri için?pek bilmiyorum ama sanki zaman varmış gibi geliyo
Öylede tatlım son 10gündür ağırlaştım dahada ağırlaşacağım diye korkuyorum. Birde 32.haftaya kadar bitireyim sonrada dinleneyim diyodum. Ne zaman geleceği de belli olmadığından nedense sanki beklenmedik zamanda olacakmış gibi bir his var içimde. Rabbim hepsinin sağlıkla zamanında gelmesini nasip etsin

morelini bozma canım inşallah sağlıkla gelecek bebişler kendini yorma sakın birşey kaldırıp, iş yapma birşey olmaz Allah'ın izniyle bak bebişin maşallahı varmış

Yalancı kasılmalar diyorlar canım oğlumda yaşıyordum ben bunda henüz başlamadı, vücut kendini doğuma hazırlarmış, drunu bilgilendir tabii ama korkulacak birşey değil demişti bana
Öyleymiş canım. Doktoruna henüz söylemedim ya geçtiya. Haftaya cumartesi kontrole gideceğim ozaman söylerim. Ay şimdi full yat der falan kafayı yerim. Kendimi yormadan yapıyorum bişeyler artık

Ya nasıl güzel birşey bu. Güzel günlerde kulansın inşallah canım. Çocuk odan okadar büyük mü yahu :) 3 kapılı dolap falan. Ben 2 kapılı aldım vitrin tarzı birşey vardı onu almadım mesela. Bence duvar kağıdı yap çok güzel şeyler var kızlar için

Onlarla ilgilenirken dahada bi heyecan basiyo kiyafetler havlular carsaflar ben bitirdim simdi oda takimini bekliyorum gelsede artik yerlestirsem diye :))
Herhalde butun gunum o odada gecicek :))
Ooo en iyisini yapmışsın canım. Bende bitirmek istiyorum. Zaten taşınma işim olursa doğum öncesi toplanmakla uğraşacağımdan şimdiden yıkayıp ütüleyim diyorum.

herkese günaydın :) kızlar yardımınıza ihtiyacım var. annem bebek battaniyesi örecek. nasıl bir ip tercih etmeliyiz ve kaç tane gider? bana örnekler yollarsanız çok sevinirim.
Ben bunu yaptırıyorum anneme canım. Ama kelebek yerine minik çiçekler yapıyo annem kelebekte zorlandı. 4 yumak nako lüks minnoş kırık beyaz harcadı. 1 tanede su yeşili nako saten 1 tane lüks minnoş pembe aldık yine. Hepsi bebek ipi bu arada. Arka kısmına yorgancılarda pamuk saten kumaş işlettireceğiz

Eklentiler

• IMG_5761.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 60

Canım geçmiş olsun üzülme dikkat et sadece en kritik hftalardayız hepimizin korktuğu zamanlar bu zamanlar sanırım 27 28. Haftaları atlatabilirsek inşallah bebeklerimiz için biraz daha az endiseleniriz allahın izniyle. Yormayın kendinizi üzmeyinde..

Aynı şeyi yaşıyorum bende. Annem daha bi banyo takımı ve küçük bir iki birşey aldı. Birde park beşik alacaklar okadar. Ama durumları gayet iyi, lakin hç hevesleri yok gibi geliyor bana. Kaynanam desen zerre birşey almadı. Yelek falan örüyor ama ipini bile ben aldım hepsinin. Böyle oluncada anlamı kalmıyor. Bu konuda akşam eşime patladım zaten. Çok ağladım. Okudukça çewremdeki arkadaşlarımın ailelerinin yaptıklarını gördükçe çok içerlenmişim

çok teşekkür ederim. pinterestte de bakındım çok tatlı şeyler var. metre hesabı yapmak mantıklı evet

Çok sağolun kızlar ama insanin olumsuz hicbirsey Duymaya tahammülü yokMuş arabaya biner binmez başladım ağlamaya bundan sonra herseye daha da dikkat edicem son zamanlarda zaten yoruldugumu hissetmistim kendinize dikkat edin kızlar lütfen. Sağlıkla vakitlice bebeklerimizi kucağımiza alırız inşallah

Canım üzülmene hiç gerek yok bebeğin için en önemli şey annesinin ve babasının yanında olması. Allah sağlıkta versin. Başka neye ihtiyaç var ki. Diğerleri parayla pulla alınacak şeyler. Hepimizin aile yapıları farklı, maddi durumları farklı... O yüzden kendini üzüp de bebeğini de etkileme.

Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla sıhhatle günüde kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah

Ayy hic takma esinede hic söyleme üzme onuda annesi babasi var yahu kimseye zaten ihtiyaci yok en guzelini en iyisini alir yaparsin
Tadini cikar bu gunlerin uzulmeyle gecirme sonra cok özleniyormus ona göre bak .. Kizin dogunca bu duygusal mod sona erecek ona bakinca dert uzuntu hepsi boş gelecek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…