- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Sağ olsun bana özendi canım arkadaşım hatta yikanabilir bezleri de ondan satın alacağım. Istersen özelden iletişim bilgisi verebilirim çok özeniyor diktiği herşeyeGüle güle kullan.Senin arkadaşların çok yetenekli,ben de yok mecburen terzi bulmak lazım :)
Haklısında canım ne bileyim. Ewlenirkende herşeyi eşimle ikimiz yaptık. Akıl veren eden hiç olmadı. Mobilya alırken bile aileleri zorladıkta geldiler öyle aldık. İlk bebeğim birde. Hadi diyorum annemlerin 3.torunu olacak kayınvalidem ise ilkkez babaanne olacak ve ilk torun. Görümcelerimse ilkkez hala olacaklar. 5 tlye badi, 1 tlye çorap satıyorlar. İstedğim çok birşey değilki düşünmek ya. Yada manevi destek. Kızımıda üzdüm ama elimde değildi inankiCanım üzülmene hiç gerek yok bebeğin için en önemli şey annesinin ve babasının yanında olması. Allah sağlıkta versin. Başka neye ihtiyaç var ki. Diğerleri parayla pulla alınacak şeyler. Hepimizin aile yapıları farklı, maddi durumları farklı... O yüzden kendini üzüp de bebeğini de etkileme.
Dayanamadım alpicim vallahi patlama yaşadım. Büyük görümcemin teli bozulmuş yeni tek alıncakmış eşimi arıyolar. Herşeyde ama en ufacık ihtiyaçta imdat halindeler ama manevi olarak tek birkez yanımda olmadılar. Tedavi zamanında kocamın zoruyla 2 gün kaldı gittiAyy hic takma esinede hic söyleme üzme onuda annesi babasi var yahu kimseye zaten ihtiyaci yok en guzelini en iyisini alir yaparsin
Tadini cikar bu gunlerin uzulmeyle gecirme sonra cok özleniyormus ona göre bak .. Kizin dogunca bu duygusal mod sona erecek ona bakinca dert uzuntu hepsi boş gelecek ..
İyi oldu söylediğiniz hiç aklıma gelmemişti.Ohh bütün ıvır zıvırı toplar bu çekmeceler
Birde çekmece organizatörü kullanmak çok faydalı oluyor, minicik minicik bodyleri çorapları düzenli tutabilmek için
Tşk ederiz teyzesi, Rabbim hepimize sağlıcakla kullanmayı nasip etsin..canım odamız çok küçük değil çokta büyük değil orta halli..duvar kağıtlarınada bakmaya başladım..ne çok çeşit var insan karar veremiyor..ayyy hemen geliverse şu temmuzzz..ben bu gidişle bu aydan sonra oturduğum yerden kalkamıcam galibaYa nasıl güzel birşey bu. Güzel günlerde kulansın inşallah canım. Çocuk odan okadar büyük mü yahu :) 3 kapılı dolap falan. Ben 2 kapılı aldım vitrin tarzı birşey vardı onu almadım mesela. Bence duvar kağıdı yap çok güzel şeyler var kızlar için
Haklisin canim zaten sana haksizsin diyemem ben hamilelikte anladim ki en ufak detayi bile dert ediyorsun insanlarin seninle ilgilenmelerini deger vermelerini istiyorsun .. Ama ne yapacaksin yapmayana zorla yaptirincada zaten anlami olmuyor ..Dayanamadım alpicim vallahi patlama yaşadım. Büyük görümcemin teli bozulmuş yeni tek alıncakmış eşimi arıyolar. Herşeyde ama en ufacık ihtiyaçta imdat halindeler ama manevi olarak tek birkez yanımda olmadılar. Tedavi zamanında kocamın zoruyla 2 gün kaldı gitti
Boşver üzülme canım.. bazen hediyeden çok yanında olmaları bile yeter.. ama sanırım hamilelikten biraz ilgi istiyoruz..Canım benim annem el emeği bişeyler hazırladı, hazırda bişeyler almak istiyor ama ben istemiyorum kıyamıyorum zaten bi maaşı var...kv geçen türkiyeden geldi 1 hafta kaldı işleri vardı onları halketti geri gitti.. 1000€ bebek için para verdi hiç nazlanmadım hemen aldım cebime indirdimAynı şeyi yaşıyorum bende. Annem daha bi banyo takımı ve küçük bir iki birşey aldı. Birde park beşik alacaklar okadar. Ama durumları gayet iyi, lakin hç hevesleri yok gibi geliyor bana. Kaynanam desen zerre birşey almadı. Yelek falan örüyor ama ipini bile ben aldım hepsinin. Böyle oluncada anlamı kalmıyor. Bu konuda akşam eşime patladım zaten. Çok ağladım. Okudukça çewremdeki arkadaşlarımın ailelerinin yaptıklarını gördükçe çok içerlenmişim
Tabiki değer görmeyi her insan istiyor hele ki bu hamilelik döneminde insanın en hassas olduğu dönemde. Ama yapmıyorlarsa da elinden gelen birşey yok. Sende aynı şekilde davranırsın.Ne güzel herşeyi eşinle yapmışsın aslında bunun yeri bir başka oluyor. Bende o konuda seninle aynı durumdayım. Ailelerimizden uzak olalım diye geldik gurbet ellere kimsemiz yok burda. Tüm alışverişi heyecanı kendim yaptım yaşadım. Kv ler zaten yurtdısında doğumda olacakları bile belli değil. Ama ben takmıyorum herşeyin en iyisini kendim yapmaya çalışıyorum kızım için. Sende öyle düşün. Kötü şeyler aklına geldiğinde de koy elini karnına bebişini hisset hepsi unutuluyor.Haklısında canım ne bileyim. Ewlenirkende herşeyi eşimle ikimiz yaptık. Akıl veren eden hiç olmadı. Mobilya alırken bile aileleri zorladıkta geldiler öyle aldık. İlk bebeğim birde. Hadi diyorum annemlerin 3.torunu olacak kayınvalidem ise ilkkez babaanne olacak ve ilk torun. Görümcelerimse ilkkez hala olacaklar. 5 tlye badi, 1 tlye çorap satıyorlar. İstedğim çok birşey değilki düşünmek ya. Yada manevi destek. Kızımıda üzdüm ama elimde değildi inanki
Eki Görüntüle 1978706 Günaydın hanımlar, hayırlı cumalarımız olsun.. bizde haftasonu kızım için oda almıştık mayıs ortası gelcekmiş.. acaba duvar kağıdı mı yapıyım?yada boya mı? hangi renk yapmalıyım..sizceee
saol canım aynen bu haftalar kritik ben biraz ihmal ettim kendimi onun da farkındayım zaten bundan sonra daha temkinli olucam Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım geçmiş olsun üzülme dikkat et sadece en kritik hftalardayız hepimizin korktuğu zamanlar bu zamanlar sanırım 27 28. Haftaları atlatabilirsek inşallah bebeklerimiz için biraz daha az endiseleniriz allahın izniyle. Yormayın kendinizi üzmeyinde..
Canim cok saol kendime geldim şükür pazartesi de şeker yüklemesi var onu da atlatirsam artık daha da iyi olucammorelini bozma canım inşallah sağlıkla gelecek bebişler kendini yorma sakın birşey kaldırıp, iş yapma birşey olmaz Allah'ın izniylebak bebişin maşallahı varmış
İstanbul trafiğine alışamadım canım,bir de hiçbir zaman çok sevmedim araba kullanmayı,ihtiyaçtan işte.İst e taşınınca da eşim daha çok kullandı,köreldim biraz,üstüne dalgınlık da eklenince bir de plaka İst palakasından farklı olunca,ben de yavaş gidince trafikte çok el kol sallıyorlar :)Kornaya alıştım ama kulaklarım da çınlıyor :)
Kızlar çıktık Dr dan biraz moralim bozuldu bebeğim gayet iyi haftasindan önde ama rahim ağzı uzunluğu kisalmis Dr um birçok şeyi yasakladi progesteronu ikiye çıkardı geçen kontrolde iyiydi demekki kisalabiliyomus kaşık ağrım arttı diyince alttan baktı aklınızda olsun baktirmayi ihmal etmeyin
Amiin ben de de o his var sanki aniden olacakmış gibi geliyo.haklisin aslinda yapilacak biseylerin olmasi bile insani yoruyo zatenÖylede tatlım son 10gündür ağırlaştım dahada ağırlaşacağım diye korkuyorum. Birde 32.haftaya kadar bitireyim sonrada dinleneyim diyodum. Ne zaman geleceği de belli olmadığından nedense sanki beklenmedik zamanda olacakmış gibi bir his var içimde. Rabbim hepsinin sağlıkla zamanında gelmesini nasip etsin
Merhaba kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür. Benim şeker yüklemem 142 çıktı sınırı biraz geçti. Doktor çokta önemli degil dedi abartmadan yediklerime dikkat etmemi söyledi. Toplamda transferden beri 6 kilo aldım. Kızımda 1265 gram olmuş. Ben bu hafta 0_3 aylık kıyafetleri ve battaniyeleri yıkayıp ütüledim. Hurçlara koydum. Hazır olsun ne olur ne olmaz.
Sağol canım inşallah.ben cok gezdim ama istedigim ölçülerde bulamayınca yaptırdımGüle güle kullan canım. Çok beğendim gerçekten nereden aldın sorması sakınca yoksa
İyi oldu söylediğiniz hiç aklıma gelmemişti.
Aynen canım çantayi ben de 7.ay sonunda hazirlamak istiyorum.kısmen hazır bile.canım 7 aylık olduğunda çantası her ihtimale karşı hazır olsun. erken doğum riski vs. benim ikinci olmasına rağmen mayısta bütün yıkama vs. işleri bitirip çanta hazırlayacağım. ne olur ne olmaz diye. sezaryen olacak benim ama hazır olmakta fayda var. çantanın içinde hiçbir şey olmuyor nasılsa.
Eki Görüntüle 1978706 Günaydın hanımlar, hayırlı cumalarımız olsun.. bizde haftasonu kızım için oda almıştık mayıs ortası gelcekmiş.. acaba duvar kağıdı mı yapıyım?yada boya mı? hangi renk yapmalıyım..sizceee
Canim sen yurt disinda mi yasiyordun?Tr de yasiyorsam duvar kagidi biraz zor.Hemen siparis vermelisin.Yerli duvar kagidi firmalarina tesvik verilmis 2-3 yila kaliteli Turk urunleri yolda.Ithal duvar kagidina otv gelmis %80 zamli.Hicbir firma stok yapmiyor,yurt disindan evine gelmesi en iyi ihtimalle 4-5 hafta.Benim duvar kagidi isi bugun bitti.Usta simdi gitti.Yaptirana Allah kolaylik versin.Mobilya secmekten daha zormus.Eki Görüntüle 1978706 Günaydın hanımlar, hayırlı cumalarımız olsun.. bizde haftasonu kızım için oda almıştık mayıs ortası gelcekmiş.. acaba duvar kağıdı mı yapıyım?yada boya mı? hangi renk yapmalıyım..sizceee
Ya acayip tatlış ya:)kızlar bende hastane odası için bebek küvözünü kendim süslicem zaten organizasyon ürünlerinin üretiminin yapıldığı tekstilde çalışıyorum. Dikimdeki arkadaşlara yaptırıcam.
bu altın yastığından diktiricem ama bebek olmıcak keçeden kelebekleri amcamın kızına yaptırıcam sonra oğlum olursa nasıl olsa yastık zemini beyaz bu defa keçeleri söküp erkek için bir şeyler dikerim diye düşündüm.
Eki Görüntüle 1978765
hastane küvözü içinde bunu düşündüm. Ancak bunda da bebek yerine bakalım kelebek gibi bir şey yaptırabilicek miyim eğer olmazsa sadece tül süslemesi olarak kullanıcam. Daha sonrası için patronum aynı yataktan bana verdi evdeki yatağa geçiricem onlar kızında bu yataktan almışlar çok rahat etmişler odadan odaya geçerken
Eki Görüntüle 1978766
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?