2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle kullan.Senin arkadaşların çok yetenekli,ben de yok mecburen terzi bulmak lazım :)
Sağ olsun bana özendi canım arkadaşım hatta yikanabilir bezleri de ondan satın alacağım. Istersen özelden iletişim bilgisi verebilirim çok özeniyor diktiği herşeye

Haklısında canım ne bileyim. Ewlenirkende herşeyi eşimle ikimiz yaptık. Akıl veren eden hiç olmadı. Mobilya alırken bile aileleri zorladıkta geldiler öyle aldık. İlk bebeğim birde. Hadi diyorum annemlerin 3.torunu olacak kayınvalidem ise ilkkez babaanne olacak ve ilk torun. Görümcelerimse ilkkez hala olacaklar. 5 tlye badi, 1 tlye çorap satıyorlar. İstedğim çok birşey değilki düşünmek ya. Yada manevi destek. Kızımıda üzdüm ama elimde değildi inanki

Dayanamadım alpicim vallahi patlama yaşadım. Büyük görümcemin teli bozulmuş yeni tek alıncakmış eşimi arıyolar. Herşeyde ama en ufacık ihtiyaçta imdat halindeler ama manevi olarak tek birkez yanımda olmadılar. Tedavi zamanında kocamın zoruyla 2 gün kaldı gitti

Tşk ederiz teyzesi, Rabbim hepimize sağlıcakla kullanmayı nasip etsin..canım odamız çok küçük değil çokta büyük değil orta halli..duvar kağıtlarınada bakmaya başladım..ne çok çeşit var insan karar veremiyor..ayyy hemen geliverse şu temmuzzz..ben bu gidişle bu aydan sonra oturduğum yerden kalkamıcam galiba şimdiden dökülüyorum..biran önce alışveriş ve ütü işini halletmeliyim..

Haklisin canim zaten sana haksizsin diyemem ben hamilelikte anladim ki en ufak detayi bile dert ediyorsun insanlarin seninle ilgilenmelerini deger vermelerini istiyorsun .. Ama ne yapacaksin yapmayana zorla yaptirincada zaten anlami olmuyor ..

Ahh benim kayinvalidem yasasaydi simdi torununa neler neler yapar bana neler alirdi Uzaklik yakinlik demez yemekler yapip kolilerdi en cok onun yoklugunu hissediyorum. Iyi olmak zor degil ama herkes bunu yapamiyor. Iyilerde erken gidiyor

Boşver üzülme canım.. bazen hediyeden çok yanında olmaları bile yeter.. ama sanırım hamilelikten biraz ilgi istiyoruz..Canım benim annem el emeği bişeyler hazırladı, hazırda bişeyler almak istiyor ama ben istemiyorum kıyamıyorum zaten bi maaşı var...kv geçen türkiyeden geldi 1 hafta kaldı işleri vardı onları halketti geri gitti.. 1000€ bebek için para verdi hiç nazlanmadım hemen aldım cebime indirdim bana kalcak olsa az bile verdi, evine 4 maaş giriyor.. eşimde evin 1 oğlu, oğlunun ilk çocuğu olcak.. doğumada hem kızım hem kendim için birer tane bilezik bekliyorum..çünkü sözü vardı..

Tabiki değer görmeyi her insan istiyor hele ki bu hamilelik döneminde insanın en hassas olduğu dönemde. Ama yapmıyorlarsa da elinden gelen birşey yok. Sende aynı şekilde davranırsın.Ne güzel herşeyi eşinle yapmışsın aslında bunun yeri bir başka oluyor. Bende o konuda seninle aynı durumdayım. Ailelerimizden uzak olalım diye geldik gurbet ellere kimsemiz yok burda. Tüm alışverişi heyecanı kendim yaptım yaşadım. Kv ler zaten yurtdısında doğumda olacakları bile belli değil. Ama ben takmıyorum herşeyin en iyisini kendim yapmaya çalışıyorum kızım için. Sende öyle düşün. Kötü şeyler aklına geldiğinde de koy elini karnına bebişini hisset hepsi unutuluyor. Bak en kritik dönemece girdik artık kendimizi üzmeden hamileliğimizin tadını çıkarmalıyız. Hem şunun şurasında ne kaldı temmuza bebişini görünce hepsi unutulur gider.

Çok şıkmış güle güle kullanmak nasip olsun
Bence yaptırma, ben oğlumda binbir heves duvar kağıdı takım halısı yatak takımı yaptırdım dümya kadar masraf etmiştim ozaman, çok da güzel oldu ama kullanım ömrü aZ oldu,

Sonuç olarak oyun yolu olan halıya döndük, yatağı değiştirdik şimdi duvar kağıdı istediği beşiktaşlı yatak örtüsüne uymuyor, boya da söktürücwm mecbur
Çok çok güzel stickerlar var bence düşünebilirsin

saol canım aynen bu haftalar kritik ben biraz ihmal ettim kendimi onun da farkındayım zaten bundan sonra daha temkinli olucam Allah hepimizin yardımcısı olsun

morelini bozma canım inşallah sağlıkla gelecek bebişler kendini yorma sakın birşey kaldırıp, iş yapma birşey olmaz Allah'ın izniyle bak bebişin maşallahı varmış
Canim cok saol kendime geldim şükür pazartesi de şeker yüklemesi var onu da atlatirsam artık daha da iyi olucam

Canım ani reflekslerinin artması hormonel olabiliyor, ben ilkinde 6aylıkken yaşadım normalde iyi şöförümdür ayıptır söylemesi ama öyle ani birşekilde hızlıyken fren yaptım ki herkesi kaZa yaptırıyordum neredeyse drum yasaklamıştı, hormonların refleksleri etkiliyor diye,
Ama şimei hergün abiyi okula götürüp getiriyorum onun gezmesi oyun alanları annaneye git gel vs tüm istanbulu geziyoruz, hormonlarımdan ricam bu defa etkilememesi

Canım hiç sıkıntı yapma bizim arkadaşında öyleydi, 41hftada geldi bebişimiz, ama bol dinlen yorma kwndini

Amiin ben de de o his var sanki aniden olacakmış gibi geliyo.haklisin aslinda yapilacak biseylerin olmasi bile insani yoruyo zaten

MaşAllah annesi kilosuna,
Erken doğumdan benim de endişelerim var oyüzden kendi pijamalarımı önce tıkayıp hazırlıcam, Allah korusun bu kuzular erken gelirse küvözde giydirmiyorlar zaten

Aynen canım çantayi ben de 7.ay sonunda hazirlamak istiyorum.kısmen hazır bile.

Canim sen yurt disinda mi yasiyordun?Tr de yasiyorsam duvar kagidi biraz zor.Hemen siparis vermelisin.Yerli duvar kagidi firmalarina tesvik verilmis 2-3 yila kaliteli Turk urunleri yolda.Ithal duvar kagidina otv gelmis %80 zamli.Hicbir firma stok yapmiyor,yurt disindan evine gelmesi en iyi ihtimalle 4-5 hafta.Benim duvar kagidi isi bugun bitti.Usta simdi gitti.Yaptirana Allah kolaylik versin.Mobilya secmekten daha zormus.

Eklentiler

Ya acayip tatlış ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…