2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kız ipin isi ne ciciymiş "minnoş" :)Ellerine sağlık annenin.Eminim çok güzel oluyordur.

Dunden beri o kadar üzgünüm ki.. Esimle bebek cantasi için tartistik . ben sirt cantasi istiyorum o normal al diyor. Derdi fiyati ama biliyorum.. Ates ölçer alacagim gereksiz o diyor ya kızlar inanin zaruri şeylerine odaklaniyorum zaten kuzumun . bakiyorum herkes neler neler almış. . Ben oda da yapmadim kendi odamda duracak cok bi masraf yapmadigim halde eşim boyle sıkıyor beni.. Bi de bana hem suclusun hem güçlü demez mi hala kendini hakli görüyor ben ilk diye heyecandan gereksiz seylere saldiriyomusum kendi biliyomus alinacak seyleri o alicakmis..
İşten ayrilmasaydim diyorum keske oyle pisman oldum ki.. Esim polis ve maddi sorunumuz da yok araba aldik diye biraz idare ediyoruz sadece. Bi oluyo ki düzeliyor bi oluyor ki cimrilesti..
Kizimida uzdu diye ayri bi kizginim ona uzun oldu kusura bakmayin cok bunaldım

Sağ olsun bana özendi canım arkadaşım hatta yikanabilir bezleri de ondan satın alacağım. Istersen özelden iletişim bilgisi verebilirim çok özeniyor diktiği herşeye
Sevinirim canım,İst de Anadolu yakası Maltepe'ye yakınsa yeri benim için iyi olurdu yoksa Bursa'ya gidince halledeceğim.

Sağol canım inşallah.ben cok gezdim ama istedigim ölçülerde bulamayınca yaptırdım
Hmm ben yaptıramam galiba babam alacak yatağı bugün iş yerine ziyarete geldi laf arası komidini de sıkıştırdım birşey diyemedi şimdi yaptır desem stres yapar usta bulunmaz istediğin gibi olmaz diye

Eee erkekler dünyası kuzum.Şimdi onu da ayrı telaş sardı,geleceği düşünüyor,hesap kitap yapıyor.Eli sıkı erkek iyidir kız boşver.Benimki de sıkı,beni bir bıraksa ohooo.Allah dengini,seni dengeleyecek olanı verirmiş.Üzme kendini,bebişini en önemli ihtiyacı senin sevgin,babişkosunun sevgisi.

Hmm ben yaptıramam galiba babam alacak yatağı bugün iş yerine ziyarete geldi laf arası komidini de sıkıştırdım birşey diyemedi şimdi yaptır desem stres yapar usta bulunmaz istediğin gibi olmaz diye
Öyle canim gercekten istedigin gibi usta bulmak cok zor.daha ne istedigini anlamadan hallederiz diyip parayi pesin istiyolar..ben bu ustami da koltugumu aldigim yerden tavsiye istedim de buldum.istedigim olculerde yapti gercekten.ufak bi yerde yasiyorum ama yabancisi olunca zor oldu bulmak.

Sevinirim canım,İst de Anadolu yakası Maltepe'ye yakınsa yeri benim için iyi olurdu yoksa Bursa'ya gidince halledeceğim.
Ünalan da canım evde yapıyor zaten ama istediğin şekilde yardımcı olabilir kendi okul arkadaşım mühendis kendisi ama artık terzi hem iki de çocuğu olduğu için en mantıklısına yönlendiriyor özelden yazarım istersen bilgilerini

Sen o kadınlardansın ,İyi şoför olanlardan,kıskandımm :)Aman canım hormonlarına laf dinlet,sorumluluğun fazla senin.Mecburen oğlanı okula getirip götüreceksin,gezdireceksin.

ay canım ben calısıyorum da noluyo yıne her aldıgıma gereksız alısverıs gozuyle bakılıyo. bı cok pahalı parcasını da tanıdık ve akrabalarımdan alıyorum bı de. ona ragmen bazen begendıgım seylere ne gerek var bu cok pahalı bak bu daha uygun vs vs dıye tepkı verıyo. bütün hevesimi de kacırıyo. cocuk olmadan once ben cocugumu her seyın en ıyısını en guzelını alıcam dıyen adam sımdı herseye kulp takıyo yok daha erken yok gereksız pahalı aynısı ben sana daha ucuza yaptırırım vs vs demeye basladı. bı erkeklerın bı cok modelı aynı galıba canım

ya canım yastığa bayıldım bebeksiz haliyle :)

Aaaaaa az önce eşime bu duvar kağıdını gösteriyodum.. oğlumuz olsaydı bu duvar kağıdından yapardık diye.. çok beğendim canım.. güle güle kullansın beyzade..evet yurtdışındayım.. e bay den bakıyorm, karar veremiyorum bir türlü.. hayırlısı İnşaAllah biran önce bizde hallederiz..

Benim annem alıyor heves edip her şeyi ama kaynanam sıfır. Almasalar da olur gönülden bir şey yapılmadıktan sonra allaha şükür her şeyi aşkla kendimiz alırız bebeklerimize. Kendini hiç yıpratma başkası için artım sadece bebeğimiz ve eşimiz.

O kadar iyi geldi ki yazdıkların Allah razı olsun kuzum senden

Canım valla iyinin iyisi beterin beteri var.Benim kv de bir tek ahşap beşik aldı ama annemin aldıklarını görünce alsın alsın diyor,gıcık oluyorum.Görümcem ev tipi ana kucağı,bavul aldı,oyuncakları da alırım diyor.Amcası bebek arabasını,pusetini aldı ama annem... Odasını,avizesini,bir sürü kıyafetini aldı.Bir de beni kuyumcuya götürecekmiş.Annem de almak zorunda değil,onu sömürüyor gibi hissediyorum.Annem Antepli,orada çok yapılır.Anne de yapar kv de yapar.Bütün sorumluluğu üstüne alıyor,herkes de kolaya alışıyor.Belki almamaları daha iyi.Vicdan azabı oluyor bende de.Annem de gitsin kendine alsın,hala bana alıyor.Şimdi yanına gitmeden ben de ona güzel bir hediye paketi hazırlıyorum.Her şeyi hakediyor,anneler gününde de inşallah güzel bir sürpriz yapacağım.Düşünmemeye çalışacağız canım.Biz kendi kızlarımıza ,gelinlerimize yaparız artık.İnşallah Allah bize verir gelinleri,torunları donatırız :)

valla ben bi benimki oyle sanıyordum demek ki cogu yapıyor. Sonunda yine dedigimizr geliyolar ama once kabul etseleeer bi de uğraştırmadan :)

canım bosver ne üzüyosun kendini de bebişini de. almazsa almasınlar. sen ve eşin yetersin zaten bebeğine. düşünülmek güzel birşey ama ne güzel her seyıyle sen ılgılenıp sen özenle seciyosun herseyi senın zevkıne gore oluyo. ıyı yonlerınden bak kafaya takmamaya calıs.

valla ben bi benimki oyle sanıyordum demek ki cogu yapıyor. Sonunda yine dedigimizr geliyolar ama once kabul etseleeer bi de uğraştırmadan :)

aynen ya sonunda yıne benım dedıgım oluyo ama ılla bı sınırlenıcem de oyle olucak. ben zaten uyguna almam gereken seylerı alıyorum gıdıp de dunyanın parasını sacmıyorum. begendıgım pahalı seylere de laf etme yanı dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…