2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle tabi canım, ihtiyacım olduğundan değil çok şükür herşey ini alabilecek gücümüz var ama insan düşünülmek istiyor..

Olur canım,senden 9. ay civarı alırım telini.Bebek bezi için bir çözüm bulamazsam senin yöntemi deneyeceğim çünkü

Şifonyerin üstündeki kutu canım.Bebek bakım malzemeleri için öyke bir şeylar alır da koyarım rahatlık olur diyordum.
hee yok onu kız kardeşim doğum günümde almıştı.ben de çok sevdiğim için oraya koydum içinde de bebişin ultrason görüntüleri ve hastane belgeleri falan var.ama ıvır zıvırlar için de kullanılır tabi bakım malzemeleri falan için de şu a101 de satılan sepetler var ya metal onlardan almıştım.penye sepetlerle birlikte onu kullanıcam

Teşekkür ederim,beğenmene çok sevindim.O kadar çok alternatif var ki birini seçsen aklın diğerinde kalıyor.

Insallah alerjimiz olmaz su an 17 tane yelek var hazirda :)))
Oğluma bir sürü örgü gelmişti o zaman anane de babanne de ormustu ama malesef oğlum hiçbirini giyemedi alerjisi olduğu için. Onların içinden beyaz ve sarilari ayırdım kızımın alerjisi olmazsa giydiririm.

Bende durum aynı canım kendi annem sürekli ne alsam diye dolaşıyo etrafta.bebişe aldıkları yetmiyo bana ve eşime bile bişeyler alıyor sürekli almasa bile kendi el emeği uğraşıp duruyor.ama kv dem hiç birşey yapmadı henüz.yatağımız arabamız çoğu kıyafetimiz hep annemden.hala alacaklarını sıralıyo bana.böyle olunca sinir oluyorum.kimseden bişey istemem verseler de almam ama bebiş için kv demin sormasını bekliyorum hemen söylicem şunlar şunlar eksik diye...

Ben bir kere söyler gibi oldum,hemen sesler yükselmeye başladı.Sen kendininkileri tanırsın da ben bir daha hiçbir şey istemem.Annem babam başımın tacı,kimse de kendini onlarla kıyaslamasın.Her şeye rağmen yine de dengeyi sağlamak bize düşüyor huzurlu bir yuva için.Sinirleniyorum sonra kendimi sakinleştiriyorum.Herkes kısmetini yaşar,napalım.

Aynen öyle..ben bu zamana kadarhiç bişey istemedim nasıl bir tepki gelir bilmiyorum ama bişey demezsem de içimde kalır.insanın kendi annesi babası kardeşi gerçekten bambaşka.benim evlilikhazırlığı yapan kardeşim bile gidip en iyi yerlerden bana alışveriş yapıyo birsürü.nasıl öderim hakkını...

Arkadaslar inanin bunlar çok gereksiz ayrıntılar bu işler kV olmaya bakmıyor insan olmak la alakali herkes gönlünden geçeni yaşar boşverın maalesef benim eşimin ailesi notr hatta negatif yarar yok zarar var ama ben hicbirsey istemedim gönülsuz rizasiz zaten birsey almasinlar beklenti içine girmek insanı sinir eder sadece bebeklerimizi buyutup sağlıkla kucağımiza alalım da herseyi biz hallederiz inşallah bebeğim benimle olsun da varsın tek kuruş birsey almasinlar

Canım Güle güle kullansın bebişin çok güzel olmuş ev benim olsaydı bende düşünüyordum ama kirada olduğum için ve 6 ay 1 seneye kadar ev almayı düşündüğümüz için gerek duymadım simdi kızım olacak ama ilerde oğlum olursa odalarını farklı kâğıtlarla döşemek istiyorum. Bu desen de çok hoş durmuş.

Butun sayfaları okuyamadım ama kv delerden konuşulmuş. Keyfinizi yok yere bozmayın bizde herseyi esimle ikimiz yaptik hala da oyle yapıyoruz en iyisi en guzeli kimse karışamıyor boylece karissa da lafta karisabiliyor sadece bize de çok güzel soyleniyor ne gerek var niye bu kadar cok aldiniz niye oda yapiyorsunuz bilmem ne. Esimin kardesi ayri bisey ne alsak bunu bizde kullaniriz diyor zaten biZde kalıyor bi kac aydir esimede soyledim kimseye vermem diye o kadar para dokmusum hepsine verirmiyim hiç bos verin takmayın hepimiz ayrı aile olduk

Ayni seyleri yasiyoruuz resmen :) kesinlikle haklisinn

Canım hiç üzme kendini. Benim eşimde bazen aynısını yapıyor biz hâlâ isim kavgası ediyoruz o bi isim seçti tmm anlaştık ama benim seçtiğim isme karşı çıkıyor. Diyorum ki bencil olma bi ismini sen bi ismini de ben vereyim diyorum. Onu da kabul etmiyor. Bu konu hâlâ askıda bekliyor nolacak bilmiyorum! Eksikler konusundada aynısını yapıyor ama onun için bi çözümü var ben zaten biberon meme tırnak makası altes olcer şu bu gibi kolaylıkla alınacak şeyleri ihtiyac halinde ezcaneden veya en yakın mağazalardan temin edebileceğimi bildiğim için üstüne düşmüyorum. Sen de düşme zamanla herşeyleri olacak miniklerimizin.

Bugun hediyelik yapıp yapmamak için çok düşündüm. Yaparsam baya masraflı olacak çünkü çevrem çok geniş. Ayrıca insanların evlerinde o kadar çok kokulu taş sabun keçe o bu şu var ki bi müddet sonra atmaya başlıyorlar. Sen emeğinle ve masrafınla kalıyorsun. Nisanımda düğünde herşeyimi tek tek kendi ellerimle yaptım galiba hevesim geçti şimdi sadece çikolata yaptıracağım. Birde kızımın doğduğu gün Tema Vakfına kızımın adına ağaç diktireceğim.

Teşekkür ederim canım,sen döşeyene kadar kaliteli yerli kağıtlar da üretime geçmiş olur,gönlüne göre döşersin :)

Sen o kadınlardansın ,İyi şoför olanlardan,kıskandımm :)Aman canım hormonlarına laf dinlet,sorumluluğun fazla senin.Mecburen oğlanı okula getirip götüreceksin,gezdireceksin.

Üniversiteden beri aktif şekilde kullanıyorum canım, kullandıkça kurdu oluyorsun trafiğin
Evet evet inşAllah doğuma kadar ben şöför koltuğunda

Erkejlerin bazılarında hamilelik böyle bir etki yapıyor canım, baba olacak olmak sorumluluklarını arttırdığı için stress oluyorlar, sen kendini de kızını da hiç üzme, sakinleşince al karşına güzelce anlat kendini

Aynı şeyleri düşünüyoruz
Oğlumda çok yaptım, hevesimi aldım şimdi kızda herşeyi az öz istiyorum, hastane odamıza ufak biraz süsleme ve gelenlere ağız tatlandırmak için isme özel çikolatalardan tamam

Kızlar bugün instagramda bir organizasyon firmasının süslediği bir oda hoşuma gitti nekadar diye merakımdan sordum 2500₺ dediler, ben şok nasıl bir piyasa olmuş

Ya kızlar bebeğinizin boyu kilosu burada yazan hamilelik takviminin ortalamalarına uyuyor mu? Benim kilo yine neyse de boyu burdakine göre kısa. Merak etttim sizinkileri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…