Öyle tabi canım, ihtiyacım olduğundan değil çok şükür herşey ini alabilecek gücümüz var ama insan düşünülmek istiyor..Aman annesi kizin saglikli olsunda kimsede bisi almasin annesi babasi ona yeter zatenBen pek örgü sevmem ama ne halalar ne anane dinliyo habire öruyorlar :))
Ama soyle birsey var tek gelinim ilk defa hala olacaklar onunda etkisi var senin oglus var bu ikinci ondan kimse birsey yapmiyordur
Olur canım,senden 9. ay civarı alırım telini.Bebek bezi için bir çözüm bulamazsam senin yöntemi deneyeceğim çünküÜnalan da canım evde yapıyor zaten ama istediğin şekilde yardımcı olabilir kendi okul arkadaşım mühendis kendisi ama artık terzi hem iki de çocuğu olduğu için en mantıklısına yönlendiriyor özelden yazarım istersen bilgilerini
Şifonyerin üstündeki kutu canım.Bebek bakım malzemeleri için öyke bir şeylar alır da koyarım rahatlık olur diyordum.
Teşekkür ederim,beğenmene çok sevindim.O kadar çok alternatif var ki birini seçsen aklın diğerinde kalıyor.Aaaaaa az önce eşime bu duvar kağıdını gösteriyodum.. oğlumuz olsaydı bu duvar kağıdından yapardık diye.. çok beğendim canım.. güle güle kullansın beyzade..evet yurtdışındayım.. e bay den bakıyorm, karar veremiyorum bir türlü.. hayırlısı İnşaAllah biran önce bizde hallederiz..
Oğluma bir sürü örgü gelmişti o zaman anane de babanne de ormustu ama malesef oğlum hiçbirini giyemedi alerjisi olduğu için. Onların içinden beyaz ve sarilari ayırdım kızımın alerjisi olmazsa giydiririm.Insallah alerjimiz olmaz su an 17 tane yelek var hazirda :)))
Bende durum aynı canım kendi annem sürekli ne alsam diye dolaşıyo etrafta.bebişe aldıkları yetmiyo bana ve eşime bile bişeyler alıyor sürekli almasa bile kendi el emeği uğraşıp duruyor.ama kv dem hiç birşey yapmadı henüz.yatağımız arabamız çoğu kıyafetimiz hep annemden.hala alacaklarını sıralıyo bana.böyle olunca sinir oluyorum.kimseden bişey istemem verseler de almam ama bebiş için kv demin sormasını bekliyorum hemen söylicem şunlar şunlar eksik diye...Canım valla iyinin iyisi beterin beteri var.Benim kv de bir tek ahşap beşik aldı ama annemin aldıklarını görünce alsın alsın diyor,gıcık oluyorum.Görümcem ev tipi ana kucağı,bavul aldı,oyuncakları da alırım diyor.Amcası bebek arabasını,pusetini aldı ama annem... Odasını,avizesini,bir sürü kıyafetini aldı.Bir de beni kuyumcuya götürecekmiş.Annem de almak zorunda değil,onu sömürüyor gibi hissediyorum.Annem Antepli,orada çok yapılır.Anne de yapar kv de yapar.Bütün sorumluluğu üstüne alıyor,herkes de kolaya alışıyor.Belki almamaları daha iyi.Vicdan azabı oluyor bende de.Annem de gitsin kendine alsın,hala bana alıyor.Şimdi yanına gitmeden ben de ona güzel bir hediye paketi hazırlıyorum.Her şeyi hakediyor,anneler gününde de inşallah güzel bir sürpriz yapacağım.Düşünmemeye çalışacağız canım.Biz kendi kızlarımıza ,gelinlerimize yaparız artık.İnşallah Allah bize verir gelinleri,torunları donatırız :)
Hayirlisi ile vakitlerini doldurup gelsin minikler çok teşekkürler canımCanım hiç sıkıntı yapma bizim arkadaşında öyleydi, 41hftada geldi bebişimiz, ama bol dinlen yorma kwndini
Ben bir kere söyler gibi oldum,hemen sesler yükselmeye başladı.Sen kendininkileri tanırsın da ben bir daha hiçbir şey istemem.Annem babam başımın tacı,kimse de kendini onlarla kıyaslamasın.Her şeye rağmen yine de dengeyi sağlamak bize düşüyor huzurlu bir yuva için.Sinirleniyorum sonra kendimi sakinleştiriyorum.Herkes kısmetini yaşar,napalım.Bende durum aynı canım kendi annem sürekli ne alsam diye dolaşıyo etrafta.bebişe aldıkları yetmiyo bana ve eşime bile bişeyler alıyor sürekli almasa bile kendi el emeği uğraşıp duruyor.ama kv dem hiç birşey yapmadı henüz.yatağımız arabamız çoğu kıyafetimiz hep annemden.hala alacaklarını sıralıyo bana.böyle olunca sinir oluyorum.kimseden bişey istemem verseler de almam ama bebiş için kv demin sormasını bekliyorum hemen söylicem şunlar şunlar eksik diye...
Aynen öyle..ben bu zamana kadarhiç bişey istemedim nasıl bir tepki gelir bilmiyorum ama bişey demezsem de içimde kalır.insanın kendi annesi babası kardeşi gerçekten bambaşka.benim evlilikhazırlığı yapan kardeşim bile gidip en iyi yerlerden bana alışveriş yapıyo birsürü.nasıl öderim hakkını...Ben bir kere söyler gibi oldum,hemen sesler yükselmeye başladı.Sen kendininkileri tanırsın da ben bir daha hiçbir şey istemem.Annem babam başımın tacı,kimse de kendini onlarla kıyaslamasın.Her şeye rağmen yine de dengeyi sağlamak bize düşüyor huzurlu bir yuva için.Sinirleniyorum sonra kendimi sakinleştiriyorum.Herkes kısmetini yaşar,napalım.
Canim sen yurt disinda mi yasiyordun?Tr de yasiyorsam duvar kagidi biraz zor.Hemen siparis vermelisin.Yerli duvar kagidi firmalarina tesvik verilmis 2-3 yila kaliteli Turk urunleri yolda.Ithal duvar kagidina otv gelmis %80 zamli.Hicbir firma stok yapmiyor,yurt disindan evine gelmesi en iyi ihtimalle 4-5 hafta.Benim duvar kagidi isi bugun bitti.Usta simdi gitti.Yaptirana Allah kolaylik versin.Mobilya secmekten daha zormus.
Ayni seyleri yasiyoruuz resmen :) kesinlikle haklisinnaynen ya sonunda yıne benım dedıgım oluyo ama ılla bı sınırlenıcem de oyle olucak. ben zaten uyguna almam gereken seylerı alıyorum gıdıp de dunyanın parasını sacmıyorum. begendıgım pahalı seylere de laf etme yanı dımı
Dunden beri o kadar üzgünüm ki.. Esimle bebek cantasi için tartistik . ben sirt cantasi istiyorum o normal al diyor. Derdi fiyati ama biliyorum.. Ates ölçer alacagim gereksiz o diyor ya kızlar inanin zaruri şeylerine odaklaniyorum zaten kuzumun . bakiyorum herkes neler neler almış. . Ben oda da yapmadim kendi odamda duracak cok bi masraf yapmadigim halde eşim boyle sıkıyor beni.. Bi de bana hem suclusun hem güçlü demez mihala kendini hakli görüyor ben ilk diye heyecandan gereksiz seylere saldiriyomusum kendi biliyomus alinacak seyleri o alicakmis..
İşten ayrilmasaydim diyorum keske oyle pisman oldum ki.. Esim polis ve maddi sorunumuz da yok araba aldik diye biraz idare ediyoruz sadece. Bi oluyo ki düzeliyor bi oluyor ki cimrilesti..
Kizimida uzdu diye ayri bi kizginim onauzun oldu kusura bakmayin cok bunaldım
Teşekkür ederim canım,sen döşeyene kadar kaliteli yerli kağıtlar da üretime geçmiş olur,gönlüne göre döşersin :)Canım Güle güle kullansın bebişin çok güzel olmuş ev benim olsaydı bende düşünüyordum ama kirada olduğum için ve 6 ay 1 seneye kadar ev almayı düşündüğümüz için gerek duymadım simdi kızım olacak ama ilerde oğlum olursa odalarını farklı kâğıtlarla döşemek istiyorum. Bu desen de çok hoş durmuş.
Sen o kadınlardansın ,İyi şoför olanlardan,kıskandımm :)Aman canım hormonlarına laf dinlet,sorumluluğun fazla senin.Mecburen oğlanı okula getirip götüreceksin,gezdireceksin.
Dunden beri o kadar üzgünüm ki.. Esimle bebek cantasi için tartistik . ben sirt cantasi istiyorum o normal al diyor. Derdi fiyati ama biliyorum.. Ates ölçer alacagim gereksiz o diyor ya kızlar inanin zaruri şeylerine odaklaniyorum zaten kuzumun . bakiyorum herkes neler neler almış. . Ben oda da yapmadim kendi odamda duracak cok bi masraf yapmadigim halde eşim boyle sıkıyor beni.. Bi de bana hem suclusun hem güçlü demez mihala kendini hakli görüyor ben ilk diye heyecandan gereksiz seylere saldiriyomusum kendi biliyomus alinacak seyleri o alicakmis..
İşten ayrilmasaydim diyorum keske oyle pisman oldum ki.. Esim polis ve maddi sorunumuz da yok araba aldik diye biraz idare ediyoruz sadece. Bi oluyo ki düzeliyor bi oluyor ki cimrilesti..
Kizimida uzdu diye ayri bi kizginim onauzun oldu kusura bakmayin cok bunaldım
Canım hiç üzme kendini. Benim eşimde bazen aynısını yapıyor biz hâlâ isim kavgası ediyoruz o bi isim seçti tmm anlaştık ama benim seçtiğim isme karşı çıkıyor. Diyorum ki bencil olma bi ismini sen bi ismini de ben vereyim diyorum. Onu da kabul etmiyor. Bu konu hâlâ askıda bekliyor nolacak bilmiyorum! Eksikler konusundada aynısını yapıyor ama onun için bi çözümü var ben zaten biberon meme tırnak makası altes olcer şu bu gibi kolaylıkla alınacak şeyleri ihtiyac halinde ezcaneden veya en yakın mağazalardan temin edebileceğimi bildiğim için üstüne düşmüyorum. Sen de düşme zamanla herşeyleri olacak miniklerimizin.
Bugun hediyelik yapıp yapmamak için çok düşündüm. Yaparsam baya masraflı olacak çünkü çevrem çok geniş. Ayrıca insanların evlerinde o kadar çok kokulu taş sabun keçe o bu şu var ki bi müddet sonra atmaya başlıyorlar. Sen emeğinle ve masrafınla kalıyorsun. Nisanımda düğünde herşeyimi tek tek kendi ellerimle yaptım galiba hevesim geçti şimdi sadece çikolata yaptıracağım. Birde kızımın doğduğu gün Tema Vakfına kızımın adına ağaç diktireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?