2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde annemlerin ilk torunu olacak odasını arabasını aldılar. Hala sürekli bişeyler almaya çalışıyorlar.kayınvalidelerden hala ses yok eltimin çocuğuna bakmaya gitti haziranda gelicek. Herşeye gücümüz yetiyo Allaha şükür ama arkadaşların dediği gibi insan ilgi istiyor. Tırnak kesme seti şampuanları dışında birşey kalmadı. Haziranda gelince tırnak makasını aldırirım artık.

kızlar merhaba. bir sorum olucak; hem kan sulandırıcı iğne kullanıp hem omega hapı kullanan var mı acaba?

bugün 1 ayın sonunda bebeğimi görmeye gittik nihayet. herşeyi güzel çıktı, inşallah böyle devam eder.. doktor normal dedi ama bana kilosu az gibi geldi annelik endişesi işte:) 24+3 teyiz 700 gr kadar geldi. bu haftalarda sizlerin nasıldı acaba?

birde kızlar detaylı ultrasonda doktor beyninde 2 tane kist görmüştü. koroid pleksus kisti deniyormuş genelde 28. haftaya kadar geçiyor endişe etmeyin demişti. bizde hiçkimseye bahsetmedik. üzülmüştüm ama forumda da bakınca çok fazla kişide görülmüş sonra kaybolmuş. içim rahatlamıştı. Rabbime hamdolsun bugün kontrolde kistler görülmedi. kimseye dememiştim öylece geldi geçti, şimdi sizinle sevincimi paylaşayım istedim..

herşey gönlünüzce olsun..

ayrıca doktorum şeker yüklemesi yapmayacağız dedi, 3 gün boyunca günde 4 kere takip yapıcaz ona göre hareket edeceğiz dedi. tamam dedik doktor teyzemize.

masallah kuzuya benimde 24.haftada 700 gram gelmisti doktor 1 Hafta kucuk dedi uzulmustum sonra baktim ki normlamis cogu kisinin öyleymis yani buda genler gibi bebegin yapisiyla alakaliymis :)
Ben omegada kan sulandiricida kullaniyordum ama simdi baska ilaca gectik o yeterli degil demisti doktorum..
Kistlerin kaybolmasina da ayrica cok sevindim ..

Kızlar bugün instagramda bir organizasyon firmasının süslediği bir oda hoşuma gitti nekadar diye merakımdan sordum 2500₺ dediler, ben şok nasıl bir piyasa olmuş
Ya canım o daha ucuzu, ben aradım bir yeri 5000-6000 dediler.Bir tanıdık piyasanın altında yaparım size dedi.4500 tl diye teklif göndermiş,arkadaşa bak :)Bir de teklif gönderiyor maile."Piyasanın çok üstünde fiyatların." dedim,"Ben yeni başlıyorum bu işe,her şeyi satın alacağım." dedi.Oysa ben araştırdığımda kiralama yapılacak bir sürü şirket bulmuştum.Hiç inanmadım dediklerine ve o kadına da itibar edilmez bence.Gittim Kartal'da bir yer buldum.2000 tl ye anlaştım,tecrübeli de bir organizasyoncu.İnşallah güzel olur.Bu arada organizasyon işine girmek varmış.

Kızlar selamlar benzer sorunları yasıyoruz hepimiz..
Bende de kasık agrısı oluyor zaman zaman..bazen bel agrısı..umarım vaktinde gelir tüm melekler...
Baby shower yapcak var mı aranızda kızlar?

İyi akşamlar kızlar. Takmayın milleti. Geçen arkadaş yüzün şişmiş kilodan mı dedi. Ücretli başladı yaşı küçük ona verdim bir şey demedim yüzüne ama geldim evde surat beş karış. Eşime bana böyle dediler dedim. Neyse moral verdi kendime geldim. Diğer tarafları zaten tınlamıyorum. bende her şey tam tersi:) Oda yap dediler, kira evinde ne gerek var dedim. Beşik çekmeceli dolap aldım. Yettiği kadar yetmediği kader napalım:) Sağlıkla doğsun da her şey hallolur diyorum. Bebişleri üzmeyelim.

Ya kızlar bebeğinizin boyu kilosu burada yazan hamilelik takviminin ortalamalarına uyuyor mu? Benim kilo yine neyse de boyu burdakine göre kısa. Merak etttim sizinkileri?
Benim tutmuyor canım. Dün 800 gr civarı geldi. Boyu da 28 cm sanırım. Doktorum normal diyor. O zaman sorun yok :)

Hayırlı akşamlar kızlar bugün muaynemiz vardı, son adet tarihime göre 28 Temmuz doğum tarihi gözüküyordu ama dört gün önde çıktı doktora göre 24 Temmuzmus bende takvimimi değiştirdim 24une 730gr ve 32cm olmuşuz herseyimiz iyi çıktı şükür, ekranda sürekli esneyisini izledik cok uykusu gelmiş

Birde bana sor o dökülmeyi. Ama ona rağmen bitmiyor ewi işi. Birde kayınvalidemin misafir getirmeleri. Sabah 10dan beri ayaktayım belim koptu ayaklarım şişti inan

Aynen iyilerde erken gidiyor arkadaşım. Mekanı cennet olsun.
Dünden beri çok gerginim. Atamadım bir türlü üzerimden. Anneme de kaynanama da açıp telefonu içimdekileri dökesim geliyo

Ooo daha bolsun kuzu Allah bereket versin :) benim annemde kaynanamda bişeyler örüyo ama inan anlamı yok ben model buldum ben ip aldım vs vs. Manevi olarakta destek olmadıki kv. Benim en çok ihtiyacım olduğu zaman bu zamanlar. Eşime söyledm doğduktan sonrada yanımızda olmasınlar şimdi yoklarsa dedim

Gerçekten çok hassaslaştım. Alınıyorum güceniyorum ama napayım özeniyorum be tatlım. Neyim eksik diyorum. İlla domuz gibi gelin olunca mı kıymete binicem. Biz çok yakınız ikisine dr ne yazık ki. Kayınpederim vefat etmiş 2 de görümcem var ünivde okuyan. Tüm masraflarını karşıladığımız halde, markete gittiğimde kendime ne alıyosam kvede aldığım halde destek görmedim sen düşün. Evet yawrum gelsin herşey geçecek. Torun aşkı yaşayacaklarını zannediyolarsa aldanıyolar ama

Aynen iyilerde erken gidiyor arkadaşım. Mekanı cennet olsun.
Dünden beri çok gerginim. Atamadım bir türlü üzerimden. Anneme de kaynanama da açıp telefonu içimdekileri dökesim geliyo
Simdi bisey deme dogumdan sonra de lohusa kafasi derler :))
Simdi gerginlik seni de bebeginide etkiler dogumdan sonra kizini al kucagina öyle

Haklısında işte elde değil kuzum üzülüyor insan. Evet içinde olmalı insanın heves yoksa ne çare

Sen şanslı olanlardansın yine. Bizim amcamızda yok dayımızda. Görümceler desen düşüncesiz. Teyzeler desen biri boş birininde yawrum 2 evladı var durumu zor. Yapmaz mıyım kızım için yaşıcam. Rabbim yeterki sağlıkla kucaklamak basip etsin

Evet çok şükür herşeyini yaptım kızımın. Kapı gibi annesi olacak arkasında. Ama doğumdan sonrada bizde onları düşünmicez

Evet canım bana da öyle dedi her bebek aynı kiloda doğmuyor sonuçta kimisi 2900 oluyo kimi 3600 oluyo. Çok fazla balık tüketemediğim için hapını istedim ama kan sulandırıcı kullandığım için omega hapında da sulandırıcı etki oluyormuş ikisi fazla gelir dedi. Bilemedim. Balık da yiyemiyoruz nasıl olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…