2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki inat. Ne kendi yapiyor ne temizlikci tutuyor. Annelerimiz gelecekmiş illa. Gelmeyen insani zorla nasil getircekse. Hayirlisiyla dogursakta kendi isimizi kendimiz halletsek

Valla canim nasil kriz yonetiyorsun,hayran oldum.Ben olsam icime atar uzulur dururum ya da bir yerde patlar soylenirim.Senden akil almak lazim :) Bu stratejiyi devam ettirebilecek misin acaba,kolay degil cunku yaptigin.Duygu yonetimin cok guclu.Insan bir an geliyor ofkesine,hislerine kendini birakiyor.Ben de senin yaptigin gibi yapayim ya.Ben kisasa kisas.Onlar aramiyorsa ben de aramam,yapmazlarsa ben de yapmam.Dusunuyorum da cocuk gibi yapiyorum bazen :) senin gibi davranmak lazim.

Ben evlendigim gunden alistirdim haftada yarim gun geliyor,bana yetiyor ama bebis olunca yetmeyecek.Annem dogumdan sonra ilk bir ay yardimci tutacak bana.Hafta ici her gun 5 saat gelecek.Sonra da esim devam ettirecegim haftada iki gun 6 saat gelsin.Altta kalmak istemez simdi o.Mesela kv. bu yasta yardimci almaz,cok da titiz kendi yapar.Benim anneme de,kiz kardesime de haftada iki yardimci gelir.Kv. simdi benim almami istemiyor ben de babam oduyor diyorum.Bir sey diyemiyor.Aslinda babam da yardimci parami her ay yollar,yorulmayayim diye ama harcamiyorum :)

kv lerden bahsedilmiş :) 8 yıllık evliyim. önceleri çook şey yaptım. Allah var oğlumda battaniyesini ördü hazır aldı pike takımo yaptırdı künyesini de aldı. eltilerimle falan hep görüşürdüm. görümceyle de. taa ki eşim yurt dışına çıkmak zorunda kalana kadar.. o gitti.. bunlar ne geldi ne aradı sordu. bende aramadım. 2 sene konuşmadım hiçbiriyle.. telefon numaralarını bile sildim. eşim geldi tabii bunlar yaptıklarından bin pişman.. görmek istiyoruz torunumuzu falan filan.. düşüneyim dedim bekledim. dedim hadi büyüklük bende kalsın. gittim ama tek laf ederlerse seni de göremezler dedim eşime. şimdi aramam etmem eskisi gibi. arada 2 ayda bir ya da ayda bir canım isterse gideriz. eşim bile o kadar bozuk ki o da hadi gidelim diyemiyor. hatta kendi de gitmiyor. ameliyat falan oldu ziyaretçi gibi gittim geldim.. hamile halimle zaten yapacak bir şeyim de yoktu. şimdi eşim annesine gitmek isterse gidiyoruz o da çok nadir. çok sevdiği eltilerimden biri ayrıldı diğeri de zar zor evinde 5 gün kalmasına müsade etti ameliyat sonrası. hatta öyle ki kadını evde halasına bırakıp sinemaya falan gittiler. kıymet bilmezse böyle olur. eşime demedim önceleri ailen şöyle böyle diye. her şeyi kendi gözüyle gördü bana tek laf edemedi. şimdi benim ailemin kendi dahil üstümüze titremesi hoşuna gidiyor.

Soklardayim,seni nasil yalniz birakmislar.Hic yuz verme,en iyisini yapiyorsun.

Bravo sana ben bunu asla başaramazdım Bu kadar sabırlı degilim olamam da :)
Esim evlenirken bana söyledigi birsey vardı ne olursa olsun sen ol neleri sevmedigini bilsinler iki gün sonra degisti demesinler dedi. Iyi olacagim ayip olur diye hic birsey yapma icinden geleni yap dedi.
Gercekten bu ip ucu cok isime yaradi Ben hep ben olarak kaldim..

Günaydın gec yatıp erken kalkmak alışkanlık oldu bende ama tabi ben ogleden sonra ya da akşam 7 gibi bi saate yakın tekrar uyuyup uyanıyorum vücut uyku istiyor ama kesik kesik galiba.

mayhosmelek bazen kötülüğe iyilikle karşılık vermek gerek. Onların mahçup olduğu görünce hata yaptıklarını farkına vardırınca bütün intikamını almış sayıyorsun o yuzden içine atıp biriktirmek doğru değil. Bana bunu yapmışlardı bende hic bişey yapmamıştım die yıllar sonra içinde kalacağına inceden ver ayarı o an zaten bütün hırsın sinirin gidiyor. Ben ne kv gibi biriyle (aslinda çok abartılacak zararları yok ama yinede hasetlikten fesatliktan oluyor bazı şeyler) ne de gorumcelerimle anlasabilecek biri değilim. Ama ben onlara gidip 1 saat oturmasam eşim belki hergün gitmek isteyecek hergün bize gelmelerini isteyecek hsonu onlarla vakit gecirmemi isteyecek. Ankaraya ayda 1 kez gidip geliyoruz benim ailemle öyle güzel vakit geçiyoruz ki bi dahaki ay gitmeyelim demeye fırsat verdirmiyorum her ay benden once alır biletleri çünkü orda eğlenceli bi ortam oluşturduk haset yok kin yok gideriz sabahlara kadar oyun oynarız hava guzelse piknik yaparız farkli bi yerleri gezeriz. O ortamı saglamak içinde nisanliyken çok uğraştım. Eşim gelmek istemezdi cekinirdi ankaraya ben derdim ki babam seni soruyor damat hic gelip gitmiyor böyle şey olur mu diyor derdim bu sefer atlar uçağa gelirdi hftsonu. annem babam bu niye geldi deyince de annesi babası göndermiş gidin eksiklerinizi tamamlayın gelin ne istiyorsa alın demişler derdim memnun olurlardı.

Boğa burcumusun :)

Al_pi Hayır yay burcuyum :) burçla mı alakalı yoksa meslekle mı bilmiyorum. Ben hem mühendis hem sosyologum insanları iyi gözlemler onların eksik yanlarını çok iyi tespit ederim. Kimi nerden etkileyeceğimi nerden vuracagımı biliyorum. O yüzden her nabza farklı şerbet

Hayır olamaazzz Burçtaşız ama ben aslaa böyle biri degilim kesin meslekten ötürü bende sabırın s'si yok biri bisi dese atlarim hemen ne dedin sen

Yemin ediyorum bende böyleydim. Görümcelerime sürekli birşeyler alırdım, kaynanama asla boş gitmezdim. Her gittiğimde annecim bi eksiğin var mı birşey lazım mı derdim. Eşime annene sor parası pulu var mı, anneni aradın mı, hadi annene gidelim derdim. Hatta annesi buna kırılmış geçen annen orkideleri çok sever hadi gel ona orkide sipariş edelim dedim. Ama 3 yılın birikmişiydi sanırım benimki patlama oldu. Emin ol seninde bir yerde patlayacak. Polyannayı oynamak beni yordu artık tatlım çok hemde. Bundan sonra bana kim naparsa onu görecek

Gunaydin annisler bizim de dun aksam misafirlerimiz vardi.kaynanam kendi eltisini de getirmis o skinti degil benim icin hicbir zaman da. Bi ara bi baktım bunlar salonda yoklar. Bebegin odasi ni girmisler felan bakıyorlar felan cok almissiniz muhabettleri felan biz görmedik boyle seyler felan bende dedim bizim olmadi onun olsun onun icin çalışıyoruz biz dedim hadi bu da tamam ben onlari orda biraktim geldim sonra bunlar hala gelmedi bi de ne goreyim benim yatak odasının ışığı yaniyor yatak odasında ki giyinme odama bile bakiyorlardi araba almislar kuvet almislar felan diye konuşuyorlardi cok sinirlerdim gormemezlikten geldim annem kaldi yanimda bi kere yatak odama girmedi ben yokken.herkes gidince direk eşime soyledim bi daha istemiyorum diye en sevmediğim şeydir

Günaydın kızlar, Kv'lerden konuşulmuş hayran kaldım yaptıklarınıza :) bende yay burcuyum ve mühendisim ama bu kadar ortamı idare edebileceğimi sanmıyorum. Sinirlenince pek ağzım durmaz hiç altta da kalmam. Gerçi şimdi Kv yanımda değil. 2 senelik evliyim düğünden beri daha görüşmedik. Yurtdışında yaşıyorlar. Ama dönüş yaptıklarında nassıl olur hiç bilmiyorum. Ama anlattıklarınız çok aklıma yattı kulağıma küpe olsun ilerde benimde işime yarayacaktır

Yaa bu arada grip oluyorum galiba bogazim fena oldu ders anlatcam sesim çıkmıyor ıhlamurdan felan artik tiksinmeye basladim ic iç .baska bişeyler var mi fayda edecek

Tipik yay burcu iste

Yok artık bebeğin odası neyse de senin odana girmeleri hakkatten çok sinir bozucu. Ben belli ederdim heralde snirlendiğimi. Benimde annem geldiğinde bişey lazım olup girmek istese sorar öyle girer odama. Millete niye derdi düşüyorsa sanki eski zamanlar kaldı. Hep aynı şeyler biz onlarla mı büyüdük, bizim zamanımızda böyle yapardık falan filan sinir oluyorum bende

Bende hic sevmem kim olursa olsun yatak odam bana özeldir .. Seninki abartmis ben gider hayirdir odama dalmissiniz ama buradi benim odam bebegin odasi degil derdim ..

Oo o bişey mi tatlım. Benimki ilk evlendiğimde benim yaptırdığım nevresim takımını mı örtmüş başka mı diye bakmışlığı var. Odamdaki ebeveyn tuwaletini kullanırlar mesela. Eşimin halası geldiğinde kv odama grmiş çekmecelerden havlu çıkarmış seccade bulmuş namaz kılıyorlardı odamda. Halbuki başka oda var müsait. Bunlarıda yuttum zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…