- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
Oo o bişey mi tatlım. Benimki ilk evlendiğimde benim yaptırdığım nevresim takımını mı örtmüş başka mı diye bakmışlığı var. Odamdaki ebeveyn tuwaletini kullanırlar mesela. Eşimin halası geldiğinde kv odama grmiş çekmecelerden havlu çıkarmış seccade bulmuş namaz kılıyorlardı odamda. Halbuki başka oda var müsait. Bunlarıda yuttum zamanında
Aynen ya en gıcık olduğum şeydir benim. Normal de cok iyi insan benim kv de arada bir bir dengesizlik yapıyorBende hic sevmem kim olursa olsun yatak odam bana özeldir .. Seninki abartmis ben gider hayirdir odama dalmissiniz ama buradi benim odam bebegin odasi degil derdim ..
Vallahi bak. Hatta ben misafir geldiğinde yada onlar geldiğinde giriyorum diye o tuwaleti kimseye kullandırmıyorum sonuçta ebeveyn. O hiç danışmadan girer abdest alır tuwaletini yapar. Görümcem bizde kaldığında saç kurutma ordaysa girer saçını kurutur yıkandığı havluyu benim odamdaki peteğe sermişliği bile vardır. Baba baya öncr vefat ettiği için onlarda özel kavramı kalmamış. Bugün gelecekler ve öyle gerginimkiŞu an ben şok
Ayy ben cok mutluyum iki ailemde yanimda degil :))Aynen ya en gıcık olduğum şeydir benim. Normal de cok iyi insan benim kv de arada bir bir dengesizlik yapıyorherkes gidince esime soyledim zaten bi daha olmasin dedim ya oda toplu olmasydi dedim.kac sene ablamda yasadim dönem donem bi kere odasına girmemisimdir cok sinir oldum.bebisle ilgili hic laf ettirmiyorum valla direk cevap veriyorum ailem yanimda degil zaten ezdirmem kendimi
Bunlari bende yapsalar kiyamet kopardi heraldeOo o bişey mi tatlım. Benimki ilk evlendiğimde benim yaptırdığım nevresim takımını mı örtmüş başka mı diye bakmışlığı var. Odamdaki ebeveyn tuwaletini kullanırlar mesela. Eşimin halası geldiğinde kv odama grmiş çekmecelerden havlu çıkarmış seccade bulmuş namaz kılıyorlardı odamda. Halbuki başka oda var müsait. Bunlarıda yuttum zamanında
Ahahah aynen anasinin babasinin parasini yiyicek catir catir diyorum bendeAyy ben cok mutluyum iki ailemde yanimda degil :))
En guzeli bence gerci telefon deden bisi var karisacak olan her yerden karisir ama Allahtan benimkiler sessiz sakinler Allah razi olsun bir gun incinmedim.
Ama siz ezdirmeyin kendinizi :)) Bebek icinde aa fazla filan deyince bana amann gormemisim ne yapayim diyorum kimse bisi demiyor
Napayım canım huzursuz olmayayım diye sustum yuttum hep. Bir iki kere eşime söyledim ama birşey yaptı mı hayır o yüzden bundan sonra kendim alacağım gardımı. Bugün odamı kitleyeceğim mesela anlayacaklarda yanlış anlasınlr hatta inşallah anlarlarBunlari bende yapsalar kiyamet kopardi heraldeaslinda o kadar cok seye sessiz kalıyorum ki nasilsa olsa cok görüşmüyoruz diye ayda bir iki saat belki görüşüyoruz
Kilitleme olayini bende düşünüyorum kimse gormesin diye bebek arabasini giyinme odasina koyduk bi anlami kalmadiNapayım canım huzursuz olmayayım diye sustum yuttum hep. Bir iki kere eşime söyledim ama birşey yaptı mı hayır o yüzden bundan sonra kendim alacağım gardımı. Bugün odamı kitleyeceğim mesela anlayacaklarda yanlış anlasınlr hatta inşallah anlarlar
Ayni benY Yellu canım ben polyana degilim ki hicbiseyi alttan almıyorum herseye bi cavabim var sadece onların istediği cevabı vermiyorum o kadar.
H Hopilus benim eşyalarım ankaradan gelince ev yerlestirirken öyle bi kriz yaşadık. Kv akrabalarını getirmiş onlara annemin yaptırdığı takımları gösteriyordu. Cekmecelerime koyduklarıma bakıyorlardı özel bişi yoktu ama dedim ki siz heralde evinizin cekmecelerini 7 24 gelene gosteriyorsunuz kusura bakmayın onlar benim özel eşyalarım size gosteremicem dedim odamdan çıkardım hepsini. Hiçbişey diyemediler. Eşime anlatmıştı bunları. Eşim de gelip niye böyle yaptın çok ayıp etmişsin falan die üstüme gelmeye başladı dedim ki onların önüne gecmeseydim cekmecelerde senin prezervatiflerini benimde özel eşyalarımı göreceklerdi hata yaptım keşke karışmasaydımda herkes onları bi gorseydi dedim daha ağzını açıp bi kelime bile etmedi. Halbuki onlar farklı bi cekmecedeydiama annesinin sözüyle gelip bana laf soylerse bende kendimi haksızken haklı duruma geçiririm.
Kesinlikle takmamak lazim onlar kendilerini uzmez olan bize olur. O yüzden cogu seyi duymazdan görmezden geliyorum ama bazen de catir çatır cevap vermek lazimŞu an düşünüyorum da ben gerçekten çok şanslıymışım bu konuda herkesten uzak olmak en doğru tercihmiş. Kafamız çok rahatmış. Allah sabırlar versin size ama ezdirmeyin de kendinizi Susmak bazen iyi bir çözüm değil İyi olunca da kıymet bilinmiyor sınırlarınızı belli edin derim
Ya gerçekten öylr şey olur mu. Uygunsuz durumda olsanız ne olacak. Benim kaynanamda balayından döndüğümüz gece bizde kalmak istedi. Evleneli 2 ay olmuştu görümcemi 2 ay bizde bıraktı. Öteki yılda öteki görümcemi. Ben severek kalsınlar derdim ozamanlarKilitleme olayini bende düşünüyorum kimse gormesin diye bebek arabasini giyinme odasina koyduk bi anlami kalmadibenim ki istemediğim şeyleri söylüyor galiba. Kardesi çalışıyor 3 aydir bizimle kalıyor bi iki haftadir zile basmadan anahtarla kapiyi acmaya başladı.esime soyledim rahatsiz oluyorum oyle yapmasin dedim ya uygun olmazsan dedim o zaman beri zile basip kapiyi oyle aciyor
Aynen canim ya ev musait oldugu surece kalsinlar hic skinti degil benim icin ev musait fazla odam var. Bi o skinti oldu iste bana direk soyledim zaten fayda da etti artik pat diye eve girmiyorYa gerçekten öylr şey olur mu. Uygunsuz durumda olsanız ne olacak. Benim kaynanamda balayından döndüğümüz gece bizde kalmak istedi. Evleneli 2 ay olmuştu görümcemi 2 ay bizde bıraktı. Öteki yılda öteki görümcemi. Ben severek kalsınlar derdim ozamanlar
Çok iyi niyetlisin canım. Rabbim karşılığını görmek nasip etsinAynen canim ya ev musait oldugu surece kalsinlar hic skinti degil benim icin ev musait fazla odam var. Bi o skinti oldu iste bana direk soyledim zaten fayda da etti artik pat diye eve girmiyorhatta ev ariyor muhabbeti geçti bende hemen gitmesin dedim biraz para biriktirsin bizimle kaliyorken dedim gecinmek nasil bisey biliyoruz sonucta
Çok iyi niyetlisin canım. Rabbim karşılığını görmek nasip etsinAynen canim ya ev musait oldugu surece kalsinlar hic skinti degil benim icin ev musait fazla odam var. Bi o skinti oldu iste bana direk soyledim zaten fayda da etti artik pat diye eve girmiyorhatta ev ariyor muhabbeti geçti bende hemen gitmesin dedim biraz para biriktirsin bizimle kaliyorken dedim gecinmek nasil bisey biliyoruz sonucta
Amin canim hepimiz icin. Ne yapim ya bende evlenmeden once tek yasiyordum cok sukur maasimda iyi ama asgari ucretle calisinca cocuk eve hemen para harcasin istemedim. Umarim benim gibi düşünüp bitiriyordur yemiyordur parasiniÇok iyi niyetlisin canım. Rabbim karşılığını görmek nasip etsin
Ben de okuldaki cok yakin olduğum iki arkadasa anlatıyorumOhhh be içimi döktükce rahatladım hay allah razı olsun sizlerden burdada kimseye böyle şeyler anlatilmiyor ki benim babam bana der ki çok tehlikelisin allah düşmanını senin azabından korusun derbende babama o zaman benimle iyi geçin dikkat ette düşman olmayalım derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?