- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
öyle canım çok umursamıyorum açıkçası.. kaynım var güya 2 taneSoklardayim,seni nasil yalniz birakmislar.Hic yuz verme,en iyisini yapiyorsun.
inanın doğumdan sonra lohusalıkla her şey o kadar ağır geliyor ki..kızımda alma alma çok alma bizde alırı dediler...sonra mı sonrada bu çocuğa az kıyafet alınmış diye lohusa halimle kavga ettik..kendi aldıklarınında 15 günlükken getirdi...eeee şimdi de çocuğa çok kıyafet lazım fazladan zarar olmaz diyorlar ben aldım zaten siz ne yaptnız demedim ...............aaaaaaaaaaaa sinir oluyorumValla canim nasil kriz yonetiyorsun,hayran oldum.Ben olsam icime atar uzulur dururum ya da bir yerde patlar soylenirim.Senden akil almak lazim :) Bu stratejiyi devam ettirebilecek misin acaba,kolay degil cunku yaptigin.Duygu yonetimin cok guclu.Insan bir an geliyor ofkesine,hislerine kendini birakiyor.Ben de senin yaptigin gibi yapayim ya.Ben kisasa kisas.Onlar aramiyorsa ben de aramam,yapmazlarsa ben de yapmam.Dusunuyorum da cocuk gibi yapiyorum bazen :) senin gibi davranmak lazim.
Hahaha rahmetli babam aklıma geldi.. o da benim için, bu kızın ne zaman ısıracağı belli olmaz, sessizse ısırır gider derdi.. tehlikeli derdi.. sabırlı bir insanımdır ama delirdimmi de tam deliririm.. bazen eşimede derim sabrımı zorlama, beni tam tanımıyorsun, ikinci beni çıkartırsan çok pişman olursun .. ottan, püften bir sebep için tartışmıştık evi başına yıkmıştım.. adam şok oldu..hatta bu gördüklerin devede kulak ayağını denk al demiştim.. o gün bugündür çooookk iyiyiz.. hahaha..kv konusundada eşimhep yanımda sağolsun, hiç ezilmedim..kv iyi ama bazen ayarları bozuluyor.. eşimde ayarları bozulunca düzeltiyor.. hiç fırsat vermiyor.. zaten kv de oğlundan çok çekinir, hiçbirşey diyemez..Ohhh be içimi döktükce rahatladım hay allah razı olsun sizlerden burdada kimseye böyle şeyler anlatilmiyor ki benim babam bana der ki çok tehlikelisin allah düşmanını senin azabından korusun derbende babama o zaman benimle iyi geçin dikkat ette düşman olmayalım derim
Canım yaa yazdıklarını okudukça üzüldüm ben de paylaşmıştım burda annemin gorumcemin hazırlıklarını falan alıngan olman çok normal hem hormonlar hem kendi başına manevi olarak altından kalkamicakmis gibi hissetmek de yapıyo bunu aslında herşey maddi değil de oraya da yoruyor olabilirsin bebeğin sağlıklı seninle mi kimse açıkta değil canım evine gelsin kokusu heryeri süsler tüm eksiklikleri unutturur eşinle senin bebeğin herşeyi birlikte yapmanın gururunu yaşa dünyaya bi birey geliyor tamamen bize emanet hicbiseyi olmasa kendi kıyafetlerime sarar sarmalarim halimize bin şükür bak internet bile varki burda yazıp konuşabiliyoruz hiç takılıp stres olma bebeğin hep huzur duysun onun ruhunu egitiyoruz şimdiden ne kadar şanslı ki bu hissettiklerini ona asla hissettirmemek için var olacaksın yanında annesiGerçekten çok hassaslaştım. Alınıyorum güceniyorum ama napayım özeniyorum be tatlım. Neyim eksik diyorum. İlla domuz gibi gelin olunca mı kıymete binicem. Biz çok yakınız ikisine dr ne yazık ki. Kayınpederim vefat etmiş 2 de görümcem var ünivde okuyan. Tüm masraflarını karşıladığımız halde, markete gittiğimde kendime ne alıyosam kvede aldığım halde destek görmedim sen düşün. Evet yawrum gelsin herşey geçecek. Torun aşkı yaşayacaklarını zannediyolarsa aldanıyolar ama
Sizi üzmem istemezdim canım kusura bakma kimseye anlatamıyorum. Eşimde ailesiyle ilgili birşey dedim diye bozuldu sanırım akşamdan beri konuşmuyoruz. Evet haklısın yawrumun en bana ihtiyacı olan dönem ama ben onu üzdüm dünden beri. Ama vallahi elimde değil konu açıldığı anda gözlerimden yaşlar süzülüyorCanım yaa yazdıklarını okudukça üzüldüm ben de paylaşmıştım burda annemin gorumcemin hazırlıklarını falan alıngan olman çok normal hem hormonlar hem kendi başına manevi olarak altından kalkamicakmis gibi hissetmek de yapıyo bunu aslında herşey maddi değil de oraya da yoruyor olabilirsin bebeğin sağlıklı seninle mi kimse açıkta değil canım evine gelsin kokusu heryeri süsler tüm eksiklikleri unutturur eşinle senin bebeğin herşeyi birlikte yapmanın gururunu yaşa dünyaya bi birey geliyor tamamen bize emanet hicbiseyi olmasa kendi kıyafetlerime sarar sarmalarim halimize bin şükür bak internet bile varki burda yazıp konuşabiliyoruz hiç takılıp stres olma bebeğin hep huzur duysun onun ruhunu egitiyoruz şimdiden ne kadar şanslı ki bu hissettiklerini ona asla hissettirmemek için var olacaksın yanında annesi
Kıyamam canım ben senin üzülmene üzüldüm üzülme ama yaa ben ne karyola ne dolap sus kıyafet hiçbişey ilgimi çekmiyor sürekli bebeğin gelisimiyle ilgili şeyler okuyorum ilk aylar neler öğrenmeye başlar en iyi yaklaşım nasıl olur hep onlara kafa yoruyorum sen de öyle yap hiçbişey eksik kalmaz yeteri kadarı olsun sen en güzel şekilde yetiştirmeye odaklan herkesi de kiracaksan çocuğuna yanlış yaklasimlarindan dolayı laf söz söyle haklı olursun nazını da eşine yap onla daril barış bizim de öyle geçiyo günlerimiz bigün öyle bigün böyleyizSizi üzmem istemezdim canım kusura bakma kimseye anlatamıyorum. Eşimde ailesiyle ilgili birşey dedim diye bozuldu sanırım akşamdan beri konuşmuyoruz. Evet haklısın yawrumun en bana ihtiyacı olan dönem ama ben onu üzdüm dünden beri. Ama vallahi elimde değil konu açıldığı anda gözlerimden yaşlar süzülüyor
canım ben banyo sonrası tüm vucut bebe yapı suruyorum sonra aksamları mustela yağı kullanıyorum lierac bitirdim faydası olmadı gogsum çatladı çunkı ama karnımda şükürler olsun su an birsey yok ama ben beklıyorum olur dıye çunkı 25. haftaya girdik ve sadece 4.5 kılo aldım :) sana tavsiyem mustela yağı kullan emilim çok guzel nemlı kalıyorya kızlar 2 hafta önce mustela almıstım catlak için. 100 küsür verdim. bitti bile.. siz ne sürüyonuz napıyonuz? boyle vıcık vıcık yapacak biürün arıyorum ama bulamadım
Canim ben kefir iciyorum ben ds gebelik oncesinde ds bagirsak tembelligi vardi zaten.evde kendim mayaliyorum mayasini nulmak zor ziraat fakultelerinde oluyor genelde.gebelikte hic kabiz olmadim bi de activia yiyorum zaten bol su icmek zorundayızKabızlık problemi yaşayan var mı bu arada ? Yada bir öneri denenmiş işe yarayan ne olabilir, hep ilaç içmek zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?