2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Soklardayim,seni nasil yalniz birakmislar.Hic yuz verme,en iyisini yapiyorsun.
öyle canım çok umursamıyorum açıkçası.. kaynım var güya 2 tane biri ben uğraşamam elektrik su faturanla üstüne al dedim diye utanmadan küsmüş.. ne güldüm ona zaten..çocukla mı uğraşayım senle mi yani hiç işte düşüncesizlik. neyse ki annemler yanımda.. o yüzden kafam rahat

günaydın kızlar. ne kadar cok yay burcu varmıs ben de yay burcuyum

dedikoduyu hiç sevmem ama canımı çektirdiniz

benım kv validem bi tuhaf iyi mi kötümü 3 sene oldu evleneli öncesinde 1 bucuk yıl flort ve nısanlılık donemı var ona ragmen hala çözemedim :)

değişik bir ruh hali var. onu da genc yasta evladını kaybetmesıne ve 2 kere boşanmasına verıyorum. cok sansızlıklar yasamıs. üzülüyorum bi yandan da gercekten ama bi yandan da anlayamıyorum amacını. benım yuzume karsı hıc bısı demıyo. hep canım kızım dıye konusur guler yuzlu davranır hep hızmet etmeye calısır. ama esıme arkamdan yerı geldıgınde hep sıkayet eder. ben de az cok tahmın edebılıyorum ama hıc sen benım arkamdan neden boyle konusuyosun demedım. en cok da benım annemle babam bana gelıp kaldıgında yapıyo bunu. noluyosa kadına ayarları bozuluyo ozaman.ben de H hanya gibi yuzlerıne karsı hıc ters cevap vermedım yerı geldıgınde sacmaladıgında yanı yapmadıgımız bıseyı sankı yapıyomusuz gıbı anlattıgında esım de ben de tepkı verıyoruz kı esım benden daha cok tepkı verıyo zaten bana pek fırsat kalmıyo :) en son ben trabzona aılemın yanına gıttıgımde esım de benı almak hem de trabzonda vakıt gecırmek ıcın gelıcektı ben kendım teklıf ettım annenı de al gel dıye. hatta aradım kv mı gel sende barısla dedım. hıc yok ne ısım var demedı geldı. ama hep bı laf sokmanın pesınde. yok annemler on ıs yaptırmıyo ya annemler de ben de onu begenmıyorum vs vs. halbukı alakası yok annem ona yemek bıle yaptırdı yanı sen guzel yapıyosun bu yemegı dıyerek. ama sırf laf soylemek olsun dıye boyle sacmalıyo. neyse artık en son havaalanındayız donucez ben tuvalete gıttım geldım baktım bunların ıkısının de yuzu bı karıs. noldu dedım esım anneme sor dıyo soruyorum cevap yok. en son esım patladı nıye susuyosun arkasından konustuklarını yuzune soylesene dedı bıktım senınle esım arasında kalmaktan dedı. ben de noluyo ya dedım. esım ıste sen hıc annemı eve cagırmıyomussun hıc ıcten davranmıyomussun herseyı kendı aılene gore planlıyomussun vs vs. ben de dedım ev yabancı bırının evı degıl ama sen mısafır gıbı cagırılmayı beklıyosun bekleme hıc dedım. oglunun evıne davetle mı gelıceksın dedım. acarsın telefon ben gelıyorum dersın dedım. ama ben zaten calısıyorum anne bılıyosun bunu ben senı ne ara nası cagırıyım kı cagırdıgımızda da zaten sız gelın dıyosun dedım. geldıgınde de guya evde onla ılgılenmıyomusum artık ne yapmamı beklıyosa. ısten guctenm gelıp nası ılgılenıcem bılmıyorum cayını meyvesını verıyorum daha baska nası ılgılenılır bılmıyorum zaten. neyse yanı sımdı hamıleyım dıye hafta bı gelıyo kalıyo utumu yemegımı yapıyo Allah razı olsun yapmıyo dıyemem ama geldıgınde de sankı ben onu hızmetcı tutmusum gıbı bı hıs yaratıyo bende rahatsız oluyorum. otur anne yoruldun dıyorum yok olurmu oturmaya mı geldım dıyo. ıyı de ben senı gel evımın butun ısını yap dıye cagırmıyorum kı. rahatsız oluyorum bu davranısından da. bısı yaotıgında da Allah razı olsun anne elıne saglık dıyorum a ben yabancımıyım dıyo ne alakası var anne ben kendı anneme de bana yardımcı oldugunda boyle dıyorum dedım. kadın da sureklı bı kendını yabancı gıbı gorme durumu var aksam oluyo oturuyoruz mısafır gıbı koltugun ucunda oturuyo. anne gec uzan dıyorum yok ıyı boyle dıyo. anlayamıyorum yanı benım ne yapmam lazım.

ay ne uzun yazdım kımse okumıycak kesın ama neyse ben ıcımı doktum ufak tefek seyler ama haksız ıthamlar oldugu ıcın sınır bozuyo. bu anlattıklarım cok ufak bı kısmı. aklımda olanları yazsam baya bı sürer :)

Kayınvalide diyoruz ya ne biliyim böyle soğuk durup meraksız olunca insanın canı sıkılıyor tabi şöyle düşünüyorum ben benim oğlum var canım o benim ondan olacak olan bebek hele ki o yaşta be biliyim insana daha güzel ne verilebilir ki canımın canı oluyor ben olsam alırım da alırım araştırırım illa çok pahalı şeyler değil ya heykes yapabilir bunu bence maddiyat ile ilgili değil bu

inanın doğumdan sonra lohusalıkla her şey o kadar ağır geliyor ki..kızımda alma alma çok alma bizde alırı dediler...sonra mı sonrada bu çocuğa az kıyafet alınmış diye lohusa halimle kavga ettik..kendi aldıklarınında 15 günlükken getirdi...eeee şimdi de çocuğa çok kıyafet lazım fazladan zarar olmaz diyorlar ben aldım zaten siz ne yaptnız demedim ...............aaaaaaaaaaaa sinir oluyorum

Hahaha rahmetli babam aklıma geldi.. o da benim için, bu kızın ne zaman ısıracağı belli olmaz, sessizse ısırır gider derdi.. tehlikeli derdi.. sabırlı bir insanımdır ama delirdimmi de tam deliririm.. bazen eşimede derim sabrımı zorlama, beni tam tanımıyorsun, ikinci beni çıkartırsan çok pişman olursun .. ottan, püften bir sebep için tartışmıştık evi başına yıkmıştım.. adam şok oldu..hatta bu gördüklerin devede kulak ayağını denk al demiştim.. o gün bugündür çooookk iyiyiz.. hahaha..kv konusundada eşimhep yanımda sağolsun, hiç ezilmedim..kv iyi ama bazen ayarları bozuluyor.. eşimde ayarları bozulunca düzeltiyor.. hiç fırsat vermiyor.. zaten kv de oğlundan çok çekinir, hiçbirşey diyemez..

Canım yaa yazdıklarını okudukça üzüldüm ben de paylaşmıştım burda annemin gorumcemin hazırlıklarını falan alıngan olman çok normal hem hormonlar hem kendi başına manevi olarak altından kalkamicakmis gibi hissetmek de yapıyo bunu aslında herşey maddi değil de oraya da yoruyor olabilirsin bebeğin sağlıklı seninle mi kimse açıkta değil canım evine gelsin kokusu heryeri süsler tüm eksiklikleri unutturur eşinle senin bebeğin herşeyi birlikte yapmanın gururunu yaşa dünyaya bi birey geliyor tamamen bize emanet hicbiseyi olmasa kendi kıyafetlerime sarar sarmalarim halimize bin şükür bak internet bile varki burda yazıp konuşabiliyoruz hiç takılıp stres olma bebeğin hep huzur duysun onun ruhunu egitiyoruz şimdiden ne kadar şanslı ki bu hissettiklerini ona asla hissettirmemek için var olacaksın yanında annesi

ya kızlar 2 hafta önce mustela almıstım catlak için. 100 küsür verdim. bitti bile.. siz ne sürüyonuz napıyonuz? boyle vıcık vıcık yapacak biürün arıyorum ama bulamadım

Benim kayınvalide buradaydı gitti şimdi memlekete benim en lazım olan zamanlarım halbuki annem desen yeğenime bakıyor bişey lazım olunca çağır diyor en sinir olduğum laf bu . Benim şekerim düşüyor halsizlik oluyor zaten gazdan patlayacak gibiyim valla zor hareket ediyorum sancım var çok ama her işimi yapıyorum napim kimsem yok nazım geçecek , annem gelse bir yapar bin söyler etrafa buna da çok kızıyorum en iyisimi kendin yap işini kızım deyip ya allah yapıyoruz allaha bin şükür kimseye muhtaç etmesin rabbim kimseyi de bana muhtaç etmesin

Önceki doğumumda 35 kilo aldım bir çatlak dahi olmadı , cilt tipiyle alakalı sanki sürenler oluyor ama çatlayacaksa o çatlar gibime geliyor

Sizi üzmem istemezdim canım kusura bakma kimseye anlatamıyorum. Eşimde ailesiyle ilgili birşey dedim diye bozuldu sanırım akşamdan beri konuşmuyoruz. Evet haklısın yawrumun en bana ihtiyacı olan dönem ama ben onu üzdüm dünden beri. Ama vallahi elimde değil konu açıldığı anda gözlerimden yaşlar süzülüyor

Kıyamam canım ben senin üzülmene üzüldüm üzülme ama yaa ben ne karyola ne dolap sus kıyafet hiçbişey ilgimi çekmiyor sürekli bebeğin gelisimiyle ilgili şeyler okuyorum ilk aylar neler öğrenmeye başlar en iyi yaklaşım nasıl olur hep onlara kafa yoruyorum sen de öyle yap hiçbişey eksik kalmaz yeteri kadarı olsun sen en güzel şekilde yetiştirmeye odaklan herkesi de kiracaksan çocuğuna yanlış yaklasimlarindan dolayı laf söz söyle haklı olursun nazını da eşine yap onla daril barış bizim de öyle geçiyo günlerimiz bigün öyle bigün böyleyiz

herkese merhaba guzel gebişler mutlu hafta sonları olsun inşallah dün esim moralım bozuk diye ne yapacagını sasırdı çok guzel bıtırdık gunu ruyamda da gordum melegımı sim siyah saçları vardı annesininkı gıbı karnı açıkmıs elını goğsume attı el kadar bebe:) bu arada kızımın bezine kadar herseyı tamam birtek yatagı kaldı onu da anneannesi alacak ne olur ne olmaz dun tamamladık yapabılırsem evde hedıyelık seyler hazırlıcam bunda sonra bol yatıslı gunler

Kabızlık problemi yaşayan var mı bu arada ? Yada bir öneri denenmiş işe yarayan ne olabilir, hep ilaç içmek zorundayım

ya kızlar 2 hafta önce mustela almıstım catlak için. 100 küsür verdim. bitti bile.. siz ne sürüyonuz napıyonuz? boyle vıcık vıcık yapacak biürün arıyorum ama bulamadım
canım ben banyo sonrası tüm vucut bebe yapı suruyorum sonra aksamları mustela yağı kullanıyorum lierac bitirdim faydası olmadı gogsum çatladı çunkı ama karnımda şükürler olsun su an birsey yok ama ben beklıyorum olur dıye çunkı 25. haftaya girdik ve sadece 4.5 kılo aldım :) sana tavsiyem mustela yağı kullan emilim çok guzel nemlı kalıyor

Kabızlık problemi yaşayan var mı bu arada ? Yada bir öneri denenmiş işe yarayan ne olabilir, hep ilaç içmek zorundayım
Canim ben kefir iciyorum ben ds gebelik oncesinde ds bagirsak tembelligi vardi zaten.evde kendim mayaliyorum mayasini nulmak zor ziraat fakultelerinde oluyor genelde.gebelikte hic kabiz olmadim bi de activia yiyorum zaten bol su icmek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…