2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kabızlık problemi yaşayan var mı bu arada ? Yada bir öneri denenmiş işe yarayan ne olabilir, hep ilaç içmek zorundayım
Beenn varım. Ben kabız olduğumda iki üç kuru kayısı yiyip üstüne sıcağa yakın ılık su içiyorum iyi geliyor.Hemoroid de var çok zor.

Y Yellu canım boşver takma, inanki bebislerimizden daha önemlisi yok.Bizle de ilgilenen çok yok ama olsun, birazdan babasiyla bişeyler bakcaz.Bebegim iyi ya gerisi boş.

ya kızlar 2 hafta önce mustela almıstım catlak için. 100 küsür verdim. bitti bile.. siz ne sürüyonuz napıyonuz? boyle vıcık vıcık yapacak biürün arıyorum ama bulamadım
Ben sadece Hindistan cevizi yagi aldim onu kullaniyorum.zayifim sadece karnim top gibi oldu ama cok şükür simdiye kadar catlak gerilme olmadi. Ayrica kasinti oldugunda hemen sürüyorum cok rahatlatiyor kasimama gerek kalmıyor

Gozun aydın canim herkes seker yuklemesini yaptırmış galiba benim kontrolume 1 hafta var

okudum hepsinide ve bende de aynısı var daha giderken pisledim evini kirlettim şu bu der durur ben onun evinde 3 ay kalıyorum o zman ben çocukla evi ne halde bırakıyorum....

Haklısın yeri geldiğinde vericem ağızlarının payını. Eşime dedim ama doğumdan sonra annenler evime giremeyecek bilgin olsun dedim. Hasret kalacaklar torun sevdası gideremeyecekler.
Bende senin gibi yapmaya çslışıyordum ama son zamanlar canım hiçbirşey okumak istemiyor. Yeniden başlayayım en iyis kafsn dağılır demi

okudum hepsinide ve bende de aynısı var daha giderken pisledim evini kirlettim şu bu der durur ben onun evinde 3 ay kalıyorum o zman ben çocukla evi ne halde bırakıyorum....

ay canım anlatsam boyle dedıgı daha neler var. her bırıne de sakınlıkle cevap verıyorum. ben bıle sasırıyorum bazen sabrıma. ben gıdıp kalmıyorum hıc ama gıttıgımde de bana hıc yaptırmaz ben derım yapılcak bısı var mı dıye

Y Yellu canım boşver takma, inanki bebislerimizden daha önemlisi yok.Bizle de ilgilenen çok yok ama olsun, birazdan babasiyla bişeyler bakcaz.Bebegim iyi ya gerisi boş.
Ya haklısın canım bende bu kadar dolduğumu bilmiyordum. 3 yılın patlamasını yaşadım sabırım. Hamilelik hormonlarıyla birlikte çok duygusallaştım. Geçecek inşallah. Şükür kıxım iyi annesi herşeyi yapar onun için

Ooo neler konuşuluyor cok severim
Benim kayınvalide herşeye lafı vardır herşeye karışır ama ben gülüp geçiyorum tmm diyorum yine kendi bildiğimi yapıyorum bazende lafımı söylüyorum ama gelinlerinden encok beni sever çünkü hiç saygısızlık yapmıyorum ve cok iyi hürmet ediyorum evime geldiğinde ki aslında evime kim gelse cok iyi hürmet gösteriyorum. Eltilerimin hiç biriyle görüşmeyiz önemli bişey olmadığı sürece. Görümcemlerlede aram iyi hatta biriyle arkadaş gibiyz.. mesele ilk oğlum 4 yıl geç oldu kayıplarım vardı bebek doğunca sadece tam altın tek taktı ama annem odasını aldı kıyafet bütün bebek eksiklerini herbişeyini ve altınınıda aldı taktı .. annem başka şehirde olmasına rağmen herşeyi zevkime göre aldı sürekli resim falan atıyordu.. ikiniciye yine herbişeyini alcam diyor.. ama kaynanamda tık yok alınmıyorum yapısı öyle rahat bi kadın

Dağılır tabi canım be izlediğim videoları bile bi daha izliyorum zaten başlayınca sıkılmıyorum sürekli işliyorum sonlara doğru nefes egzersizi videolarına bakıcam yapabildiğim hareketleri yapıp dinlendiricem kendimi kafamı tamamen sağlıklı doğum bebeğin ruhunun rahat hissetmesine veriyorum çok stresli bi işte çalışmama rağmen etkilenmemeye çalışıyorum tekrar başla sen de canım

Oy bitirdim çok şükür bir gün giremedim 40 sayfadan fazla okudum bitmek bilmedi ama yazdıklarınız çok hoşuma gitti hastalara geçmiş olsun doktora gidip bebişini gören güzel haberlerini alan annelerin gözü aydın olsun sanırım sizden çok beni anlayan aynı duyguları yaşayan kimse yok

Canim neler yiyorsun gün içinde bebis kac gr olmuş. Ben pekmezde yemeye basladim

Deşarj olmaya ihtiyacımız varmış demekki topik olarak arada bir yapalım bunu

Kızlar ben pekmez hiç sevmem ama pekmezi de cevizi de sürekli tüketir oldum çünkü süt içemiyorum et yemekten de hiç hoşlanmıyorum ekmegi pirinci makarnayı zaten kesmistim o yüzden pekmez ceviz peynir yumurta meyve su soda benim hergün mutlaka tükettiğim şeyler.
Pekmez sabahları hem enerji veriyor hem tok tutuyor böylece çok kilo almamışta oluyorum.

Canim neler yiyorsun gün içinde bebis kac gr olmuş. Ben pekmezde yemeye basladim
Hergün haşlanmış yumurta, öğlen meyve, portakal muz elma, aksam yemegi nde mutlaka 1 kase yoğurt yemeye çalışıyorum çünkü süt gaz yaptığı için icemiyorum, pekmez yemiyorum pek. Bebişim 651 gr.olmus, bana az gibi geldi ama dr.iyi dedi.bir de sola yatmaya çalışıyorum genelde.dr.um sağ sol farketmez dedi.

Gunde 2 tane kan ilaci kullanmama ragmen değerim bugun yine düşük çıktı ne yapmaliyin kizlar bi oneride bulunun

Ben de pekmezi tek başına hıc sevmem o yuzden tahınle karıstırıp yıyorum bebek ıcın de cok faydalı oldugunu okunustum. Cevızı normalde severek yememe ragmen hamılelıgımde tıksındım resmen cok agır gelıyo mıdeme. Kırmızı etı ızgara olarak yıyorum ama suşu yemeklerde cok sevmıyorum. Balık desen ondan da tıksındım agzıma surmuyorum. Ama sutu peynırı yumurtayı hergun yıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…