Beenn varım. Ben kabız olduğumda iki üç kuru kayısı yiyip üstüne sıcağa yakın ılık su içiyorum iyi geliyor.Hemoroid de var çok zor.Kabızlık problemi yaşayan var mı bu arada ? Yada bir öneri denenmiş işe yarayan ne olabilir, hep ilaç içmek zorundayım
Ben sadece Hindistan cevizi yagi aldim onu kullaniyorum.zayifim sadece karnim top gibi oldu ama cok şükür simdiye kadar catlak gerilme olmadi. Ayrica kasinti oldugunda hemen sürüyorum cok rahatlatiyor kasimama gerek kalmıyorya kızlar 2 hafta önce mustela almıstım catlak için. 100 küsür verdim. bitti bile.. siz ne sürüyonuz napıyonuz? boyle vıcık vıcık yapacak biürün arıyorum ama bulamadım
Gozun aydın canimKızlarrrrr dr.dan şimdi çıktık, şükürler olsun ki bebişim iyi, gerilik artmamis, yune 1 hafta geri ama olsun iyi.Bir de bize gülüyor du çok tatliydi.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. .
bende varım canım kalan pazartsi yaptırcam bakalım durum ne ama çıksada yapacak bırsey yok biraz daha dıkkatlı oluruz artıkGozun aydın canimherkes seker yuklemesini yaptırmış galiba benim kontrolume 1 hafta var
okudum hepsinide ve bende de aynısı var daha giderken pisledim evini kirlettim şu bu der durur ben onun evinde 3 ay kalıyorum o zman ben çocukla evi ne halde bırakıyorum....günaydın kızlar. ne kadar cok yay burcu varmıs ben de yay burcuyum
dedikoduyu hiç sevmem ama canımı çektirdiniz
benım kv validem bi tuhaf iyi mi kötümü 3 sene oldu evleneli öncesinde 1 bucuk yıl flort ve nısanlılık donemı var ona ragmen hala çözemedim :)
değişik bir ruh hali var. onu da genc yasta evladını kaybetmesıne ve 2 kere boşanmasına verıyorum. cok sansızlıklar yasamıs. üzülüyorum bi yandan da gercekten ama bi yandan da anlayamıyorum amacını. benım yuzume karsı hıc bısı demıyo. hep canım kızım dıye konusur guler yuzlu davranır hep hızmet etmeye calısır. ama esıme arkamdan yerı geldıgınde hep sıkayet eder. ben de az cok tahmın edebılıyorum ama hıc sen benım arkamdan neden boyle konusuyosun demedım. en cok da benım annemle babam bana gelıp kaldıgında yapıyo bunu. noluyosa kadına ayarları bozuluyo ozaman.ben de H hanya gibi yuzlerıne karsı hıc ters cevap vermedım yerı geldıgınde sacmaladıgında yanı yapmadıgımız bıseyı sankı yapıyomusuz gıbı anlattıgında esım de ben de tepkı verıyoruz kı esım benden daha cok tepkı verıyo zaten bana pek fırsat kalmıyo :) en son ben trabzona aılemın yanına gıttıgımde esım de benı almak hem de trabzonda vakıt gecırmek ıcın gelıcektı ben kendım teklıf ettım annenı de al gel dıye. hatta aradım kv mı gel sende barısla dedım. hıc yok ne ısım var demedı geldı. ama hep bı laf sokmanın pesınde. yok annemler on ıs yaptırmıyo ya annemler de ben de onu begenmıyorum vs vs. halbukı alakası yok annem ona yemek bıle yaptırdı yanı sen guzel yapıyosun bu yemegı dıyerek. ama sırf laf soylemek olsun dıye boyle sacmalıyo. neyse artık en son havaalanındayız donucez ben tuvalete gıttım geldım baktım bunların ıkısının de yuzu bı karıs. noldu dedım esım anneme sor dıyo soruyorum cevap yok. en son esım patladı nıye susuyosun arkasından konustuklarını yuzune soylesene dedı bıktım senınle esım arasında kalmaktan dedı. ben de noluyo ya dedım. esım ıste sen hıc annemı eve cagırmıyomussun hıc ıcten davranmıyomussun herseyı kendı aılene gore planlıyomussun vs vs. ben de dedım ev yabancı bırının evı degıl ama sen mısafır gıbı cagırılmayı beklıyosun bekleme hıc dedım. oglunun evıne davetle mı gelıceksın dedım. acarsın telefon ben gelıyorum dersın dedım. ama ben zaten calısıyorum anne bılıyosun bunu ben senı ne ara nası cagırıyım kı cagırdıgımızda da zaten sız gelın dıyosun dedım. geldıgınde de guya evde onla ılgılenmıyomusum artık ne yapmamı beklıyosa. ısten guctenm gelıp nası ılgılenıcem bılmıyorum cayını meyvesını verıyorum daha baska nası ılgılenılır bılmıyorum zaten. neyse yanı sımdı hamıleyım dıye hafta bı gelıyo kalıyo utumu yemegımı yapıyo Allah razı olsun yapmıyo dıyemem ama geldıgınde de sankı ben onu hızmetcı tutmusum gıbı bı hıs yaratıyo bende rahatsız oluyorum. otur anne yoruldun dıyorum yok olurmu oturmaya mı geldım dıyo. ıyı de ben senı gel evımın butun ısını yap dıye cagırmıyorum kı. rahatsız oluyorum bu davranısından da. bısı yaotıgında da Allah razı olsun anne elıne saglık dıyorum a ben yabancımıyım dıyo ne alakası var anne ben kendı anneme de bana yardımcı oldugunda boyle dıyorum dedım. kadın da sureklı bı kendını yabancı gıbı gorme durumu var aksam oluyo oturuyoruz mısafır gıbı koltugun ucunda oturuyo. anne gec uzan dıyorum yok ıyı boyle dıyo. anlayamıyorum yanı benım ne yapmam lazım.
ay ne uzun yazdım kımse okumıycak kesın ama neyse ben ıcımı doktumufak tefek seyler ama haksız ıthamlar oldugu ıcın sınır bozuyo. bu anlattıklarım cok ufak bı kısmı. aklımda olanları yazsam baya bı sürer :)
Haklısın yeri geldiğinde vericem ağızlarının payını. Eşime dedim ama doğumdan sonra annenler evime giremeyecek bilgin olsun dedim. Hasret kalacaklar torun sevdası gideremeyecekler.Kıyamam canım ben senin üzülmene üzüldüm üzülme ama yaa ben ne karyola ne dolap sus kıyafet hiçbişey ilgimi çekmiyor sürekli bebeğin gelisimiyle ilgili şeyler okuyorum ilk aylar neler öğrenmeye başlar en iyi yaklaşım nasıl olur hep onlara kafa yoruyorum sen de öyle yap hiçbişey eksik kalmaz yeteri kadarı olsun sen en güzel şekilde yetiştirmeye odaklan herkesi de kiracaksan çocuğuna yanlış yaklasimlarindan dolayı laf söz söyle haklı olursun nazını da eşine yap onla daril barış bizim de öyle geçiyo günlerimiz bigün öyle bigün böyleyiz
Aç karnına kuru erik ye birkaç tane üxerinede ılık su iç 2-3 gün sonra fayda eder muhtemelen canımKabızlık problemi yaşayan var mı bu arada ? Yada bir öneri denenmiş işe yarayan ne olabilir, hep ilaç içmek zorundayım
okudum hepsinide ve bende de aynısı var daha giderken pisledim evini kirlettim şu bu der durur ben onun evinde 3 ay kalıyorum o zman ben çocukla evi ne halde bırakıyorum....
Ya haklısın canım bende bu kadar dolduğumu bilmiyordum. 3 yılın patlamasını yaşadım sabırım. Hamilelik hormonlarıyla birlikte çok duygusallaştım. Geçecek inşallah. Şükür kıxım iyi annesi herşeyi yapar onun için
Dağılır tabi canım be izlediğim videoları bile bi daha izliyorum zaten başlayınca sıkılmıyorum sürekli işliyorum sonlara doğru nefes egzersizi videolarına bakıcam yapabildiğim hareketleri yapıp dinlendiricem kendimi kafamı tamamen sağlıklı doğum bebeğin ruhunun rahat hissetmesine veriyorum çok stresli bi işte çalışmama rağmen etkilenmemeye çalışıyorum tekrar başla sen de canımHaklısın yeri geldiğinde vericem ağızlarının payını. Eşime dedim ama doğumdan sonra annenler evime giremeyecek bilgin olsun dedim. Hasret kalacaklar torun sevdası gideremeyecekler.
Bende senin gibi yapmaya çslışıyordum ama son zamanlar canım hiçbirşey okumak istemiyor. Yeniden başlayayım en iyis kafsn dağılır demi
Canim neler yiyorsun gün içinde bebis kac gr olmuş. Ben pekmezde yemeye basladimKızlarrrrr dr.dan şimdi çıktık, şükürler olsun ki bebişim iyi, gerilik artmamis, yune 1 hafta geri ama olsun iyi.Bir de bize gülüyor du çok tatliydi.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. .
Hergün haşlanmış yumurta, öğlen meyve, portakal muz elma, aksam yemegi nde mutlaka 1 kase yoğurt yemeye çalışıyorum çünkü süt gaz yaptığı için icemiyorum, pekmez yemiyorum pek. Bebişim 651 gr.olmus, bana az gibi geldi ama dr.iyi dedi.bir de sola yatmaya çalışıyorum genelde.dr.um sağ sol farketmez dedi.Canim neler yiyorsun gün içinde bebis kac gr olmuş. Ben pekmezde yemeye basladim
Deşarj olmaya ihtiyacımız varmış demekki topik olarak arada bir yapalım bunu
Kızlar ben pekmez hiç sevmem ama pekmezi de cevizi de sürekli tüketir oldum çünkü süt içemiyorum et yemekten de hiç hoşlanmıyorum ekmegi pirinci makarnayı zaten kesmistim o yüzden pekmez ceviz peynir yumurta meyve su soda benim hergün mutlaka tükettiğim şeyler.
Pekmez sabahları hem enerji veriyor hem tok tutuyor böylece çok kilo almamışta oluyorum.
Gunde 2 tane kan ilaci kullanmama ragmen değerim bugun yine düşük çıktı ne yapmaliyin kizlar bi oneride bulunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?