2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende direncten dolayi hep sola yatiyorum ama bazen gece sirt ustu dönmüş buluyorum kendimi. Haşlama yiyemesemde her gun tavada da olsa yumurta yemeye calisiyorum. Gunde bir bardak süt haftada bir kaç kez pekmez yiyorum şimdi tahinle karistirdim. Muz pek yiyemiyorum kabiz yapiyor. Bu zamana kadar kaşarda cok yedim ama evde bitti suan peynir ile devam ediyorum. Aksamlari yine mutlaka yogurt. Haftada bir yada iki kez sebze yaparsam mutlaka bakliyatta yapiyorum etlu yada etsiz. Balik hiiic yiyemiyorum :/ cevizde yiyemiyorum pek biktim iyice

Kizlar bu su durumu cok kafama takildi. Aksamdan beri yine camasirimda islaklik oluyor. Devlete acile gittim sistemler yok dediler

Amaaan kızlar boşverin Kv.keri . Bizim ki de bebeğe bir çorap almış değil daha, ağzından da çıkmıyor zaten . Sırtını iyice bize dayadı resmen iki eve bakıyoruz, bebeğe alırsak kendi masraflarına yetişemeyiz diye korkuyor heralde. Bizim kendi paramızla aldığımıza bile aman Türkiye ye gidince alırsınız burdan almayın diyor. Hiç sallamıyorum burda daha güzel şeyler var diyorum alıyorum ne istiyorsam. Ama ne oluyor kendi annemlerin de birşey yapmasını içten içe istemiyorum böyle kurnaz geçinenlerin yanında. Yani genelde herkesin başında var bir çeşit kv.

canım laktozsuz sütler var onlar gaz yapmıyor. hatta mide ekşimesi falan da olmuyor. ilk hamileliğimde ben hep onu tükettim. şimdi süt sorun yaratmadığından içebiliyorum.içemeseydim eğer yine alırdım. dene istersen

Gunde 2 tane kan ilaci kullanmama ragmen değerim bugun yine düşük çıktı ne yapmaliyin kizlar bi oneride bulunun
kan ilacı içtiğinde arkasından portakal ya da kivi ye canım. 1 saat içtikten sonra kahve çay ve kalsiyum içeren (süt yoğurt gibi) bir şey tüketme. kırmızı etle de yoğurt ayran falan tüketme. kalsiyum demirin emilimini azaltıyor çünkü. pekmez ıspanak mercimek bol salata tüketebilirsin. yumurtada da demir var bu arada

Kizlar bu su durumu cok kafama takildi. Aksamdan beri yine camasirimda islaklik oluyor. Devlete acile gittim sistemler yok dediler

canım nöbetçi sana yakın bi eczaneden turnusol kağıt var ya da ped alıp bi denesen akıntı mı yoksa suyu mu diye. gitmeden ara hatta boşa yorulma. olmadı doktorunu ara.. sistem yoksa muayene de mi yok ne saçma. alt taradı usg ile bakacak.. valla bazen şu devlet hastanelerine gıcık oluyorum

Hayır olamaazzz Burçtaşız ama ben aslaa böyle biri degilim kesin meslekten ötürü bende sabırın s'si yok biri bisi dese atlarim hemen ne dedin sen

Kızlar ben de yay burcuyum ve cevremde iki yay burcu arkadasım daha hamiş bu sene yayların dogum yapma senesi heralde.bu arada ben cok heyecanlı, sabırsız, yay gibi cabuk gerilen, çabuk sönen bir tipim.ama kayınvalime gelince cok politigim asla ikili diyaloglara girmem.saygılı olmaya calısıyorum ama arkasından olan eşime oluyor.ona daicime atıp politik olamıyorum icimi ona döküyorum hahaha.
Benim kyınvalidede ben sana hicbişey almıcam para vercem dedi bakalım ne kadar vercek gerci bunu dedikten sonra kayınpederım besigini ben alcam dedi ve aldı belkide para vermez, canı sagolsun.
Benim kv de sizinkinden farklı degil cok rahat geliyor bana.ailelerimiz öyle mi? Ne alsak diye cırpınıyor.bana son gittigimde kac kilo aldın dedi 9 kg dedim soka girdi kadın.herkes belli olmuyor hamile oldugun diyor dedim. Ne de begenirsinizzz aaa olur mu belli oluyor bacaklarımı gostererek kalınlastıgını kastettı.uyuz oldum ama bisey demedim.böyle patavatsız konusmalar var hep.beni hic telefonla aramıyor mesela ilk evlendigimde hep benide isterdi ben hic aramadım cünkü 2 haftada bir gidiyoruz telde konuscak birşeyiniz kalmıyor diye.şimdide o acısnı cıkarıyor heralde.bide gecen gittgimizde surat asıyor hic aramıyorsun diye.dicektimki ben seni 6 yıldır aramıyorum anne benim hamileleigimde mi trip yapcagın tuttu hem de hastaydım aramasını beklemistim neyse...He bide dediki aaa catterflym sen kilo alınca aynı annen gibi enine boyuna mı olcan.ayy falan yaptı ben de tebessüm ettim.ne diyim sora kocamı yedim:)

Selam kızlar, bugün eşimin Doğum günü olduğu için randevu aldım oğlumu görmeye gittik :) tam bir Arnavut iki seferdir yüzünü göstermiyor 730 gram olmuş her şeyi haftasıyla uyumlu dedi şükür haftaya da şeker yüklemesi yaptırıcam cumartesi o da inşallah normal çıkar

Benimkiler öyle bir şey yapmaz ya,kapıyı kapa bir daha geldiklerinde kilitle hatta.Benim de bir komşum ilk defa geldi bana baktım mutfak dolaplarını açıyor.Bir şey demedim ama son görüşmemiz oldu.

İyi başarıyosun hem stresli işte çalışıp hemde etkilenmemeye çalışmak. Ben etkileniyorum hemen erşeyden canımya.

merhaba arkadaslar hepimize saglikli dogumlar ben de nasip olursa sizinle ayni donem hamileyim sessiz sedasiz takip ediyorum sizleri..

bir sorum olucak iki gundur bebegimin hareketlerinde azalma oldugundan bugun druma gittim ultrasonda bebegim 26+2 olmasi gerekirken 25+4 cikti yani bir hafta geri doktorum on gun sonra tekrar gormek istedigini soyledi endiselendi biz de oyle haliyle.. bu arada kasilmalarim var gunde onu gecmesi halinde haber vermemi soyledi acaba benim durumumda olan var mi aranizda cok korkuyorum nereden cikti bu bilmiyorum 817 gr bebek bu arada kucuk mu sizce?

Gunde 2 tane kan ilaci kullanmama ragmen değerim bugun yine düşük çıktı ne yapmaliyin kizlar bi oneride bulunun
Pekmez ye mutlaka ac karnina bir kasik ya keci boynuzu yada uzum pekmezi daha cok kan yapiyor. Sari leblebiye sari kus uzumu varya cekirdeksiz ondan kat gun icinde ye bol bol kuru uzumde yine ayni ben bunlari hep yiyorum doktor sasirdi kanin ne guzel hep hamilelerde dusuk olur dedi .
kilosu gayet iyi canim ben 24+5da gittim en son 700gr di ve 1 hafta gerideydi haftasindan doktor endise etme normal bir hafta dedi ve beni 1 ay sonra kontrole cagirdi onemli olsa bekletmezdi ki burda cok kisi var okuduysan bu konuyu cok konustuk..
icini ferah tut birde protein agirlikli beslen dedi bana doktorum sana da tavsiye ederim hergun muz kasar peyniri sut tuket birde..

Ya birbirimizi mi gazlıyoruz ne yapıyoruz.Bir sürü hamile krize girdik valla.Geçici bir duygudur belki.Anlatmadan da olmuyor işte,rahatlıyoruz.Okuyorum birini aynı ben diyorum,diğerini okuyorum yok bu kadar değil diyorum.Ama benim laf ağzımda değil işte.Ne bileyim hazırcevaplılığım yok.Sonra aklıma gelir şöyle deseydim diye.Bir de geleneksel ortamda büyüdüm,büyükler konuşunca cevap veremem,sinirlenirsem de kitlenirim zaten.Kocama söylerim rahatsızlık veren durumları o hallettiği kadar halleder.

Benimde ilk hamileliğimde annem memleketten gelirken birsürü kıyafet almış bende aldım kvde alır diye çok abartmadım maalesef doğum yapana kadar hiçbir şey almadı yatağını uyku setini falan aldı boşver dedim hastaneden çıktıktan sonra kıyafetleri yetmemeye başladı gitti birsürü kıyafet aldı ama benim beğendiğim birşey almadıktan sonra iş işten geçince bir anlamı kalmıyor
Şimdide hamileliğimden hiçbir şey anlamadım 1 ay sonra ev taşıyacağım onun telaşı var günlük 1-2 koli yapıyorum evde oğlum var beni çok yoruyor ailem uzakta annem ananeme baktığı için gelemiyor 4 yıldır merkeze geldiğinizde eviniz hazır dediler kirada olan daire vardı biz merkeze gidecek olduk kv ben o eve gidecem siz benim şimdiki evime gelirsiniz dedi eşimle aram açıldı şimdi mecburen onun eski evinde oturacağım yardım edecek kimsem yok kocamda sağolsun çok geniş ona iş dilenmektense kendim yapıyorum
Oh be bende içimi döktüm :)

allah razi olsun senden arkadasim beni cok rahatlattin yanlizim yasadigim sehirde icim icimi yedi sabahtan beri allahta seni ferahlatsin insallah :)

Ohhh iyi yaptin bugun burasi guzel oldu herkes duygularini aciga vurdu sanirim herkesin ihtiyaci varmis buna ..
Bir daha ki tur diger aya artik :))
Saglikla gelsin minik kuzularda onlarada ihtiyacimi olmasin insallah

allah razi olsun senden arkadasim beni cok rahatlattin yanlizim yasadigim sehirde icim icimi yedi sabahtan beri allahta seni ferahlatsin insallah :)
Yok canim ya sakin dert etme ben doktordan ciktim o gun cok uzuldum sonra topige sordum baktim ohoo kac kisi ayniyiz doktorda bana normal 1 hafta kabul edilebilir dedi herkes ayni mi dedi senin bacak boyuna bak benimkine bak benim cocugun bacak boyu tabiki senin cocuktan uzun olacak dedi :))
Icini ferah tut bebegini de uzme streste sokma iki hafta et sut yogurt muz ye bak nasil kuzu duzeliyor Allah senden de razi olsun bu arada burasi yardimlasmak icin var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…