- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Kızlar dondurmayla aranız nasıl?? Ben çook yiyorum bi zararı varmıdır acaba?? Bu aralar zararlı ne varsa canım hepsinden yemek istiyor.. kolayı kana kana içmek istiyorum aslında öyle kola içen biriside değilim ama kendimi zor tutuyorum..
Yoo yapmiyor canim,sadece bebe yagi vicik vicik.Kantoron yaglari vicik vicik yapar aslinda ama esim onlari iciyor :) Ben de kremlerini suruyorum.mayhoşcum bu kantaron kremi dediğin vıcık vıcık yapıyor mu seni? eper öyle yapıyosa fayda eder bence.
Canim igne yapilirsa dahA cabuk yukseliyor ilaclardan daha etkiliGynoferon kullaniyorum canim 2 hafta once gunde 2ye cikardi doktor bugun yine dusuk deger
Cok severim ,hastasiyim.Seker testi yaptirmadigim icin uzak duruyorum.Zaten zararli olan ne varsa guzel ya:)uuhKızlar dondurmayla aranız nasıl?? Ben çook yiyorum bi zararı varmıdır acaba?? Bu aralar zararlı ne varsa canım hepsinden yemek istiyor.. kolayı kana kana içmek istiyorum aslında öyle kola içen biriside değilim ama kendimi zor tutuyorum..
Ayyy mutlu oldum senin yediğini duyunca :)) canım bizim buralarda italyan dondurmacılar sezonu açtı.. çeşit çeşit.. önlerinden geçerken almamak imkansız..dayanamıyorum alışkanlık yaptık 2-3 haftadır hergün yiyorum..Ben yazın yemedıgım dondurmayı kısın yedım. Sanırım onrunde en cok dondurmayı hamılelıgımde tukettım. Bence tatlılar arasında da en masumu dondurma. Paket degılmde sorbe dondurma yemek daha ıyı aslında ama daha dondurma sezonu acılmadıgı ıcın sorbe bulamadıgımda paket dondurma alıyorum.
Hehehe bende gebelik şekeri çıktı ama yinede yiyorum..ama değerlerim yüksek değil şükür.. şeker, çikolata, bal, baklava vs o tarz şeyler tüketmiyorum :))Cok severim ,hastasiyim.Seker testi yaptirmadigim icin uzak duruyorum.Zaten zararli olan ne varsa guzel ya:)uuh
Italyan dondurması da kalıtesız degıldır zaten canım bence de ye gitsin bi zararı olmaz afıyet olsun sana da bebısıne de:) benım de canım cektı yıycem sımdı :)Ayyy mutlu oldum senin yediğini duyunca :)) canım bizim buralarda italyan dondurmacılar sezonu açtı.. çeşit çeşit.. önlerinden geçerken almamak imkansız..dayanamıyorum alışkanlık yaptık 2-3 haftadır hergün yiyorum..
Canım benim de demir değerim düşüktü doktor b12 de düşük o yüzden sürekli demiri kullanıyormuşum kan yapmak için .b12 iğnesi verdi haftada 2 kez.Gunde 2 tane kan ilaci kullanmama ragmen değerim bugun yine düşük çıktı ne yapmaliyin kizlar bi oneride bulunun
Sen bizim mado dondurmasinin tadini unutmussundur,krema gibi Italyan dondurmasi mi yiyorsun :)Italya da odullu bir dondurmaci vardi,sanirim San Gimiano'daydi.Yemistim de Mado dondurmasi baska ama dondurma cok ucuz bir de kulaha cok koyuyorlar.Ye ye bitmez:)Ayyy mutlu oldum senin yediğini duyunca :)) canım bizim buralarda italyan dondurmacılar sezonu açtı.. çeşit çeşit.. önlerinden geçerken almamak imkansız..dayanamıyorum alışkanlık yaptık 2-3 haftadır hergün yiyorum..
Hımmmmmm olsada yesemmmSen bizim mado dondurmasinin tadini unutmussundur,krema gibi Italyan dondurmasi mi yiyorsun :)Italya da odullu bir dondurmaci vardi,sanirim San Gimiano'daydi.Yemistim de Mado dondurmasi baska ama dondurma cok ucuz bir de kulaha cok koyuyorlar.Ye ye bitmez:)
Cokkk güzel olmuş eline sağlık canım bende bunu arastirmistim orta kısmına ne koydunEki Görüntüle 1979552 El emegi goz nuru :)) Bugun malzemeleri aldim hemen yaptim Artik siparis alirim :)))
Canim benim dün kontrol vardi kasik agrim bu ara cok diyince dr a vajinal muayene etti rahim ağzında kısalma var moralim bozuldu korktum ağladım artık daha dikkat etmem gerekiyor birçok şey yasak öyle yani tatlım sen nasılsın minik kuzular nasılCanim ben msjini gormedim ne oldu canini sikan bir durummu var
Ben yazin bile dondurma yemeyen biri olarak martta yemeye basladim :))Kızlar dondurmayla aranız nasıl?? Ben çook yiyorum bi zararı varmıdır acaba?? Bu aralar zararlı ne varsa canım hepsinden yemek istiyor.. kolayı kana kana içmek istiyorum aslında öyle kola içen biriside değilim ama kendimi zor tutuyorum..
Gecmis olsun canim duzenli okumayinca kaciriyorum.hic canini sikma tabi artik bebisler buyuyor yercekimine karsi asagi baski oluyor cok yormicaz kendimizi fazla ayakta kalmakta iyi gelmiyor.Allahin izniyle birsey olmaz sen izne ayrilmafin dimi ev cok iyi geliyor canim.hem kafam rahat hem vucudum..ne oldun bebisler buyuyor bendede yorarsam baski artiyor korkuyorum hemen yatisa geciyorum az kaldi insallah sagsalim kavusuruz bebiskolaraCanim benim dün kontrol vardi kasik agrim bu ara cok diyince dr a vajinal muayene etti rahim ağzında kısalma var moralim bozuldu korktum ağladım artık daha dikkat etmem gerekiyor birçok şey yasak öyle yani tatlım sen nasılsın minik kuzular nasıl
Cok guzel olmus canim eline saglik nerelerden aldin malzemeleriniEki Görüntüle 1979552 El emegi goz nuru :)) Bugun malzemeleri aldim hemen yaptim Artik siparis alirim :)))
Kiyamam sanaHımmmmmm olsada yesemmmneyse bizde olanla idare etcez.. ayyy şu kızı hayırlısıyla doğuruyum ele avuca gelsin, eşimin sözü var istanbul turu yapcaz ailecek..ayyy aile dedim önce iki kişi olunca aile demek yakışmıyordu , çocuk gelince "aile" cuk yakıştı :))
Çook beğendim kumaşıda ayrımı aldınEki Görüntüle 1979552 El emegi goz nuru :)) Bugun malzemeleri aldim hemen yaptim Artik siparis alirim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?