Canim hiç korkma bugüne kadar hep sat günüyle uyumlu bakıyorlardı drlar bebeğe. Artık dollenmeden sonraki günle uyumlu çıkıyor bebeklerimiz. Benimde sat gününden 5 gün önce gözüküyor doğum tarihi. Olmasi gerekende buydu zaten bebeginde 26. Haftada bebegim 860 grdı bence kilosu da normal. Bi hfta öncesi ve sonrası bence çok önemli değil. Tabi ki hareketlerini sürekli kontrol et dinle hareket etmediğini düşündüğün anda tatlı bişeyler ye iç o zaman için biraz daha rahst olur.merhaba arkadaslar hepimize saglikli dogumlar ben de nasip olursa sizinle ayni donem hamileyim sessiz sedasiz takip ediyorum sizleri..
bir sorum olucak iki gundur bebegimin hareketlerinde azalma oldugundan bugun druma gittim ultrasonda bebegim 26+2 olmasi gerekirken 25+4 cikti yani bir hafta geri doktorum on gun sonra tekrar gormek istedigini soyledi endiselendi biz de oyle haliyle.. bu arada kasilmalarim var gunde onu gecmesi halinde haber vermemi soyledi acaba benim durumumda olan var mi aranizda cok korkuyorum nereden cikti bu bilmiyorum 817 gr bebek bu arada kucuk mu sizce?
Eki Görüntüle 1979489 Kızlar kuvet alamanyanlar haftaya şok markete de gelıyo. Benım ıs yerımın yanında var bu sefer kacırmıycam ıns :)
Günaydin kizlar. Dün yine akintimin fazlalaşmasiyla aksam ozelde acil bi dra gittim. Usg de sorun yok hersey normaldi. Gazlı bez içine turnusol kagidi koydular su mu akinti mi bakalim dediler. Dr 20 dk yürü dedi. Geldigimde dr dogumdaydi ebeye gosterdik. Eflatun gibi bir renkti ama ebe direkt amniyon suyu dedi, cok uzuldum tekrar bir gazli bezin icine turnusol koyup bi 20 dk daha yuru dediler. İkinciye döndüğümde dr gelmisti o baktı normal akinti tam mavi olmaliydi amniyon icin dedi. Stresten tansiyonum 14-9 firlamis. Simdide pazartesi kendi doktoruma da gitmeyi dusunuyorum. Turnusol testi yapanlar vardi, sizlerin renk nasildi?
Cokkk güzel olmuş eline sağlık canım bende bunu arastirmistim orta kısmına ne koydun
Cok guzel olmus canim eline saglik nerelerden aldin malzemelerini
Tesekkur ederiz teyzeler❤ Aldigim malzemeleride eklerimÇook beğendim kumaşıda ayrımı aldın
Günaydin kizlar. Dün yine akintimin fazlalaşmasiyla aksam ozelde acil bi dra gittim. Usg de sorun yok hersey normaldi. Gazlı bez içine turnusol kagidi koydular su mu akinti mi bakalim dediler. Dr 20 dk yürü dedi. Geldigimde dr dogumdaydi ebeye gosterdik. Eflatun gibi bir renkti ama ebe direkt amniyon suyu dedi, cok uzuldum tekrar bir gazli bezin icine turnusol koyup bi 20 dk daha yuru dediler. İkinciye döndüğümde dr gelmisti o baktı normal akinti tam mavi olmaliydi amniyon icin dedi. Stresten tansiyonum 14-9 firlamis. Simdide pazartesi kendi doktoruma da gitmeyi dusunuyorum. Turnusol testi yapanlar vardi, sizlerin renk nasildi?
Geçmiş olsun canım ben hiç öyle bir test yapmadım ama içini ferah tut doktor normal akıntı demiş işte stres yaparsan daha çoğalabilir yarına kadar çok gezinme yat dinlen inşallah kendi doktorunda herşeyin yolunda olduğunu söyleyecektirGünaydin kizlar. Dün yine akintimin fazlalaşmasiyla aksam ozelde acil bi dra gittim. Usg de sorun yok hersey normaldi. Gazlı bez içine turnusol kagidi koydular su mu akinti mi bakalim dediler. Dr 20 dk yürü dedi. Geldigimde dr dogumdaydi ebeye gosterdik. Eflatun gibi bir renkti ama ebe direkt amniyon suyu dedi, cok uzuldum tekrar bir gazli bezin icine turnusol koyup bi 20 dk daha yuru dediler. İkinciye döndüğümde dr gelmisti o baktı normal akinti tam mavi olmaliydi amniyon icin dedi. Stresten tansiyonum 14-9 firlamis. Simdide pazartesi kendi doktoruma da gitmeyi dusunuyorum. Turnusol testi yapanlar vardi, sizlerin renk nasildi?
Kızlar selamlar benzer sorunları yasıyoruz hepimiz..
Bende de kasık agrısı oluyor zaman zaman..bazen bel agrısı..umarım vaktinde gelir tüm melekler...
Baby shower yapcak var mı aranızda kızlar?
ayy çok güzel olmuş eline sağlık cnm :)Eki Görüntüle 1979552 El emegi goz nuru :)) Bugun malzemeleri aldim hemen yaptim Artik siparis alirim :)))
Kızlar dondurmayla aranız nasıl?? Ben çook yiyorum bi zararı varmıdır acaba?? Bu aralar zararlı ne varsa canım hepsinden yemek istiyor.. kolayı kana kana içmek istiyorum aslında öyle kola içen biriside değilim ama kendimi zor tutuyorum..
benim de en büyük korkularımdandır suyumun gelmesi.. korkmakta, endişelenmekte çok çok haklısın. lisedeki kimya derslerimden biliyorum ben de. turnosol bazik bir sıvı ile buluşunca tam mavi renk alır. eflatun vs olmaz. ebeye değil, doktora odaklanmaya çalış canım. pazartesiye kadar bol su içmeye çalış. usg de bir şey çıkmadıysa sorun yoktur. stres yapmamaya çalış lütfen...Günaydin kizlar. Dün yine akintimin fazlalaşmasiyla aksam ozelde acil bi dra gittim. Usg de sorun yok hersey normaldi. Gazlı bez içine turnusol kagidi koydular su mu akinti mi bakalim dediler. Dr 20 dk yürü dedi. Geldigimde dr dogumdaydi ebeye gosterdik. Eflatun gibi bir renkti ama ebe direkt amniyon suyu dedi, cok uzuldum tekrar bir gazli bezin icine turnusol koyup bi 20 dk daha yuru dediler. İkinciye döndüğümde dr gelmisti o baktı normal akinti tam mavi olmaliydi amniyon icin dedi. Stresten tansiyonum 14-9 firlamis. Simdide pazartesi kendi doktoruma da gitmeyi dusunuyorum. Turnusol testi yapanlar vardi, sizlerin renk nasildi?
Canım ben bu ay sürekli cips yedim.deli gibi ruffles aldım sürekliKızlar dondurmayla aranız nasıl?? Ben çook yiyorum bi zararı varmıdır acaba?? Bu aralar zararlı ne varsa canım hepsinden yemek istiyor.. kolayı kana kana içmek istiyorum aslında öyle kola içen biriside değilim ama kendimi zor tutuyorum..
Tesekkur ederim canim :)ayy çok güzel olmuş eline sağlık cnm :)
Böyle kayınvalide de tabi ki sevilir :) yemek getircek kahvaltı hazırlayacak ohooo benimki onları düşünemez bile bırak yapmayıkızlar ben bu kayınvalide olayını kestim attım kafamda. Allah'a çok şükür benim kayınvalidem çok iyi. Allah başımdan eksik etmesin derim hep. ufal tefek o kafar çok şey oluyorki. önceden çok takıyordum ama artık sallamıyorum. bir şeyler almak istediğinde ben durduruyorum alma diye. kendi çalışmıyor, parayı kayınpederimden alıyor. belki o da çok daha iyi beğeniyordur ama elinden bu kadarı geliyor diye düşünüyorum. aramıyor sıkça mesela, rahatsız etmek istemiyor diye düşünüyorum. bana gelirken yemeğini yapar getirir. evden çarşafını dahi getirir, ben onlar gittikten sonra bir de yıkamayla uğraşmayayım diye. sabahları ben uyanmadan kahvaltımı hazırlar sağolsun. hiçbir iş yaptırmaz ben ordayken. Allah ona uzun ömürler versin inşallah..
Gecmis olsun. Tantumu bilmiorum ama doktorum bana imumax spreyi onermisti. Prospektusunde yazar tantumun da.Günaydın hanımlar çok grip oldum boğazımdaki gıcıktan ne yutkunabilitorum ne konuşabiliyorum gözlerimden yaşlar akıyor deli gibi bende sprey sıktım tam bu esnada tantum gibi bişey ayy sonradan aklıms geldi zararlı mıdır diye gece uyku uyuyamadım ya bilgisi olan var mı
Gecmis olsun canimGünaydin kizlar. Dün yine akintimin fazlalaşmasiyla aksam ozelde acil bi dra gittim. Usg de sorun yok hersey normaldi. Gazlı bez içine turnusol kagidi koydular su mu akinti mi bakalim dediler. Dr 20 dk yürü dedi. Geldigimde dr dogumdaydi ebeye gosterdik. Eflatun gibi bir renkti ama ebe direkt amniyon suyu dedi, cok uzuldum tekrar bir gazli bezin icine turnusol koyup bi 20 dk daha yuru dediler. İkinciye döndüğümde dr gelmisti o baktı normal akinti tam mavi olmaliydi amniyon icin dedi. Stresten tansiyonum 14-9 firlamis. Simdide pazartesi kendi doktoruma da gitmeyi dusunuyorum. Turnusol testi yapanlar vardi, sizlerin renk nasildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?