2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin kizlar. Dün yine akintimin fazlalaşmasiyla aksam ozelde acil bi dra gittim. Usg de sorun yok hersey normaldi. Gazlı bez içine turnusol kagidi koydular su mu akinti mi bakalim dediler. Dr 20 dk yürü dedi. Geldigimde dr dogumdaydi ebeye gosterdik. Eflatun gibi bir renkti ama ebe direkt amniyon suyu dedi, cok uzuldum tekrar bir gazli bezin icine turnusol koyup bi 20 dk daha yuru dediler. İkinciye döndüğümde dr gelmisti o baktı normal akinti tam mavi olmaliydi amniyon icin dedi. Stresten tansiyonum 14-9 firlamis. Simdide pazartesi kendi doktoruma da gitmeyi dusunuyorum. Turnusol testi yapanlar vardi, sizlerin renk nasildi?

Canim hiç korkma bugüne kadar hep sat günüyle uyumlu bakıyorlardı drlar bebeğe. Artık dollenmeden sonraki günle uyumlu çıkıyor bebeklerimiz. Benimde sat gününden 5 gün önce gözüküyor doğum tarihi. Olmasi gerekende buydu zaten bebeginde 26. Haftada bebegim 860 grdı bence kilosu da normal. Bi hfta öncesi ve sonrası bence çok önemli değil. Tabi ki hareketlerini sürekli kontrol et dinle hareket etmediğini düşündüğün anda tatlı bişeyler ye iç o zaman için biraz daha rahst olur.

Geçmiş olsun canım

Cokkk güzel olmuş eline sağlık canım bende bunu arastirmistim orta kısmına ne koydun

Cok guzel olmus canim eline saglik nerelerden aldin malzemelerini

Çook beğendim kumaşıda ayrımı aldın
Tesekkur ederiz teyzeler❤ Aldigim malzemeleride eklerim
sünger ortasindaki ama ben bilmeyince cok kalin almisim 3e 4e boldum zorla kullandim..
Kemeraltindan aldim canim malzemeleri 3 haftadir abonesi olduk oranin ama sonunda zafer benim buldum her malzemeyi :))
Balinmaz canim gecmis olsun evet kumasta ayri hepsini ayri aldim..

Herkese günaydın
Canım günaydın cok gecmıs olsun.yasadıgın durumu anlıyorum ben de altıma kacırmıstım suyum geldi diye düsündüm bütün gece aglladım.doktorum senin gibi amniyon suyu mu diye test yapmadı ultrasondan suyun azalıp azalmadıgına baktı sen de ultrasondan bakınca ne demisti? Stres yapma desem de cok üzülüyor insan bilirim...insallah sadece akıntıdır.

Geçmiş olsun canım ben hiç öyle bir test yapmadım ama içini ferah tut doktor normal akıntı demiş işte stres yaparsan daha çoğalabilir yarına kadar çok gezinme yat dinlen inşallah kendi doktorunda herşeyin yolunda olduğunu söyleyecektir

dondurmaaaaa her gün 1 tane yiyorum valla. kola değil ama limonlu soda içiyorum her gün. kolayı sevmiyorum ilk zamanlar bulantı bastırıcı olarak içtim ama. havalar ısınıyor bu tarz istekler normal canım insan soğuk bir şeyler istiyor

benim de en büyük korkularımdandır suyumun gelmesi.. korkmakta, endişelenmekte çok çok haklısın. lisedeki kimya derslerimden biliyorum ben de. turnosol bazik bir sıvı ile buluşunca tam mavi renk alır. eflatun vs olmaz. ebeye değil, doktora odaklanmaya çalış canım. pazartesiye kadar bol su içmeye çalış. usg de bir şey çıkmadıysa sorun yoktur. stres yapmamaya çalış lütfen...

Sekeri olan arkadaslar nasil bir yontem izliyorsunuz? Ben yukleme yaptirmadim uc gun aclik tokluk sekerine baktim ilk gun harikaydi degerlerim kan tahlillerim de hep iyiydi ikinci ucuncu gun aclik sekerim 102, 105 cikti. Diyetisyene yonlendirdi doktorum. Sizlerde durum nedir

Canım ben bu ay sürekli cips yedim.deli gibi ruffles aldım sürekli dün kontrolde herşeyimiz normaldi ama aldığım kiloya doktor şaşırdı.nasıl birden bu kadar aldın dedi.tek zararı kendimize oluyor sanırım.bebişe de illaki geçiyor dikkat etmek lazım.bir iki kereden bişey olmaz ama sürekli yememek gerek

Günaydın hanımlar çok grip oldum boğazımdaki gıcıktan ne yutkunabilitorum ne konuşabiliyorum gözlerimden yaşlar akıyor deli gibi bende sprey sıktım tam bu esnada tantum gibi bişey ayy sonradan aklıms geldi zararlı mıdır diye gece uyku uyuyamadım ya bilgisi olan var mı

Böyle kayınvalide de tabi ki sevilir :) yemek getircek kahvaltı hazırlayacak ohooo benimki onları düşünemez bile bırak yapmayı

Gecmis olsun. Tantumu bilmiorum ama doktorum bana imumax spreyi onermisti. Prospektusunde yazar tantumun da.

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…